Cole Black egy elhagyott elmegyógyintézet falai között ébred. Egy emberrablás emlékei cikáznak a fejében, de mintha ezek nem az ő gondolatai lennének, hanem a lányé. Az áldozaté.

Végéhez ért az NBA idei szezonja, a Golden State Warriors simán bedarálta a Cleveland Cavalierst. Azért ezek után sem maradunk kosárlabda nélkül, igaz, nem az NBA Playgrounds lesz az új NBA Jam.

Az Amplitude szépen mászik felfelé a minőséget jelentő létrán minden egyes birodalomépítős anyagával. Vajon idén felérnek a felső lépcsőfokok valamelyikére? Fél lábbal biztosan.

Olyan, mint a zene. Megtalálod a ritmust és táncolsz a veszéllyel, feszegetve a végleteket. Az adrenalin végigszalad az ereidben, a világ pedig megszűnik létezni, míg nem marad más, csak te. Az autód. És az út.

Rime teszt

A fiú hajótörést szenved és egy mediterrán szigeten ébred. Nem tud semmit erről a gyönyörű helyről, de egy róka vezetésével szépen felfedezi, miközben rengeteg fejtörő vár megoldásra. A Rime a művészi alkotások sorát erősíti.

Utolsó nagy megmérettetésére készül a Mishima-klán, a King of Iron Fist Tournament legújabb fordulója húszéves családi viszály végére tehet pontot. Megérkezett a Tekken 7.

Bár továbbra sem akar lecsengeni a remake-őrület, vannak pillanatok, amikor mi ennek csak örülni tudunk. A Wonder Boy: The Dragon’s Trap ugyanis ékes bizonyítéka annak, hogy egy több mint harminc éves játék is lehet kortalan.

A jéghideg űr titokzatos végtelensége sokakat csábít kalandra. Felfedezők, kalózok, csempészek, kereskedők és hivatásos haditengerészek járják az ismeretlent magányosan vagy hatalmas flottákban - csatlakozol hozzájuk?

Az egy dolog, hogy a Telepath’s Tree-nél tehetséges grafikusok dolgoznak, ám a csapat többi tagjának nem sikerült élvezetes videojátékot készíteni. Pedig az Inner Chains hátborzongató szürreális világában sokkal nagyobb potenciál volt.

Dark Souls-stílusú sci-fi RPG-t készített a Lords of the Fallen munkálataiért is felelős német Deck13. A The Surge egy fejlett technológiájú, disztópikus jövőbe kalauzol el minket, embert próbáló körülmények közé.

Advertisement