The Last of Us: Part I (PC) teszt

Talán sokan még most sem hiszik el, de Joel és Ellie története tényleg ellátogatott a PC-k világába, az örömünk viszont nem lehet felhőtlen, mivel a világ talán legfontosabb PC portját sikerült rábízni egy vérbeli kókler csapatra.

Diablo IV próbakör

Ismét izzik a levegő a Diablo-franchise körül, hiszen az újrázás, illetve a mobilos mellékág mellett idén egy teljes értékű folytatással jelentkezik a legendás ARPG-széria, amivel egy egész hétvégét volt szerencsénk eltölteni.

PlayStation VR2 próbakör

A Sony újgenerációs VR headsete remekül sikerült, az elődhöz képest hatalmas ugrást könyvelhetünk el. Nyolc jelentősebb címnél, köztünk a VR-os Horizonnál jártunk utána annak, hogy pontosan mire is képes az új hardver.

Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse teszt

Másfél évtizeddel az eredeti megjelenés után felújított formában látogatott el a modern masinákra a Koei Tecmo horroralkotása, mely egyediségének hála még mindig képes kitűnni a középszerűség kavalkádjából.

WWE 2K23 teszt

A WWE 2K23-ra nem nehezedett akkora nyomás, mint a tavalyi részre, aminek konkrétan új életet kellett lehelnie a sorozatba, így aztán a fejlesztők végre koncentrálhattak a frissen lefektetett alapok bővítésére és finomhangolására.

Resident Evil 4 teszt

A második és a harmadik epizód után a kultikus Resident Evil 4 is megkapta a remake-jét, melyben ezúttal is Leon S. Kennedyvel indulunk neki az elnök lányának a megmentésére.

The Settlers: New Allies teszt

A több, mint 30(!) éves múlttal rendelkező városépítést és gazdaság-menedzsmentet fókuszba helyező széria egy hosszabb hiátus után jelentkezik új résszel. Ismét egy furcsa hibrid, ami két szék között a földre huppan.

DC's Justice League: Cosmic Chaos teszt

A DC’s Justice League: Cosmic Chaos egy bájos nosztalgiázás a képregények ezüstkoráról egy adag humorral, rengeteg kikacsintással a forrásművekre, nyakon öntve egy olyan könnyed tálalással, amire már szüksége volt a DC-nek.

Octopath Traveler 2 teszt

A 2018-ban megjelent Octopath Traveler igazi szerelmeslevél volt a JRPG műfaj rajongóinak, rögtön szívükbe zárták a nyolc szomorú sorsú főszereplőt, akik egy jobb élet reményében vágtak bele a közös kalandba.

Scars Above teszt

A Mad Head Games új játékában egy vérbeli sci-fi kalandot élhetünk át a talpraesett dr. Kate Ward bőrébe bújva, akinek az idegen bolygó veszélyei mellett pár logikai feladattal és a középszerűséggel is meg kell küzdenie.