Egy csinos hölgy a Tekken 8 legújabb karaktere

A Bandai Namco sorozatosan mutatja be a Tekken 8 karaktereit: ezúttal gameplay traileren a korábbról már ismerős Ling Xiaoyu!

Tekken 8 - traileren Jun Kazama

A Bandai Namco sorra leplezi le a készülő játék karaktereinek dizájnját és mozgását bemutató rövid trailereket, ezúttal Jun Kazama kerül reflektorfénybe.

Launch traileren a PC-s The Last of Us: Part I

Egy feldúlt civilizációban, ahol a fertőzöttek és a mindennapi kihivásoktól megedződött túlélők élnek, hősünk, Joel arra vállalkozik, hogy a 14 éves Ellie-t az ország másik végébe kisérje. PC-re is befutott a Naughty Dog játéka.

Itt nézheted meg a Zelda témájú Nintendo Directet

A Nintendo végre begyújtja a rakétákat, és rajongók ezreinek álmát váltja valóra: 10 percig láthatjuk mozgásban a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. A bemutatót nálunk is végigizgulhatjátok!

A The King of Fighters XV legújabb előzetesében Kim Kaphwant láthatjuk akció közben

Az ikonikus verekedős játéksorozat legújabb tagja, a The King of Fighters XV 2023-ban több új karaktert is szeretne bedobni a harcmezőre. Ezúttal érkezik Kim Kaphwan!

Pillants be Valisthea világába - új előzetesen a Final Fanasy XVI

A Square Enix kiadott egy új trailert, amiben a Final Fantasy legújabb részének a környezetét tudjátok megcsodálni. Nem fogtok csalódni!

Watson is fontos szereplő a Sherlock Holmes: The Awakenedben

A Frogwares gyakorlatilag a nulláról építi újra a klasszikus detektívjátékot, és most ti is megcsodálhatjátok, hogy milyen jó munkát végzett. A két főszereplőre, Sherlockra és Watsonra koncentrál az új előzetes.

Launch traileren a Resident Evil 4, érkezik a The Mercenaries játékmód

Eljött a várva-várt nap, minden idők legjobb Resident Evil-játéka megkapta a teljes remake-jét! Egy látványos utolsó előzetessel köszönthetjük Leon S. Kennedy kalandját, és már azt is tudjuk, hogy mikor érkezik a Mercenaries mód.

9 percig pörög a Remnant 2

Kiadós gameplay bemutatóval jelentkezett a Gunfire Games csapata. A bő 9 perces videóban alaposan szemügyre vehetjük a Remnant 2 fő karakterosztályait.

Soulframe - mozgásban a Warframe-csapat új játéka

A Digital Extreme csapata bátor volt, hiszen nyilvános betekintést engedtek a Soulframe nagyon korai változatába. Sok munka vár még a csapatra, de úgy fest, erős lábakon áll a játék.

Elképesztően élethű a Senua's Saga: Hellblade II arcanimációja

Lélegzetelállító techdemóval készült a GDC-re a Ninja Theory csapata. Az Unreal Engine 5-ön pörgő mocap-felvételeket nem nehéz összetéveszteni a valósággal.

Pazarul fest a Lords of the Fallen

A Game Developers Conference alkalmából kapott igen látványos bemutatót a Lords of the Fallen rebootja. Az Unreal Engine 5-ön virító játék továbbra is remekül fest.

Elvarázsol a világvége a Dead Island 2 nyitóvideójában!

A napsütötte Los Angelesnek még a zombiapokalipszis kellős közepén is megvan a maga varázsa. Ütős nyitány vár a Dead Island 2 játékosaira.

Mesterséges intelligenciát használ a Ubisoft az íráshoz

A Ubisoft kifejlesztett egy olyan AI-eszközt, amely segít a narratíváért felelős szakembereknek a játékok sztorijának és párbeszédjeinek megírásában. Nem teljes egészében hagyatkoznak rá a fejlesztők, de egy stabil vázat ad nekik.

Tekken 8 – traileren Lars Alexandersson

Új karakterről rántja le leplet a Bandai Namco, ezúttal a hatodik rész óta fontos szerepet betöltő Lars Alexanderssont láthatjuk majd harc közben. Természetesen továbbra sem tudni pontos megjelenési dátumról.

Rémséges mesét ígér az Amnesia: The Bunker előzetese

A Frictional Games tavaly bejelentett horrorjátékában nem csak az jelent veszélyt, hogy a kijáratot ránk robbantották, ennél sokkal szörnyűségesebb dolgok is lesnek ránk az Amnesia: The Bunkerben.

Új traileren és képeken a Star Wars Jedi: Survivor

A megosztott videó elvileg a játék hivatalos story trailere, azonban nem tudunk meg belőle túl sokat. Legalább nem spoileres. A galaktikus helyzet egyre fokozódik.

Hamarosan érkezik a Closer the Distance

A Sims-sorozat és a Life is Strange szerelemgyereke, a Closer the Distance egy indie életszimulátor videójáték, amit most jelentettek be konzolokra és PC-re.

A Tekken 8 ringjében ezúttal a King áll harcba

A Bandai Namco nem tétlenkedik, folyamatosan bővíti harcosainak a sorát: ezúttal Kinget nézhetjük meg akció közben.

Eddig még nem látott előzetest kapott a Layers of Fear újrázása

A fejlesztők: a Bloober Team és az Anshar Studios egy 11 perces gameplay walkthrough-t tettek közzé a nyáron érkező Layers of Fear újragondolt változatáról.

Redfall - vámpíroktól hemzsegő sztorielőzetes érkezett

Redfall békés városa egyik napról a másikra egy sötét vámpírtanyává vált. Arról, hogy hogyan történhetett ez, a legújabb sztorielőzetes árul el egy-két fontos részletet.

Remnant 2 – bemutatkozik a Handler

A új kaszt fő jellegzetessége, hogy állandó társa egy kutya, aki azon felül, hogy aranyos, rendkívül hasznos is lesz. Külön trailert is kapott a karakter.

Egy utolsó DLC-hullámmal búcsúzik a Cities: Skylines

Bár március elején bejelentették a Cities: Skylines II-t, a Paradox mégis igyekszik megmutatni, hogy az eredeti játékban is van még kraft.

Látványos gameplay előzetesen az Atlas Fallen

Rövid, de nagyon látványos előzetessel mutatta meg az Atlas Fallen játékmenetét a Deck13 csapata. Hatalmas, epikus kalandok várnak ránk az ősi homokdűnék közt.

Csodásan fest élesben a Hyper Light Breaker

A Heart Machine egy gyönyörű 3D-s világra cserélte a Hyper Light Drifter 2D-s környezetét, a végeredmény pedig egészen pazar! Nézzünk bele elsőként a Hyper Light Breaker játékmenetébe!