Két legendás játékipari szereplő, az Eugen Systems és a Paradox Interactive fogott össze, hogy egy hardcore második világháborús stratégiával csavarja el a műfajra fogékonyak fejét. Megnéztük magunknak!

Crash jobb formában van, mint valaha, hiszen az alapoktól írták újra az egész trilógiát. A kérdés csupán az, hogy 21 év elteltével van-e létjogosultsága a mára elavult játékmenettel operáló platformereknek? A válasz nem olyan egyszerű.

Hősünk épp a rendőrség elől menekül, mert valakik belekeverték egy gyilkossági ügybe. A nagyváros háztetőin közlekedve sikerül meglógnunk, de ahhoz, hogy tisztára mossuk magunkat, át kell állnunk a rosszfiúk oldalára.

Tíz év után visszatért a Hasbro miniautós versenysorozata. A Micro Machines: World Series ezúttal a többjátékos, egymás elleni kihívásokra helyezte a hangsúlyt, tudjuk egymást szívatni - és még Hugó Hami is van benne!

Pókember, Hulk, Thor, Luke Cage, Iron Fist, Doctor Strange és Deadpool együtt indul útnak, hogy megmentse a világot. A Marvel-hősök régi-új játéka visszatért, és ingyen nyitja meg előttünk a kalandokat.

Megérkezett az első nagyobb volumenű kiegészítő a TESO-hoz, miután a ZeniMax Online újraélesztette az MMO-t. A helyszín ismerős, már jártunk itt 15 éve a The Elder Scrolls III-ban, a nosztalgiavonatra pedig mi is felültünk.

Villám McQueen és Matuka visszatért Kipufogó-fürdőbe. Az új Verdák-film játékváltozatában régi és új autók mérik össze tudásukat a versenypályán, és azon is túl - persze szigorúan gyerekeknek készült formában.

Tavaly Valentino Rossi: The Game néven érkezett meg a Milestone gyorsaságimotoros-világbajnokságot feldolgozó sorozatának aktuális része, idén pedig visszatértünk az eredeti, jól bejáratott címhez és számozáshoz.

Egy montanai kisvárosban bedurvultak a világvége-hívők. Egy magát prófétának kikiáltó fickó saját milíciájával hirdeti az igét, és minden ellenkezővel leszámol. Ebbe a képtelen helyzetbe csöppen fiatal rendőr hősünk.

A Nintendo letette a kisdobosesküt, hogy a Switch megjelenése ellenére sem hanyagolja el a 3DS-t. Az ígéret szép szó, szokták mondani, de ha olyan játékokat kapunk majd a masinához, mint az Ever Oasis, biztosan jól jártunk!