Tíz évet ünnepel a Warhammer 40K: Space Marine

Tíz éve már, hogy megjelent a Warhammer 40.000: Space Marine, és ennek örömére most kiadták az Anniversary Editiont, amely minden korábbi kiegészítőt és néhány újdonságot is tartalmaz.

A Gloomhaven elhagyja a korai hozzáférést

A Flaming Fowl Studios fejébe vette, hogy digitális térbe költözteti a népszerű Gloomhaven társasjátékot. Kétévi early access után a fejlesztők elérkezettnek látják az időt, hogy véglegesítsék szerepjátékukat.

PlayStationökre tart a First Class Trouble

Egy luxusűrhajó fedélzetén a vakációból rémálom lesz, amikor a kiszolgálórobotok az utasok ellen fordulnak. A gond az, hogy a robotok teljesen embernek néznek ki, tehát vendégként nem lesz egyszerű rájönnünk, ki tör az életünkre.

Demóval készül az Aeterna Noctis

Az Aeterna Noctis alkotói szerint egy kihívásokkal teli, szemkápráztató metroidvania vár ránk. A teljes élményt ugyan csak decemberben tapasztalhatjuk meg, de a következő Steam Next Festen kipróbálhatjuk, mit tud a demó.

Disciples: Liberation - bemutatkoznak a társak

Nevendaar földjének felszabadítása nem lesz egyszerű feladat, szerencsére azonban nem kell egyedül csinálnunk. A Disciples: Liberationben társakat is fogadhatunk, ők mutatkoznak most be.

Itt a Life is Strange: Remastered Collection dátuma

Az előzetes tervek ellenére mégsem futott be a True Colorsszal együtt a Life is Strange: Remastered Collection. Az első évad és a Before the Storm feljavított változatát tartalmazó csomag most megkapta az új megjelenési dátumát.

Company of Heroes 3 - fejlesztői videó érkezett

Az elmúlt évtized egyik legnagyszerűbb valós idejű stratégiai játéksorozata jövőre megkapja a harmadik részét. A fejlesztésben ezúttal komoly szerepet vállalt a közösség is - erről szól a legújabb fejlesztői videónapló.

Ilyen élesben a Battlefield Mobile

Nem a Battlefield 2042 az egyetlen Battlefield-játék a láthatáron, hiszen már javában készül a széria mobilos vadhajtása is. Az EA néhány országban már teszteli a játékot, így megérkeztek az első gameplay-felvételek.

Fejlesztői videónaplón a Jurassic World Evolution 2

A Jurassic World Evolution 2 megjelenéséhez közeledve újabb fejlesztői videóbemutatóval jelentkezett a Frontier Developments csapata. Ezúttal a prehisztorikus parképítő két fő játékmódját, ismerhetjük meg jobban.

A második szülinapját ünnepli a Call of Duty: Mobile

Két éve rajtolt el a Call of Duty: Mobile, így jókora újdonságokkal ünnepel a mai napig piszkosul népszerű mobilos lövölde. Jócskán átalakul a battle royale, ráadásul még egy egyjátékos módot is kaptunk.

Újra mozgásban a Marvel's Guardians of the Galaxy

Kevés szedett-vedettebb szuperhőscsapat létezik a Galaxis Őrzőinél, úgyhogy komoly feladat vár majd ránk, ha elvállaljuk Peter Quill feladatát. A legújabb előzetesek arról számolnak be, hogy hogyan válhatunk igazi vezetővé.

Befutott a Sable utolsó előzetese

Megjelent a Sable, úgyhogy itt az ideje, hogy álarcot húzva bejárjuk az ősi titkokat rejtő sivatagot. Mielőtt azonban ti is belevágnátok a kalandba, csekkoljátok le a játék utolsó előzetesét!

