Hullaadás filmkritika

A splatter filmek egyik nagymestere, Eli Roth visszatért Hálaadás alkalmából, hogy újból elborzasszon minket véres agymenésével az ünnepi szezonban, és ezt milyen jól tette! A Hullaadást vétek lenne kihagyni a műfaj szerelmeseinek.

Superman visszatekintő kritika

45 éves lett a képregényadaptációk legnagyobb alapköve, amely ugyan nem indította el a szuperhősfilmes lavinát, struktúráját nézve viszont mindmáig példamutató a műfajban és a tagadhatatlan hibái ellenére is a legjobb élőszereplős Acélember-interpretáció.

Napóleon filmkritika

Bajban vagyok a Napóleonnal; egyrészről Ridley Scott mesterien igényes látványvilága most sem hagy cserben minket, másrészről viszont ez nem az a film lett, amit nyugodt szívvel ajánlanék a barátaimnak.

Sly filmkritika

Sylvester Stallone több mint 50 éves pályafutását tekinti át saját dokufilmjében, amely inkább öntömjénező tisztelgésnek tűnik, mint egy részrehajlás nélküli, őszinte betekintésnek. Ettől függetlenül a rajongóknak kötelező, és az öreg itt is ugyanazt teszi, amiért a legjobban szeretjük: megingathatatlan lelkesedéssel mesél nekünk.

Loki: 2. évad sorozatkritika

A Marvel-moziverzum eddigi legjobb sorozatának folytatása az előzményekhez képest is egy teljesen új szintre emeli a címszereplő karakterét. Az utóbbi két év abszolút egyeduralkodója akár még egy új, jobb korszak kezdete is lehet.

Marvelek filmkritika

A Marvel-moziverzum legújabb filmjével szemben már azelőtt megindult a gyűlölethadjárat, hogy akár egy képkockát mutattak volna belőle. Való igaz, az MCU jelenlegi helyzetéhez igazodva ez sem fogja megváltani a világot, azonban teljesen más sebektől vérzik, mint arra számítani lehetett - és még így is jobb, mint a híre.

Holnap újabb Nintendo Indie World Showcase várható

Újabb váratlan adással jelentkezik a Nintendo! A holnap délutáni Indie World Showcase során 20 percen keresztül záporoznak majd a kisebb, független fejlesztésű játékok.