Teaseren a Dying Light 2 első fizetős DLC-je

A Dying Light 2 Stay Human: Bloody Ties teljes előzetese megtekinthető lesz a Gamescom nyitóestéjén augusztus 23-án. Addig is kaptunk egy rövid teasert a készülő DLC-hez.

Még idén megjelenik a LEGO Bricktales

Friss előzetest kapott a LEGO Bricktales. A videóból megtudhattuk, hogy még idén kézbe vehetjük a tenyérnyi diorámákat, hogy az apró műanyagkockák segítségével megoldjuk a fejtörőiket.

Frissítve: Megkapta az utolsó kedvcsinálóját a Way of the Hunter

Friss levegő, végtelen mezők és sűrű erdők, halkan csörgedező patakok és vadállatok, amerre csak a szem ellát. Megérkezett a Way of the Hunter, csekkoljátok le az utolsó kedvcsinálóját!

Megjelent a Rollerdrome, itt az utolsó előzetes

Ha ma csak egyetlen előzetest néztek meg, akkor az legyen a Rollerdrome launch trailere! A Roll7 stílusos görkoris lövöldéje egy fantasztikus rajzfilmszerű előzetessel várja a legújabb bajnokait.

Marvel's Midnight Suns - bemutatkozik Wolverine

Rozsomák (vagy Farkas, kinek hogy tetszik) is csatlakozik a Marvel's Midnight Suns csapatához. A legújabb videók bemutatják, hogy hogyan keveri a kártyáit a csatatéren a legendás mutáns.

Sztorielőzetesen a Saints Row

Már csak egy hetet kell várnunk a Saints Row megjelenésére, úgyhogy épp ideje volt, hogy egy rövid pillantást vessünk az eszement gengszterszimulátor történetére.

Így fest a XIII Remake javított kiadása

A Microids úgy döntött, hogy nem hagyja annyiban a XIII Remake botrányos minőségét, és egy másik fejlesztőcsapattal gatyába rázza a játékot. Most megnézhetjük, hogyan sikerült az átalakítás!

God of War: Ragnarök - az előző rész tartalmából

Habár a 2018-as God of War kihagyhatatlan darab, sőt többször is érdemes végigjátszani, a Sony gondolt azokra is, akik az első rész nélkül vagy hiányos emlékekkel vágnának bele a folytatásba.

Továbbra is ígéretesen fest a Project Relic

A Souls-játékok kedvelőinek imponálhat a koreai Project Cloud Games alkotása. Most újabb gameplay felvételeken láthatjuk a Project Relic fantasztikus világát és annak félelmetes szörnyeit.

Megjelent a Cult of the Lamb, itt a launch trailer

Végre megjelent a Cult of the Lamb, a Devolver Digital legújabb játéka, melyben egy aranyos báránnyal építhetjük fel a gonosz szektánkat, miközben szörnyek ellen harcolhatunk.

NBA 2K23 - lehullt a lepel a Jordan Challange módról

Michael Jordan, minden idők talán legjobb kosarasa nemcsak az NBA 2K23 borítóján fog szerepelni, hanem külön játékmódot is kap a játékban.

The Chant - íme, a szereposztás

A The Chant egy kizárólag újgenerációs konzolokra és PC-re készülő horrorjáték. A tehetséges színészeknek hála egy rendkívül immerzív élményben lesz részünk, nézzük, kik is játszák a főszerepeket!

FIFA 23 - nézzünk bele az Ultimate Team újdonságaiba!

A FIFA ismét megújul idén, nézzünk bele, milyen újdonságokat fog tartalmazni a játék FUT módja!

Gotham Knights - Red Hood is beköszön

Az idén ősszel érkező Gotham Knights négy főszereplője közül végül Red Hood is megkapta a maga bemutató videóját.

Lessünk bele a Saints Row játékmenetébe!

Hamarosan megjelenik az új Saints Row, most pedig hat percen keresztül kukkanthatunk bele a játékmenetébe.

Félórás bemutatón a Splatoon 3

A bejelentésnek megfelelően ma délután egy félórás Nintendo Direct-adás keretén belül mutatták be a szeptemberben érkező Splatoon 3-at.

Ismerjük meg jobban a Rollerdrome különös látványvilágát!

A megjelenés előtti utolsó hajrában egy újabb fejlesztői videóval jelentkezett a Roll7 csapata. Ezúttal a Rollerdrome téveszthetetlenül egyedi, retrofuturisztikus stílusáról elmélkednek a fejlesztők.

Még mindig elképesztően néz ki az Unreal Engine 5-tel készülő The First Descendant

A dél-koreai Nexon stúdió készülő játéka egy free-to-play akció-TPS játék lesz, mely nagyban épít a co-opra, és looter-shooter elemekkel is rendelkezik majd. Mindemellett az Unreal Engine 5-nek hála fantasztikusan néz ki.

Így harcol Juri és Kimberly a Street Fighter 6-ban

Juri visszatérő karakternek számít a Street Fighter-szériában, Kimberly viszont egy teljesen új harcos. Most egy átfogó gameplay videó mutatja be őket.

Zenés előzetest kapott az Oni: Road to be the Mightiest Oni

Ki gondolta volna, hogy ennyi megpróbáltatást tartogat a japán démonok élete? Kedves gameplay-előzetessel jelentkezett az Oni: Road to be the Mightiest Oni

Marvel's Midnight Suns - Captain Marvel a házban

Folytatódik a Marvel's Midnight Suns hősbemutató videósorozata. A következő alany nem más, mint Carol Danvers, azaz Marvel Kapitány.

40 perc a Zenless Zone Zero társaságában

Elstartolt a Zenless Zone Zero zárt bétája, így a résztvevők végre megtudhatták, hogy milyen lesz a Genshin Impact-csapat következő nagy dobása. Nézzetek bele ti is a játék elejébe!

FIFA 23 - trailer a mérkőzések újdonságairól

Alaposan beindult a FIFA 23 körüli marketinggépezet, egy újabb előzetessel jelentkezett az EA következő futballjátéka. Ezúttal a meccsek legizgalmasabb újdonságairól mesélnek a fejlesztők.

Nézzünk bele a Cult of the Lamb harcrendszerébe!

Újabb előzetesen a Cult of the Lamb, a Devolver Digital következő játéka, melyben egy aranyos bárányként kell felépítenünk és menedzselnünk a kultuszkörünket, miközben a sötét erők ellen harcolunk.

Utolsó előzetesen a Two Point Campus

Launch traileren a Two Point Campus, a Two Point Studios legújabb játéka, melyben megépíthetjük álmaink egyetemét.