Launch traileren a No Rest for the Wicked

Igaz, csak a korai verzió rajtol el ezen a héten, a Moon Studios azonban így is összedobott egy irtó hangulatos launch trailert a játékhoz. A sötét hangulatú aRPG nagykanállal merít a Souls-játékokból is.

Újabb traileren a Sand Land

Ezúttal egy ikonikus dallammal megtámogatott, az akcióra összpontosító kedvcsinálót kaptunk. Ha ez nem hozza meg az ember kedvét, hogy belevesse magát Akira Toriyama sivatagos kalandjába, akkor semmi sem fogja.

Elérhető a Frostpunk 2 bétája

Két megkötéssel is operál a fejlesztés alatt álló játék ezen verziója, cserébe kaptunk egy új előzetest, illetve a PC-s megjelenés vélhetőleg fix dátumát is közölték a készítők.

Gyorstalpaló a Homeworld történelméről

Hamarosan itt a legendás Homeworld-sorozat harmadik része, de bizonyára sok olyan olvasó akad, aki még nincs képben a frencsájz eddigi történetével. Nekik szól az alábbi videó, amivel gyorsan felzárkózhatnak.

Megérkezett a Planet Crafter 1.0 és vele temérdek újdonság is

A népszerű túlélőjáték elhagyta végre a korai hozzáférés állapotát és ezzel számos újdonság is bekerült az alkotásba, melyek növelik lehetőségeinket, hogy barátainkkal közösen játsszunk, illetve a játék világát is építik.

Alaposan megszépül a Final Fantasy XIV

A Dawntrail expanzió jókora grafikai vérfrissítést is hoz a több mint tíz éve piacon lévő MMORPG-be. Videón láthatjuk, hogyan szépül meg a játék, hamarosan pedig egy benchmark-eszközt is kapunk.

Stellar Blade - 7 perc a kulisszák mögött

Hamarosan megérkezik a hónap egyik legjobban várt játéka, a Stellar Blade, de az utolsó hajrában is kapunk izgalmas látnivalókat. A Shift Up csapata egy kulisszák mögötti videósorozattal készít fel minket a megjelenésre.

Előrendelői traileren a Pac-Man Mega Tunnel Battle: Chomp Champs

Edd meg a konkurenciát a legújabb Pac-Man Mega Tunnel Battle trailerrel, melyben ugyan rövid ideig, de újra megmutatják, hogy milyen is lesz a Pac-Man battle royale és milyen képességeket használhatunk majd, hogy biztos mi arassunk győzelmet.

Új trailer érkezett a Visions of Manához

Nemsokára visszatérünk a Mana Fájához és erre az eseményre bizony fel kell készülnünk. Most a Square Enix legújabb videója lesz ebben segítségünkre, melyben a játéksorozat történetét mutatják be egy játékos életén keresztül.

Friss gameplay traileren a Destiny 2: The Final Shape

Az ígéreteknek megfelelően a Bungie egy 20 perces streamben leplezte le a Destiny 2 legújabb, egyben utolsó DLC-jét. Ahogy az várható volt, egy teljesen új raid, ellenségtípus, fegyverek és három új szuperképesség vár ránk.

Mortal Kombat 1 - Ermac már a spájzban van!

Április 23-án debütál a Mortal Kombat 1 következő DLC-harcosa, Ermac, ám a Kombat Pack tulajdonosai már április 16-án lecsaphatnak a telekinézissel operáló nindzsára. Lássuk a bemutatkozó előzetesét!

Így nézett ki a Raven törölt zombis Call of Duty-játéka

Több mint tíz éve dolgozott a Raven Software egy standalone zombis játékon, amely live service modellt használt volna, ám valójában soha nem kapott zöld utat az Activisiontől. Egy korábbi fejlesztőnek hála most belenézhetünk az elkaszált címbe.

