Farthest Frontier próbakör

A nagysikerű Grim Dawnt elkészítő Crate Entertainment legújabb játéka nem is állhatna messzebb a szörnyhenteléstől, hiszen a Farthest Frontierben a természetfeletti helyett maga a természet lesz a legnagyobb ellenfelünk.

Endling: Extinction is Forever teszt

Egy anya élete sosem könnyű, legyen szó emberről vagy állatról. A Herobeat Studios pedig ebbe nyújt betekintést első játékával, az Endlinggel, melyben az utolsó rókacsalád megpróbáltatásait élhetjük át mi is.

XEL teszt

Első pillantásra egy igazi kis gyöngyszemnek tűnhet a XEL, de sajnos ez csak a látszat, mivel a rajzfilmszerű látványvilág és a bájos stílus mögött olyan hibák húzódnak meg, amiket még Pandora szelencéjébe sem mertek belepakolni.

Arcade Paradise teszt

A valódi játéktermek jórészt már csak az emlékeinkben élnek, a nosztalgikus vonzerejük viszont halhatatlan. Az Arcade Paradise-ban az lesz a feladatunk, hogy sikerre vigyük álmaink legmenőbb munkahelyét.

Marvel’s Spider-Man Remastered teszt (PC)

A playstationös játékosok szívét már 2018-ban meghódította az Insomniac Games fantasztikus Pókember-játéka, mely most számos technikai fejlesztéssel kiegészítve a PC-seket veszi célba.

Two Point Campus teszt

A Two Point Studios korábban sikeresen megalkotta a ’97-es Theme Hospital szellemi örökösét, a Two Point Hospitalt. Lássuk, hogyan sikerült átültetni a formulát egyetemi környezetbe!

Stray teszt (videóteszttel!)

Kemény az élet a sötét kibervárosban, de a Stray cirmos főhőse nem ismer legyőzhetetlen akadályt. A BlueTwelve Studio cicaszimulátora éppen olyan ellenállhatatlan, mint amilyennek tűnik.

Outriders - Worldslayer teszt

A People Can Fly csapata nem hagyta magára a több mint egy éve megjelent és komoly szervergondokkal küzdő Outriderst, sőt, az azóta kijött számos javítás és ingyenes bővítés után elkészültek az első valódi kiegészítővel is.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes teszt

A Three Hopes remekül ötvözi a Fire Emblem: Three Houses karaktereit és játékvonásait a musou stílussal, létrehozva ezzel talán az eddigi legjobb Warriors-játékot Switchen.

Régi dicsőségünk – renoméjukat elvesztő stúdiók (2. rész)

A könnyű pénz bűvöletében élő gigász, a mimika mesterei és az EA viselt dolgai: a játékiparban sem ritkák a tündérmeseként induló, ám szomorúan vagy egyenesen tragikusan végződő történetek.