Túl a 10 millión a Sekiro: Shadows Die Twice

Négy évvel a megjelenése után lépte át a jelentős eladási számot a FromSoftware sokak által legnehezebbnek tartott játéka, ami még ma is nagy népszerűségnek örvend.

Érkezik a Timespinner 2

A Timespinner 2: Unwoven Dream a 2016-os első rész folytatása lesz visszatérő főszereplővel, és egy újabb katasztrófa kapcsán, pár év kihagyással vesszük majd fel a fonalat.

Meghackelhették a Sonyt?

Egy orosz–ukrán hackercsoport állításak szerint minden Sony-rendszert feltörtek, és mivel a japán cég nem hajlandó nekik fizetni, ezért áruba bocsájtják a fájlokat. Már, ha valóban megtörtént a támadás.

Már elérhető a Starfield legújabb frissítése

A Bethesda fokozta a lehetetlent: ezentúl még gyönyörűbben ragyognak majd a csillagok a Starfield sötétkék egén. Az 1.7.33-as frissítés a mai naptól elérhető, hogy még szebbé tegye a sci-fi kalandot.

PlayStation 5-re tart a The Last Case of Benedict Fox

A Rogue Games és a Plot Twist bejelentették, hogy egy újabb platformon is játszhatóvá válik a The Last Case of Benedict Fox: egy új trailer mutatja be a játék PlayStation 5-ös verzióját.

A Bethesda közel 1 milliárd dollárt kereshet a Starfielden

A Bethesda sejtette, hogy nagy sikere lesz az űrkalandnak, azonban a játék megjelenése utáni statisztikai adatok csak még jobban alátámasztják a megérzéseiket.

Megjelenési dátumot és trailert kapott a Final Fantasy XIV javítócsomagja

A Final Fantasy XIV legújabb javítócsomagja, ami a Growing Light névre hallgat még idén októberben meglátja a napvilágot. Egy vadiúj trailerben csodálhatjuk meg, mit tartogat nekünk a Square Enix!

Távozik a Platinum Gamestől Hideki Kamiya

A stúdió alelnökének olyan játékok köszönhetőek, mint a Bayonetta-sorozat, a The Wonderful 101 vagy a Sol Cresta. A szakember októberben fogja elhagyni a céget.

Készülőben van a Star Wars Jedi harmadik része

A főszereplő Cal Kestist megformáló Cameron Monaghan árulta el, hogy a harmadik rész munkálatai már folyamatban vannak, persze konkrétumokat nem mondhatott a projektről.

Problémák vannak a Destiny 2-vel

A múlt hét elején kezdődő kálvária a hétvégére csak átalakult, de nem szűnt meg, a játékosok tömegesen jelzik a Bungie-nak, hogy a játék egyszerűen játszhatatlanná vált.

Sztoritraileren a Sand Land

Akira Toriyama mangájának játékadaptációjából kaptunk friss ízelítőt a Bandai Namco jóvoltából, sajnos egyelőre megjelenési dátum nélkül be beérnünk ennyivel.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Beindult az ősz év vele együtt a játékdömping is, a mennyiségre nem lehet panaszkodni, sőt filmek terén is több premiert kapunk a szokásosnál, lássuk, mi vár ránk a héten!

Phil Spencer szerint bajban vannak az AAA-kiadók

Előkerült az Xbox Games Studios vezetőjének egy 2020-as levele, amelyben azt taglalja, hogy miért kezdtek el stagnálni az AAA-kiadók és miért az indie fejlesztők viszik előre az ipart.

Kilőtt a Cyberpunk 2077 játékosszáma Steamen

Az adatok szerint Steamen majdnem tízszer annyian játszottak vele, mint előző nap, az ugrás egyértelműen a már elérhető 2.0-ás frissítésnek köszönhető.

"Elkerülhetetlen" a Game Pass drágulása

Phil Spencer a Tokyo Game Show után beszélt egy helyi lapnak a szolgáltatás jövőjéről a jelenlegi gazdasági helyzetben, és hát nem meglepő a felvázolt jövőkép.

Jövőre csúszik a Total War: Pharaoh az Epic Game Store-ban

A játék steames megjelenése változatlan marad, az Epic-es előrendeléseket pedig automatikusan törölték. A játék természetesen megjelenik majd az Epic áruházában is, csak később.

Mortal Kombat játékok: a legrosszabbtól a legjobbig

Idén újra beköszönt a Mortal Kombat mánia, ennek örömére rangsoroltuk minden idők egyik legnagyszerűbb verekedős játéksorozatának eddigi epizódjait.

Itt a Unity átdolgozott terveinek hivatalos változata

A cég hivatalos formában is közölte a tervük finomított és csiszolt változatát, ami ugyan sokat javult az eredeti elképzelésekhez képest, de a céggel szembeni bizalmatlanságon nem valószínű, hogy javít.

Rázósan indult a Payday 3

A héten megjelent játék állandó online kapcsolatot igényel akkor is, ha valaki egyedül játszana, azonban a szerverek nem működnek megfelelően, így nem ritka a hosszú várakozás.

Ezeket tölthetjük le ingyen jövő héten az Epic Games Store-ból

Bejelentették, hogy mely játékokra számíthatunk ingyenesen az Epic Games webáruházában szeptember 28-tól. A mostani rosta egy szimulátorjátékból és egy akciókaland-játékból tevődik össze, de nézzük is meg, hogy pontosan mik lesznek ezek a címek!

Mozgásban a Mineko’s Night Market

Gameplay traileren mutatja meg magát Mineko éjszakai butikja, ahol nemcsak árusok leszünk, de a mi feladatunk lesz portékáink megtalálása és előállítása is. Hihetetlenül aranyosnak tűnik a játék megvalósítása, miközben a Japán kultúra előtt is tiszteleg.

TGS 2023: Sword Art Online: Last Recollection demót kapunk

Több trailerrel és egy demó dátummal jelentkezik a Sword Art Online: Last Recollection. A 2023-as Tokyo Game Show keretein belül leplezte le a demó érkezését a Bandai Namco. Az előzetesek egy nyitó animációt és két karaktert mutatnak be, nézzük is meg őket!

Újabb traileren a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

Idris Elba áll a félig élőszereplős, félig a játékból összevágott trailer középpontjában. Ahogy ő is fogalmaz, Night City-ben erősebbnek, gyorsabbnak és jobbnak kell lennünk, mint valaha. Számítsunk rá, hogy lesznek alkalmak, mikor az egyetlen esélyünk az lesz, ha mindent egy lapra teszünk fel.

Nem lesz 60 FPS az MGS felújított kiadásában

Nemsoká megérkezik a Metal Gear Solid-széria első 3 részének felújított változata. A legeleső részt nem fogjuk tudni 60 FPS-sel futtatni, derül ki a Konami által megosztott képből, de a maradék két résznél azért van esély magasabb képkocka frissítésre.

Vajon a Take-Two megveszi a Gearbox Software-t?

Iparági pletykák szerint az Embracer Group megválna a Borderlands mögött álló stúdiótól, és sokak szerint a Take-Two-nál jó kezekben lenne a csapat. Most a kiadó vezérigazgatója is megszólalt az ügyben.