Úgy néz ki, multiplayer DLC-t kap a Destroy All Humans!

Habár hivatalos bejelentést még nem kaptunk a témában, a jelek szerint egy önállóan is futtatható multiplayer kiegészítőt kap a Destroy All Humans!

Hatalmas űrszörnyekkel erősít a No Man's Sky

Újabb izgalmas frissítéssel bővült a No Man's Sky. A Leviathan Expedition résztvevői egy különös időhurokban ragadva ismerkedhetnek meg a galaxis óriási űrbálnáival.

Foretales - történetközpontú kártyajáték Disney-meséket idéző állathősökkel

Amikor az egész világot veszély fenyegeti, nem mentheti meg más, csak egy kisstílű tolvaj. Ezt persze nem egyedül teszi, hiszen játékosként kártyák kijátszásával befolyásolhatjuk az ő és mindenki más sorsát.

Teljes megjelenésre készül a Temtem

A Temtem egy nagyon egyszerű koncepcióval indult útnak: a fejlesztői fogták a Pokémont és online multiplayert kevertek hozzá. Kétévnyi korai hozzáférés után belátható közelségbe került a megjelenés.

Évfordulós weboldalt indított a Capcom a Dragon's Dogmának

Tíz évvel ezelőtt, ezen a napon jelent meg Japánban a Dragon's Dogma, és ennek megünneplésére fellőtt egy weboldalt a Capcom. Vajon készülnek mással is a születésnapra?

Szeptemberben érkezik The Lord of the Rings - Gollum

Az után, hogy Bilbó elvette az Egy Gyűrűt, de még az előtt, hogy Frodóhoz csatlakozott volna, Gollam alaposan bejárta Középföldét. A Daedalic Entertainment már készen áll elmesélni ezt a történetet.

Hamarosan Pac-Man is csatlakozik a Fortnite-hoz

Újabb videojátékos kollaboráció van készülőben a Fortnite háza táján, ezúttal az ikonikus Pac-Man kapja a főszerepet.

Idén is visszatér a Warhammer Skulls adása

Egy bő hét múlva kezdetét veszi a Warhammer Skulls eseménysorozata. A rendezvény első napját idén is egy nagyszabású élő adás indítja, melynek során helyzetjelentést kapunk a hamarosan érkező Warhammer-játékokról.

Csatlakozz a Gamekapocs szerkesztőségéhez!

Eljött az ideje, hogy ismét bővítsük a csapatunkat: ezúttal a hírszerkesztői brigádunkba keresünk olyan munkatársakat, akik nem bánnák, ha a hobbijukból munka válna!

Brit toplista: átvette a vezetést a Horizon: Forbidden West

A múltkor azt írtuk, a közeljövőben semmi nem veszélyezteti majd a Nintendo Switch Sports és az új LEGO Star Wars menetelését, a Sony marketingeseivel azonban nem számoltunk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések, mi pedig a megszokott módon jelentkezünk a heti premiereket összefoglaló listánkkal. Lássuk, hogy milyen címek várnak ránk a következő napokban!

Jövőre konzolokra is átköltözik a Gloomhaven

Tavaly, többévnyi korai hozzáférés után a maga teljességében is megjelent a társasjátékból videojátékká lett Gloomhaven. A fejlesztők nem érik be azonban a PC-vel, további platformokkal szemeznek.

Csúszik egy picit a Redout II

Habár a készítők csak a hónap elején jelentették be a Redout II megjelenési dátumát, a jelek szerint nem gondolták át túl alaposan a dolgot: most szóltak, hogy egy picit csúszni fognak.

Heteken át tárgyalt az Electronic Arts és az NBC az összeolvadásról

Gőzerővel konszolidálódik a videojátékos piac, és a pletykák szerint az Electronic Arts sem szeretne kimaradni a buliból. Úgy tudni, még a Disney-vel is tárgyaltak a témában, de legtovább az NBC-vel jutottak az egyezkedésben.

Obi-Wan is ugrik a Fortnite iskolabuszából

Naná, hogy a Jedi Rend legbecsületesebb mestere sem hagyja ki a Fortnite buliját! Obi-Wan Kenobi az önálló tévésorozata mellett az Epic battle royale-játékában is kap egy saját skint és néhány egyéb extrát.

Bemutatkozott a Star Trek Prodigy: Supernova

Korábban már hallottunk az érkezéséről, most pedig hivatalosan is bemutatkozott a Star Trek Prodigy: Supernova. A U.S.S. Protostar legénysége egy izometrikus nézetű akciójátékban méretteti meg magát.

Moon Knight sorozatkritika

Steven Grant, a múzeumi ajándékboltos emlékezetkiesésekkel küzd. Rádöbben azonban, hogy amit ő alvajárásnak hisz, olyankor valójában Holdlovagként küzd a gonoszság ellen egy ősi egyiptomi isten parancsára.

Visszatér a Simon the Sorcerer

Jó pár év pihenőt követően tér vissza a Simon the Sorcerer-sorozat. Ezúttal egy előzményjátéknak örülhetünk majd, amely modern grafika és új mechanikák társaságában várja a rajongókat.

Négy új játék készül a SteamWorld-univerzumban

Nem unatkozik a Thunderful Games csapata, hiszen egyszerre négy új SteamWorld-játék készül a stúdió műhelyeiben. Az újdonságok közt akad egy körökre osztott taktikai lövölde és egy városépítő is.

WRC Generations - így búcsúzik a Nacon a sorozattól

Bemutatkozott a Nacon és a Kylotonn legújabb és egyben utolsó WRC-játéka, a WRC Generations. Az új rész hibridekkel és egy új kompetitív játékmóddal várja a rajongókat többek között.

Jövőre csúszik, és kihagyja az előző konzolgenerációt az új Test Drive Unlimited

A jelek szerint nem halad túl gördülékenyen az új Test Drive Unlimited fejlesztése, a készítők ugyanis a minap bejelentették, hogy jövőre csúszik a játék megjelenése, és ezzel együtt kihagyja az előző generációs konzolokat is.

Dead by Daylight - újabb Resident Evil-crossover és randiszimulátor is jön

A Dead by Daylight újdonságai továbbra sem állnak meg, ezekből kaphattunk egy kis ízelítőt tegnap. Közeleg a legújabb fejezet, még idén kapunk egy Resident Evil-crossovert, és egy randiszimulátorral is bővül a horroruniverzum.

Közel 70 játék készül a Take-Two égisze alatt

Legyen szó akár a Rockstar és a 2K legnagyobb dobásairól, vagy a Private Division partnereinek kisebb alkotásairól, megállás nélkül dübörög a Take-Two gépezete. 2025-ig közel 70 játékot dob piacra a jókora kiadó.

Ezeket a címeket láthattuk a 505 Games bemutatóján

Idén először önálló műsort tartott a 505 Games is. A kiadóval dolgozó fejlesztőcsapatok három játékba engedtek mélyebb betekintést, de műsor végén megleptek minket egy váratlan új bejelentéssel is.

Free-to-play modellre vált a Fall Guys

Nagy bejelentéssel készült a Mediatonic: nemcsak, hogy végre befut a Fall Guys: Ultimate Knockout xboxos és switches változata, de azok megjelenésével együtt ingyenesen játszhatóvá válik a játék.