Planet Zoo teszt

Továbbra sem kukázták a Dead Island folytatását

A Koch Media CEO-ja, Klemens Kundratitz interjút adott a Gamesindustry.biz oldalának, ebben pedig megerősítette, hogy még mindig dolgoznak a Dead Island második részén, illetve már készül a Saints Row folytatása is.

Márciusban jön a VR-os Half-Life-játék?

Nem először csiripelik azt a madarak, hogy VR-játékként térhet vissza a régóta várt Half-Life-sorozat, de most úgy tűnik, a Valve tényleg dolgozik valamin. A Half-Life: Alyx állítólag márciusban jelenik majd meg.

Újabb kiadást kap a Street Fighter V

A Capcom hivatalosan is bemutatta a Street Fighter V következő kiadását, a Street Fighter V: Champion Editiont, ami az alapjáték mellett egy új játszható hőst és a nemrég bemutatott Arcade Editiont is tartalmazni fogja.

Modern Warfare - így fest majd a battle royale?

Az adatbányászok teljesen felforgatták a Call of Duty: Modern Warfare fájljait és rengeteg bizonyítékot találtak arra, hogy a jövőben itt is befuthat a battle royale játékmód. A 200 fős térkép már most ismerős lesz.

Dátumot kapott a One Punch Man-játék

A Bandai Namco egy akciódús előzetes keretei közt rántotta le a leplet a One Punch Man: A Hero Nobody Knows nyugati megjelenési dátumáról. Február végéig kell kihúznunk Saitama érkezéséig.

Interaktív koncertre indul az Undertale

A generáció egyik legkülönlegesebb indie gyöngyszeme, az Undertale interaktív koncertturnéra indul, bármit is jelentsen ez a gyakorlatban. Már megkezdődött a jegyelővétel a chicagói első előadásra.

Csúszik a Torchlight Frontiers

Nem igazán hallatott magáról mostanában a Torchlight Frontiers. Nem véletlen, hiszen az Echtra Games kissé le van maradva a várva várt ARPG fejlesztésével, így az eredetileg 2019-re tervezett premierrel sem érdemes már számolnunk.

Hamarosan újra jelentkezik a Gears Tactics

Mi már kezdtünk aggódni, hiszen sem a 2019-es E3-on, sem pedig az X019-en nem esett szó a Gears Tacticsról. A Coalition azonban nem feledkezett meg a körökre osztott játékról, így azt az idei The Game Awards során ismét megtúráztatják.

Bleeding Edge - ilyen egy teljes mérkőzés

Jövő év elején jelenik meg a Ninja Theory erősen Overwatch-ra hajazó, de sajátos harcrendszerre építő csapatalapú játéka, a Bleeding Edge. A premiert két zárt béta is megelőzi majd.

Elképesztően néz ki a Microsoft Flight Simulator

Nagy visszatérőnek ígérkezik a Microsoft Flight Simulator és tudják ezt redmondban is, így tényleg mindent megtesznek azért, hogy a lehető leghitelesebb repülési élményben legyen részünk.

Félórán át pörög a PC-s Halo: Reach

A csütörtökön tartott X019 speciális Inside Xbox-eseményén a Microsoft megerősítette, hogy decemberben mutatkozik be a PC-re tartó, akár 4K-ban is nyúzható Halo-előzmény, a Halo: Reach.

Terminator: Resistance - harc a jövőnkért!

Tegnap óta elérhető a Reef Entertainment gondozásában készült Terminator: Resistance, ami eddig leginkább elavult látványvilága miatt kapott nagyobb hírverést. Reméljük, a teljes játék azért nem okoz nagyon nagy csalódást!

Utolsó előzetesen a Blacksad: Under the Skin

Egy technikai malőr miatt egy héttel korábban már elérhető volt a Blacksad: Under the Skin, a játék hivatalosan csak most a héten rajtol el. Ennek megfelelően most futott be az utolsó előzetes is.

Folytatást kap a Path of Exile

A hétvégén tartják Új-Zélandon az ExileCont, aminek nyitónapján az új-zélandi Grinding Gear Games több Path of Exile-bejelentést is megejtett. Bemutatkozott egy új kiegészítő, de jön a folytatás és egy mobilos kitérő is.

Teljesen átalakíthatják az Anthemet

A mindig jól értesült Kotaku arról cikkezett, hogy a BioWare az Anthem teljes átalakítására készül, hogy kiküszöbölje a játék fiaskóját. A cégnél Anthem 2.0-ként, illetve Anthem Nextként hivatkoznak a projektre.

Elnézést kér a Rockstar a Red Dead II PC-s hibáiért

Persze ezzel sokra nem megyünk, azzal viszont igen, hogy a hibák elismerése mellett a javításokba jelenleg is rengeteg munkát fektet a Rockstar Games csapata, hamarosan remélhetően mindenki zökkenőmentesen cowboykodhat.

Squad - pergőtűzzel jön az ingyen hétvége

Drónokkal, tábornokok teendőkkel és tüzérségi támogatással robbant be a Squad legújabb frissítése, melyet ráadásul egy jótékonysági akció miatt a hétvégén akár teljesen ingyen is kipróbálhatunk.

This War of Mine - megérkezett a Final Cut

És vele együtt új karaktereket, új küldetéseket és felújított látványvilágot is kapunk, szóval, ha eddig kimaradt volna háborús túlélőjáték, akkor itt a tökéletes alkalom a bepótlására.

Star Wars-lázban ég a Fortnite is

Olyannyira, hogy egy direkt a Csillagok háborújára kihegyezett eseményt is kapunk, mely során a vizuális csecsebecsék közt akár az eredeti trilógia legendássá vált birodalmi rohamosztagos felszerelését is beszerezhetjük.

X019: Futottak még az Inside Xboxban

Habár már így is tele a címlapunk a tegnap esti Inside Xbox-epizód bejelentéseivel, akad még egy nagy adag kisebb hír is, amit jobbnak láttunk összegyűjteni és egy csokorban tálalni nektek.

X019: Élőszereplős előzetes a Jedi: Fallen Orderhez

A tegnap esti Inside Xbox-epizód egy élőszereplős Star Wars Jedi: Fallen Order-előzetessel indult, amely a játék mai premierjét volt hivatott felvezetni. Hangulatos darab, nézzétek meg!

X019: Napra pontos dátumot kapott a Wasteland 3

Az inXile Entertainment csapatát vezető Brian Fargo egy új trailer kíséretében jelentette be a Wasteland 3 napra pontos megjelenési dátumát a tegnap esti Inside Xbox-epizódban. Türelem, már nem kell sokat várni rá!

X019: Ötven új játékot ígértek be a Game Passhez

Az Xbox Game Pass-előfizetők valószínűleg repestek az örömtől a tegnapi Inside Xbox-epizódot nézve, jóformán alig akadt olyan játék a műsor kínálatában, ami ne kerülne majd be a szolgáltatásba idővel.

X019: Áprilisban érkezik a Minecraft: Dungeons

Habár napra pontos megjelenési dátumot még nem kaptunk hozzá, a Microsoft pontosította a Minecraft világában játszódó dungeon crawler érkezésének időpontját a tegnap este folyamán.

X019: Végre mozgásban az Age of Empires IV

Megtörtént az, amire annyian vártunk: a Microsoft az Inside Xbox tegnapi műsorában végre mozgás közben is megmutatta az Age of Empires negyedik részét, amely a középkorban játszódik majd.