Brit toplista: remek formában kezdett a FIFA 23

Kapásból az élen nyitott a FIFA 23 a brit játékeladási toplistán, ráadásul jobb rajtot vett, mint a tavalyi epizód.

Megérkeztek az Epic Games Store legújabb ajándékai

A délután menetrendszerűen estek be az Epic Games Store legújabb ajándékai, egyúttal pedig azt is megtudtuk, hogy mire számíthatunk az üzlettől a jövő héten.

Megjelenés előtti előzetesen a Call of Duty: Modern Warfare II

Az Activision nem hagyta az utolsó pillanatra a dolgot, és már most kiadta a Call of Duty: Modern Warfare II launch trailerét.

Megérkezett a Need for Speed: Unbound első trailere

A korábbi ígéreteknek megfelelően ma délután befutott a Need for Speed: Unbound első trailere, és ezzel formálisan is bemutatkozott a régóta pletykált versenyjáték.

Januárban next-genesedik a Dragon Ball Z: Kakarot

Napra pontos dátumot és egy friss előzetest kapott a Dragon Ball Z: Kakarot Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re szabott változata. A 60 fps-es sebesség mellett komoly látványbeli változásokra is számíthatunk.

Microsoft Flight Simulator - Kanada is megszépült

Berepült a Microsoft Flight Simulator XI-es számú World Update-je, amely ezúttal Kanada fagyos régióit veszi kezelésbe. Lássuk az ingyenes frissítés kedvcsinálóját!

Elhagyja posztját a CD Projekt RED alapítója és társelnöke

Marcin Iwiński a kezdetektől, a CD Projekt RED megalakulása óta a lengyel stúdió élén állt, most azonban bejelentette: közel harminc év után visszavonul a vezetői funkcióiból, de azért nem megy túl messzire.

Gotham Knights - 12 perc akció Batgirl és Robin oldalán

Batman halott, de Gotham City lakói nem maradnak őrízetlenül. Néhány héten belül megérkezik a Gotham Knights, így ideje volt, hogy újra ránézzünk a játék kooperatív módjára.

Tovább csúszik a Hitman 3 Freelancer módja

Már idén tavasszal meg kellett volna jelennie, végül azonban csak a jövő elején érkezik a Hitman 3 várva-várt roguelike játékmódja, a Freelancer.

Kiszivárgott képeken a Need for Speed: Unbound

Nem úszta meg újabb szivárgások nélkül a ma délután bemutatkozó Nedd for Speed: Unbound. Az idő előtt kikerült képeken láthatjuk a versenyjáték új, animeszerű látványvilágát.

Az Advanced Warfare 2 lehet a Sledgehammer következő Call of Duty-játéka

Ha igaz a szóbeszéd, akkor a Call of Duty: Vanguard folytatása helyett az Advanced Warfare-hez térhet vissza legközelebb a Sledgehammer Games.

12 perc őrület a High on Life-fal

Nem kell már túl sokat várnunk arra, hogy rátehessük a mancsunkat a Squanch Games mélységesen hibbant FPS-ére, de az utolsó hónapokban sem maradunk látnivalók nélkül. Jöjjön ma 12 percnyi szakadatlan agymenés!

Új kiadást, next-gen verziókat kap a The Outer Worlds

Úgy tűnik, újabb, minden eddiginél nagyobb csomagban tér vissza a boltok polcaira a The Outer Worlds. A Spacer's Choice Edition ráadásul PlayStation 5-re és Xbox Series-konzolokra optimalizálja a szerepjátékot.

Wild Hearts - 7 perc gameplay érkezett

Ma délután élesben is megmutatta magát az EA és az Omega Force Monster Hunter-klónja, a Wild Hearts. A kiadós gameplay-bemutató során egy hatalmas vadkanra vadásznak Azuma hősei.

HWSW: Átment a töltőreform az uniós törvényhozáson

Jönnek az egységes mobil-, majd később notebooktöltők az Európai Unióba - az ezzel kapcsolatos egyik utolsó formális döntést ma hozta meg az Európai Parlament plenáris ülése.

Megdöntötte a Beyond Good & Evil 2 a Duke Nukem Forever rekordját

Már nem a Duke Nukem Foreveré a leghosszabb fejlesztési időt magáének tudó projekt, az elmúlt hónapokban ugyanis a Beyond Good & Evil 2 megdöntötte a rekordját.

Multiplatform játék lesz a Tequila Works Stadia-exkluzívjából

A Tequila Works fejlesztette Gylt az egyik első Stadia-exkluzív volt, a szolgáltatás bezárásával pedig újabb platformokra juthat el.

Döcögős rajtot vett az Overwatch 2, a Blizzard túlterheléses támadásról beszél

A Blizzard játékai gyakran rajtolnak döcögősen, így az Overwatch 2 esetében sem lepődtünk meg azon, hogy a szerverek nem bírtak el a tömeggel, a fejlesztők szerint azonban most DDoS-támadások is nehezítették a dolgukat.

Most már biztos, hogy csütörtök délután mutatkozik be a Need for Speed: Unbound

Az Electronic Arts hivatalosan is megerősítette, hogy egy harmadik bemutatója is lesz a héten: csütörtök délután bemutatkozik végre a Need for Speed: Unbound!

Thor: Szerelem és mennydörgés filmkritika

Thor negyedjére is önálló filmmel lépett vászonra, és immár a Disney+ műsorára is. A mennydörgés istene egy magát Istenölőként aposztrofáló gonosszal száll szembe, miközben régi szerelme is felbukkan.

A Cyberpunk 2077 folytatásán és új The Witcher-trilógián dolgozik a CD Projekt RED

Nyilvánosságra hozta a jövőbeli terveit a CD Projekt RED. A Cyberpunk 2077 folytatása mellett bejelentettek öt új The Witcher-játékot és egy teljesen önálló, vadiúj IP-t is.

Februárra csúszott a Company of Heroes 3 megjelenése

November közepére vártuk, de végül csak jövő februárban jelenik meg a Company of Heroes 3. A Relic Entertainment stratégiai játéka Itáliába és Észak-Afrikába vezényli a seregeinket.

Megérkezett a Dead Space-remake első gameplay-előzetese

Az ígéreteknek megfelelően ma délután végre megérkezett a felújított Dead Space első gameplay-előzetese. A káprázatos látványvilág mellett néhány játékmeneti újdonságot is kiszúrhatunk a videóban.

Ezekkel a címekkel kezdi az októbert a Game Pass

Már javában belegázoltunk az októberbe, így ideje volt, hogy a Microsoft is felsorakoztassa a hónap első Xbox Game Pass-játékait. A felhozatalra aligha lehet panaszunk.

Animációs sorozat készül a The Medium alapján

A Bloober Team bejelentette, hogy animációs sorozat készül a The Medium alapján - a projektbena The Witcher-sorozat egyik producere is közreműködik.