Jövőre csúsznak a Fall Guys portjai

Noha a rajongók egy része nagyon bízott benne, hogy a hatodik szezonnal együtt Xboxra és Nintendo Switchre is befut a Fall Guys: Ultimate Knockout, sajnos nem így lett, és a fejlesztők közölték: idén már nem is kapjuk meg ezeket a portokat.

Nézzük meg közelebbről a Warzone új szigetét!

Némi késést követően jövő héten érkezik meg a Call of Duty: Warzone új szigete, amelyet most alaposabban is szemügyre vehetünk az új trailernek és a hivatalos térképnek hála.

Rekordszámokkal rajtolt a Farming Simulator 22

Úgy tűnik, nem csak a Steamen teljesített jól a Farming Simulator legújabb része, a készítők ugyanis bejelentették, hogy az első heti eladások rekordnak számítanak a sorozat történetében.

Helt irányítjuk majd a Ghostrunner új DLC-jében

A One More Level tegnap leleplezte a Ghostrunner új, korábban csak "Ultimate DLC-ként" beharangozott kiegészítőjét. A januárban érkező Project_Hel főszereplője az alapjáték egyik legtrükkösebb főgonosza lesz.

Megérkezett a mobilos Rocket League

A korlátozottan elérhető tesztváltozatot követően a világ összes országában élesedett a Rocket League: Sideswipe, amely a Rocket League mobilos vadhajtása, ahol oldalnézetből követhetjük az eseményeket.

Megérkezett a GTA-kollekció következő javítása

Befutott a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition második nagyobb javítása, amely több mint száz bugot gyomlál ki a kollekcióból. Ezzel együtt kiderült, hogy csúsznak a dobozos változatok.

Az Aliens: Fireteam Elite is Game Pass-játék lesz

Noha a Microsoft még nem rántotta le formálisan a leplet az Xbox Game Pass decemberi kínálatáról, egyre több játékról derül ki, hogy hamarosan csatlakozik a szolgáltatáshoz.

Elkészült a Dying Light 2: Stay Human

Bármennyire is hányattatott volt a Dying Light 2 fejlesztése, a Techland végre átszakította a célszalagot. Elkészült a várva-várt zombis akciójáték teljes változata, vagyis már semmi sem állhat a februári premier útjába.

Starfield - újabb fejlesztői napló érkezett

Todd Howard összeült a Starfield vezető fejlesztőivel, hogy a csillagok közé tekintve meséljen egy keveset arról, hogy mi inspirálta a Starfield fejlesztését. A fejlesztői videónaplóban elcsíphettek néhány új látnivalót is.

Halo Infinite - befutott a kampány launch trailere

Már csak egy bő hetet kell várnunk arra, hogy Master Chief sisakját felhúzva megismerjük a Halo Infinite történetét. A harcra készülve máris megnézhetjük a kampány utolsó előzetesét.

Akció-szerepjátékot készít a Metroid: Dread csapata

Egyelőre csak Project Iron néven emlegetik azt a hátulnézetes akció-RPG-t, amelyen a Metroid: Dread csapata, a MercurySteam dolgozik. A stúdió a 505 Games segítségével kelti életre a multiplatformos projektet.

Evil Genius 2 - konzolon is világuralomra törhetünk

A PC-s játékostábor idén tavasszal már belekóstolhatott az őrült gonosztevők világába, a buliról viszont nem kell lemaradniuk a konzolosoknak sem. Mától Xboxon és PlayStationön is elérhető az Evil Genius 2: World Domination.

Szebb lesz PC-n az Xbox Cloud Gaming

Újabb okot kapunk arra, hogy kipróbáljuk a Microsoft Edge böngészőjét, a redmondiak ugyanis itt vezetik be először a Clarity Boost nevezetű opciót az Xbox felhős játékszolgáltatásához.

Launch traileren az MXGP 2021

Megjelent a Milestone legújabb motokrosszos versenyjátéka, az MXGP 2021, úgyhogy csak természetes, hogy megkaptuk hozzá az utolsó előzetest is. Ne feledjétek, a legfőbb szabály: mindig legyetek ti az elsők!

Újgenerációs konzolokra tart a Dauntless

A PlayStation 5- és Xbox Series-tulajok hamarosan kicsinosítva, fejlesztett effektekkel felszerelve vághatnak neki a free-to-play szörnyvadászatnak a Phoenix Labs Dauntlessében.

Ötödik szezonjára készül a Sea of Thieves

Napokon belül elindul a Sea of Thieves ötödik szezonja, amely szokás szerint több mint száz beszerezhető kozmetikai elemet ígér. Érkezik néhány életminőség-javító változtatás is, ráadásul el is áshatjuk majd a kincseinket.

Egy hétig tesztelhető a Company of Heroes 3

A Relic Entertainment a közösséggel karöltve képzeli el a Company of Heroes 3 fejlesztését, ezért újabb pre-alfa tesztet hirdet. A mától egy héten át elérhető próbaverzióban a multiplayer élvezi a főszerepet.

Cyberpunk 2077 - a jövő év elején next-genesedhet

Megtartotta legfrissebb pénzügyi jelentését a CD Projekt RED, amelyből kiderül, hogy a nyereség még mindig nem állt talpra. Szóba került a Cyberpunk 2077 és a The Witcher 3 next-gen változata is.

Tovább csúszik a Vampire: Swansong

A Big Bad Wolf egy egyszemélyes, történetközpontú játékkal fogja kivenni a részét a Vampire: The Masquerade-univerzumból, ez lesz a Swansong. Az idei megjelenést már nem tudta teljesíteni, és most a februári premiert is elhalasztja a stúdió.

Mobilokhoz tervezett kontrolleren dolgozik a Sony?

A Sony Interactive Entertainment japán részlege nemrég szabadalmaztatott egy PlayStation-kontrollert, aminek az a különlegessége, hogy kifejezetten mobilokhoz tervezték.

További három Pókember-film készül az MCU-ban

Hiába tűnt úgy, hogy a Pókember: Nincs hazaút lehet a Tom Holland-féle Pókember-éra utolsó állomása, Amy Pascal a Fandangónak adott interjúban elárulta, hogy a Sony és a Marvel együttműködésében három további Pókember-film jön még.

Halo Infinite - örökké csak harcolunk

Közeledünk a Halo Infinite megjelenéséhez, a Microsoft pedig leszállította az ilyenkor szokásos élőszereplős Halo-kisfilmet, ami ezúttal az emberiség történelmén végigrohanva mutatja be egy-egy kor hőseit.

Továbbra sem érdemes várni a Half-Life 3-ra

Tyler McVicker, a Valve News Network szerkesztője egy friss videóban elárulta, hogy a Half-Life 3 továbbra is csak egy vágyálom marad a rajongók számára, a Valve ugyanis jelenleg teljesen más projektekre helyezi a hangsúlyt.

Lebukott a Resident Evil 4 remake-je

DC Douglas szinkronszínész kissé felelőtlenül, de idő előtt leleplezte a Capcom következő Resident Evil-projektjét, ami nem más lesz, mint a nemrég VR-változatot kapott Resident Evil 4 remake-je.

A Farming Simulator 22 lenyomta az új Battlefieldet

Lehet, hogy az EA és a DICE szerint sikeres a Battlefield 2042, de a SteamDB adatai erre erősen rácáfolnak. A legfrissebb számok szerint mind eladásokban, mind az egyidejű játékosok számában alulmaradt a modern lövölde a Valve platformján.