Soha nem látott részletességgel csodálhatjuk meg a középkor legfélelmetesebb harcosainak világát. Nagy kár, hogy a gyenge kampány, a sovány tartalom és a technikai baklövések hosszútávon beárnyékolhatják a játék jövőjét.

Huszonnyolc év telt el a Halo Wars első részében történt események óta. 2559-ben járunk, közvetlenül a Halo 5: Guardians után, a UNSC Spirit of Fire pedig épp hazafelé tart, amikor a hadihajót egy eddig ismeretlen, új ellenség veszi célba.

A Super Mario Run hónapokon át tartó promója után már-már váratlanul futott be a Nintendo következő mobiljátéka, a Fire Emblem Heroes. Viszonylag hamar rájöttek a kiotóiak, hogy mi a lehúzós free-to-play modell titka.

Aloyt gyerekkorában kitaszították, de a törzs nélküliek meglátták benne a lehetőséget, hogy békét hozhat egy olyan világba, amit robotszörnyek uralnak. Mire a lány felnő, rendíthetetlen harcossá válik, és az igazságot kutatja.

Bolívia néhány év leforgása alatt a világ vezető drogtermelőjévé lépett elő. Az üzletet az egész országot behálózó, közvetve a kormány által is támogatott Santa Blanca drogkartell viszi. Csak mi, a Ghostok szállhatunk szembe vele.

Közel egy évvel a nyitány után véget ért a 47-es ügynök epizodikus küldetéssorozata - már ami az első szezont illeti. Összegezzük a tapasztalatainkat és méltatjuk az IO Interactive-ot, amiért a Hitman ismét a teljes fényében ragyog.

A Sega azt ígérte, hogy idén Yakuza-játékokban fürdünk majd: ha még nem volt szerencséd a sorozathoz, az előzményeket feldolgozó Yakuza 0 kiváló beugró lesz az ismerkedéshez.

Visszatérünk az Immatériumban sodródó monstre űrhajók roncsaiba, hogy az emberiség ellenségeinek arcába lépjünk. A Warhammer 40K-s társasjáték legújabb feldolgozásában egy csapatalapú first-person shootert tisztelhetünk.

Nioh teszt

A Team Ninja legújabb játéka a feudális Japánba kalauzol el, játékmenetén pedig a Dark Souls-sorozat hatása érződik. Alapból remek párosítással van dolgunk, de a Nioh ennél jóval összetettebb és saját érdemei is vannak.

Ethan Winters már rég feladta, hogy valaha még látja három éve eltűnt feleségét, Miát. Egy váratlan üzenet azonban mindent megváltoztat. Ethan Louisianába utazik, de ekkor még nem is sejti, mi vár rá.