Destiny 2 teszt

Ilyen gép kell a Need for Speed: Paybacknek

Az imént az Electronic Arts közzétette, hogy milyen gép szükséges a Need for Speed: Payback futtatásához. A bejelentés fájó hiányossága, hogy a 4K-felbontáshoz szükséges konfiguráció kimaradt belőle.

Project X - Battle Royale négyszáz játékossal

A brit Automaton új lövöldéje alapértelmezetten MMO-élményt ígér, azonban lesz benne olyan játékmód is, amely a Battle Royale-zsánert erősíti. Azzal a különbséggel, hogy itt négyszázan esnek egymásnak.

Bárki letöltheti majd a Fortnite új játékmódját

Váratlan bejelentéssel rukkolt elő az Epic: a Fortnite múlt héten bejelentett Battle Royale módját mindenki számára ingyenessé teszik, vagyis nem szükséges Founder's Packet vásárolnunk a kipróbálásához.

Halálos iramban-játék a Project CARS-csapattól?

Nagyon úgy néz ki, hogy a Slightly Mad Studios vezérigazgatója elkotyogta a fejlesztőcsapat következő nagy projektjét: a jelek szerint a Halálos iramban-sorozat alapján készítenek játékot.

Ingyenesen tölthető az Oddworld: Abe's Oddysee

Ráadásul egyszerre két üzletben is, úgyhogy abban a luxusban van részünk, hogy eldönthetjük, a steames vagy a DRM-mentes változatot szeretnénk-e megkaparintani. Az akció korlátozott ideig él, nem árt sietni!

Launch traileren a Marvel vs. Capcom: Infinite

Tegnap óta vásárolható meg a Marvel vs. Capcom-sorozat legújabb felvonása, a megjelenés apropóján pedig a launch trailert is kiadták a készítők. Nem túl biztató a helyzet: Ultron Sigmát meg kell állítani!

ECHO - légy a saját magad ellensége!

Megérkezett az IO Interactive fejlesztőiből verbuvált dán Ultra Ultra első játéka, az ECHO, amiben a mesterséges intelligencia minden mozdulatunkat megjegyzi és feldolgozza. Így lényegében saját magunk ellenségeivé válunk majd.

Battlefront II - megvannak a főbb helyszínek?

Az Electronic Arts Star Wars-játékait promózó Twitter-oldalon megjelent egy csomó kérdőjel, ami a rajongók szerint a Galactic Assault helyszíneit rejti. Be is indultak a találgatások, amelyek között akad egy-két egészen érdekes is.

Call of Duty: WWII - ismerkedj meg a csapattal!

A tegnapelőtt bemutatott sztorielőzetes után a Call of Duty: WWII legújabb felvételei az ott is látott csapat tagjaira koncentrálnak, így nemcsak a főhős Ronald “Red” Daniels közlegényről, de a többiekről is megtudhatunk ezt-azt.

Így fogadták külföldön a Project CARS 2-t

Pár nap múlva befut a Project CARS második része, így nem maradhatnak el a pontszámok sem, amelyeket a külföldi sajtó akasztott a programra. Eddig úgy tűnik, hogy a játék túlszárnyalja majd az elődjét.

Hatalmas lesz a Forza Motorsport 7

Azt tudtuk, hogy a Forza Motorsport 7 a tartalmát tekintve minden eddigi résznél nagyobbra nőtt, most viszont az is kiderült, hogy nemcsak az elérhető autók száma, de a gigabájtoké is hatalmas lesz. Bónusztartalom: befutott a launch trailer is.

Nem finomkodik a Wolfenstein II új előzetese

Új gameplay trailer érkezett a Wolfenstein II: The New Colossushoz. A játék továbbra sem finomkodik, az előzetes révén abból is kapunk egy kis ízelítőt, hogy mi minden indokolja a korhatár-karikát.

