HipShotDot: lézeres irányzék FPS-ekhez

Újabb csapatot állítottak rá a Destinyre

A Bungie és a High Moon Studios mellett most már a Vicarious Visions is a Destinyn dolgozik. A New York-i csapat különösen elfoglalt mostanság, azonban úgy hírlik, a Skylanders miatt már nem kell aggódnia.

Saját fejlesztőcsapatot alapított a HTC

A Vive Studios értelemszerűen a HTC Vive-val foglalkozik majd, és a fejlesztés mellett kiadói teendőket is ellát. Az első címe az Arcade Saga, amely három klasszikus minijátékot tálal VR-osítva.

Ezek voltak az év legnépszerűbb trailerei

A YouTube is évet zár, a minap például közzétette a tíz legnépszerűbb játékelőzetes listáját. Nem meglepő módon a Battlefield 1 lett az aranyérmes, de akadnak itt más érdekességek is.

Még várni kell a Watch Dogs 2 első DLC-jére

Hasonló a helyzet, mint a The Divisionnél, a fejlesztők kapacitását a megjelenést követő javítások elkészítése kötötte le, ezért át kellett ütemezni az első kiegészítő premierjét. Pár napos csúszásról van szó.

Nyomul a Vivendi, már övé a Ubisoft negyede

Újra bevásárolt a Ubisoft részvényeiből a Vivendi, már a kiadó negyedét tudhatja magáénak. Továbbra is állítja, hogy a vezetők félelmeivel ellentétben nem szeretné átvenni az irányítást a cég felett.

Dawn of War III - harc az eldák oldalán

Hosszú éveket böjtöltünk a Warhammer 40.000: Dawn of War folytatásáért, és úgy tűnik, megérte: jövőre érkezik a harmadik rész, amelyet a lelkesebbek most háromnegyed órán keresztül csodálhatnak.

Gigantic - elstartolt a nyílt bétateszt

Miután a Perfect World felkarolta a Giganticot, játszható formába került a MOBA Windows 10-en és Xbox One-on. A nyílt bétateszt már minden érdeklődő számára elérhető, ráadásul él a közös játék lehetősége a két platform közt.

NieR: Automata - hamarosan itt a demó

A hétvégi PlayStation Experience-en tudtuk meg a végleges változat európai dátumát, most pedig az is kiderült, mikor élesedik a NieR: Automata beígért demója. Sűrűnek ígérkezik a december vége.

Sea of Solitude - önmagunk felfedezésére indulunk

A Fe után az EA egy újabb indie projektet karolt fel. A Sea of Solitude lesz a második EA Originals-cím, melyben önmagunk megismerésére indulunk, miközben egy vízzel elárasztott várost fedezünk fel.

Modern Warfare Remastered - jönnek az új pályák

A premierkor csupán tíz multis térképet tartalmazott a Call of Duty: Modern Warfare Remastered, ám ahogy a készítők megígérték, a maradék hatot még idén megkapjuk. Most már azt is tudjuk, hogy mikor.

Dél-Koreában börtön járhat az aimbot-készítésért

Egy új törvény szerint masszív pénzbírsággal vagy akár börtönnel is büntethető az, aki valamilyen hacket vagy csalást fejleszt az online játékokhoz. Eközben Kínában a lootboxokat reguláznák meg.

Westworld sorozatkritika

Egy androidokkal teletömött vadnyugati vidámpark, ahol a gazdagok kedvükre dorbézolhatnak - jól hangzik, igaz? Pedig a Westworld attól igazán jó, hogy az alapötlet csak a kezdőlökést adja meg, és az a legkevésbé érdekes benne.

A DOOM-ból is kivették a Denuvót

Újabb rossz hírt kapott a Denuvo mögött álló osztrák fejlesztőcsapat. Az Inside után a DOOM-ból is kivették a megoldást, és ha igazak a Redditen terjedő szóbeszédek, már azt is tudjuk, hogy miért.

Battlefield 1 - ilyen lesz az új pálya

Jövő héten élesedik az előrendelők számára a Battlefield 1 első plusz pályája, a Giant's Shadow. A térképet ingyenesen tölthetitek majd le, a most következő előzetesből pedig az is kiderül, hogy mire számíthattok.

Egy órán át mozog a Conan Exiles

A napokban egyórás streamet tartottak a Conan Exiles fejlesztői, így hosszabban is belekukkanthatunk a játékba. Emellett érkezett egy új trailer is, melyben a túlélésről tudhatunk meg többet.

Blogajánló: Indie játékok a hideg téli napokra

Igaz, az őszi játékdömping éppen csak véget ért, mégis lehetnek páran, akik még nem találták meg idei kedvencüket. MadderBanana blogjában három indie játékot mutat nektek, melyek talán elkerülték a figyelmeteket.

Final Fantasy VII - csak 2018-ban jöhet a PC-s verzió

Jövőre ünnepli 30. születésnapját a Final Fantasy-sorozat és a VGLeaks információi szerint a Square Enix elképesztő mennyiségű megjelenéssel igyekszik majd a rajongókat megajándékozni.

Resident Evil 7 - találkozás Bakerékkel

A Capcom nagyon bízhat a Resident Evil-sorozat legújabb epizódjában, hiszen nem rejtegeti játékát, és amikor csak lehet, megragadja az alkalmat, hogy mutogassa azt.

South Park - a mosómedve összeesküvés

Cartman és csapata ezúttal szuperhősöknek öltözve igyekeznek megvédeni South Parkot. Lesz is dolguk, egy macska eltűnése ugyanis alaposan felborzolja a kedélyeket.

Batman: The Telltale Series - jövő héten vége

Jövő héten kedden végéhez ér a Batman: The Telltale Series első szezonja. A zárórész a negyedik felvonásban meghozott döntéseink alapján érdekes helyszínen veszi majd fel a vonalat.

Alighanem ez a legszebb vadászszimulátor

A Just Cause fejlesztője karolta fel az Expansive Worlds vadászós játékát, a theHunter: Call of the Wildot, amely 50 négyzetmérföldes szabadon bejárható terepet kínál. Megannyi vad elejtése vár ránk gyönyörű grafika mellett.

Pár napot csúszik a Space Hulk: Deathwing

Eredetileg pénteken jelent volna meg PC-re a Warhammer 40K világában játszódó shooter, de a fejlesztő most szólt, hogy csak a jövő héten érkezik a Space Hulk: Deathwing. Az utolsó pillanatban nem várt problémák merültek fel.

The Climb - irány a fagyos észak!

Ingyenes DLC-vel bővült a Crytek sziklamászó VR-játéka, a The Climb. A North expanzióban Izlandra és az északi sarkkörre látogatunk, hogy meghódítsunk pár magaslatot. A cím már támogatja az Oculus Touchot is.

24 perc a Hob társaságában

Végre hosszabban is belenézhetünk a Torchlight fejlesztőinek új játékába. A Hob világa roppant érdekes: a felszínen minden meseszép, ám a föld alatt vészjósló gépek zakatolnak, ahonnét vérszomjas lények bújnak elő.

Már tölthető az Assassin's Creed III

Megérkezett a korábban beharangozott utolsó ingyenes Ubisoft-játék is. Az Assassin's Creed harmadik felvonása a Uplayen keresztül most már mindenki számára szabadon tölthető.