Kult - filmajánlók, vélemények, kritikák

Shazam! Az istenek haragja filmkritika

A sokat tologatott-halasztgatott Shazam! folytatása ismét egy 2000-es évekbeli Rob Schneider-vígjáték szellemiségével adja át a család fontosságának üzenetét, ezúttal kevesebb drámával és több akcióval.

The Last of Us sorozatkritika

Az HBO gondozásában került a tévénézők elé a The Last of Us. Izgultunk, nevettünk és rengeteget zokogtunk a kilenc epizód alatt - Joel és Ellie története a tévéképernyőn is maradandó nyomot hagyott maga után.

Sikoly VI filmkritika

Tavaly, jó 11 év kihagyás után a Sikoly-széria csodálatos főnixmadárként támadt fel hamvaiból, az új epizód azonban képtelen megismételni azt, amit a 2022-es soft reboot sikerre vitt.

The Last of Us - finálé előtti podcast

Napokon belül érkezik a The Last of Us-sorozat évadzáró epizódja, mely a játék története alapján aligha fog hiányt szenvedni drámai fordulatokban. De vajon lesznek komolyabb változtatások és eltérések a storyban?

Creed III filmkritika

A Rocky-frencsájzból kinőtt boksz-sorozat harmadik etapja újra a ringbe küldi Adonis Creedet, aki a súlytalan, mesterségesen generált feszültségű forgatókönyvnek köszönhetően ezúttal a főgonosz szerepében tetszeleg.

Conan, a barbár visszatekintő kritika

Újranéztük a boldog nyolcvanasok egyik legendás, grandiózus hőseposzát, amely már idestova negyven éve üldögél egyeduralkodóként, magányosan a trónján, és neveti ki a hitványabbnál hitványabb Robert E. Howard-adaptációkat.

Tulsa King: 1. évad sorozatkritika

Sylvester Stallone karrierjének első tévésorozatában egy kiöregedett, régi vágású gengszter bőrébe bújik, egyúttal az utóbbi évek kudarcai után bebizonyítja, hogy ráér még pár évet az a nyugdíj.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia filmkritika

A Marvel-moziverzum ötödik fázisának első mozifilmje ízletes előételként veti bele magát a multiverzumos szálba, egyúttal felvezeti a franchise következő nagy főgonoszát, aki szépen el is lopja a showt a címszereplők elől.