Izgalmas projektek készülnek a Remedynél

A Remedy Entertainment is megtartotta az éves üzleti tájékoztatóját, melyből megtudhattuk, milyen újdonságok készülnek a finneknél. Alan Wake, Max Payne és Jesse Faden rajongói dörzsölhetik a markukat.

Vampire: Swansong - Leysha is színre lép

Megérkezett a Vampire: The Masquerade - Swansong harmadik, s egyben utolsó karakterbemutató videója. A harmadik főszereplőnk az álcázás és nyomozás szakértője, Leysha lesz.

Őrült kedvcsinálót kapott a MultiVersus

Eddig is sejthettük, hogy a Warner saját Super Smash Bros.-klónja nem fogja majd vissza magát, erre pedig nem cáfolt rá a legfrissebb animált rövidfilm sem. Ti már készültök az alfára?

A Silent Hill 2 remake-jén dolgozhat a Bloober Team

Úgy tűnik, alacsonyan szállnak a Silent Hill-pletykák mostanában: a legutóbbi szóbeszédek szerint valóban Silent Hill-játékon, méghozzá a Silent Hill 2 remake-jén dolgozik a lengyel Bloober Team.

Brit toplista: kirobbanthatatlan az élről a Nintendo Switch Sports

Viszonylag pangós időszakot élünk mostanában, kevés a kraftos játékmegjelenés, dobozos premierből pedig végképp hiány van. Ez érződik a brit toplistán is.

Idő előtt lebukott az ArmA Reforger, ami az ArmA 4 előfutára lesz

Bejelentésre készül a Bohemia Interactive, a kapcsolódó marketinganyag azonban már idő előtt kikerült az internetre, így nagyjából képbe kerültünk "az ArmA jövőjével" kapcsolatban.

A Master Chief Collectionhöz hasonló gyűjteményt kaphat a Gears of War

A pletykák szerint idén a Gears of War-rajongókat is meglepi a Microsoft, a folytatás helyett egyelőre azonban egy, a Halo: The Master Chief Collectionhöz hasonló gyűjteményre számíthatnak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét hasonlóan alakul majd a megjelenések frontján, mint a korábbiak: habár akad néhány érdekesebb premier, az igazi nagyágyúk továbbra is váratnak magukra.

Kémeket is képezhetünk a Two Point Campusban

A Two Point Campusban egészen különleges képzéseket is indíthatunk. Taníthatunk például kémeket, akik megvédik Two Point megye titkait – de vigyázzunk, nehogy véletlenül egy beépült kém legyen a tanoncaink között!

Születésnapi műsort tartott a Neon Doctrine

Már nyolc éve van jelen a piacon a Neon Doctrine, ami egyebek mellett kiadóként is segít számos független fejlesztőstúdiót. Az évfordulót tegnap egy negyedórás műsorral ünnepelték, amelyben a közeljövő játékait mutatták be.

The Callisto Protocol - egy új kép teasel közelgő híreket

Glen Schofield már hetek óta utalgat arra, hogy hamarosan végre ismét infókat kapunk a The Callisto Protocolról, és nagyon úgy látszik, tényleg elérkezik ennek az ideje.

Zenei albummal ünnepli a Max Payne 3 tizedik évfordulóját a Rockstar

A Max Payne 3 ma ünnepli a megjelenésének tizedik évfordulóját, amiről a fejlesztést végző Rockstar sem akart elfeledkezni. Egy eddig ki nem adott dalokat is tartalmazó, új zenei albummal emlékezik meg a jeles dátumról.

A jövő héten bemutatót tart a 505 Games

Jövő héten sem maradunk videojátékos események nélkül, az olasz 505 Games kedd délután mutatja be a nagyközönségnek, hogy milyen projektekre számíthatunk tőle.

Még ebben a hónapban elrajtol a MultiVersus alfatesztje

Hamarosan újabb próbakörrel jelentkezik a Warner saját Super Smash Bros.-klónja, a játékosok már jelentkezhetnek a MultiVersus zárt alfatesztelésére. Bónuszként egy hosszabb gameplay videót is tudunk mutatni.

Kiszivároghattak az első képek az új Silent Hillről

Régi pletyka már, hogy a Konami visszahozná a Silent Hill-sorozatot, és ennek most néhány screenshot is megágyaz - a minap kiszivárgott négy kép állítólag már az új projektből származik.

Az elmúlt év legkeresettebb játéka lett az Elden Ring Amerikában

Az NPD Group mérései alapján egy ideig a Call of Duty: Vanguard volt a mögöttünk álló tizenkét hónap legkelendőbb játéka, de az április lezárásával az Elden Ring átvette a vezetést.

Phil Spencer: minőséget, következetességet várnak tőlünk, jobbnak kell lennünk

A minap a Bethesda felkavarta kissé az indulatokat, amikor bejelentette, hogy mind a Redfall, mind a Starfield megjelenését áttolták jövőre. A helyzetet a Microsoft Gaming feje, Phil Spencer sem hagyta szó nélkül.

A Final Fantasy XIV segítette ki a Square Enix bevételeit

A Square Enix is nyilvánosságra hozta az elmúlt évet érintő pénzügyi jelentését, amelyből az derül ki, hogy míg a Final Fantasy XIV szárnyalt, más játékainak eladásai hanyatlottak.

Ismerjük meg a Flintlock: The Siege of Dawn világát!

Újabb kedvcsinálóval jelentkezett a Flintlock: The Siege of Dawn. A friss videónak hála közelebbről is szemügyre vehetjük az akció-szerepjáték gazdag világát, és ráleshetünk a félelmetes istenekre is.

A Dűne világában készít túlélőjátékot a Conan Exiles csapata

Arrakis végtelen sivatagjaiban nem könnyű a túlélés, de idővel mi is megtanulhatjuk, hogyan játszhatjuk ki a homokférgeket. A Conan Exiles fejlesztői ugyanis ebben a világban álmodták meg az új túlélőjátékukat.

Star Wars Jedi: Survivor címen futhat a Fallen Order folytatása

Az EA és a Respawn továbbra is rendíthetetlenül őrzik az új Star Wars-játékok titkait, de a szivárogtatók nem könnyítik meg a dolgukat. Jeff Grubb a minap kikotyogta, hogy mi lehet a Fallen Order folytatásának a címe.

Januárban érkezik a Dead Space remake

Újabb fejlesztői livestreammel jelentkezett az EA Motive, a Dead Space remake fejlesztőcsapata. A felújított változat látványvilágáról szóló adás során a stúdió felfedte a játék pontos megjelenési dátumát is.

Alan Wake II - friss concept artok érkeztek, úton a tévésorozat is

Az Alan Wake tizenkettedik évfordulóját ünnepelve Sam Lake néhány ropogós látványrajzzal lepte meg a folytatásra váró rajongókat. Sajnos azonban ezzel be kell érnünk egész nyáron.

Dying Light 2 - késik pár hónapot az első sztorikiegészítő

Júniusra vártuk a Dying Light 2: Stay Human első nagy DLC-csomagját, úgy tűnik azonban, hogy ez a csúszások délutánja. A történetet bővítő frissítés csak szeptemberben lát napvilágot.

Az EA egyesítette a Criteriont és a Codemasters Cheshire-t

Az Electronic Arts egy valódi szupercsapatot képez a Need for Speed visszatérésére. A következő epizódot fejlesztő Criterion egyesült a Codemasters Cheshire csapatával.