Izgalmas projektek készülnek a Remedynél

A Remedy Entertainment is megtartotta az éves üzleti tájékoztatóját, melyből megtudhattuk, milyen újdonságok készülnek a finneknél. Alan Wake, Max Payne és Jesse Faden rajongói dörzsölhetik a markukat.

Vampire: Swansong - Leysha is színre lép

Megérkezett a Vampire: The Masquerade - Swansong harmadik, s egyben utolsó karakterbemutató videója. A harmadik főszereplőnk az álcázás és nyomozás szakértője, Leysha lesz.

Őrült kedvcsinálót kapott a MultiVersus

Eddig is sejthettük, hogy a Warner saját Super Smash Bros.-klónja nem fogja majd vissza magát, erre pedig nem cáfolt rá a legfrissebb animált rövidfilm sem. Ti már készültök az alfára?

Ezek a játékok már biztosan szerepelnek a megújult PlayStation Plus kínálatában

A Sony közzétett egy friss blogbejegyzést, amelyben felsorakoztat néhány címet a megújult PlayStation Plus kínálatából. Lássuk, hogy mire számíthatnak az előfizetők!

A Silent Hill 2 remake-jén dolgozhat a Bloober Team

Úgy tűnik, alacsonyan szállnak a Silent Hill-pletykák mostanában: a legutóbbi szóbeszédek szerint valóban Silent Hill-játékon, méghozzá a Silent Hill 2 remake-jén dolgozik a lengyel Bloober Team.

Brit toplista: kirobbanthatatlan az élről a Nintendo Switch Sports

Viszonylag pangós időszakot élünk mostanában, kevés a kraftos játékmegjelenés, dobozos premierből pedig végképp hiány van. Ez érződik a brit toplistán is.

Idő előtt lebukott az ArmA Reforger, ami az ArmA 4 előfutára lesz

Bejelentésre készül a Bohemia Interactive, a kapcsolódó marketinganyag azonban már idő előtt kikerült az internetre, így nagyjából képbe kerültünk "az ArmA jövőjével" kapcsolatban.

A Master Chief Collectionhöz hasonló gyűjteményt kaphat a Gears of War

A pletykák szerint idén a Gears of War-rajongókat is meglepi a Microsoft, a folytatás helyett egyelőre azonban egy, a Halo: The Master Chief Collectionhöz hasonló gyűjteményre számíthatnak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét hasonlóan alakul majd a megjelenések frontján, mint a korábbiak: habár akad néhány érdekesebb premier, az igazi nagyágyúk továbbra is váratnak magukra.

A NetEase is tervez bemutatót a jövő hétre

Ahogy egyre inkább ráfordulunk a nyárra, úgy sokasodnak a digitális videojátékos események. A kínai NetEase is megtartja a NetEase Connect 2022-t, amelyen tizenöt játékról várhatunk infókat.

Dátumot kapott az Age of Empires III következő kiegészítője

A Földközi-tenger lovagjai csatlakoznak következőként az Age of Empires III: Definitive Edition háborúihoz a hamarosan érkező kiegészítőben. Az új népekkel együtt egy új, háborúmentes játékmódot is kapunk.

Kémeket is képezhetünk a Two Point Campusban

A Two Point Campusban egészen különleges képzéseket is indíthatunk. Taníthatunk például kémeket, akik megvédik Two Point megye titkait – de vigyázzunk, nehogy véletlenül egy beépült kém legyen a tanoncaink között!

Születésnapi műsort tartott a Neon Doctrine

Már nyolc éve van jelen a piacon a Neon Doctrine, ami egyebek mellett kiadóként is segít számos független fejlesztőstúdiót. Az évfordulót tegnap egy negyedórás műsorral ünnepelték, amelyben a közeljövő játékait mutatták be.

The Callisto Protocol - egy új kép teasel közelgő híreket

Glen Schofield már hetek óta utalgat arra, hogy hamarosan végre ismét infókat kapunk a The Callisto Protocolról, és nagyon úgy látszik, tényleg elérkezik ennek az ideje.

Zenei albummal ünnepli a Max Payne 3 tizedik évfordulóját a Rockstar

A Max Payne 3 ma ünnepli a megjelenésének tizedik évfordulóját, amiről a fejlesztést végző Rockstar sem akart elfeledkezni. Egy eddig ki nem adott dalokat is tartalmazó, új zenei albummal emlékezik meg a jeles dátumról.

Gameplay-bemutatón a Starship Troopers: Terran Command

Hamarosan alaposan odapörkölhetünk az óriás űrbogaraknak a Starship Troopers: Terran Commandben. A Slitherine jóvoltából a minap egy fél óra erejéig belenézhettünk, milyen is lesz a háború.

A jövő héten bemutatót tart a 505 Games

Jövő héten sem maradunk videojátékos események nélkül, az olasz 505 Games kedd délután mutatja be a nagyközönségnek, hogy milyen projektekre számíthatunk tőle.

Még ebben a hónapban elrajtol a MultiVersus alfatesztje

Hamarosan újabb próbakörrel jelentkezik a Warner saját Super Smash Bros.-klónja, a játékosok már jelentkezhetnek a MultiVersus zárt alfatesztelésére. Bónuszként egy hosszabb gameplay videót is tudunk mutatni.

Fél órán át mozog a Stargate: Timekeepers

Tegnap livestreamet tartott a Slitherine, amelyben a Stargate: Timekeepersnek is jutott egy kiadós szekció. Nem kevesebb, mint fél órán keresztül mutogatták az új Csillagkapu-játékot.

Kiszivároghattak az első képek az új Silent Hillről

Régi pletyka már, hogy a Konami visszahozná a Silent Hill-sorozatot, és ennek most néhány screenshot is megágyaz - a minap kiszivárgott négy kép állítólag már az új projektből származik.

Az elmúlt év legkeresettebb játéka lett az Elden Ring Amerikában

Az NPD Group mérései alapján egy ideig a Call of Duty: Vanguard volt a mögöttünk álló tizenkét hónap legkelendőbb játéka, de az április lezárásával az Elden Ring átvette a vezetést.

Phil Spencer: minőséget, következetességet várnak tőlünk, jobbnak kell lennünk

A minap a Bethesda felkavarta kissé az indulatokat, amikor bejelentette, hogy mind a Redfall, mind a Starfield megjelenését áttolták jövőre. A helyzetet a Microsoft Gaming feje, Phil Spencer sem hagyta szó nélkül.

A Final Fantasy XIV segítette ki a Square Enix bevételeit

A Square Enix is nyilvánosságra hozta az elmúlt évet érintő pénzügyi jelentését, amelyből az derül ki, hogy míg a Final Fantasy XIV szárnyalt, más játékainak eladásai hanyatlottak.

Ismerjük meg a Flintlock: The Siege of Dawn világát!

Újabb kedvcsinálóval jelentkezett a Flintlock: The Siege of Dawn. A friss videónak hála közelebbről is szemügyre vehetjük az akció-szerepjáték gazdag világát, és ráleshetünk a félelmetes istenekre is.

Bemutatkozott a Zenless Zone Zero, a Genshin Impact csapatának legújabb játéka

A mesebeli fantasy-környezetet egy futurisztikus metropoliszra cseréli a Genshin Impact fejlesztőbrigádja. Bemutatkozott a Zenless Zone Zero, a miHoYo legújabb őrülete.