The Legend of Zelda: Breath of the Wild teszt

Nem örülnek a Switch-tulajok az új LEGO-játéknak

A Redditen már bosszankodnak a Switch-tulajok a LEGO City: Undercover miatt, mert még a dobozos verzió esetében is masszív letöltenivaló vár rájuk. A belső tárhely felét harapja ki a játék.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A március vége viszonylag csendesen telik majd, ami persze nem jelenti azt, hogy ne tartogatna néhány érdekességet a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket összegző listánk!

Kickstarter - összejött a tízezredik játékos projekt

A Kickstarter üzemeltetői örömmel újságolták el, hogy a tízezredik játékos projekt is össze tudott szedni annyi támogatást az oldalon, amennyit a készítők szükségesnek láttak a megvalósításhoz.

Brit toplista: az élen kezdett az új Mass Effect

A rekorddöntés házon belül és az idei év eddigi játékfelhozatalát tekintve is elmaradt, egy aranyérem ugyanakkor összejött a múlt hétre a Mass Effect: Andromedának.

E3 2017: Nagy dobással készül a Nintendo

Kevesebb, mint három hónap van hátra az idei E3-ig, így nem meglepetés, hogy a nagy konzolgyártók egyre több infómorzsát osztanak meg a terveikről. A Nintendo of America elnöke nem is okoz csalódást a rajongóknak.

Assassin's Creed könyvkritikák

A Fumax jóvoltából rövid időn belül két Assassin’s Creed-kötet is napvilágot látott nálunk, mi pedig elolvastuk őket. Az egyik a hivatalos filmregény, míg a Heresy – Eretnekség egy teljes új szálat dolgoz fel. Mindkettőt Christie Golden jegyzi.

Ha kell, megjavítja a Nintendo a hibás Joy-Conokat

A konzolgyártó most először hivatalosan is elismerte, hogy hibás lehet a Switch bal Joy-Conja, és ha szükséges, természetesen javítja is a kiegészítőt. Viszont azt is leszögezte, hogy nem általános hibajelenségről van szó.

Nem lesz Wii U-s verzió a Bloodstainedből

Viszont helyette megjelenik Switch-re is. A Nintendo generációváltása miatt úgy döntöttek a Bloodstained fejlesztői, hogy ejtik a Wii U-s verziót és kizárólag az új konzolra hozzák el a Castlevania örökösének szánt címet.

Mégsem jövőre jön az Assassin’s Creed: Empire?

Egy svájci kiskereskedő szerint még idén boltokba kerülhet az új Assassin’s Creed-játék. Habár a Ubisoft már utalt rá, hogy 2018-ra csúszik a folytatás, úgy néz ki, remekül haladnak a munkálatok.

Switch-játékhoz toboroz a Pokémon-csapat?

Már korábban is lehetett arról hallani, hogy a Game Freak Nintendo Switch-re is átültetné a legutóbbi Pokémon-játékát. Ezt támasztja alá a fejlesztőcég két új álláshirdetése is.

Brit toplista: még mindig vezet a Ghost Recon

A brit játékeladási toplista alapján viszonylag lájtos hetet tudhat maga mögött a játékpiac. Egyetlen komolyabb újoncunk volt csupán, de az sem mozgatott meg sok embert, a Ghost Recon: Wildlands pedig boldogan őrizgeti az első helyét.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten végre nyakunkba vehetjük az Androméda-galaxist, és még saját trollunk is lehet majd. Ezúttal is összeraktuk a heti játékmegjelenések és filmpremierek listáját, lássuk, mi vár ránk a következő napokban!

Amerikai toplista: a For Honor vitte a februárt

Nem sikerült jól az amerikai játékpiac februárja, az NPD Group jelentése szerint minden fontosabb szegmens zuhanórepülésbe váltott. A konzolok között a PS4, míg a játékoknál a For Honor győzött.

Gameplay videót kapott az új generációs Sonic

Adósak vagyunk még a Sonic Forces legutóbbi látnivalóival, a hét végére ugyanis két screenshot és egy gameplay videó is beesett a kék sündisznó új generációs kalandjához. Lássuk őket!

Csökkentek a tavalyi konzolos bevételek

A tavalyi esztendőben lelassult a konzolbiznisz, ami azonnal meglátszott a teljes piac eredményein is. A bevételek 2,5 százalékkal, 34,7 milliárd dollárra csökkentek, de az idei év ismét áttörést hozhat.

A Nintendo rákapcsol a Switch gyártására

A Nintendo is látja, hogy remekül teljesít a március elején bemutatott Switch, így nincs abban semmi meglepő, hogy az akár hordozhatóvá is varázsolható konzol gyártásának felgyorsítását tervezi a kiotói cég.

Már tölthető a Splatoon 2 bétája

Már elérhető az eShopból a Nintendo Switchre érkező Splatoon 2 ugynevezett Testfire applikációja, mellyel hozzáférhetünk a játék jövő héten induló publikus bétájához.

Késik a Sonic Mania, bemutatkozott a Sonic Forces

A Sonic-széria 25 éves születésnapja alkalmából előadást tartott a Sega, melyre természetesen pár bejelentéssel is készült. Késik egy kicsit a Sonic Mania, de elárulták, mi lesz a címe az idén érkező új generációs epizódnak.

1,5 millió eladott példánynál jár a Switch

A SuperData elemzőcég becslései szerint elég jól teljesít eddig a Switch. A Nintendo új konzoljából több mint 1,5 millió darabot adtak el világszerte, így talán a Nintendo március végére kitűzött célja is meglesz.

Less be az új Zelda kulisszái mögé!

Ugyan már egy ideje kapható Wii U-ra és Nintendo Switchre a The Legend of Zelda: Breath of the Wild, a Nintendo úgy döntött, egy háromrészes kulisszák mögötti videósorozatban bemutatja, hogyan is készült az új felvonás.

PlayIT - találkozz Trónok harca-sztárokkal!

Az idei, áprilisban sorra kerülő PlayIT ismét rengeteg izgalmas programmal, előadással és kipróbálható játékkal vár. De ami a legjobb, a Trónok harca két ismert színésze is ellátogat a kiállításra.

Az elmúlt évek legjobb ifjúsági filmjei

Tüskevár, Keménykalap és krumpliorr, Pál utcai fiúk. Ezeket olvasták és nézték apáink kötelező vagy kikapcsolódási jelleggel, amikor gyerekként róluk szóló meséket kerestek. De mit érdemes egy mai tinédzsernek látnia?

Peter Clines: 14 könyvkritika

Nate egy régi társasházba költözik Los Angelesben. A bérleti díj feltűnően olcsó, szépen berendezkedik, de hamarosan rájön, valami nincs rendjén a házzal. A többi lakóval együtt nyomozásba kezd, és megdöbbentő titkokra bukkannak.

Tabu sorozatkritika

Apja halála után James Delaney visszatér Angliába, miután több évet eltöltött Afrikában. A fiú azonban nagyon megváltozott, ráadásul értékes öröksége miatt gyorsan összeakasztja a bajuszt a Kelet-indiai Társasággal és a koronával is.

John Wick: 2. felvonás filmkritika

John Wick csak nem tud nyugdíjba vonulni. Miután fél New Yorkot átrendezte, egy régen kötettett eskü miatt ismét magára kell ölteni fekete öltönyét. A helyszín ezúttal Róma lesz, ahol egy utolsó melóval talán végleg megválthatja a szabadságát.