VR-kompatibilis a Zone of the Enders 2 remastere

Az előző generációs átiratok után újabb remastert kap a Zone of the Enders: The 2nd Runner. A hivatalos bejelentés szerint PS4-re, a pletykák szerint pedig PC-re is megjelenik a felújított változat, amely VR-ban is játszható lesz.

Japán sztárgárda fejleszti a Square Enix új játékát

A Left Alive mögött a Final Fantasy- és a Kingdom Hearts-sorozatok producere, valamint a Metal Gear-széria grafikusa is felsorakozott. A túlélésre kihegyezett lövölde jövőre érkezik.

Dátumot kapott a Monster Hunter World

A Capcom hivatalosan is bejelentette legújabb játékának, a Monster Hunter Worldnek a megjelenési dátumát. Azt eddig is tudtuk, hogy 2018 első negyedévében érkezik, most azonban a napra pontos időpont is meglett.

Ilyen egy bossharc a Code Veinben

Az IGN jóvoltából belenézhetünk egy főellenséggel vívott harcba a Code Veinben. A Queen’s Knight legyőzéséhez négy fegyvert vet be a hősünk, de csak az egyik képes megölni a rettenetet. Lesz egy M.I. által vezérelt segítőnk is.

Marvel vs. Capcom: Infinite - még több hős várható

Ma jelenik meg Marvel vs. Capcom: Infinite, amely a képregényes és a videojátékos univerzum karaktereit hozzá össze egy közös bunyóra. A Capcom szerint a jövőben is el leszünk látva új karakterekkel.

Ingyenes a Die Young DRM-mentes változata

Az IndieGala idén beszállt a játékfejlesztésbe is, első címe a jelenleg korai hozzáférésű státuszban leledző Die Young. A srácok úgy gondolták, kijátsszák a kalózokat, így az év végéig ingyenessé tették a túlélőjátékot.

ELEX - bemutatkozott az Outlaws frakció

A Clerics után egy újabb frakciót mutatott be a Piranha Bytes. Az ELEX világának kitaszítottjairól van szó, akik a sivatag közepén húzták fel településüket mindenféle hulladékból. Mint a Mad Max őrült lázadói.

Sztoritraileren a Call of Duty: WWII

A Sledgehammer Games tegnap megígérte, hogy ezen a héten számos látnivaló érkezik a Call of Duty: WWII-ről. Ma megérkezett az egyjátékos kampány beharangozó előzetese, amely annak rendje és módja szerint odacsap.

Brutális élőszereplős traileren a Shadow of War

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a Middle-earth: Shadow of War teljes élőszereplős előzetese, amely egyúttal interaktív is, azaz egy komoly döntést is meg kell hoznunk a megtekintés közben. Ezt a kampányt nem felejted el!

Bethesda-játékok a Humble nyár végi akciójában

Ütős akciókkal ünnepli a Humble Store a nyár végét, és ennek keretében a Bethesda játékait kaparinthatjuk meg a héten jelentős kedvezménnyel. Fallout-, Doom-, Wolfenstein- és Dishonored-címek olcsón!

Megvan a Spintires: MudRunner dátuma

Lassan révbe ér a Spintires: MudRunner fejlesztése, és a játék már csak nyomokban emlékeztet a PC-s elődjére. Frissített grafika, új terepek és még több orosz gépszörny várja az off-road műfaj szerelmeseit október végén.

City of Brass - itt az Early Access-verzió

Az ausztrál Uppercut Games olyan tagokat is foglakoztat, akik hajdanán a BioShock-szérián dolgoztak. A csapat új játéka nagy kanállal merít az Indiana Jonesból, de amúgy egy roguelike-kal van dolgunk.

Félmillió példánynál jár a Divinity: Original Sin 2

Alig négy napja élesedett a Divinity: Original Sin 2 végleges változata, a fejlesztők máris átlépték a félmillió eladott példányt. Oké, ennek a fele már az Early Access-időszakban összejött, de a tempó még így is szédületes a fejlesztők szerint.