Bejelentővideón a Broken Roads

A Disco Elysiumot idéző régivonalas RPG valamikor 2023-ban fog megjelenni PC-re és konzolokra. A műfaj kedvelőiinek mindenképpen érdemes rávetni egy pillantást.

Többek között ezekre a játékokra számíthatunk az idei Gamescomon

Együtt hangolódva az idei Gamescomra megerősítették, hogy többek között a Sonic Frontiers, a Dying Light 2: Bloody Ties, a Hogwarts Legacy és a The Callisto Protocol is új előzetessel fog jelentkezni a műsor alatt.

Teaseren a Dying Light 2 első fizetős DLC-je

A Dying Light 2 Stay Human: Bloody Ties teljes előzetese megtekinthető lesz a Gamescom nyitóestéjén augusztus 23-án. Addig is kaptunk egy rövid teasert a készülő DLC-hez.

Megjelenési dátumot kapott a Little Orpheus

Az eredetileg Apple Arcade-ben elérhető Little Orpheus hamarosan konzolokra és PC-re is megjelenik, most azt is megtudhattuk, mikor.

Frissítve: A Dragon Ball is csatlakozik a Fortnite-hoz

Ha azt hittük, hogy nem crossoverezik újabb híres franchise a Fortnite-tal, akkor nagyot tévedtünk, hamarosan ugyanis a Dragon Ball karakterei is megérkeznek a játékba!

Mobilra is begördül a Wreckfest

Az elmúlt évek legütősebb roncsderbi-játéka már gyakorlatilag minden nagyobb platformot meghódított, de hamarosan mobilon is bezúzhatjuk majd a riválisainkat.

Még idén megjelenik a LEGO Bricktales

Friss előzetest kapott a LEGO Bricktales. A videóból megtudhattuk, hogy még idén kézbe vehetjük a tenyérnyi diorámákat, hogy az apró műanyagkockák segítségével megoldjuk a fejtörőiket.

A Game Passben landolhat a Death Stranding is?

Hideo Kojima szürreális postásszimulátora PlayStation-exkluzívként kezdte a pályafutását, de úgy néz ki, hogy hamarosan a Microsoft havidíjas szolgáltatásához is csatlakozik.

Frissítve: Megkapta az utolsó kedvcsinálóját a Way of the Hunter

Friss levegő, végtelen mezők és sűrű erdők, halkan csörgedező patakok és vadállatok, amerre csak a szem ellát. Megérkezett a Way of the Hunter, csekkoljátok le az utolsó kedvcsinálóját!

Megjelent a Rollerdrome, itt az utolsó előzetes

Ha ma csak egyetlen előzetest néztek meg, akkor az legyen a Rollerdrome launch trailere! A Roll7 stílusos görkoris lövöldéje egy fantasztikus rajzfilmszerű előzetessel várja a legújabb bajnokait.

Az előrendelők korábban játszhatnak a Call of Duty: Modern Warfare II kampányával

Sokak kénytelenek lesznek egy teljes héten át kerülgetni a spoilereket, a digitális előrendelők ugyanis egy teljes héttel korábban belevághatnak majd a Call of Duty: Modern Warfare II sztorimódjába.

Késik egy keveset az Evil West

Sajnos újabb csúszásról kell beszámolnunk, némi vigasz azonban, hogy az Evil West megjelenése nem tolódik át a jövő évre. A bizarr westernlövölde a vártnál két hónappal később jelenik meg, cserébe viszont kaptunk néhány friss képet.

Marvel's Midnight Suns - bemutatkozik Wolverine

Rozsomák (vagy Farkas, kinek hogy tetszik) is csatlakozik a Marvel's Midnight Suns csapatához. A legújabb videók bemutatják, hogy hogyan keveri a kártyáit a csatatéren a legendás mutáns.

Úgy tűnik, úton van a PlayStation PC Launcher

Titeket is őrületbe kerget PC-n az ezernyi launcher? Nos, akkor van egy rossz hírünk. Úgy tűnik, hogy hamarosan a Sony is előrukkol a saját PC-s indítókliensével.

Sztorielőzetesen a Saints Row

Már csak egy hetet kell várnunk a Saints Row megjelenésére, úgyhogy épp ideje volt, hogy egy rövid pillantást vessünk az eszement gengszterszimulátor történetére.

Ezeket a címeket hozza a Game Pass augusztus második felére

Izgalmas összeállítással készült a Microsoft augusztus második felére. A PC-n, Xbox-konzolon vagy a felhőben játszó Game Pass-előfizetők nyolc újabb játéknak örülhetnek.

HWSW: Megérkezett a végleges Android 13

Hétfőn elérhetővé vált az elsősorban okostelefonokra optimalizált Android operációs rendszer legújabb főverziója. Az Android 13-at egyelőre csak a Google saját okostelefonjaival rendelkezők kapják meg - írja a HWSW.

Nagy költségvetésű G.I. Joe-játék készül a Hasbrónál

A Hasbro is megvetné a lábát a játékiparban, az Axios magazin pedig körbejárta, hogy min dolgoznak jelenleg a cég fejlesztőstúdiói.

Végre konzolokra is eltalál a Mordhau

Nagyot ment a Mordhau három évvel ezelőtt, azonban a játék csak PC-n volt elérhető. Hamarosan változik a helyzet, a készítők bejelentették a konzolos változatokat!

Brit toplista: csak a második helyre ért oda a Two Point Campus

Befutott a legfrissebb brit játékeladási toplista. Nem mondhatnánk, hogy túl pörgősen alakult az elmúlt hét, egyetlen újoncként a Two Point Campus mutatkozott be - de az is csak a második helyen.

Így fest a XIII Remake javított kiadása

A Microids úgy döntött, hogy nem hagyja annyiban a XIII Remake botrányos minőségét, és egy másik fejlesztőcsapattal gatyába rázza a játékot. Most megnézhetjük, hogyan sikerült az átalakítás!

A Deliver Us Mars sem jelenik már meg idén

Ha minden a legutóbbi tervek szerint alakul a Deliver Us Mars másfél hónap múlva landol a boltokban, de hát tudjuk, hogy milyenek ezek a "legutóbbi tervek": jövőre csúszik a játék.

FIFA 23 - Marvel-hősökként is megjelenhetnek a focisták az Ultimate Team módban

Az idei FIFA-ban visszatérnek a tavaly bemutatkozott FUT Heroes-kártyák, méghozzá egy érdekes csavarral: mindegyikük kap egy szuperhősös változatot is, amit a Marvel képregényesei rajzoltak!

Frissítve: Black Adam is csatlakozhat a MultiVersus harcosaihoz

A jelek szerint hamarosan két újabb karakter csatlakozhat majd a MultiVersus szereplőgárdájához: Black Adam és a Szörnyecskék Stripe-ja is választható harcos lesz.

Masszív játékbemutatóra készül a Disney

A D23 Expo apropóján a videojátékait is felsorakoztatja a Disney, a bemutató során meglepetésbejelentésekre is számíthatunk majd.