Total War: Warhammer III próbakör

Élőszereplős kedvcsinálót kapott a GRID Legends

Friss előzetest kapott a Codemasters legújabb versenyjátéka, a GRID Legends. A valódi színészeket alkalmazó sztorimódból korábban már láthattunk ízelítőt, most azonban közelebbről is bemutatkozik Ncuti Gatwa karaktere, Valentin Manzi.

Áprilisban érkezik az új LEGO Star Wars

Egy fantasztikus új gameplay-előzetest, vele együtt pedig fix megjelenési dátumot kapott a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Már csak néhány hónapot kell várnunk arra, hogy felfedezhessük a teljes messzi-messzi galaxist.

Tölthető az Epic Games Store heti ajándéka

Óramű pontossággal élesedett az Epic Games Store következő ajándéka. Ezen a héten egy különös sci-fi világban oldhatjuk meg az elénk tárt fizikai puzzle-feladványokat, a jövő héten pedig mechpáncélt ölthetünk majd magunkra.

Battlefield 2042 - újabb hibajavítás érkezett

A DICE lassan, de biztosan igyekszik kikupálni a Battlefield 2042 temérdek hibáit. A legújabb patch az ígéretek szerint számos technikai hibát orvosol, és már úton van a sokak által hiányolt scoreboard is.

Visszatérhet a Guitar Hero és a Skylanders?

Az Activision Blizzard vezetője, Bobby Kotick szerint a Microsoftnak megvannak a gyártási kapacitásai ahhoz, hogy ismét visszatérhessen a Guitar Hero-sorozat és a Skylanders.

Új stúdiót alapított a Civilization egykori fejlesztője

Bit Reactor néven indított új stúdiót a Civilization-sorozat egykori fejlesztője, Greg Foertsch. A csapathoz más Firaxis-alkalmazottak mellett az XCOM-játékok egykori fejlesztői is csatlakoztak.

Gépigényt kapott a Total War: Warhammer III

Befutott a Total War: Warhammer III pontos rendszerkövetelménye, ami abszolút barátságosnak mondható, azon azért mégis fennakadt a szemünk, mikor megláttuk, mekkora helyigény lesz majd a játéknak.

Még idén megjelenik a Hogwarts Legacy

A napokban arról lehetett olvasni, hogy a Hogwarts Legacy jó eséllyel idén sem jelenik meg, így a Warner Bros. megelégelte a találgatásokat és hivatalosan is megerősítették, hogy nem kell aggódni, idén biztosan megjelenik a játék.

Csúszik a Vanguard és a Warzone második szezonja

A Call of Duty hivatalos oldalán megjelent egy közlemény, amiben az Activision megerősítette, hogy a játékokkal kapcsolatos komoly hibák miatt elhalasztják a második szezon rajtját és addig is a problémák orvoslására fókuszálnak.

Méreteset zuhant a Sony részvényárfolyama

Míg a legtöbb kiadó erősödött a tőzsdén a Microsoft tegnapi bejelentése után, a Sony papírjai meredeken zuhanni kezdtek - elemzők szerint az üzlet azt mutatja hosszú távon, hogy a redmondiak egészen más ligában játszanak, mint a japánok.

Bemutatkozott a Matchpoint: Tennis Championships

Egy hiánypótló sportjátékkal állt elő az ausztrál Torus Games csapata. A Matchpoint: Tennis Championships széleskörű testreszabást, világhírű sztárjátékosokat és valósághű fizikaszimulációt ígér a teniszrajongóknak.

Befutott a GRID Legends gépigénye

Néhány hét múlva már róhatjuk a köröket a GRID Legends pályáin, aki azonban PC-n áll majd a pepita zászlóhoz, jobban teszi, ha előtte lecsekkolja a játék rendszerkövetelményeit. Ne aggódjatok, egész barátságosnak tűnik a gépigény!

Monster Energy Supercross 5 - maradj formában!

