Disciples: Liberation teszt

Nézzük meg közelebbről a Warzone új szigetét!

Némi késést követően jövő héten érkezik meg a Call of Duty: Warzone új szigete, amelyet most alaposabban is szemügyre vehetünk az új trailernek és a hivatalos térképnek hála.

Rekordszámokkal rajtolt a Farming Simulator 22

Úgy tűnik, nem csak a Steamen teljesített jól a Farming Simulator legújabb része, a készítők ugyanis bejelentették, hogy az első heti eladások rekordnak számítanak a sorozat történetében.

Helt irányítjuk majd a Ghostrunner új DLC-jében

A One More Level tegnap leleplezte a Ghostrunner új, korábban csak "Ultimate DLC-ként" beharangozott kiegészítőjét. A januárban érkező Project_Hel főszereplője az alapjáték egyik legtrükkösebb főgonosza lesz.

Megérkezett a GTA-kollekció következő javítása

Befutott a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition második nagyobb javítása, amely több mint száz bugot gyomlál ki a kollekcióból. Ezzel együtt kiderült, hogy csúsznak a dobozos változatok.

Elkészült a Dying Light 2: Stay Human

Bármennyire is hányattatott volt a Dying Light 2 fejlesztése, a Techland végre átszakította a célszalagot. Elkészült a várva-várt zombis akciójáték teljes változata, vagyis már semmi sem állhat a februári premier útjába.

Akció-szerepjátékot készít a Metroid: Dread csapata

Egyelőre csak Project Iron néven emlegetik azt a hátulnézetes akció-RPG-t, amelyen a Metroid: Dread csapata, a MercurySteam dolgozik. A stúdió a 505 Games segítségével kelti életre a multiplatformos projektet.

Evil Genius 2 - konzolon is világuralomra törhetünk

A PC-s játékostábor idén tavasszal már belekóstolhatott az őrült gonosztevők világába, a buliról viszont nem kell lemaradniuk a konzolosoknak sem. Mától Xboxon és PlayStationön is elérhető az Evil Genius 2: World Domination.

Launch traileren az MXGP 2021

Megjelent a Milestone legújabb motokrosszos versenyjátéka, az MXGP 2021, úgyhogy csak természetes, hogy megkaptuk hozzá az utolsó előzetest is. Ne feledjétek, a legfőbb szabály: mindig legyetek ti az elsők!

Újgenerációs konzolokra tart a Dauntless

A PlayStation 5- és Xbox Series-tulajok hamarosan kicsinosítva, fejlesztett effektekkel felszerelve vághatnak neki a free-to-play szörnyvadászatnak a Phoenix Labs Dauntlessében.

Cyberpunk 2077 - a jövő év elején next-genesedhet

Megtartotta legfrissebb pénzügyi jelentését a CD Projekt RED, amelyből kiderül, hogy a nyereség még mindig nem állt talpra. Szóba került a Cyberpunk 2077 és a The Witcher 3 next-gen változata is.

Tovább csúszik a Vampire: Swansong

A Big Bad Wolf egy egyszemélyes, történetközpontú játékkal fogja kivenni a részét a Vampire: The Masquerade-univerzumból, ez lesz a Swansong. Az idei megjelenést már nem tudta teljesíteni, és most a februári premiert is elhalasztja a stúdió.

Lebukott a Resident Evil 4 remake-je

DC Douglas szinkronszínész kissé felelőtlenül, de idő előtt leleplezte a Capcom következő Resident Evil-projektjét, ami nem más lesz, mint a nemrég VR-változatot kapott Resident Evil 4 remake-je.

Battlefield 2042 teszt - most már videós formában is

Újabb kísérletet teszünk, a fontosabb játékok tesztjeit mostantól videós formában is eléritek majd. A cikkek természetesen nem mennek sehová, az új formátumot inkább kiegészítésnek szánjuk.

Brit toplista: Mario Kart-sikert hozott a Black Friday

Alaposan felforgatták a brit játékeladási toplistát a Black Friday apropóján megeresztett leárazások: az előző hét újdonságai jócskán visszaestek, a szokásos slágercímek pedig a szokottnál is jobban taroltak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Azért az év utolsó heteiben sem maradunk játék nélkül: habár nagyágyúból egyre kevesebb van, a kiadók és fejlesztők gondoskodtak róla, hogy legyen mivel elütnünk a szabadidőnket.

Nick Fury is csatlakozott a Fortnite harcaihoz

Noha a Fortnite hamarosan fejezetet zár, és jelentős változásokat hoz magával, az Epic Games még az utolsó pillanatokra is betárazott egy vendégszereplőt: a S.H.I.E.L.D. vezetője, Nick Fury is csatlakozott a harcokhoz!

Farming Simulator 22 - itt a magyar launch trailer!

Mostantól immár magyarul is megnézhetitek a Farming Simulator bemutató videóját, melynek elkészítésében a KD Csapat tagja, KD Dave segített. Egy igazi gamer szemszögéből mutatja be a találkozást a virtuális gazdasággal.

Kojima már az új projektjét teaseli

Tudjuk jól, hogy Hideo Kojima és csapata egy percet sem tétlenkedett a Death Stranding megjelenése óta, és erre utal egy, a Twitterre feltöltött fotó is, amellyel a dizájner a következő projektjét teaseli.

Íme, az idei Golden Joystick Awards győztesei

A héten kihirdették az idei Golden Joystick Awards győzteseit, amely két különleges kategóriával is kibővült, hiszen minden idők legjobb játékát és hardverét is megválasztották többek között.

Saját kormányt kap a Gran Turismo 7

Van miért várniuk a márciust a versenyszimulátorok rajongóinak, hiszen ekkor érkezik a Gran Turismo 7. A Polyphony Digital ráadásul összefogott a Fanatec kormánygyárosaival is - így jött létre a Fanatec Gran Turismo DD Pro.

Returnal - jöhet az első DLC?

A Returnal a megjelenése óta átesett már néhány frissítésen, tartalmi kiegészítést azonban eddig nem kapott a roguelike lövölde. A Housemarque most készül valamire - valószínűleg a játék első nagy DLC-jére.

Megvan, mikor jelenik meg a GRID Legends?

A digitális áruházak monitorozásával foglalkozó Aggiornamenti Lumia a Twitteren rántotta le a leplet a GRID-sorozat következő felvonásának, a GRID Legendsnek a lehetséges megjelenési időpontjáról.

Rajongók támasztják fel a PlayStation Home-ot

Hat évvel azután, hogy a Sony hivatalosan is lelőtte a PlayStation Home-ot, rajongók egy csoportja úgy döntött, ideje életet lehelni a szolgáltatásba. Hamarosan ismét lehet majd csatlakozni a privát és publikus lobbikhoz.

Multiplayer nélkül jön az Uncharted 4 átirata?

Az amerikai korhatár-besorolásért felelős bizottság, az ESRB adatlapja szerint hiányosan jelenik majd meg az Uncharted-sorozat negyedik részét és a The Lost Legacyt is magába foglaló Uncharted: Legacy of Thieves Collection.

The Invincible - mozgásban a mentőexpedíció

A Golden Joystick Awards jóvoltából friss bemutatót kapott a The Witcher 3 és a Cyberpunk 2077 egykori fejlesztőinek játéka, a The Invincible. A látottak között akadnak ismerős jelenetek, de akad egy-két friss momentum is a videóban.