Metro Exodus - kivonulás Moszkvából

Artyom megszállottsága már-már kórossá vált. Hősünk abban hisz, hogy van még értelmes élet a moszkvai metróalagutakon kívül, nap mint nap rádiójelek után kutat a felszínen. Aztán egy nap minden a feje tetejére áll. Bizony, vannak még túlélők.

Befutott a Resident Evil 2: The Ghost Survivors

Ha már végigjátszottad a Resident Evil 2 kampányát - akár többször is, eltérő karakterekkel, de még több élményre vágysz -, akkor már töltheted is az ingyenes The Ghost Survivors DLC-t. Befutott a launch trailer.

Rainbow Six: Siege - íme, a két új operátor

Mint ismert, az Operation Burnt Horizon kiegészítő két új karakterrel bővíti a Rainbow Six: Siege-et. Az ausztrál Special Air Service Regiment tagjai, Gridlock és Mozzie megkapták a saját előzetesüket.

Mortal Kombat 11 - Jade is ringbe száll

A NetherRealm és a Warner Bros. hivatalosan is bejelentette: a Mortal Kombat II-ben debütált Jade is visszatér a Mortal Kombat 11-ben. Ismerkedjünk meg a hölgyemény harci stílusával egy vadiúj trailer segítségével!

Anthem - befutott Neill Blomkamp rövidfilmje

Megérkezett az Anthem hét elején beharangozott élőszereplős kisfilmje, amit a District 9 rendezője, Neill Blomkamp készített. Sajnos egy rövid történet helyett inkább egy élőszereplős előzetest kaptunk csak.

Befutott a Far Cry: New Dawn launch trailere

Holnap ismét visszatérünk Hope Countyba, előtte azonban van időnk ráhangolódni az őrületre még egy utolsó előzetessel. Aki pedig színtiszta játékmenetre vágyik, az belenézhet a New Dawn első 20 percébe is.

Days Gone - Deacon és Sarah esküvője

Újabb előzetessel jelentkezik a Sony Bend Studio zombis játéka. Ha kíváncsiak vagytok a történet egyik mozgatórugójára és Deacon múltjára, akkor ezt a videót sem érdemes kihagyni!

Noir történeti előzetest kapott a Dollhouse

A Sodedesco és a Creazn Studio újabb trailert mutatott be a Dollhouse című pszichológiai horrorjátékról, melyben ezúttal a történeti szál kapta a főszerepet. A meglehetősen furcsa noir horror még idén megérkezik.

Metro Exodus - íme, a fegyverarzenál

A Deep Silver és a 4A Games által közzétett vadonatúj előzetesen Artyom szörnyirtó eszközeit csodálhatjuk meg. Lesz köztük néhány régi ismerős, de azért az újdonságokból sincs hiány.

Rage 2 - kilenc percig mozog az aktuális verzió

A Bethesda közreadott egy hosszabb gameplay bemutatót a Rage 2 pre-beta változatáról. Egy új képességet, egyfajta "halálos táncot" láthatunk bevetés közben, és előkerül egy nagyon mérges figura is mechaöltözetben.

Ilyen lesz a harc a The Outer Worldsben

Az Obisidian szerepjátéka tömve lesz felfedezéssel, beszélgetésekkel és harccal is. Utóbbi nem szimpla lövöldözésből áll, nagyon is taktikus rendszer dolgozik alatta - még az időt is lelassíthatjuk, mint a Falloutokban.

Rainbow Six: Siege - ilyen lesz az új helyszín

Hamarosan elindul a Rainbow Six: Siege új évének első évada, ami a szokásos felhozatallal frissíti majd a játékot. Az új operátorok mellett egy vadonatúj helyszín is bemutatkozik. A hajtás után most megleshetitek, mire számíthattok!

Dead or Alive 6 - Raidou is visszatér

Évekig halottnak hitték, de a DOATEC tudósai új életet adtak Raidou-nak. A brutális harcos a beavatkozások során elvesztette a józan eszét, így csak a haragtól fűtve keresi a bosszút a Dead or Alive 6 harcmezején.

Összehasonlító videón a TAA és a DLSS

Az Nvidia RTX-kártyáinak bemutatása óta rendkívül felkapott téma lett a valós idejű sugárkövetés mellett a vadonatúj DLSS vonalsimítási eljárás, melyet a 3DMark legújabb tesztjében végre már akció közben is megfigyelhetünk.

Launch traileren az Anthem

Egy istenek által cserben hagyott világban sötét csoportosulás fenyegeti az emberiséget. Csupán a szabadúszók állnak a fenyegetés és az értékes ősi technológia között, a mi feladatunk lesz a megmaradt föld védelme.

World War Z - ilyen lesz a PvPvZ-multi

Érdekes koncepcióra épül a World War Z kompetitív multija. Nem csak az ellenséges játékosokkal kell összecsapnunk a meccsek során, hiszen a zombihordák folyamatos veszélyt jelentenek közben.

Total War: Three Kingdoms - Dong Zhuo beköszön

Még egy hadvezérről és frakciójáról hullt le a lepel a Total War: Three Kingdoms legújabb előzetesében. Dong Zhuo kedvelt eszközei közé a megtévesztés és a gyilkosság tartoznak - mindent megtesz, hogy ő legyen Kína császára.

Eltűnt barátnőnket keressük a Chernobylite-ban

Végre többet is megtudhatunk a Chernobylite sztorijáról a The Farm 51 jóvoltából, sőt, egy hosszabb előzetes is jutott a csernobili Zónában játszódó túlélőhorrorról. Igen, még stalkerekkel is összefutunk, amiért külön piros pont jár!

Videón a Battlefield „szíve-lelke”

This is Battlefield címen rajongói készítésű trailert kapott a Battlefield 1 és a Battlefield V, melynek szépsége, hogy előre megrendezett felvételek helyett csupán a játék multis részében rögzített jelenetekből áll össze.

Megkapta utolsó fejlesztői videóját a Metro Exodus

A Deep Silver és a 4A Games bemutatta a The Making of Metro Exodus háromrészes dokumentumfilm-sorozat utolsó részét, melyen az elmúlt öt év fejlesztési folyamataiba kapunk egy részletesebb betekintést.

Sztoritrailert kapott a Sekiro: Shadows Die Twice

Hősünk, az Egykezű Farkasnak becézett shinobi egy Bagolyként ismert mestert követ. Most többet is megtudhatunk a From Software játékának történetéről a legfrissebb előzetes segítségével.

A Plague Tale: Innocence - a pestis gyermekei

Az Asobo Studios fejlesztői naplósorozatának legújabb epizódja az A Plague Tale: Innocence egy kulcsfontosságú elemére, a patkányhordára koncentrál majd. A kórt terjesztő rágcsálók jelentik a legfőbb veszélyt ránk.

Megkapta a felszállási engedélyt az Astroneer

Két év korai hozzáférés után befutott az Astroneer végleges változata PC-n és Xbox One-on. A játékban egy hatalmas univerzumot fedezhetünk fel, kolonizálhatjuk a bolygókat egyedül, vagy társainkkal közösen.

Megérkezett a teljes Fear the Wolves

A Vostok Games battle royale-címe a közkedvelt csernobili zónába invitálja a játékosokat, ahol nem csupán a riválisainkkal kell leszámolnunk az utolsó vérig, hanem anomáliákkal és mutánsokkal is szembe kell néznünk.

Anthem - ezt kínálja majd a végjáték után

Megérkezett az Anthem főbb elemeit részletező videósorozat következő epizódja. Az új részben Jonathan Warner, a játék rendezője mesél az Anthem végjátéka utáni lehetőségekről.