Idén különösen divatosak az időhurkos FPS-ek: ezek újabb képviselője a Lemnis Gate, ami még körökre osztottsággal is megfejeli a formulát. Vajon ez lesz végre az a fecske, amely megcsinálja a zsáner nyarát?

Csikorognak már az aprócska kerekek, hiszen megérkezett a Hot Wheels: Unleashed. A Milestone a komolyabb motoros játékok után arra szánta magát, hogy mosolyt csaljon a kis és nagy gyerkőcök arcára - lássuk, sikerült-e nekik a feladat!

Több mint egy évtized után ismét visszatérünk Bright Falls rémálomba illő kisvárosába. Ez a visszatérés azonban egyszerre nosztalgikus és keserédes, mert ugyan a külcsín megszépült, a belbecs érintetlen maradt.

A Tales of Arise két bolygó évszázados konfliktusába kalauzol minket, amelynek közepette egy valószerűtlen csapat a változásért küzd. A Bandai Namco úgy látta, hogy a Tales-szériára ráfér a vérfrissítés 25 év után. Vajon ez lesz az?

A kietlen éjszakában csak pár túlélő mozgolódása töri meg a csendet. Feltett szándékuk élve keresztül vergődni az előttük elterülő fertőzött hordákon, hogy aztán megannyi szenvedést és akciót követően csökkentsék kicsit a helyiek populációját.

Az Arkane Studios csapatának legújabb játéka végre szakít a Dishonored hagyományaival, és a lopakodás helyett az akcióra helyezi a hangsúlyt - meg egy időhurokra, melyből meglepően izgalmas kaland lett kitörni.

Alex Chen élete rendbe jönni látszik. A bátyjához költözik Haven Springsbe, hogy maga mögött hagyja a múlt árnyait. Amikor azonban a testvére rejtélyes körülmények között meghal, titkolt képességét is be kell vetnie a nyomozás során.

A Far Cry-sorozat új felvonásában a kubai ihletésű, mesés Yarára vezet utunk. Az ország elnökének frissen megválasztott Antón Castillo ultranacionalista diktatúrát épít, nekünk pedig a lázadók élén a megbuktatása lesz a feladatunk.

Nemrég Switchre is megérkezett Wario és díszes kompániája, hogy a hibrid konzolra is elhozzák az őrült ötletekre építő villámgyors minijátékok koncepcióját. Sajnos azonban a "sárga Mario" ezúttal csak takaréklángon garázdálkodik.

Az animációs stúdióból játékfejlesztővé avanzsált Ember Lab elkészítette az első játékát. A Kena: Bridge of Spirits le sem tagadhatná, hogy egy filmes csapat munkája, de vajon van tartalom is a szemrevaló látvány mögött?