Először mozgásban a Beyond Good & Evil 2

Az elképesztő E3-as bemutatkozás után Michel Ancel és a Ubisoft bemutatta a Beyond Good & Evil 2 techdemóját is. A 15 perces gameplay felvétel képet ad arról, mire számítsunk majd.

Friss előzetesen a Hellblade: Senua’s Sacrifice

Vadonatúj kedvcsinálót kapott a Ninja Theory legújabb, augusztusra belőtt játéka, a Hellblade: Senua’s Sacrifice. Ebben betekintést kapunk a főhősnő labilis elméjének egyik álomképébe.

E3 2017: Mozgásban az Uncharted: The Lost Legacy

Végre vágatlanul, kommentár nélkül is megnézhetjük az Uncharted: The Lost Legacy E3-on mutogatott játékmenet-videóját. A 10 perces videóba sztorizgatás, felfedezés és egy kis akció is jutott.

Megjelent a Dungeon Defenders II, itt a launch trailer

Megérkezett a Dungeon Defenders második részének teljes változata, ezzel együtt pedig PS4-re és Xbox One-ra is megjelent a játék, melyet launch trailerrel ünnepelnek a fejlesztők.

Nézzünk bele a Monster Hunter Worldbe!

A Capcom tegnap egy japán livestreamben bemutatta azokat a képsorokat, amit az E3-on zárt ajtók mögött vetített le a szakma képviselőinek. Most 24 percig mozog a Monster Hunter World.

E3 2017: Mozgásban a Crytek-féle Hunt - frissítve!

A 2014-es E3-on bemutatott Huntot eredetileg a Darksiders-sorozat alkotóiból álló Crytek-csapat fejlesztette, majd a frankfurti stúdió vitte tovább a munkát. Lássuk, mi lett az időközben alaposan átalakult címből!

Launch traileren a Nex Machina

Mától érhető el PS4-en és PC-n a Resogun, az Alienation és a Super Stardust fejlesztőinek új twin-stick shootere, a Nex Machina. A premier örömére megérkezett az utolsó trailer. Az emberek és a robotok egymásnak esnek.

Prompto bedurvul a Final Fantasy XV DLC-jében

Végre tisztességes előzetest kapott a Final Fantasy XV második sztori-DLC-je, az Episode Prompto. Főszereplőnk ezúttal Noctis haverja, a szószátyár Prompto, aki a sarkvidéken tisztít meg egy ellenséges bázist.

Diablo III - vessünk egy pillantást a Challenge Riftre!

A Blizzard még tavaly hintette el, hogy a véletlenszerű Greater Rift kazamaták mellett egy új mód is bekerül a Diablo III-ba. Végre közelebbről is megnézhetjük az új kihívásokat, melyek a közelgő 2.6.0-s frissítéssel élesednek.

E3 2017: Gameplay traileren a Dead Alliance

A Psyop Games zombis shootere kicsit radar alatt maradt a nagy E3-as hírdömpingben, de a kiállítás utáni napok tökéletesek arra, hogy pótoljuk a kimaradt látnivalókat.

E3 2017: Bossfight a Mario + Rabbidsben

Láthattunk már tartalmas bemutatót a Ubisoft és a Nintendo közös játékából, a Mario és a vérnyulak összeboronálásából készülő Mario + Rabbidsből, de a legújabb felvétel már egy bossfightot is bemutat.

E3 2017: Mozgásban a Splatoon 2 kampánya

A Nintendo jóvoltából a Splatoon második felvonásából is kaptunk egy tartalmas E3-as ízelítőt, ami ezúttal nem az online összecsapásokra, hanem a játék egyjátékos módjára koncentrál.

E3 2017: Így versenyzünk a The Crew 2-ben

Új játékmenet-videó érkezett a The Crew 2-ből, melyben a fejlesztők mesélik el, és mutatják meg, hogyan is működnek majd a versenyek a játékban. Az autós hajós és repülős mókák között dinamikusan válthatunk.

