Brit toplista: kirobbanthatatlan az élről a Nintendo Switch Sports

Viszonylag pangós időszakot élünk mostanában, kevés a kraftos játékmegjelenés, dobozos premierből pedig végképp hiány van. Ez érződik a brit toplistán is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét hasonlóan alakul majd a megjelenések frontján, mint a korábbiak: habár akad néhány érdekesebb premier, az igazi nagyágyúk továbbra is váratnak magukra.

Kémeket is képezhetünk a Two Point Campusban

A Two Point Campusban egészen különleges képzéseket is indíthatunk. Taníthatunk például kémeket, akik megvédik Two Point megye titkait – de vigyázzunk, nehogy véletlenül egy beépült kém legyen a tanoncaink között!

Születésnapi műsort tartott a Neon Doctrine

Már nyolc éve van jelen a piacon a Neon Doctrine, ami egyebek mellett kiadóként is segít számos független fejlesztőstúdiót. Az évfordulót tegnap egy negyedórás műsorral ünnepelték, amelyben a közeljövő játékait mutatták be.

A jövő héten bemutatót tart a 505 Games

Jövő héten sem maradunk videojátékos események nélkül, az olasz 505 Games kedd délután mutatja be a nagyközönségnek, hogy milyen projektekre számíthatunk tőle.

Kiszivároghattak az első képek az új Silent Hillről

Régi pletyka már, hogy a Konami visszahozná a Silent Hill-sorozatot, és ennek most néhány screenshot is megágyaz - a minap kiszivárgott négy kép állítólag már az új projektből származik.

A Kirby 64: The Crystal Shards a Nintendo Switch Online következő játéka

A Nintendo tartja magát azon ígéretéhez, hogy újabb és újabb klasszikus játékokat adjon hozzá a Switch Online tavaly indított bónuszszolgáltatásához, az Expansion Packhez. Most egy Kirby a soros.

A Final Fantasy XIV segítette ki a Square Enix bevételeit

A Square Enix is nyilvánosságra hozta az elmúlt évet érintő pénzügyi jelentését, amelyből az derül ki, hogy míg a Final Fantasy XIV szárnyalt, más játékainak eladásai hanyatlottak.

Kiadós előzetest kapott a Mario Strikers: Battle League

Nem feltétlenül kell nagy futballrajongónak lennünk ahhoz, hogy beszippantson minket a Mario Strikers: Battle League, hiszen ez a játék csak nyomokban tartalmaz szabályokat.

Az Electronic Arts forgalmát nagyrészt már a live service-játékok teszik ki

Az Electronic Arts pénzügyi jelentése is befutott, amely több érdekességet is tartogatott. A kiadó forgalmának jelentős részét már a live service-játékok teszik ki, az egyik legnagyobb húzónév pedig az Apex Legends természetesen.

A Slipknot tagjai is csatlakoznak a Smite-hoz

Ahogy azt már megszokhattuk, a Smite sem szűkölködik crosseverekben, hamarosan például a Slipknot tagjai is csatlakoznak a MOBA-hoz egy-egy skin formájában.

Egy éven belül megjelenik a Skull & Bones és az új Avatar-játék is

A Ubisoft a legutóbbi üzleti jelentése során megerősítette, hogy tervei szerint a következő egy éven belül boltokba kerül a Skull & Bones és az Avatar: Frontiers of Pandora is.

Lássuk, milyen híreket hozott a mai Nintendo Indie World Showcase!

Nem sokkal ezelőtt levetítették a Nintendo Indie World Showcase legutóbbi adását, benne azokkal az indie fejlesztésű játékokkal, amelyek ma vagy a közeljövőben megérkeznek Nintendo Switchre (is).

Újabb Indie World Showcase-szel készül a Nintendo

A Nintendo betárazta az év első Indie World Showcase-ét. A hibrid konzolra érkező független fejlesztésű játékok bemutatására létrehozott műsor következő adását ma délután láthatjuk.

Visszaestek a Nintendo Switch eladásai

Nem kell féltenünk a japánokat, hiszen a Nintendo Switch továbbra is a játékpiac jelenleg legjobban fogyó konzolja, az elmúlt év eladásai azonban némileg visszaestek a korábbi rekordokhoz képest.

A széria legsikeresebb darabja lett a Metroid: Dread

Csupán fél évvel ezelőtt jelent meg, mára azonban mégis a teljes franchise legnagyobb példányszámban eladott epizódja lett Samus Aran legutóbbi kalandja.

Hivatalos: EA Sports FC címmel folytatja a FIFA-játéksorozat

Közel harminc év és majdnem negyven játék után az Electronic Arts szakít a Nemzetközi Labdarúgó-szövetséggel. A FIFA-játéksorozatot a jövőben a már korábban is pletykált EA Sports FC címen találjuk majd meg.

Nyáron érkezik konzolokra a LEGO Brawls

Két évvel ezelőtt a Red Games Co. és a Bandai Namco előrukkolt egy legósított Super Smash Bros.-szal, a LEGO Brawlsszal. A verekedős játékot eddig csak Apple Arcade-en érhettük el, de a nyáron új platformokra látogat.

Friss információk a Monster Hunter Rise: Sunbreakről

A Capcom ismét rendezett egy műsort a Monster Hunter Rise egyre közelgő kiegészítője, a Sunbreak kedvéért, amelyből jobban megismerhettük az új szörnyeket, segítőket és vadászképességeket is.

Brit toplista: az élen maradt a Nintendo Switch Sports

A két héttel ezelőtt megjelent Nintendo Switch Sports véget vetett az új LEGO Star Wars uralmának a brit dobozos játékeladások toplistáján, és úgy látszik, ragaszkodik is a dobogó első fokához.

Húszmillió eladott példánynál jár a Stardew Valley

A minap frissült a Stardew Valley hivatalos sajtóoldala, amiből kiderült: Eric "ConcernedApe" Barone remek játéka már több mint húszmillió példányban talált gazdára.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések, szokásunkhoz híven listába szedtük a következő napokban bemutatkozó játékokat és filmeket. lLássuk hát a legfrissebb termést!

Warframe - idén sem marad el a TennoCon

Pontos dátumot kapott az idei TennoCon, a Warframe évente visszatérő konferenciája. A biztonság érdekében a Digital Extremes csapata nem tervez élő rendezvényt, izgalmas bejelentésekből azonban ezúttal sem lesz hiány.

Genshin Impact - nincs elfelejtve a Switch-verzió

Már több mint két év telt el azóta, hogy a MiHoYo bejelentette a Genshin Impact Switch-portját, az átirat azonban továbbra is várat magára. Az ígéretek szerint azonban nincs elfelejtve ez a változat sem.

Hitman 3 - csúszik a Freelancer mód, de új pályával kárpótolnak érte

Az IO Interactive izgalmas újdonságokat tervezett az évre a Hitman 3-hoz, ám kiderült, hogy kénytelen átrendezni kissé az ütemtervet. A Freelancer mód így az év második felére került, de helyette hamarabb jön az új pálya.