Super Mario RPG teszt

Az idei évben dupláz a Nintendo: egy fő Mario-epizód mellé megérkezett egy remake is, amely egy lassan harminc éves, komplett szériát elindító klasszikust modernizál az alapoktól úgy, hogy közben az eredetihez is hű marad.

Gangs of Sherwood teszt

Mi történik, ha a klasszikus Robin Hood történetet nyakon ötjük egy nagy vödör steampunk disztópiával, egy csipetnyi inspirációval az utóbbi évek legnépszerűbb játékaiból, és az egészet becsomagoljuk egy négy fős co-op mókába? A Gangs of Sherwood, az történik.

Song of Nunu: A League of Legends Story teszt

A Song of Nunu: A League of Legends Story egy csodálatos és szívmelengető felnövéstörténet, amiben a címszereplő Nunu és legjobb barátja, Willump veszélyekkel teli útját követhetjük végig a fagyos Freljord világában.

Overpass 2 teszt

Nincs mit szépíteni, az Overpass egy valódi tömegkatasztrófa volt, ami nem véletlenül tűnt el a feledés homályában, a kiadó azonban nem hagyta szerencsétlent méltósággal kimúlni, és visszarángatta egy következő körre.

Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged teszt

A Milestone garázsából ismét kigurulnak a miniatűr járgányok, ezúttal azért, hogy szórakoztatásunk mellett a világot is megmentsék. Nézzük hát meg, mennyire sikerül megismételnie a milánói csapatnak az előző bravúrjukat!

Call of Duty: Modern Warfare III teszt

Ilyen rövid idő alatt közvetlen folytatást készíteni nem a legjobb ajánlólevél, így aztán a Modern Warfare III egy izzadságszagú, újrahasznosított elemekben tobzódó katyvasz lett. De ettől még nagyon sokat fogunk játszani vele.

AOC Agon Pro AG276QZD teszt

Az elmúlt időszakban egyre nagyobb érdeklődés és kereslet mutatkozik az OLED-panelekre a videojáték-iparban, amit most az AOC egy pénztárcabarát(abb) opcióval kíván kiszolgálni.

Lake: Season's Greetings teszt

Mikor már az emlékeink vannak többségben, jól esik, ha akad valami, ami felidézheti a boldog pillanatokat. Különösen a nagy téli hidegben, a hótakaró alatt, ünnepekkor, az év végén. Vagy... ekkor is várnak még ránk kalandok?

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name teszt

Laza két hónap múlva berobban a Yakuza-sorozat legújabb felvonása, de a Ryu Ga Gotoku tett róla, hogy addig se maradjunk japán gengszterek nélkül. A széria ikonikus főhősét, Kazuma Kiryut középpontba helyező spin-off ízletes előételként enged betekintést a legendás yakuza-tag önként vállalt száműzetésébe - még ha kissé visszafogottabb tálalásban is teszi azt.

Genesis Nitro 950 teszt

Nehéz olyan gamer széket találni, ami nem lóg ki a professzionális irodai környezetből sem, a Genesis felsőkategóriás fotelje azonban egyenesen a komolyabb játékosokat célozta meg.