Blood Bowl 3 - csúszik a korai hozzáférés

Több halasztást követően csak jövő februárban landol a Blood Bowl 3, de a Cyanide cserébe belengetett egy korai hozzáférést szeptemberi kezdéssel. Ám ez utóbbi is túl optimista ígéretnek bizonyult.

Launch traileren a Lost Judgment

Takayuki Yagami készen áll, hogy szembenézzen élete legembertpróbálóbb ügyével. A nyomozás mellett akcióból sem fogunk hiányt szenvedni, ebből ad ízelítőt a játék utolsó előzetese (de dicsekedni sem felejt el).

A Crystal Dynamics is besegít az új Perfect Darkba

A Microsoft tavaly jelentette be, hogy visszatér a Perfect Dark-sorozat, amelynek új részén a frissen gründolt The Initiative dolgozik. Most kiderült, hogy nem egyedül teszik: a Crystal Dynamics is csatlakozik társfejlesztőként.

F.I.S.T. - jövő hónapban PC-re is elér

Rayton már megkezdte bosszúhadjáratát Torch City zsarnokai ellen a PlayStationökön, de a PC is a F.I.S.T. megígért platformjai között volt. A TiGames végre bejelentette, mikorra várhatjuk az utóbbi változatot.

Mit mutatott a Nintendo Direct?

Negyvenpercnyi műsorral készült tegnap a Nintendo, amelyben főleg a télen érkező Switch-címek képviseltették magukat, ugyanakkor bőven kaptunk ízelítőt abból is, hogy milyen játékokat várhatunk a jövő év hátralévő részében.

Nézd vissza a Nintendo Direct adását!

Noha eredetileg a hónap első felére vártuk, végül csak ma ejti meg a Nintendo a sokat pletykált Direct-adást, amely ezúttal is egy teljes értékű, jó negyvenperces darab lesz. Nézd élőben!

Megérkezett az Epic Games Store heti ajándéka

Ahogy az lenni szokott, a délután folyamán élesedett az Epic Games Store heti ajándéka, egyúttal pedig azt is elárulták az üzlet üzemeltetői, hogy milyen címmel kedveskednek nekünk legközelebb.

Novemberben rajtol a Marvel's Hit-Monkey

Miközben a csapból is a Disney+ folyik, a Disney a Hulura is betárazott egy animációs Marvel-sorozatot: novemberben érkezik a Marvel's Hit-Monkey, amely egyben válik elérhetővé a szolgáltató kínálatában.

Digitalizálódik a Pokémon-kártyajáték

Hamarosan újabb videojáték készül a Pokémonra építő népszerű kártyajáték alapján, a free-to-play anyagba PC-n és mobilokon is belevehetjük majd magunkat - akár már az idei évtől.

A dzsungel könyvével erősít a Disney játékcsomagja

Korábban egy korhatár-besorolás már árulkodott róla, nem sokkal ezelőtt azonban hivatalosan is megerősítették, hogy frissített kiadást kap a Disney játékgyűjteménye. Ez már A dzsungel könyvét is magába foglalja.

Mit tudunk a Quantic Dream Star Wars-játékáról?

A múlt héten robbant a hír, hogy állítólag a Quantic Dream is Star Wars-játékot fejleszt. Azóta újabb részletek szivárogtak ki a kapcsán, méghozzá kifejezetten érdekesek: az adaptáció játékmenete állítólag klasszikus értelemben vett akciót ígér.

Egy bónuszjáték is lehet az új Castlevania-pakkban

A Castlevania Advance Collection nem csak a világ legrosszabbul őrzött titkának tűnik, már-már olyan érzésünk van, mintha a Konami direkt a korhatár-besorolásért felelős szervezetekkel végeztetné a marketingkampányt.

Újabb játékokkal bővülhet a Minecraft-franchise

Lapértesülések alapján úgy tűnik, rendesen ráfekszik a Minecraft-franchise bővítésére a Mojang Studios, a fejlesztőcégnél ugyanis legalább két új, az élesben futó projektektől független Minecraft-játék készül jelenleg.