A Marvel-moziverzum izgalmas jövője

Lerántották a leplet a Marvel-moziverzum jövőjéről, mi pedig sorra vesszük a következő három év bejelentett mozifilmjeit és tévésorozatait, minden tudható információval, képregényes érdekességekkel és spekulációkkal.

Zenés előzetest kapott az Oni: Road to be the Mightiest Oni

Ki gondolta volna, hogy ennyi megpróbáltatást tartogat a japán démonok élete? Kedves gameplay-előzetessel jelentkezett az Oni: Road to be the Mightiest Oni

Egy perc néma csend: nevet váltott a Koch Media

Vége az infantilis poénkodásnak, mostantól új néven fut a korábban Koch Mediaként ismert médiavállalat. A játékkiadókat igazgató társaság Plaion névre keresztelte át magát.

Nem csak horrorjátékokat várhatunk a Supermassive Gamestől

A The Dark Pictures-antológia fejlesztőit már jó ideje a hátborzongató horrorjátékaikról ismerjük. Habár a stúdió nem tervez gyökeres változást, a jövőben másféle zsánerekben is kipróbálnák magukat.

Marvel's Midnight Suns - Captain Marvel a házban

Folytatódik a Marvel's Midnight Suns hősbemutató videósorozata. A következő alany nem más, mint Carol Danvers, azaz Marvel Kapitány.

DLC-ben folytatódik a The Ascent története

Egy seregnyi rosszfiúval, szikrázó kardokkal és az évszázad rablásával folytatódik a The Ascent sztorija. A remek akció-szerepjáték DLC-jére nem is kell sokat várnunk.

FIFA 23 - trailer a mérkőzések újdonságairól

Alaposan beindult a FIFA 23 körüli marketinggépezet, egy újabb előzetessel jelentkezett az EA következő futballjátéka. Ezúttal a meccsek legizgalmasabb újdonságairól mesélnek a fejlesztők.

Nem lesz több bétatesztje az Overwatch 2-nek

A fejlesztők minden erejükkel azon vannak, hogy a lehető legjobb állapotban jelenhessen meg az Overwatch 2, ezért nem terveznek több bétatesztet tartani, hogy több idejük legyen tökéletesíteni a játékot.

Egy Vasember-játék is készülhet az EA-nél

A Fekete Párduc mellett egy másik híres Marvel-karakterrel is készülhet egy játék az EA háza táján.

Még mindig dolgoznak a Beyond Good & Evil 2-n, új vezető írót kapott a játék

Sokan azt hitték, hogy a Beyond Good & Evil 2-t szép csendben elkaszálta a Ubisoft, erről viszont szó sincs. Épp most kapott új vezető írót a játék.

A hétvégén ingyen játszhatunk a Far Cry 6-tal

Ismét ingyenes hétvégét biztosít a Ubisoft a népszerű FPS-éhez; ha még nem próbáltuk korábban a Far Cry 6-ot, akkor most itt a lehetőség!

Nézzünk bele a Cult of the Lamb harcrendszerébe!

Újabb előzetesen a Cult of the Lamb, a Devolver Digital következő játéka, melyben egy aranyos bárányként kell felépítenünk és menedzselnünk a kultuszkörünket, miközben a sötét erők ellen harcolunk.

Utolsó előzetesen a Two Point Campus

Launch traileren a Two Point Campus, a Two Point Studios legújabb játéka, melyben megépíthetjük álmaink egyetemét.

Megjelenési dátumot kapott a We Are OFK

Az ígéretes epizodikus kalandjátékban egy feltörekvő indie pop-banda életét követhetjük nyomon, és végre már azt is tudjuk, mikortól csaphatunk bele a kalandba.

Megmutatta magát a Sherlock Holmes: The Awakened remake-je

Ugyan már a múlt héten megtudhattuk, hogy készül a 15 éves Sherlock Holmes-játék modern feldolgozása, most végre egy másfél perces kedvcsinálót is kaptunk hozzá.

Újabb látnivalókon a Hogwarts Legacy

Újabb jeleneteken csodálhatjuk meg a Hogwarts Legacyt, ezúttal egy átvezetőt és a karakterkészítőjét nézhetjük meg közelebbről.

Bemutatkozott és megjelenési dátumot kapott a Tactics Ogre: Reborn

A '95-ös Tactics Ogre: Let Us Cling Together feljavított változata novemberben érkezik PC-re, valamint PlayStation-konzolokra.

A Capcom elárulta, mely franchise-ai a legnépszerűbbek

Megtudhattuk, hány darabot adtak el a Monster Hunter-, a Resident Evil-, a Street Fighter-, a Devil May Cry- és a Dragon's Dogma-játékokból.

Késik a MultiVersus első szezonja

Óriási sikerrel rajtolt el a Warner legnépszerűbb karaktereit összeboronáló Super Smash Bros.-klón, viszont a fejlesztők eltolták a játék első szezonjának startját.

Bemutatkozott az Apex Legends új karaktere, Vantage

Az új játszható karakter mellett újradolgozták a Kings Canyon térképet, valamint új Battle Passt is kapunk.

Meet Your Maker - a Dead by Daylight készítőinek új FPS-e

Az ígéretes, posztapokaliptikus világban játszódó aszimmetrikus FPS valamikor 2023-ban fog érkezni.

Íme, a Dead by Daylight új Resident Evil-tartalmai

A szivárgásoknak megfelelően végre hivatalosan is lehullt a lepel a Dead by Daylight legújabb Resident Evil témájú kiegészítőjéről, a Project W-ről.

Elkészült a Stray videótesztünk

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a cicás koncepció miatt a Stray hatalmas hype-ot kapott. Írásos tesztünkben megvizsgáltuk, hogy vajon rászolgáltak-e a fejlesztők a játékosok bizalmára, amit most videótesztünkből is kideríthettek!

Brit toplista: az élen kezdett a Xenoblade Chronicles 3

Kapásból a brit játékeladási toplista élén nyitott a Xenoblade Chronicles 3, amely a sorozat eddigi legjobb nyitányát produkálta az Egyesült Királyságban.

Kiszivárgott képek erősítik meg a Call of Duty: Modern Warfare II új játékmódját

A jelek szerint igazak voltak a pletykák, amelyek arról szóltak, hogy a Call of Duty: Modern Warfare II egy új, az Escape from Tarkovra hajazó játékmódot kaphat.