Ape Out - ha egy gorilla elszabadul...

Ígéretes indie fejlesztés fortyog a Devolver Digital szárnyai alatt, az Ape Outban egy elszabadult gorillával kell átvágnunk magunkat a fegyveres őrök hadseregén keresztül. Mindezt a Hotline Miami stílusában.

Traileren a The Walking Dead folytatása

A Telltale idő előtti távozása után a Skybound Games vállalta a nemes feladatot, hogy elkészíti a The Walking Dead: The Final Season hátralévő epizódjait. A mai napon pedig már be is futott az Episode 3 hivatalos előzetese.

Iris.Fall - monokróm puzzle a láthatáron

A szürke különböző árnyalataira, illetve a fények és árnyak harmóniájára épülő puzzle alkotás megkapta az első gameplay előzetesét. A művészi látványvilág és az érdekes fejtörők már garantáltak.

TGA 2018: Filmes traileren a Scavengers

A Midwinter shared-world koncepcióra épülő lövöldéje egy izgalmas filmes előzetest kapott a díjátadó során. A zord havas környezetben a harcok mellett a túlélőelemek dominálnak majd a jövőre érkező Scavengersben.

TGA 2018: Traileren a Psychonauts 2

Egy ideje már készül a Double Fine-nál a Psychonauts folytatása, de csak most láthattuk először valóban mozgás közben a játékot, amiben természetesen visszatér Raz.

TGA 2018: Történetmesélős traileren az Anthem

A hétvégén kipróbálható lesz az Anthem egy korai változata, amit most remekül felvezetett a játék legújabb előzetese, ami a főgonoszok mellett a történetre is koncentrál.

TGA 2018: Végre mozgásban az Ancestors

Régóta készül Patrice Desilets új játéka, amely az emberi evolúciót mutatja be. A játékot végre mozgás közben is megleshettük, ami eléggé időszerű volt, hiszen az a tervek szerint jövőre végre meg is jelenik.

Vadászgépmustra az Ace Combat 7-tel

Bő egy hónap múlva érkezik a Bandai Namco arcade repülős címe, és addig sem maradunk látnivalók nélkül. A kiadó rendszeres időközönként jelentkezik majd gépbemutató videókkal - kettőt már meg is kaptunk!

Ismerkedj meg a BioMutant világával!

Három hónapja nem hallottunk a THQ Nordic nyitott világú akció-szerepjátékáról, melyben egy aranyos emlőst irányítunk, aki ráadásul imád és tud is kungfuzni. A világról és a karakterekről szól a legújabb előzetes.

Total War: Three Kingdoms - a banditák királynője

A törvényen kívüli Zheng Jiangnak semmit nem jelentenek a nemesi dinasztiák, fékevesztett dühöt érez magában és rablással tartja fenn csapatát. A banditakirálynőre fókuszál a Total War: Three Kingdoms új előzetese.

Resident Evil 2 - akcióban Ada Wong

Új látnivalók érkeztek a Resident Evil 2 felújított változatából. Nemcsak Claire-t és Leont láthatjuk újra mozgásban, de Ada Wonggal is futhatunk egy kört, továbbá egy új helyszínt is megnézhetünk magunknak.

Launch traileren a Mutant - Year Zero: Road to Eden

Mától vásárolható meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra a The Bearded Ladies Consulting taktikai szerepjátéka, a Mutant - Year Zero: Road to Eden. A megjelenés apropóján befutott a launch trailer.

Egy óráig mozog a Generation Zero

Mit tegyen a felkészületlen emberiség, ha a Földet egyszer csak ellepik a hatalmas, barátságtalan gépek? Az Avalanche fejlesztői egy teljes órás stream keretei közt mutatták be a co-op shooter játékmenetét.

Holnap érkezik a Just Cause 4, itt a launch trailer

Készen álltok rá, hogy felforgassátok Dél-Amerikát? A várakozásnak vége, holnap végre a boltokba kerül a Just Cause 4. Rico Rodriguez legújabb kalandja pedig az eddigi legőrültebbnek ígérkezik.

Tekken 7 - Negan és Lucille közbelép

Ha megvan a második szezonbérlet, akkor mától már játszhattok is a Tekken 7 két visszatérő karakterével, Armor Kinggel és Craig Mardukkal, de a hír nem is miattuk, hanem a The Walking Deadből ismerős Negan miatt érdekes.

Ilyen a diplomácia a Total War: Three Kingdomsban

A Creative Assembly az alapoktól kezdve építette újjá a diplomáciai rendszert a Total War: Three Kingdomsban. Az ősi Kínában játszódó stratégiában rengeteg fortélyt vethetünk be, hogy rákényszerítsük akaratunkat a riválisainkra.

Cooking Simulator - késdobálás és konyhatűz

Jó hírrel szolgálhatunk mindenkinek, aki már hónapok óta csak azon rágódik, hogy a nyár óta elérhető Overcooked 2 után mihez fog kezdeni; jövőre is lehetőségünk lesz Gordon Ramsey nyomába lépni, érkezik a Cooking Simulator.

Anthem - erre számíthatunk az alfaverzióban

A BioWare sci-fi szerepjátéka már alfastátuszban van, hamarosan a nagyközönség is kipróbálhatja a címet, de addig be kell érnünk a készítők legutóbbi livestreamjével. Az adásban a központi hubot is megnézhetjük.

Launch traileren az Override: Mech City Brawl

Ugyan a Balance Inc. mechás brawlere csak a jövő héten érkezik, a fejlesztők már megleptek minket a launch trailerrel. Tizenkét különböző vezethető robottal zúzhatunk egyedül, co-opban vagy a PvP-ben.

Remekül fest a The Last Remnant Remastered

A Square Enix PlayStation 4-re szánt felújított alkotása már a küszöbön, így a kiadó úgy látta jónak, ha még egy előzetesen megcsodálhatjuk a játék pompázatosan átdolgozott látványvilágát.

Fejlesztői naplón a The Dark Pictures

A The Dark Pictures: Man of Medanban a Supermassive azt csinálja, amit a legjobban tud, karaktereink élete csak a mi döntéseinktől függ a hátborzongató szellemhajón. Most a kulisszatitkokba nézhetünk bele.

Launch traileren a Darksiders III

Tegnap óta vásárolható meg a Darksiders harmadik felvonása, ennek apropóján a THQ Nordic kiadta a játék launch trailerét. A videó közepesen izgalmas, cserébe egy sor rusnyaságot és ismerős karaktert felvonultat.

Nézzünk bele a Red Dead Online bétájába!

A Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition tulajdonosai tegnap óta nyúzhatják a Red Dead Online bétáját, mától pedig azok is csatlakozhatnak, akik az első napon vásárolták meg a játékot. Lássunk egy kis ízelítőt hozzá!

Ilyen egy űrcsata a Battlefleet Gothic: Armada 2-ben

A Battlefleet Gothic: Armada 2 masszív űrcsatái izgalmasnak ígérkeznek - a legújabb gameplay videóban közelről is megnézhetünk egy ilyen ütközetet. A folytatásban mind a 12 frakció képviseli magát, méghozzá egyedi jellemzőkkel.

Devil May Cry 5 - egy óra hent Dantéval

A Capcom legutóbbi livestreamjében ismét a Devil May Cry 5 volt terítéken. Most több mint egy órán át nézhetjük az idősödő Dantét akció közben, és vethetünk egy pillantást a karakter régi és új képességeire.