Yooka-Laylee teszt

Frissítve: Switch-re költözik a Monster Hunter XX

A Capcom bejelentése szerint a Nintendo Switch-en is tiszteletét teszi a Monster Hunter XX. Azt még nem tudni, hogy hozzánk eljut-e a cím, elvégre a 3DS-es kiadást sem kaptuk meg egyelőre.

Kihagyja az E3-at az új Beyond Good & Evil

Michel Ancel szerint biztosan kihagyja az idei E3-at az új Beyond Good & Evil, ugyanakkor az úriember azzal nyugtatta a rajongóit, hogy gőzerővel dolgoznak a játékon, és az év folyamán meg is mutatnák majd.

Június elején jön a Farming Simulator 18

Az idei gazdálkodásszimulátor PS Vitára és 3DS-re készül el, miután a sorozat nagygépes és kézikonzolos iterációi felváltva követik egymást. Az új trailer mellett már megjelenési dátumunk is van!

Rengeteg robbanás a Verdák 3-játék trailerében

A Disney Infinity fejlesztője, az Avalanche Software feltámadt hamvaiból, a csapat új alkotása a Cars 3: Driven to Win lesz, amely az új filmmel egy időben, június közepén jelenik meg. Villám McQueen sleppje belead apait-anyait.

Kiszivárogtak a Mario + Rabbids első képei

Szinte biztosra vehetjük, hogy közös Switch-játékkal készül a Nintendo és a Ubisoft, amelyben a Mario-csapat és a francia kiadó vérnyulai szerepelnek majd együtt. Kiszivárogtak az első artworkök.

Middle-earth: Shadow of War - Switch-re nem jön

A GameSpotnak nyilatkozott a Monolith társelnöke, Michael de Plater, aki elárulta, jelenleg nem tervezik, hogy Nintendo Switch-en is tiszteletét tegye Sauron és orkserege.

Teljes előzetesen a LEGO Marvel Super Heroes 2

A múlt héten bemutatott LEGO Marvel Super Heroes 2 a bejelentése napján csak néhány információt és egy rövid teaser trailert kapott. A mai napon azonban befutott a kedvcsináló teljes változata is.

Brit toplista: az élen kezdett az Injustice 2

A múlt héten egy sor új játék került boltokba, így a brit játékeladási toplistán is a feje tetejére fordult minden. Az Injustice 2 az élen kezdett, de meglepően jól nyitott a PlayStation VR-exkluzív Farpoint is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan meghúzták a május végét a kiadók, úgyhogy mindenképpen érdemes feltúrni a heti játékmegjelenési listánkat! De komolyan, még a Wii U-ra is érkezik egy játék, a Darksiders régóta várt portját kapják meg a konzol tulajdonosai.

Switchre is jöhet a Call of Duty: WWII

Két forrás is arra enged következtetni, hogy a Call of Duty idei része Nintendo Switchen is napvilágot láthat. A hivatalos honlapon is vannak rá utalások, ahogy a portolást végző Beenox csapata sem tudta tartani a száját.

Destiny 2 - nincs tervben a Switch-verzió

A héten bemutatkozott a Destiny folytatása, szerencsére a Bungie azóta folyamatosan ontja magából az új információkat. Kiderült az is, hogy hiába jön PC-re is a Destiny 2, Nintendo Switchre már nem kapjuk meg.

Amerikai toplista: ismét a Switch hajtotta a piacot

Másfél évvel ezelőtt fordult elő utoljára, hogy két egymást követő hónapban is növekedni tudott az amerikai játékpiac. Habár áprilisra veszített a lendületéből az iparág, még így is két számjegyű növekedést produkált.

Alien: Covenant filmkritika

A Covenant legénysége eredeti úti célját felrúgva meglátogat egy ismeretlen Paradicsomot. A landolás után azonban beüt a baj, az előzetes vizsgálatok alapján kolonizálásra alkalmas bolygóról pedig kiderül, hogy az maga a pokol.

Nézzünk bele a Splatoon 2 egyjátékos módjába!

Még egy fontos bemutatóra sor került a legutóbbi Nintendo Directen. Végre lelepleződött a Splatoon 2 single player módja, amellyel megismerkedhetünk a shooterrel a multis meccsek előtt, és fejleszthetjük a karaktereinket is.

Arms - három új bunyós mutatkozott be

A tegnapi Nintendo Direct során új információkat kaptunk a Switch verekedős játékáról. A három új hős mellett már azt is tudjuk, hogy a megjelenés után ingyenes frissítéseket kapunk az Armshoz.

Saját karaktered is lehet a Sonic Forcesban

A sorozat történetében először saját karaktert is létrehozhatnak majd a rajongók a Sonic Forcesban. Hét különböző állatfajta közül választhatunk, hősünket komplett kütyüarzenállal vértezhetjük fel.

Látványos erősödésre számít a Ubisoft

A kiadó legutóbbi negyedévét alaposan meghúzta a For Honor és a Ghost Recon: Wildlands, a digitális biznisznek hála pedig kilőtt az üzemi eredmény. A következő két évben látványos növekedésre számít a Ubisoft.

Augusztus végén jön konzolokra a Redout

A WipeOutra hajazó versenyjáték nyár végén konzolokra is befut - erősítette meg az 505 Games. A februárban bejelentett Xbox One-os és PS4-es verzió munkálatait nem kapkodta el a 34BigThings csapata.

Kínában költenek a legtöbbet játékokra

A Newzoo legfrissebb jelentése arra ad választ, hogy mely országok produkálták a legnagyobb játékpiaci forgalmat. Kína csücsül a toplista csúcsán, majd az Egyesült Államok következk - Magyarország csak a középmezőnybe fért bele.

Brit toplista: felküzdötte magát a Prey az első helyre

Habár csak a második helyen kezdett, viszonylag jó második heti eladásokat produkált a Prey a brit játékeladási toplistán. Ennek köszönhető, hogy most az első helyen végzett, így a Bethesda hosszú idő után először tehetett zsebre aranyérmet.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Viszonylag sűrűnek ígérkezik a hét játékmegjelenések szempontjából. Össznépi bunyóba kezdenek a kedvenc szuperhőseink, sci-fi körítést kap a Dark Souls (vagy valami olyasmi), és a PlayStation VR játékfelhozatala is bővül egy kicsit.

Arthur király - A kard legendája filmkritika

Volt idő, amikor az emberek és a mágusok békében éltek egymás mellett. Egyezségüket végül Mordred és Vortigern rúgja fel, hogy aztán Uther hatalmának megdöntése után átvegyék a hatalmat. De nem számolnak a trónörökössel.

A galaxis őrzői vol. 2 filmkritika

A galaxis megmentése második alkalommal is ugyanolyan menő és szórakoztató. Erről maguk az S-fejek gondoskodnak, akik a Király Válogatáskazi #2 pörgetése mellett azért emberibb oldalukat is megvillantják.
Advertisement