Márciusban ismét rajtvonalhoz állnak a hepehupás sárdagasztók, hiszen érkezik a Monster Energy Supercross 5. Ezúttal azonban érdemes lesz odafigyelnünk a versenyzőnk fizikai jóllétére, bemutatkozik ugyanis a Rider Shape rendszer.

Mi lesz Bobby Kotick sorsa a Microsoft-deal után?

Tegnap óriási meglepetésként ért bennünket a hír, miszerint a Microsoft felvásárolja az Activision Blizzardot. Egy kérdés azonban eddig megválaszolatlan maradt: mi történik majd a vállalat jelenlegi vezérigazgatójával, Bobby Kotickkal?

Frissítve: Íme, a következő adag Game Pass-játék

Hivatalos bejelentést ugyan még nem kaptunk a témában, de a poszt mellé készült kép már kiszivárgott, így megtudtuk, hogy mely címekkel bővül az Xbox Game Pass kínálata legközelebb.

Norland - királyságszimulátor a Rimworld nyomán

A Norlandben egy középkori királyság irányítása lesz a feladatunk. Ahogy a helyi nemeseket terelgetjük, újabb és újabb történetek szökkennek szárba háborúról, szerelemről, fejlődésről, kalandokról.

Barátlistával is bővül az Among Us

Ha eddig az volt a legfőbb bajod az Among Usszal, hogy nem tudtál könnyűszerrel barátkozni az internet idegenjeivel, akkor tudd, hogy az InnerSloth már rajta van az ügyön. A csapat megosztotta, mivel készül 2022-re.

Expeditions: Rome - így működik az ostrom

A Római Birodalom dicsőségének védelmében időnként ostromokat is kell vívnunk. Hogy ez mégis hogyan működik az Expeditions: Rome karakterközpontú harcrendszerével? Erre ad választ a legújabb előzetes.

Már nyolcmillió Monster Hunter Rise talált gazdára

Az eredetileg csak Nintendo Switchre megjelent Monster Hunter Rise egy hete megkapta a PC-s változatát is, a frissen megnyílt piac pedig máris elég volt ahhoz, hogy a játékot túlbillentse a nyolcmilliomodik eladott példányon.

Brit toplista: megtáltosodott a Minecraft

Az elmúlt hét sem alakult túl eseménydúsan a brit játékeladási lista szempontjából, a szokásos slágercímek adták egymásnak oda-vissza a helyezéseiket. A győztes végül a Minecraft Switch-változata lett.

Úgy néz ki, márciusban jön a Shadow Warrior 3

Noha formális bejelentést még nem kaptunk a témában, a konzolok digitális boltjai szerint március elején rajtolhat el a Shadow Warrior régóta várt harmadik része. Az előrendelésünk mellé megkapjuk az első két játékot is.

WWE 2K22 - kiszivárgott a megjelenési dátum

Egy szivárogtató jóvoltából úgy tűnik, idő előtt lebukott a WWE-sorozat aktuális számozott felvonásának a borítóképe és a pontos megjelenési dátuma, illetve a különböző előrendelői tartalmakról is érkezett hír.

Elhunyt a Fable művészeti igazgatója

Ötvenhét éves korában elhunyt a Bullfrog és a Lionhead veteránja, Paul McLaughlin, aki többek között a Fable művészeti igazgatója is volt, de dolgozott a Black & White-sorozaton is.

Késik az NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti megjelenése

Minden jel szerint mégsem jelenik meg a hónap végén az idei CES-en bemutatott legújabb NVIDIA GeForce RTX-szörnyeteg, a 3090 Ti, viszont az már körvonalazódik, mennyibe fog kerülni a videokártya.

Icarus - megengedőbb lesz a halál

A DayZ alkotójának új túlélőjátékában egy bolygóra utazunk le, hogy különböző küldetéseket teljesítsünk – ha azonban lekéssük a visszautat, elbúcsúzhatunk a karakterünktől és minden teljesítményünktől. Ezen javít következőnek az Icarus.