King of Seas teszt

Új platformokon nyúzható a Worms Rumble

A Team17 harcedzett kukacai tavaly egy új zsánerben is kipróbálták magukat, a battle royale-ban. A Worms Rumble maga mögött hagyja a körökre osztottságot, mától pedig nem csak PC-n és PlayStationökön játszhatunk vele.

Sonic is megkockásodik a Minecraftban

Sonic harmincadik születésnapjának ünneplése még nem ért véget, ennek keretében a kék süni a Minecraftba is beköszön. Nemcsak skinek kapunk a DLC-ben, de ikonikus helyszíneket is, amelyeken versenyre kelhetünk a barátainkkal.

Így működik a The Great Ace Attorney Chronicles

Az eredetileg Nintendo 3DS-re kiadott The Great Ace Attorney-játékok új platformokra térnek vissza, ezúttal egyetlen csomagban. Egy új, ötperces előzetes végigveszi a legfontosabb tudnivalókat a tárgyalótermi csatákhoz.

Véget ért a Borderlands-film forgatása

A Gearbox a Twitteren kürtölte világgá a jó hírt, miszerint befejeződtek a Borderlands-film forgatási munkálatai. Persze messze van még a premier, de ha minden jól megy, jövőre láthatjuk is a végeredményt!

Többségi tulajdonos lett a Yagerben a Tencent

A kínai Tencent még a tavalyi év elején vásárolta be magát a Spec Ops: The Line-t is jegyző Yager Developmentbe, mostanra pedig többségi tulajdonos lett a fejlesztőcégben.

Újabb platformra vándorol a Ghost of Tsushima?

Nemrég új borítót kapott a Ghost of Tsushima, amiről történetesen levakarták az "Only on PlayStation" feliratot, és ennek következtében most a fél internet azon pörög, hogy vajon ez egyben azt is jelenti, hogy hamarosan jön a PC-s verzió.

Remekül teljesítenek a kasszáknál a NieR-játékok

Sok játékos szavazott bizalmat a pénztárcájával a Square Enix játékainak, ugyanis nemrég kiderült, hogy mind a NieR: Automata, mind a NieR Replicant ver.1.22474487139... eladásai is újabb mérföldkőhöz érkezett.

Elden Ring - George R.R. Martin munkája véget ért

A tűz és jég dala fantasy-sorozat írója, George R.R. Martin nemrég nyilatkozta, hogy az ő feladata már rég befejeződött az Elden Ringgel kapcsolatban, és már ő is alig várja, hogy január végén a boltokba kerüljön a FromSoftware legújabb alkotása.

Jonathan Frakes ismét a PUBG után nyomoz

A Taego pályát megelőzően újra visszatért a Mysteries Unknown ál-dokumentumműsor, hogy tovább építgesse a PUBG háttértörténetét. Ezúttal magának a Battlegrounds eredetének jár utána Jonathan Frakes.

Bővíteni kellett a Battlefield 4 szervereit

Nem is olyan rég hivatalosan is bemutatkozott végre a Battlefield 2042, ez pedig a széria korábbi részeinek is jót tett. A Battlefield 4 népszerűsége úgy megugrott, hogy az EA kénytelen volt felkurblizni a szerverek kapacitását.

Ma megjelenik a Dark Alliance, itt a launch trailer

Ma elrajtol a Baldur's Gate: Dark Alliance szellemi örököse, hogy egy újabb kooperatív, akcióközpontú kalandban fedezhessük fel a Dungeons & Dragons világát.

Konzolokra látogat a The Procession to Calvary

Joe Richardson kalandjátékát a Monty Python munkássága ihlette, és bár már jó másfél éve elérhető a Steamen, hamarosan a konzolos játékosok is tehetnek majd egy próbát vele.

Egy Master System is befigyel a Lost Judgmentben

Minden rajongó tudja, hogy a Ryu Ga Gotoku Studio játékaiban nem kell sokat keresgélnünk ahhoz, hogy a Sega klasszikus fejlesztéseinek játszható verziójára bukkanjunk - és nem lesz ez másképp a Lost Judgmentben sem.

Nem ajánlják a Cyberpunkot az alap PS4 mellé

Ma visszatért a PlayStation Store-ba a Cyberpunk 2077, azonban némi figyelmeztetés is várja a vásárlókat: a Sony továbbra sem ajánlja a játék megvásárlását azoknak, akik a mezei PS4-en játszanak.

Dead Space-bejelentést hoz az EA Play Live?

Sajtóértesülések szerint az Electronic Arts júliusi műsora egy meglepetést biztosan hoz majd magával, itt mutatkozik be ugyanis az EA Motive következő fejlesztése, amely a jelek szerint az új Dead Space lehet.

Rainbow Six: Extraction - fussuk át a részleteket!

A Ubisoft ezúttal fejlesztői kommentárral készít bennünket a Rainbow Six: Extraction megjelenésére. A mai videó sajnos nem sok új jelenetet tartogat, cserébe viszont szó esik számos olyan részletről, ami felett elsiklottunk volna.

Outriders - jót tett az Xbox Game Pass

Nem volt teljesen zökkenőmentes az Outriders megjelenése, de a játék ennek ellenére is hamar az Xbox Game Pass egyik legnépszerűbb címévé vált. A Square Enix igazán elégedett az új IP eredményeivel.

Brit toplista: Ratchet és Clank megállíthatatlan

Ritkán látunk olyat, hogy egy játék jobban fogy a második héten, mint a premier időszakában, de a Ratchet & Clank: Rift Apart esetében pontosan ez történt. A PS5 legújabb exkluzívja bebetonozta magát a brit toplista élére.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is lesz néhány jó okunk arra, hogy a nagy nyári hőségben inkább árnyék alatt maradjunk. Az E3-as forgatagot magunk mögött tudva beindul az élet, mindegyik említésre méltó platformon érkezik legalább egy-két igazi nagyágyú.

Augusztusban rajtol a Recompile

A Recompile még tavaly mutatkozott be, és már nem is kell sokat várnunk a megjelenésére: a nyomokban Tronra emlékeztető metroidvania augusztusban landol a digitális boltok polcain.

PlayStationre is eljut a Tetris Effect: Connected

A Tetris Effect bővített változatát az Xbox Series X/S nyitócímének szánták eredetileg, hamarosan azonban a PlayStation-tulajok is hozzáférhetnek majd. A Connected természetesen VR-támogatással érkezik.

Kitolják a Final Fantasy Origin próbaidőszakát

Várható volt, hogy a Square Enix a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin próbaidőszakának meghosszabbításáról dönt, miután a játék demója játszhatatlan volt az első napokban.

Bombasztikus előzetesen az F1 2021

A jövő hónapban a videojátékok világában is visszatér a száguldó cirkusz, és hogy erre emlékeztessenek bennünket, egy vagány előzetessel állt elő a Codies és az Electronic Arts. Lássuk, mit tartalmaz majd az idei Forma-1 játék!

Ingyenes pályát kapott a Hood: Outlaws & Legends

A korábbi ígéreteknek megfelelően elkezdtek szállingózni a Hood: Outlaws & Legends megjelenés utáni tartalmai. A nulladik szezon első nagy frissítése egy ingyenes térképet hozott, amely egy saját trailert is kapott.

Transzparenssé válhatnak a FUT kártyacsomagjai

Mivel az elmúlt években számos országban illegálisnak nyilvánították a véletlenszerű nyereményeket rejtő loot boxokat, az Electronic Arts rákényszerült, hogy új megoldással kísérletezzen a FIFA Ultimate Team csomagjait illetően.