Obi-Wan Kenobi sorozatkritika

Tíz évvel a Birodalom kikiáltása után Obi-Wan Kenobi még mindig a múltja árnyaival birkózik. Mikor segélykérést kap, kénytelen olyan útra lépni, amin szembekerül a démonaival, és visszatalál a hőshöz is, aki egykor volt.

Látványosan meghúzta a Take-Two forgalmát a frissen megvett Zynga

A Take-Two is közzétette a legutóbbi pénzügyi helyzetjelentését: ez volt az első negyedév, amin már a frissen bekebelezett Zynga számai is tükröződnek.

A Splatoon 3 is megkapja a maga Nintendo Direct-adását a héten

Pár nap múlva egy hosszabb bemutatóval készül a Nintendo, melynek középpontjában a szeptemberben megjelenő Splatoon 3 lesz.

Brit toplista: újra élen a Horizon: Forbidden West

Hiába hozta a széria legjobb nyitányát a múlt héten megjelent Xenoblade Chronicles 3, a második héten csúnyán visszaesett az eladási listán az Egyesült Királyságban. Helyét a Horizon: Forbidden West vette át.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Szépen sűrűsödik a heti játékmegjelenési listánk, igaz, elsősorban még mindig a független fejlesztőcsapatok tűnnek szorgalmasabbnak. Lássuk a következő napok felhozatalát!

A Marvel-moziverzum izgalmas jövője

Lerántották a leplet a Marvel-moziverzum jövőjéről, mi pedig sorra vesszük a következő három év bejelentett mozifilmjeit és tévésorozatait, minden tudható információval, képregényes érdekességekkel és spekulációkkal.

Zenefájlok szivárogtatták ki a Mario Kart 8 Deluxe következő DLC-pályáit

Jókora kincsre bukkantak a Mario Kart 8 Deluxe adatbányászai. A Booster Pass frissítése olyan rejtett hangfájlokat tartalmazott, amelyek leleplezték a bérlet következő 16 pályáját.

Végre a Joy-Conokat is támogatja a Steam

Sokat kellett rá várnunk, de végre a Nintendo Switch irányítóit is hozzácsaphatjuk a steames játékainkhoz. A legújabb frissítéssel hivatalos támogatást kaptak a Joy-Conok.

Nem lesz több bétatesztje az Overwatch 2-nek

A fejlesztők minden erejükkel azon vannak, hogy a lehető legjobb állapotban jelenhessen meg az Overwatch 2, ezért nem terveznek több bétatesztet tartani, hogy több idejük legyen tökéletesíteni a játékot.

Nézzünk bele a Cult of the Lamb harcrendszerébe!

Újabb előzetesen a Cult of the Lamb, a Devolver Digital következő játéka, melyben egy aranyos bárányként kell felépítenünk és menedzselnünk a kultuszkörünket, miközben a sötét erők ellen harcolunk.

Utolsó előzetesen a Two Point Campus

Launch traileren a Two Point Campus, a Two Point Studios legújabb játéka, melyben megépíthetjük álmaink egyetemét.

Megjelenési dátumot kapott a We Are OFK

Az ígéretes epizodikus kalandjátékban egy feltörekvő indie pop-banda életét követhetjük nyomon, és végre már azt is tudjuk, mikortól csaphatunk bele a kalandba.

Megmutatta magát a Sherlock Holmes: The Awakened remake-je

Ugyan már a múlt héten megtudhattuk, hogy készül a 15 éves Sherlock Holmes-játék modern feldolgozása, most végre egy másfél perces kedvcsinálót is kaptunk hozzá.

Újabb látnivalókon a Hogwarts Legacy

Újabb jeleneteken csodálhatjuk meg a Hogwarts Legacyt, ezúttal egy átvezetőt és a karakterkészítőjét nézhetjük meg közelebbről.

A Capcom elárulta, mely franchise-ai a legnépszerűbbek

Megtudhattuk, hány darabot adtak el a Monster Hunter-, a Resident Evil-, a Street Fighter-, a Devil May Cry- és a Dragon's Dogma-játékokból.

Bemutatkozott az Apex Legends új karaktere, Vantage

Az új játszható karakter mellett újradolgozták a Kings Canyon térképet, valamint új Battle Passt is kapunk.

Brit toplista: az élen kezdett a Xenoblade Chronicles 3

Kapásból a brit játékeladási toplista élén nyitott a Xenoblade Chronicles 3, amely a sorozat eddigi legjobb nyitányát produkálta az Egyesült Királyságban.

Minden korábbinál nagyobb szabadságot és teljesen nyílt világot ígér az új Pokémon

Délután újabb Pokémon Presents-adással jelentkezett a The Pokémon Company, amely során az idei évre ígért Scarlet & Violet kapta a főszerepet.

Visszaestek a Nintendo számai, de erős lesz az év vége

A Nintendo üzleti jelentéséből megtudtuk, hogy a Switch hardveres és szoftveres eladásai is megcsappantak az elmúlt negyedévben, az év végére azonban újabb növekedést jósol a japán vállalat.

A spanyol LaLiga felveszi az EA Sports nevét

Az EA Sports váltja majd a Santandert, és válik a spanyol bajnokság kiemelt, névadó szponzorává.

A Diablo: Immortal sem tudta megmenteni az Activision Blizzard negyedévét

Látványos visszaeséssel zárta az elmúlt negyedévet az Activision Blizzard, és bár a Diablo: Immortal remek számokat tudhat maga mögött, ezen ő sem tudott segíteni.

Holnap új adással jelentkezik a Pokémon Presents

Ezen a héten sem maradunk videojátékos bemutató nélkül, holnap új adással jelentkezik a Pokémon Presents, amelyben az idei Pokémon-epizód is helyet kap természetesen.

Íme, a FIFA 23 karriermódja!

A leleplező és a HyperMotion2-t bemutató videó után nézzünk rá a FIFA 23 megújult karriermódjára is!

Xbox-konzolokra és Nintendo Switchre is megjelenik a The Pathless

A PlayStation 5-nyitócím The Pathless még idén tiszteletét teszi Xbox-konzolokon, valamint Nintendo Switchen is.

Megjelenési dátumot kapott az A Tale Of Paper: Refolded

Az A Tale of Paper egy kreatív platformer, amelyben egy papírfiúcskát irányítunk, és az akadályokat az origamizás segítségével küzdhetjük le.