John Wick: 4. felvonás filmkritika

A John Wick-sorozat legújabb darabja a folytatások alapelveinek mentén több, nagyobb, látványosabb, ugyanakkor ezzel együtt ostobább is lett, amely miatt lényegében önmaga karikatúrájává vált.

Emlékeztető: bezár a Wii U és a 3DS eShopja

Ugyan már tavaly februárban eldőlt, de most mégis szólunk újra, hogy március 27-én bezár a Wii U és a 3DS alkalmazásboltja, így már csak ezen a hétvégén vásárolhatunk játékokat az eShopból.

Shazam! Az istenek haragja filmkritika

A sokat tologatott-halasztgatott Shazam! folytatása ismét egy 2000-es évekbeli Rob Schneider-vígjáték szellemiségével adja át a család fontosságának üzenetét, ezúttal kevesebb drámával és több akcióval.

The Last of Us sorozatkritika

Az HBO gondozásában került a tévénézők elé a The Last of Us. Izgultunk, nevettünk és rengeteget zokogtunk a kilenc epizód alatt - Joel és Ellie története a tévéképernyőn is maradandó nyomot hagyott maga után.

Sikoly VI filmkritika

Tavaly, jó 11 év kihagyás után a Sikoly-széria csodálatos főnixmadárként támadt fel hamvaiból, az új epizód azonban képtelen megismételni azt, amit a 2022-es soft reboot sikerre vitt.

The Last of Us - finálé előtti podcast

Napokon belül érkezik a The Last of Us-sorozat évadzáró epizódja, mely a játék története alapján aligha fog hiányt szenvedni drámai fordulatokban. De vajon lesznek komolyabb változtatások és eltérések a storyban?

Creed III filmkritika

A Rocky-frencsájzból kinőtt boksz-sorozat harmadik etapja újra a ringbe küldi Adonis Creedet, aki a súlytalan, mesterségesen generált feszültségű forgatókönyvnek köszönhetően ezúttal a főgonosz szerepében tetszeleg.

Conan, a barbár visszatekintő kritika

Újranéztük a boldog nyolcvanasok egyik legendás, grandiózus hőseposzát, amely már idestova negyven éve üldögél egyeduralkodóként, magányosan a trónján, és neveti ki a hitványabbnál hitványabb Robert E. Howard-adaptációkat.

A Nintendo offline állapotba helyezi a a Mario Kart 8 és a Splatoon Wii U játékokat

Bár a Wii U konzolok ma már igencsak vén darabnak számítanak, mégis érdekes lehet, hogy egy biztonsági probléma miatt offline állapotba helyezik a rajtuk futó Mario Kart 8 és a Splatoon játékokat.