2021 legjobb játékai - szerintetek

Mozgásban a My Hero Academia: Ultra Rumble

A My Hero Academia: Ultra Rumble lehetőséget nyújt, hogy csapatalapú battle royale-ban tegyük próbára magunkat a népszerű franchise valamelyik hőseként. Néhány új videónak hála mozgás közben is láthatjuk az anyagot.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten megérkezik az operátorokat űrlényekkel összeengedő Rainbow Six: Extraction, míg indie-fronton olyan alkotások futnak be, mint az Expeditions: Rome, a Nobody Saves the World vagy a Blackwind.

Ne nézz fel! filmkritika

Egy, a dinoszauruszok kipusztulását okozó meteoritnál is hatalmasabb üstökös közelít a Föld felé. Hiába fedezi fel két csillagász a közeledő veszélyt időben, senki sem veszi őket komolyan, így elkerülhetetlenné válik az emberiség veszte.

Mégis beszáll a Sega az NFT-bizniszbe

A Sega már egy ideje kerülgeti az NFT-k forró kásáját, de úgy tűnik, hogy a kétes visszajelzések ellenére hamarosan mégis belemártja a mancsát. A vállalat levédette a Sega NFT védjegyet.

Öt éven át kapunk tartalmakat a Dying Light 2-höz

A Techland a Twitteren erősítette meg, hogy a Dying Light 2: Stay Human a megjelenése után sem marad magára, a csapat ugyanis garantálja, hogy további öt teljes évig kapunk majd különböző tartalmi kiegészítéseket.

Persona 4 Arena Ultimax - harcra fel!

A Persona 3 és a Persona 4 szereplői ismét felkészülnek a harcra, hiszen a Persona 4 Arena Ultimax idén új platformokra jelenik meg. A legfrissebb előzetes bőven ad ízelítőt a bunyóból.

Dying Light 2 - lessünk be a kooperatív módba!

A megjelenés előtti utolsó Dying 2 Know-epizóddal jelentkezett a Techland. A közel húszperces adás változatos témákat ölel fel: hallunk a kooperatív játékmódról és a kedvünkért a különféle platformok teljesítményét is összehasonlítják.

Lelepleződött a My Hero Academia: Ultra Rumble

A Weekly Shōnen Jump magazin lapjain lepleződött le a Bandai Namco legújabb dobása, a My Hero Academia: Ultra Rumble. A népszerű manga és anime szuperhősei egy ingyenes battle royale-ban csapnak össze.

Konzolokra is megjelenik a Shattered

A Redlock Studio szerepjátéka, a Shattered – Tale of the Forgotten King idén új platformokat is bevesz a PC után. Ebben a sötét világban egy vándort alakítunk, akinek egy pusztulófélben lévő királyságot kell felfedeznie.

Márciusban jön a Kirby and the Forgotten Land

Kirby idén új kalandra indul, méghozzá egy olyan különös vidékre, ahol egy letűnt civilizáció maradványait visszahódította a természet. Az új előzetes kíséretében a pontos megjelenési dátumra is fény derült.

Csak később legósodik az Overwatch 2

A LEGO is újragondolja az Activision Blizzarddal való együttműködését a kiadó balhéi miatt, ezért meg nem határozott ideig elhalasztotta az Overwatch 2 alapján készült készlete megjelenését.

Kihirdették a GDC Awards idei jelöltjeit

Idén is megrendezik a Game Developers Conference díjátadóját, amelyen a szakma választhatja meg az év legjobb játékait. A jelöltek listája már megvan, a Deathloop indulhatott a legtöbb kategóriában.

Switchre is megjelenik az Ezio-kollekció

Hamarosan a Nintendo Switchen is elérhetővé válik az Assassin’s Creed: The Ezio Collection, amellyel az Assassin’s Creed II, az Assassin’s Creed: Brotherhood és az Assassin’s Creed: Revelations is eltalál a kiotóiak konzoljára.

Márciusban érkezik a FAR: Changing Tides

Egy rövid előrendelői előzetest, vele együtt pedig napra pontos megjelenési dátumot kapott a FAR: Changing Tides. A FAR: Lone Sails folytatásában egy hatalmas roncsbárka fedélzetén úszhatunk az ismeretlenbe.

Pokémon Legends: Arceus - a Hisui régió rád vár

Heteken belül új kalandra indulhatunk a pokémonok világában. A Pokémon Legends: Arceus olyan korba visz, amikor a pokémonok még szinte háborítatlanul éltek – mi az elsők között vagyunk, akik minden fajt fel szeretnének fedezni.

Nintendo Switch Pro - lehet, sosem jelenik meg

Piers Harding-Rolls, az Ampere Analysis elemzője a GamesIndustry.biz oldalán közzétett előrejelzése szerint nem várható, hogy a rajongók megkapják a régóta pletykált Nintendo Switch Prót, mert hamarosan itt az új Nintendo-konzol.

Brit toplista: még mindig vezet a Mario Kart 8

Miközben arról pletykálnak, hogy készül a Mario Kart 9, a brit toplistát még mindig vezeti a nyolcadik rész. Sok meglepetés persze amúgy sem történt a legkeresettebb játékok felhozatalában, hiszen most is lassan, megjelenések nélkül indult az év.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét sem lesz éppen sűrű játékmegjelenések szempontjából, de a napokban már érkezik egy-két olyan cím, ami kihagyhatatlan darabnak ígérkezik. Lássuk őket a szokásos listába szedve!

Pletyka: már javában készül a Mario Kart 9

A Mario Kart 8 Deluxe sikereit látva persze az lenne a csoda, ha a Nintendo nem készítené el a versenyjáték folytatását, egy játékipari elemző szerint azonban egy nem várt fordulattal térhet vissza a pályára Mario bagázsa.

Úgy tűnik, újabb South Park-játék készül

A The Magic Circle-t és a The Blackout Clubot is jegyző Question készítheti a következő South Park-játékot, legalábbis erre utal a fejlesztőcsapat egyik álláshirdetése.

NFT-kkel ünnepli a Konami a Castlevania szülinapját

Harmincötödik születésnapját ünnepli a Castlevania-sorozat, a Konami pedig úgy látta, hogy egy nagy adag NFT árverésre bocsátásával ünnepli meg a jeles évfordulót. Artworköt, zenét és gameplay videót is vásárolhatnak a játékosok.

Most nyáron is lesz Summer Game Fest

Geoff Keighley, a The Game Awards házigazdája és szervezője megerősítette, hogy idén nyáron harmadik alkalommal tér majd vissza a Summer Game Fest. Hogy mikor, az még rejtély, ahogy az is, hogy milyen kiadók képviseltetik magukat.

Idén is csak online lehet majd követni az E3-at

Az E3 szervezésével foglalkozó ESA a GamesBeatnek megerősítette, hogy a COVID-19 különböző variánsai miatt továbbra sem tartják biztonságosnak, hogy látogatható legyen a show, így idén is csak online lehet követni az eseményeket.

Szavazz 2021 legjobb játékaira!

Idén is megtartjuk a szavazásunkat, amelynek a keretei között az év legjobb játékaira adhatjátok le a voksaitokat. Tizenöt különböző kategóriában teljesedhettek ki, kereken egy hetetek van rá!

Bomb Rush Cyberfunk - közlekedj stílusosan!

Vár az utca a Bomb Rush Cyberfunkban! Menő zenék ütemére repesztünk át a városon gördeszkán vagy BMX-en, és sokféleképp megmutathatjuk, hogy mi vagyunk a legstílusosabbak a környéken.