Total War: Thrones of Britannia - terítéken Mercia

A Merciai Királyság a hatalma csúcsán majdnem az összes angolszász királyságot meghódította. Naná, hogy ez a frakció is játszható lesz a Total War Saga: Thrones of Britanniában, lássuk, mit érdemes tudni róla!

Hearthstone - infók a Witchwood single módjáról

Noha a Hearthstone legújabb kiegészítője két hete jelent meg, a beígért egyjátékos mód még várat magára. Szerencsére a Blizzard elárult pár konkrétumot a Monster Huntról. Az adalék csütörtökön élesedik.

God of War - harci tippek és trükkök

A hétvégén sem maradt parlagon a PlayStation YouTube-csatornája, a készítők két oktatóvideót tettek közzé a God of Warról. Ha túl izzasztónak találod a szörnyekkel vívott harcot, érdemes megfontolni a tanácsokat!

Donkey Kong Country - ismerd meg a főhősöket!

Hamarosan Nintendo Switch-en is napvilágot lát a Donkey Kong Country: Tropical Freeze. Az új kiadásban kedvenc gorillánk mellett egy másik főhőst, Funky Kongot is irányíthatjuk. Mindkét emberszabású saját előzetest kapott.

The Legend of Bum-bo - itt az első trailer

A The Binding of Isaac atyja, Edmund McMillen ezúttal is egy puzzle RPG-n dolgozik. A körökre osztott anyag papírmasé figurákkal operál, de itt is kazamatákat tisztítunk meg a szörnyektől. Csekkold az első előzetest!

Detroit - az interaktív történetmesélés akadályai

Lehet, hogy kezd kicsit sok lenni mostanában a Detroit: Become Humanből, de aki érdeklődik a játék iránt, az minden bizonnyal örömmel fogadja az IGN First videósorozat újabb darabját, amiben az interaktív történetmesélésről esik szó.

Végre megjelent a God of War

A visszaszámlálás véget ért, mától elérhető a boltokban a SIE Santa Monica legújabb játéka, a God of War. Ennek örömére belenézhetünk a cím első két órájába, és megleshetjük, hogyan festett a játék három évvel ezelőtt!

The Crew 2 - határtalan szabadság

Ugyan még kicsit odébb van a The Crew második részének megjelenése, így a korábban beharangozott bétatesztről sem tudunk semmit, de a nagyobb külföldi magazinok már kipróbálhatták a játékot.

God of War - terítéken az ellenfelek

Mindössze egyetlen nap választja el a rajongókat attól, hogy kezükbe vehessék a God of War legújabb epizódját, de a Sony addig sem akarja lelőni a hetek óta tomboló marketinggépezetet. Két új kulisszák mögötti videó is érkezett.

Detroit - ezért fut majd natív 4K-ban

Vészesen közeledik a Detroit: Become Human májusi megjelenése, így a Sony a God of Warhoz hasonlóan a Quantic Dream játékáról is ontja a különböző kulisszák mögötti anyagokat. A mostani a játék alatt futó technológiára koncentrál.

Kiszivárgott felvételen az Xbox Live új avatarjai

A Microsoft még a 2017-es E3-on jelentette be az Xbox Live új generációs avatarjáait, mely minden felhasználó számára lehetőséget teremt, hogy kifejezhesse személyisége legapróbb részleteit is.

Gameplay traileren a LEGO The Incredibles

Jó hírrel szolgálhatunk a LEGO-játékok és a Hihetetlen család rajongóinak! Már csak két hónapot kell várni, hogy LEGO-figuraként újraélhessük a Pixar zseniális alkotásának izgalmait.

Csekkold le a BattleTech nyitóanimációját!

Egy hét múlva érkezik a Harebrained Schemes körökre osztott mechás játéka, a BattleTech. Most befutott a roppant hangulatos bevezető videó, és a sztorimódba is belenézhetünk egy trailer segítségével.

Ilyen lesz a karriermód a Tennis World Tourban

Kevesebb, mint egy hónap van hátra a Top Spin szellemi örökösének megjelenéséig. A Tennis World Tour lényege persze a delejes karriermód, melynek minden aspektusába belenézhetünk a legújabb előzetesben.

Launch traileren a Yakuza 6: The Song of Life

Már elérhető nálunk is a Yakuza 6: The Song of Life, amely vadonatúj motorral, és még több érdekes minijátékkal örvendezteti meg a frencsájz rajongóit. Kazuma Kiryu története folytatódik, és egy gyermek nevelésének feladata is rá hárul.

God of War - Kratos utazása

Most már tényleg csak napok választanak el minket az új God of War megjelenésétől, de a Sony még most is ontja magából a játék különböző látnivalóit. A legújabb videónaplóban Kratos lelki és mentális utazása a téma.

Így rombolunk a MechWarrior 5: Mercenariesben

A Piranha Games és az IGN közös videójából végre többet is megtudhatunk a MechWarrior 5: Mercenaries elpusztítható elemeiről. Nem csupán látványos a rendszer, hanem komoly taktikai lehetőségekkel is kecsegtet.

The Good Life - a kémkedés következményei

Noha Hidetaka “Swery” Suehiro új játéka egyedi koncepcióra épül, tavaly mégsem kapta meg a megérdemelt figyelmet. A The Good Life most újra bizonyíthat, a kickstarteres gyűjtés hajrájában egy új gameplay videót kaptunk róla.

Traileren a Kingdom Hearts III minijátékai

Sora nem unatkozik majd egy percet sem. A Classic Kingdom segítségével a Kingdom Hearts III főszereplője előcsaphatja a kis kézikonzolját, amin egy halom Disney-karakterekkel fűszerezett minijátékot játszhatunk majd.

Michael Ironside: Sam Fisher sosem tűnt el

Interjút adott a Ubisoftnak a Splinter Cell-játékok főszereplőjét alakító Michael Ironside. A színész mesél arról, hogy hogyan öntöttek életet eredetileg Fisher karakterébe, de beszél az egészségügyi problémáiról is.

Kulisszák mögött a Hearthstone - The Witchwood

Ben Brode és társai leültek egy videó erejéig, hogy meséljenek nekünk a Witchwood fejlesztéséről. Megtudhatjuk, hogy honnan kapták az ihletet a rémisztő szetthez, és azt is, hogy milyen nehézségekkel kellett szembe nézniük a munka során.

Gameplay traileren az Underworld Ascendant

Lassan révbe ér a négy éve készülő Underworld Ascendant, amit nem titkoltan az Ultima Underworld szellemi örökségének szánnak. Az Otherside Entertainment egy okos, nyitott végű immerzív szimulátort készít.

Spider-Man - ilyen a hálószövés és a harc

Elképesztően erős éve lesz idén a PlayStation 4-nek, amit szeptemberben az Insomniac csapatának Pókember-játéka foglal majd keretbe. Legutóbb a Game Informer foglalkozott sokat a játékkal: most a harcról és a hálószövésről esik szó.

Ezt tudja a Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Ugyan csak japánul szólal meg a Donkey Kong Country: Tropical Freeze legújabb előzetese, de a lényeg így is simán átjön, hiszen ez az összefoglaló kedvcsináló azt hivatott bemutatni, mi mindent kínál majd a hamarosan megjelenő játék.

Conan Exiles - közeledik a premier

Közel tizennégy hónapnyi Early Access után most májusban végre teljes értékű játékként is bemutatkozik a Funcom Conan-játéka, az Exiles, amiben a saját királyságunk felépítése és a túlélés a cél.