E3 2017: LEGO Marvel Super Heroes 2 gameplay

A következő LEGO-játék, a Marvel hőseit összeeresztő LEGO Marvel Super Heroes-folytatás is ott volt Los Angelesben, és ha már így alakult, a Galaxis Őrzői akcióba is lendültek.

E3 2017: Elképesztően fest a Yakuza 6

A Yakuza 6 teljes mértékben a jelenlegi generációra készül, és ehhez vadiúj motor, a Dragon Engine dukál. A játékmenet nem változott túlzottan, megmarad a nyitott világ, főhősünk továbbra is Kazuma Kiryu.

E3 2017: Így fut majd PS4-en a Kingdom Come

Az oké, hogy a Kingdome Come: Deliverance PC-s verziója bitang jól fest, de mi a helyzet a konzolos változatokkal? Ezúttal a PlayStation 4-es verzió kerül terítékre - itt sincs szégyenkeznivalója a szerepjátéknak.

E3 2017: Nézzünk bele a Sunderedbe!

A Jotun fejlesztőinek új metroidvaniája a jövő hónapban landol PC-n és PS4-en, így az E3-on már egy gyakorlatilag kész játékkal rukkoltak elő a srácok. Most 18 percen át mozog a Sundered, a videóban az első régiót nézhetjük meg.

E3 2017: Még több Strange Brigade

A Strange Brigade sem ismeretlen az olvasóink számára. A Rebellion új alkotása a kooperatív akciójátékok rajongóit hozza lázba, a B-filmes körítés és lemészárolható mitológiai lények hada várja a nagyérdeműt.

E3 2017: Tíz perc a Gran Turismo Sporttal

Most már biztos, hogy ősszel érkezik a Gran Turismo Sport PS4-re, a Polyphony Digital nem kapkodta el a dolgokat. Az E3-as videóözön hajrájában belenézhetünk a Sony autóversenyébe, amely PS4 Prón brutális látvánnyal operál.

E3 2017: Friss jelenetek a Vampyrból

A héten már láthattunk tíz percet a Dontnod vámpíros akció-szerepjátékából, de most új felvételeket mutatunk a viktoriánus korabeli Londonból. Jonathan sötét sikátorok mélyén nyomoz, és nagyon szomjas.

E3 2017: Először mozog az F1 2017

A Codemasters elvitte az F1 2017 jelenlegi változatát az expóra, így végre mindenki meggyőződhet róla, hogy érdemes-e beruházni az idei részbe. A videóban Magnussen kocsijában körözgetünk a kanadai GP-n.

E3 2017: Múltidézés a Bloodstaineddel

E3-as trailert már láthattunk a Bloodstained: Ritual of the Nightból, az IGN jóvoltából azonban befutott egy tartalmasabb gameplay anyag a valamikor 2018-ban megjelenő metroidvaniából.

E3 2017: Absolver - 15 perc bunyó

Tavaly májusban mutatkozott be a Ubisofttól kivált alkalmazottak alapította Slocap csapatának legújabb játéka, az Absolver, ami olyan, mintha a For Honor és a God Hand szerelemgyereke lenne.

E3 2017: Hello Neighbor - itt az expós trailer

A Dynamic Pixel csapata a hét elején megígérte, hogy egy új előzetest adnak ki az Los Angeles-i rendezvény apropóján. A srácok állták a szavukat, és emellett az is kiderült, hogy a túlélőjátékuk támogatja az Xbox One X-et is.

E3 2017: Sub-Zeróval ünnepel az Injustice 2

Tegnap lett 25 éves a Mortal Kombat-széria, a NetherRealm pedig stílusosan ünnepli az évfordulót: hamarosan Sub-Zeróval bővül az Injustice 2 játszható karaktereinek a sora. Nézzük meg a fagyos fickó bemutatkozó trailerét!
Advertisement