Apró fényforrás pislákol a sötétségben, egy sárga esőkabátos kislány próbál öngyújtóval bátorságot meríteni félelmeivel szemben. Nem az aggasztja, hogy egyedül van. Sokkal inkább az, hogy NINCS egyedül.

Egy jelenleg kaszinóként működő impozáns kastély falai között rejtélyes módon hullani kezdenek a meghívott vendégek. Lafcadio Boone atya az egyetlen, aki megmentheti a meghívottakat, és kiderítheti a teljes igazságot.

A Double Fine folytatja a '90-es évek klasszikusainak újrafeldolgozásait. A sorban ezúttal a Full Throttle következett, amiben Bennek nemcsak a Corley Motorsnál zajló puccskísérletet kell megakadályoznia, de a nevét is tisztára kell mosnia.

Az önfeledt vakációnak vége szakad, amikor hősnőnk egy sötét lyuk mélyén ébred, valahol a Földközi-tenger egyik elzárt szigetén. A lánynak eszébe sincs fiatalon meghalni, így elhatározza, hogy életben marad és elmenekül onnan.

A THQ megszűnésével kételkedtünk, hogy elkészül-e valaha a Dawn of War III, a Relic azonban a Sega szárnyai alatt elkészítette a híres RTS-széria folytatását, melyet hozzáférhetőbbnek szántak, mint korábban. Kiderül, megérte-e várni rá.

A királyság egykor ünnepelte legendás bajnokait. Az időközben majdnem teljesen elfeledett hősökre azonban vár még egy komoly feladat. Természetesen nem tudnak nemet mondani a király hívószavának.

LEGO City városát a bűn és az erőszak uralja. Chase McCain rendőrtiszt négy évvel ezelőtt Wii U-n már megtisztította az utcákat, most pedig ugyanez lesz a feladata PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Switch-en.

Csúszni, mászni és tekergőzni kell a Sumo Digital legújabb ügyességi játékában. A Snake Pass főhőse egy mosolygó kígyó, aki egyedül menti meg Harmony Foothills világát a rá leselkedő, misztikus fenyegetéstől.

A Styx: Master of Shadows ugyan nem váltotta meg a világot, remek játékmenete azonban sok játékos figyelmét felkeltette. Az első részt is fejlesztő Cyanide most elhozta a folytatást, ami az ígéretek szerint többet nyújt elődjénél.

Grayson Hunt visszatért a Stygiára. A Bulletstorm eseményeit a Full Clip Edition felfrissített látvánnyal és új tartalmakkal kelti újra életre, az őrülethez pedig egy régi ismerős is csatlakozott. Hail to the king, baby!