Nem finomkodik a Sniper Elite 5 új előzetese

Egy csokornyi új screenshottal és egy vadiúj előzetessel jelentkezett a Sniper Elite 5. A Rebellion legújabb mesterlövészes játékában ismét komoly szerepet kap a széria elengedhetetlen Kill Camje.

Steelrising - sztorielőzetesen a gépek forradalma

Szabadság, egyenlőség, testvériség. Párizs lángokban a 18. század végén, a vérző forradalmárok helyett azonban önjáró gépek maradványai fekszenek a kockaköveken.

Vampire: Swansong - Leysha is színre lép

Megérkezett a Vampire: The Masquerade - Swansong harmadik, s egyben utolsó karakterbemutató videója. A harmadik főszereplőnk az álcázás és nyomozás szakértője, Leysha lesz.

Őrült kedvcsinálót kapott a MultiVersus

Eddig is sejthettük, hogy a Warner saját Super Smash Bros.-klónja nem fogja majd vissza magát, erre pedig nem cáfolt rá a legfrissebb animált rövidfilm sem. Ti már készültök az alfára?

Kémeket is képezhetünk a Two Point Campusban

A Two Point Campusban egészen különleges képzéseket is indíthatunk. Taníthatunk például kémeket, akik megvédik Two Point megye titkait – de vigyázzunk, nehogy véletlenül egy beépült kém legyen a tanoncaink között!

Gameplay-bemutatón a Starship Troopers: Terran Command

Hamarosan alaposan odapörkölhetünk az óriás űrbogaraknak a Starship Troopers: Terran Commandben. A Slitherine jóvoltából a minap egy fél óra erejéig belenézhettünk, milyen is lesz a háború.

Fél órán át mozog a Stargate: Timekeepers

Tegnap livestreamet tartott a Slitherine, amelyben a Stargate: Timekeepersnek is jutott egy kiadós szekció. Nem kevesebb, mint fél órán keresztül mutogatták az új Csillagkapu-játékot.

Ismerjük meg a Flintlock: The Siege of Dawn világát!

Újabb kedvcsinálóval jelentkezett a Flintlock: The Siege of Dawn. A friss videónak hála közelebbről is szemügyre vehetjük az akció-szerepjáték gazdag világát, és ráleshetünk a félelmetes istenekre is.

Kiadós előzetest kapott a Mario Strikers: Battle League

Nem feltétlenül kell nagy futballrajongónak lennünk ahhoz, hogy beszippantson minket a Mario Strikers: Battle League, hiszen ez a játék csak nyomokban tartalmaz szabályokat.

Belenézhetünk a mobilos Need for Speedbe

Úgy tűnik, az idei év a Need for Speedé lesz - legalábbis az Electronic Artsnál. A nagygépes játék mellé egy mobilos is érkezik, amelybe röviden bele is nézhetünk egy kiszivárgott felvételnek hála.

Friss információk a Monster Hunter Rise: Sunbreakről

A Capcom ismét rendezett egy műsort a Monster Hunter Rise egyre közelgő kiegészítője, a Sunbreak kedvéért, amelyből jobban megismerhettük az új szörnyeket, segítőket és vadászképességeket is.

Kiadós játékmenet-bemutatón a Gotham Knights

A Gotham Knightsban a Denevércsalád tagjait irányítva indulunk a Baglyok Bírósága, Gotham leghatalmasabb szervezete ellen. A tizenhárom perces gameplayben Éjszárny és Vörös Sisak ténykedését láthatjuk.

Sker Ritual - hátborzongató előzetes érkezett

A korábbi teaser után végre megkapta az első igazi előzetesét a Sker Ritual. A Maid of Sker különös folytatása egy iszonyatosan sötét és félelmetes kooperatív lövölde lesz.

Vampire: Swansong - bemutatkozik Emem

Nem minden vámpír bújik az árnyak közé a Vampire: The Masquerade - Swansong világában. A játék újabb előzetesének köszönhetően a három főszereplő egyikét, Ememet ismerhetjük meg közelebbről.

Fejlesztői naplón a Deliver Us Mars

A Deliver Us the Moon folytatása szinte mindenben igyekszik felülmúlni az első részt. A fejlesztők naplósorozatot indítottak, hogy betekintést engedjenek a játékkészítés folyamatába, és felfedjenek néhány várható érdekességet.

F1 22 - tíz percig körözünk Miamiban

A nemzetközi sajtó már mehetett néhány kört az idei Forma 1-es játékkal, az előzetesek felvezetéseként pedig ellepték az internetet a különféle gameplay felvételek. Mi most ezek közül mutatunk meg egyet nektek.

Hosszabban is belenézhetünk az Arkane törölt Half-Life-játékába

A Noclip csapatára mindig lehet számítani, ha igényes dokumentumfilmekre vágyunk videojátékos témákban, és most sem okoztak csalódást: ezúttal az Arkane törölt Half-Life-játékába nézhetünk bele hosszabban.

F1 22 - irány Miami!

Az idei Forma-1-es szezonban a napfény hazájába is ellátogathatunk. Az F1 22 legújabb kedvcsinálója egy lélegzetelállító kört tesz a Miami International Autodrome aszfaltján.

Milyen újdonságokat tartogat a Sniper Elite 5?

Mély lélegzet, ujj a ravaszon, a náci őrnagy feje pedig a célkeresztben. Újabb rövid kedvcsinálót kapott a Sniper Elite 5, melynek köszönhetően megismerkedhetünk a játék legfontosabb újdonságaival.

Launch traileren a Trek to Yomi

A szamurájfilmekből nagy kanállal merítő Trek to Yomi holnapután megjelenik, a Devolver Digital és a Flying Wild Hog ennek örömére élesítette is a játék utolsó előzetesét.

Így harcol Newcastle, az Apex Legends legújabb hőse

Hamarosan kezdetét veszi az Apex Legends legfrissebb szezonja, amely a számos újdonság és változtatás mellett egy új hőst is hoz magával. Ismerjük meg jobban Newcastle történetét!

Vampire: Swansong - ismerjük meg Galebet!

A Vampire: The Masquerade világának bostoni vámpírközösségét helyezi középpontjába a Swansong, mi pedig a város legöregebb vámpírját, Galebet is megkapjuk a három főszereplő egyikeként.

Kiszivárgott négy percnyi játékmenet a Skull & Bones alfatesztjéből

Úgy tűnik, hamarosan tényleg lesz valami az évek óta készülő Skull & Bonesból. Ma pedig kiszivárgott négy percnyi játékmenet-bemutató, ami részletesen felvázolja, mi mindent is kínál majd a Ubisoft alkotása.

Egy órán át pörög a Sniper Elite 5

Közel egyórás fejlesztői videóval jelentkezett a Rebellion csapata, amiben részletesen bemutatják a Sniper Elite 5 újdonságait, legyen szó a küldetésekről, a fegyverekről és egyéb kihívásokról.

Vampire: The Masquerade - Bloodhunt - vérszomjas fenevadak járják Prága utcáit

Tegnap végleg kilépett a korai hozzáférésből a svéd Sharkmob battle royale-játéka, a Vampire: The Masquerade - Bloodhunt, ami a Prágában található vámpírfrakciók közötti háború kellős közepébe hajít minket.