Star Wars: Deathtroopers - ígéretesen fest a rajongói horrorjáték

A Star Wars: Deathtroopers egy olyan rajongó munkája, aki szeretett volna egy vérbeli túlélőhorrort látni a Star Wars-galaxisban. A Deathtroopers névre hallgató, kétpályás projekt az Unreal Engine 5-ben készült.

Helldivers II - a jövő héten érkezik a Democratic Detonation kiegészítő

Az Arrowhead részletesen is bemutatta, mi vár ránk az április 11-én érkező prémium Warbondban. Természetesen egy rakás új fegyver és páncél üti a markunkat, amikért érdemes lesz kicsengetnünk a Super Crediteket.

Démonokról és kazamatákról szól a Shin Megami Tensei V: Vengeance új trailere

Az eredetileg Nintendo Switchre megjelent Shin Megami Tensei V továbbfejlesztett változata hamarosan más platformokra is befut, de a februári bejelentés óta eddig kellett várnunk a második trailerre.

Április 9-én jön a Star Wars Outlaws új trailere

A Ubisoft már kitűzte az előzetes premierjét a saját csatornáján, amelyben a játék története kap majd nagyobb hangsúlyt. A megjelenési dátum még továbbra is kérdéses.

A tenger hangjairól szól a Endless Ocean Luminous új előzetese

A májusban érkező vízalatti felfedezés során nemcsak a látvány, hanem a környezeti hangok is komoly szerepet játszanak, nem is csoda, hogy saját előzetest kaptak.

Fallout - friss featurette a premier előtt

Kereken egy hét múlva érkezik meg a Fallout-tévésorozat, de addig sem maradunk látnivalók nélkül. A legújabb featurette-ben megszólalnak a főbb szereplők, így újabb betekintést nyerhetünk az őrülten jól kinéző feldolgozásba.

Képeken és videón szivárgott ki a Monolith elkaszált Batman-játéka

A kései 2000-es években a Monolith Productions is egy saját Batman-játékon dolgozott. A Warner végül elkaszálta a projektet, melyből később a Middle-earth: Shadow of Mordor született meg. Most megnézhetjük, milyen lett volna a játék!

Friss gameplay trailert kapott a Dead Cells készítőinek új játéka, a Windblown

A Motion Twin csapata marad a kaptafánál a következő projektjénél is, a Windblown műfaját tekintve egy akciódús roguelike lesz kooperatív elemekkel. Égi szigeteket járhatunk be benne és masszív bossokkal harcolhatunk.

Először mozog a MechWarrior 5: Clans

A tavaly szeptemberben leleplezett mechás akciójáték még idén újabb fejezettel bővül, ám a Piranha Games egészen eddig megváratott minket az igazi gameplay látnivalókkal. A GDC 2024 apropóján friss trailerrel és képekkel gazdagodtunk.

Adakozással ünnepelnek a Dredge készítői

Az egy éves évforduló alkalmából egy új-zélandi intézménynek adományoztak egy nagyobb összeget, illetve összefoglalták játékuk eddigi eredményeit, de bepillantást nyerhetünk a jövőben érkező tartalmakba is.

Négyrészes dokusorozat érkezett a Final Fantasy VII Rebirth születéséről

A Square Enix nagyszerű művészi hozzáértéssel álmodta újra a Final Fantasy VII középső fejezeteit. A játék készítői most egy négy epizódos websorozatban mesélnek a fejlesztői folyamatokról.

Újabb kiegészítőt kap a Rain World

A népszerű metroidvania egy újabb, nagyobb DLC-vel bővül a tavalyi Downpour kiegészítő után. Alapvetően nem egy könnyű játékról van szó, a készítők viszont ígéreteik alapján tetőzni fogják az eddig látottakat a The Watcherrel.

Áprilisban Eddy Gordo is megérkezik a Tekken 8-ba

Az új-, vagyis jelengenerációs Tekken-játéknak nem kell szégyenkeznie, ha karakterekről van szó, azonban így is kimaradt a felhozatalból pár veteránnak számító szereplő, köztük Eddy is. Most viszont nemsokára vele is résztvehetünk a bajnokságon.