Már elérhető a Snufkin: Melody of Moominvalley demója

A Steamen keresztül már ki is próbálhatjuk a 2022-es Future Games Show műsorán bemutatott indie zenés kalandjátékot, aminek egy izlandi rock banda csinálta a soundtrack-jét.

Egy kis ízelítőt kaptunk a The Toxic Avenger mozifilmből

Az 1984-ben debütált The Toxic Avenger ezúttal ismét visszatér a mozivászonra: nézzétek meg a remake legelső nyilvánosságra került kedvcsinálóját!

Vérfagyasztó karakterekkel bővülhet a Mortal Kombat 1

A Mortal Kombat 1 vezetője, Ed Boon a legutóbbi X-posztjában adott egy kis ízéletítőt a követkeő Kombat Pack lehetséges karaktereire: lehet, hogy Jigsaw és Ghostface is csatlakozik a bunyóhoz?

Januárban elköszönhetünk a Gran Turismo Sport online funkcióitól

A Gran Turismo Sport online szolgáltatásai 2024. január 31-én végleg elbúcsúznak a játékosoktól: véget ér a több, mint hatéves pályafutás.

A Microsoft nem támogatja tovább a Minecraft Dungeonst

Bár a megjelenés óta alig pár év telt el, a Microsoft máris úgy döntött, hogy leveszi a kezeit a Minecraft Dungeons-ről. Ezentúl nem készül új tartalom a játékhoz.

Új mobiljátékot kapott az The Elder Scrolls

A Fallout Shelter mintjáára épülő játékot gyakorlatilag fű alatt jelentették meg a héten, a játékmenet is igen ismerős lesz azoknak, akik már játszottak a bunkermenedzselős előddel.

Érkezik a Meta Quest headsetekre az Xbox Cloud Gaming

A szolgáltatás decemberben lesz elérhető a jelenlegi és a hamarosan érkező Quest 3 modellre is, amelyekkel egy virtuális képernyőn játszhatunk majd a Game Pass katalógusával.

Konzolokra érkezik a Teardown

A PC-re már elérhető rombolós-rablós játék a megjelenés napjától a PlayStation Plus Extra kínálatába is bekerül, a Game Pass megjelenésről egyelőre nem nyilatkoztak a fejlesztők.

Csúszik a Cities: Skylines 2 konzolos megjelenése

PC-re változatlanul októberben érkezik a játék, azonban a konzoltulajoknak még várniuk kell rá, ráadásul nem is keveset, a fejlesztők szerint időre van szükségük a játék tökéletesítésére.

A Sony törölte a Star Wars: KoTOR-remake nyomait

Az eredeti bejegyzéseket és még a 2021-es teaser trailert is elrejtették, és a róla szóló posztokat is törölték. A lépés összefüggésben lehet az Embracernél zajló eseményekkel.

Októberben jön Peter Molyneux új játéka

Az NFT és blokklánc rendszerre nem csak tematikájában építő Legacy-t még 2021-ben jelentették be, és valódi üzleti vállalkozások beindításának lehetőségével kecsegtet.

82 éves korában elhunyt a Harry Potter-filmek Dumbledore professzora

A családja közleménye szerint Sir Michael Gambon, a legendás ír-brit színész tüdőgyulladásban, békésen hunyt el a kórházi ágyán.

Újabb nyolc percen keresztül csodálhatjuk a Lords of the Fallen világát!

A zord hangulatú, fantasy-RPG újból megmutatta magát a nagyközönség előtt: egy majdnem tíz perces traileren keresztül kalauzolja el a leendő játékosokat a misztikus világ berkeibe.

Launch traileren a Sonic Frontiers legújabb bővítése

A Sega nyilvánosságra hozta a Sonic Frontiers: The Final Horizon című bővítésének launch trailerét: az új sztorit és karaktereket is tartalmazó DLC a mai napon jelenik meg.

Rengeteg alkalmazottól búcsúzik az Epic Games

A Bloomberg értesülései szerint közel 900 alkalmazottól készül megválni az Epic Games csapata: elbocsátások nélkül nem tudták volna átvészelni ezt az időszakot.

Megnyitotta kapuit a Van Gogh Múzeum Pokémon kiállítása

Az Amsterdamban található Van Gogh Múzeumban ezentúl nemcsak a festőművész képeit csodálhatjuk meg, hanem különleges és interaktív, pokémonokkal tarkított programokon is részt vehetünk.

Már elérhetőek az Epic legújabb ingyenes játékai!

A mai naptól két ingyenes videójátékhoz férhetnek hozzá a PC-s játékosok az Epic Games Store oldalán: 17:00 órától díjmentesen letölthető a Soulstice és a Model Builder!

Netflix Drop 01 - ezekkel kényeztet el minket a streamingóriás

Tegnap ment le a Drop 01 névre keresztelt esemény, mely során a Netflix több készülő animációs szériájába is bepillantást nyerhettünk. Videójátékos adaptációkról és egyéb finomságokról van szó, de inkább nézzük meg őket.

Megjelent a Counter-Strike 2!

Már mindenki számára ingyenesen elérhető a Valve legújabb kompetitív online shootere, a Counter-Strike 2. Az új Source 2 motornak hála lényeges játékmenet béli mechanikák estek át fejlődésen. A CS 2 megjelenésével egyidejűleg a CS: GO nyugdíjba vonult.

Így tiszteleg a Cyberpunk 2077 az id Software munkássága előtt

A Cyberpunk 2077 2.0-ás frissítése nemcsak a várva várt járműves harcokat hozta el, de rengeteg apróságot is, melyek közül pár jól el van rejtve. A szóban forgó tiszteletadás is ilyen, hiszen könnyen elkerülheti figyelmünket az az elhagyatott templom, melyben egy árkádgép található, rajta egy DOOM-hasonmással.

Launch traileren feszít az Assassin’s Creed: Mirage

Az október 5-én érkező bérgyilkos-kaland megtöri a szinte már sorozatgyártott epikus méretű játékok sorát és egy fókuszáltabb, a gyökereihez visszanyúló élményt kínál. Ha nagyon türelmetlenek lennék a megjelenésig, ajánlott megnézni a kedvfokozó launch trailert.

Távozik Jim Ryan, a PlayStation vezére

Ryan 1994 óta van a céggel. Miután 2011 és 2019 között a SIE (Sony Interactive Entertainment) európai divíziójának volt az elnöke, előléptették a vállalat egészére, így ő lett a SIE elnöke, vezérigazgatója.

Október 10-én jön a Meta Quest 3

A Meta Connect Keynote során kiderült, hogy mikor érkezik a Meta legújabb VR-headsetje. A dátum mellett bejelentették, hogy Xbox Cloud Gaming támogatást is kapunk, amivel a Game Passben lévő játékokat streamelhetjük majd egy virtuális képernyőre.

A Netflix animációs szériát készít a Devil May Cryból és a Tomb Raiderből

A streamingóriás a Drop 01 nevű eseményén jelentette be, hogy animációs szériát kap a Capcom népszerű akciójátéka, illetve a Square Enix Tomb Raidere. Igazi veteránok jegyzik a sorozatokat.

A játékmódokat mutatja be az EA Sports WRC legújabb előzetese

A Codemasters és az EA összeborulásának első fecskéje lesz a hivatalos WRC-játék idén novemberben, a legújabb trailer szerint bővelkedni fogunk tartalmas játékmódokban.