Új szerepjátékhoz toboroz az Obsidian

Nekünk még egy teljes hónapot kell várnunk a The Outer Worlds megjelenésére, de úgy tűnik, hogy az Obsidian Entertainment máris a következő nagy dobásán gondolkozik. Az infók alapján a csapat marad annál, amihez a legjobban ért.

Batman-játékot teasel az Arkham Origins fejlesztője

Megemlékezett Batman 80. születésnapjáról a WB Games Montréal csapata is, de az Arkham Originsért felelős stúdió tweetje jóval beszédesebb a többinél. Az árnyak közül felemelkedhet a Baglyok Bírósága.

Lehet még újra 2D-s a Contra

Ehhez azonban komoly innovációra van szükség. Legalábbis így véli Nobuya Nakazato, a héten megjelenő Contra: Rogue Corps vezető producere, aki nem szeretné az unalomig ismételni a sorozat klasszikus formuláját.

Újabb kedvcsinálót kapott az El Camino

A Breaking Bad-film ott veszi fel a fonalat, ahol Walter White története 2013-ban véget ért. A legújabb előzetes elegánsan összegzi az utolsó évad eseményeit, közben pedig megvillantja Jesse Pinkmant is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi játékcunami, ezen a héten sem fogunk unatkozni. Mostantól végre a FIFA 20-ban rúghatjuk a bőrt, reszelhetünk pár végtagot a The Surge 2-ben, a konzoljainkon pedig elővehetünk egy halom klasszikus szerepjátékot.

Friss előzetesen a Mistover

Vadonatúj kedvcsinálóval jelentkezett a Krafton Game Union legújabb játéka, a Mistover, amelyen olyan iparági veteránok dolgoznak, akik korábban a TERA és a PlayerUnknown’s Battlegrounds játékokon is dolgoztak.

Shenmue III - nem biztosak a beígért Steam-kódok

Csak nem akarnak csendesedni a botrányok a Shenmue III körül. Ezúttal az okozta a felháborodást, hogy a Ys Net által ígért Steam-kódokról kiderült, közel sem biztos, hogy megkapják őket a rajongók.

Resident Evil: Project Resistance - lesz kampány is

A kifejezetten online, kooperatív összecsapásokra kihegyezett új Resident Evil-játék, a Project Resistance aszimmetrikus többjátékos módja mellett természetesen helye kap majd egy történetközpontú sztorimód is.

Fortnite - ideje megvédeni Gotham Cityt!

Tegnap ünnepelte nyolcvanadik születésnapját a DC népszerű igazságosztója, Batman. Az Epic Games ennek alkalmából úgy döntött, a Fortnite világát egy rövid időre Gotham Cityvé varázsolja.

Jövő héten végre visszatér a The Last of Us: Part II

Bejöttek a korábbi feltételezések, a Naughty Dog a hivatalos Twitter-csatornáján ugyanis egyértelművé tette, hogy a The Last of Us: Part II bizony biztos szereplője lesz a jövő hét kedden esedékes State of Playnek.

Karakterkészítővel erősít a Minecraft

Egy kis ügyeskedéssel eddig is könnyedén kedvünk szerint változtathattuk Steve skinjét, de a Minecraft következő frissítésével már hivatalosan is személyre szabhatjuk a karakterünk kinézetét.

40 percig fut a The Outer Worlds

Eddig is rengeteg látnivaló érkezett a The Outer Worlds kapcsán, de egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy az Obsidian büszkén mutogatja élesben is a földöntúli RPG-jét. Ezúttal több mint 40 percnyi játékmenettel készülhetünk a megjelenésre.

Control - tízmillió dollárt fizetett érte az Epic

Nem titok, hogy az Epic Games hajlandó kinyitni a pénztárcáját azért, hogy sikerre vigye a PC-s online áruházát. A 505 Games anyavállalata közölt egy üzleti jelentést, miszerint több mint 10 millió dollárba került a platformexkluzivitás.

Elstartolt a PlanetSide Arena

A nagyszabású online lövöldék királya meg eggyel nagyobb fokozatra kapcsolt! A PlanetSide Arena hatalmas, jelenleg 300, később pedig 1000 játékost megmozgató meccsekkel dobja fel a battle royale sablonját, mégpedig teljesen ingyen!

Modern Warfare - exkluzív fegyvert tartogat a béta

Ma végre teljes gőzzel, minden platformon elindult a Call of Duty: Modern Warfare nyílt bétája. Az eseményen érdemest részt venni, ugyanis így egy spéci sörétessel gazdagodhatunk a megjelenés napján.

Jövő hónapban érkezik az Afterparty

Dátumot kapott az Afterparty, az Oxenfree-ért felelős Night School Studio következő játéka. A pokoli kocsmatúra során komoly feladat vár ránk: az asztal alá kell innunk az ördögöt!

Borderlands 3 - félelmetes hírek a jövő tartalmairól

Alig egy hete jelent meg a Borderlands 3, de már most kaptunk néhány infót arról, hogy mire érdemes, és mire nem érdemes várnunk a közeljövőben. Limitált eventek? Pipa! Több játszható karakter? Nincs pipa.

Jól fut a Modern Warfare PC-s bétája

Legalábbis több tesztelő és benchmarkoló oldal is erre a következtetésre jutott; egy GeForce RTX 2080Ti segítségével például könnyűszerrel elhagyták a 60fps-es korlátot 4K felbontás mellett, ami az utóbbi időkben már-már ritkaság.

Hot Lava - mostantól tényleg forró a talaj

Sajátságos ügyességi platformerrel gazdagodunk a mai napon, ugyanis végre megjelent az évek óta várt Hot Lava, melyben a játékos legfőbb célja, hogy elkerülje a forró lávaként hömpölygő talajt.

Hamarosan leleplezik a Respawn VR-játékát

Vince Zampelle a Twitteren emlékeztette a rajongókat, hogy a tripla A-s VR-játékuk miatt mindenképpen érdemes lesz majd figyelemmel kísérni a jövő héten kezdődő Oculus Connect 6-ot.

Tavasszal jön a konzolos Insurgency: Sandstorm

Noha PC-n már pontosan egy éve elérhető az alkotás, úgy néz ki, hogy az optimalizációs és egyéb technológiai hibákat elhárítva már tiszta az út a PlayStation 4-re és Xbox One-ra szánt verzió rajtja előtt.

Hétfőig ingyen barbárkodhatunk a Conan-szériával

A Funcom úgy döntött, hogy ez a hétvége ideális lesz újabb barbárok toborzására, így a franchise három népszerű alkotását is teljesen ingyen kipróbálhatóvá tették. Egy RTS, egy RPG és egy MMO is vár ránk a hétvégén.

Vásárlócsalogató kedvcsinálón a The Surge 2

Már csak napok választanak el attól, hogy bemutatkozzon a The Surge folytatása. A játék jövő héten kerül boltokba, így befutott az ilyenkor szokásos utolsó előzetes, amiből kiderül, hogy brutális harcrendszerrel lesz dolgunk.

Kétféle változatban jelenik meg a PlayStation 5?

Egy frissen felröppent szóbeszéd szerint a PlayStation 5 kétféle kiadásban lesz majd kapható, így az alapváltozat mellett lehetőség lesz választani egy Pro-kiadást is, pont úgy, mint a PlayStation 4 esetében.

Remnant: From the Ashes - irány Leto laborja!

Komolyabb frissítést kapott a Gunfire Games Dark Souls-szerű játéka, a Remnant: From the Ashes, aminek keretein belül a finomhangolások mellett egy vadonatúj dungeont is meglátogathatunk.