Kunitsu-Gami: Path of the Goddess teszt

Meglepő játékot készített el a Capcom, ami egy kihívásokkal teli kaland és egyben egy stíluskavalkád is, ami mindent elkövet, hogy az enyhén repetitív játékmenet ne érződjön annak.

The Legend of Heroes: Trails through Daybreak teszt

Idén ünnepli huszadik születésnapját a Trails-franchise, amit hazájában új történetszálának harmadik felvonásával, nyugaton pedig annak kezdetével ünnepel, veteránokat és újoncokat egyaránt egy új kalandra invitálva.

Downward: Enhanced Edition teszt

Nem könnyű dolog olyan belső nézetes parkour játékot készíteni, amit még élvezni is lehet. Kiváltképp, ha az alkotás többi aspektusa is erre az elemre támaszkodik ahelyett, hogy támogatná azt.

Zenless Zone Zero teszt

A világvégét nem feltétlen egy színekben, stílusban és könnyű kalandokban bővelkedő kavalkádnak gondolná az ember, de a Genshin Impact és a Honkai Star Rail fejlesztői ismét igyekeznek kitörni az elvárások és a megszokások börtönéből.

A Twisted Path to Renown próbakör

Nincs mit szépíteni, a korai hozzáférésben megjelent A Twisted Path to Renown tulajdonképpen egy vadnyugati miliőbe oltott Escape from Tarkov, aminek sajnos egyetlen valamirevaló pozitívuma ennyiben ki is merül.

Luigi’s Mansion 2 HD teszt

Luigi szellemes kalandjait eredetileg 2013-ban Nintendo 3DS-re adták ki, ám a kísértetek most felújított verzióban tértek vissza Switchen. Ki gondolta volna, hogy a szellemek felporszívózása ennyi év után is ilyen kitűnő szórakozás?!

The First Descendant teszt

A Nexon egy látványos, akciódús és nem utolsó sorban ingyenes akció-szerepjátékkal hívja ki az online looter shooterek nagyjait. Van félnivalója a Warframe-nek és a Destiny 2-nek?

The Bridge Curse 2: The Extrication teszt

A The Bridge Curse 2: The Extrication egy tipikus B-kategóriás horrorjáték, amiben idegesítő szereplőkkel kell túlélnünk egy tajvani iskola folyosóin, miközben próbálunk meglógni a szellemek és a szüntelen ásítás ölelő karjai elől.

Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition teszt

A nosztalgia szemüvegén keresztül a dolgokat mindig szebbnek látjuk, mint amilyenek valóban voltak. Ezért is érdekes, amikor egy felújításnak hála a játékot olyan formában kapjuk meg, amilyenre emlékszünk.

Still Wakes the Deep teszt

Az elszigeteltség érzésével gyakran játszanak a horrorjátékok fejlesztői, főleg, ha az 1982-es A dolog című film adja az ihletforrást, mindezt némi lovecrafti kozmikus milliővel is nyakon öntve. A Still Wakes the Deep lehetett volna hosszabb és félelmetesebb, de így sem érdemes kihagyni.