Hamarosan elrajtol az idei NFL-szezon, ez pedig azt is jelenti, hogy befutott a Madden NFL-sorozat következő kiadása, ami több szempontból is igazi szomjoltó az alapszakasz kezdetéig. Tesztlaborban járt a Madden NFL 19.

Úgy érzed, otthonosan mozogsz a konyhában? Az Overcooked pillanatok alatt rácáfol erre, hiszen temérdek nehezítéssel kell szembenézned. Még szerencse, hogy kapunk segítséget!

A Red Faction-sorozat védjegye mindig is a pusztítható környezet volt, amit a játékmenet rendesen ki is használt. A THQ Nordic most felújította a harmadik részt, amely júniusban volt kilencéves.

Véget ért a The Banner Saga trilógiája, a kézzel rajzolt viking eposz utolsó felvonása pedig sötétebb, mint valaha. Az emberiség legvégső óráiban is kitartónak kell maradnunk, hiszen ha elragad minket a kétségbeesés, akkor biztosan elbukunk.

A hétvégén kipróbáltuk a Call of Duty: Black Ops 4 egyelőre csak PlayStation 4-en játszható multiplayer bétáját, ami ugyan rengeteg ismerős elemből dolgozik, de azért akadnak benne érdekes és izgalmas újdonságok is.

A szeptemberben érkező Life is Strange 2 mondhatni megkapta a világ legjobb interaktív előzetesét a Captain Spirit képében. Egy előzetest, mely majdnem két óra hosszú, ám a végére mégis azt kívánjuk, bárcsak tovább tartana.

A Square Enix nagy fába vágta fejszéjét: úgy próbálta meg modern elemekkel felvértezni a Switch-exkluzív JRPG-jét, hogy közben hűen idézi a 16-bites klasszikusokat. A fejlesztő ráadásul ügyesen csavar egyet rajta.

Nukleáris háború söpörte el Európát. Országok semmisültek meg, milliók vesztek oda - aki túlélte, északra vándorolt. Norvégiában járunk, 1991-ben. Az egyetlen, még lakható helyen.

A Föld ismét veszélyben. Mi kapjuk a feladatot, hogy hazáig rugdossuk vissza a betolakodókat, és ebben bizony nem csak a klasszikus FPS-ek jellemvonásai, hanem az elképesztően változatos és méretű fegyverek is segítségünkre lesznek.

Hasonlóan elődjeihez, első blikkre a Mario Tennis Aces is egy színtiszta árkádjátéknak tűnik, melyben a Nintendo eléggé szabadon kezeli a műfaj szabályait. Ám ahogy egyre többet játszunk vele, kiderül, hogy mélysége is van – nem is kicsi!