Ghost Recon: Wildlands teszt

Minden, amit a hazai e-sportról tudni érdemes

Immáron második alkalommal készült olyan átfogó kutatás, amely a hazai e-sportolói szokásokat vizsgálta. Az Esport1, az Egymillióan a magyar e-sportért és az eNET 1800 fiatal játékost kérdezett meg.

Nézzünk bele a The Church in the Darknessbe!

A Paranoid Productions első játékában egy titkos szektába kell beszivárognunk Dél-Amerikában, hogy kimenekítsük onnan hugicánkat. A Polygon jóvoltából most hosszabban is elmerülhetünk a felülnézetes lopakodós címben.

Mutatós Xbox One-kontrollerek jönnek

A Microsoft továbbra is készít új Xbox One-kontrollereket, hamarosan elérhetővé válik a Tech Series-sorozat, amit a katonai minták ihlettek. A vezérlők sötétszürkék lesznek, visszafogottak és pont ez a jó bennük.

Modern Warfare Remastered - itt a Variety Map Pack

Ahogy azt pár hete megígérték, fizetős DLC-vel bővült a Call of Duty: Modern Warfare Remastered. Olyan pályákkal egészíti ki a játékot, mint a közönségkedvenc Chinatown vagy a Creek.

Máris itt a Sniper Elite 4 első kiegészítője

Ahogy azt a fejlesztők a múlt héten megígérték, mától tölthető a Sniper Elite 4 első sztori DLC-je, a Deathstorm Part 1: Inception. Ez egy háromrészes kampány nyitánya, de ha nincs szezonbérleted, ingyenes tartalmat is kapsz.

Diablo III - konzolokra is jönnek a szezonok

A Blizzard egy régi adósságát törleszti hamarosan: a PC-n már megszokott Seasons funkciót végre a konzolos verziókban is elérhetővé teszi. Szezonális karaktert indíthatunk, és különleges kihívásokat teljesíthetünk jutalmakért.

Négy perc gameplay a Syberia 3 elejéből

Egy hónappal a premier előtt hosszabban is belenézhetünk a Syberia 3 nyitó képsoraiba. Kate Walker ezúttal a Youkol törzs fagyos lakóhelyén találja magát, ahol ezernyi titok vár megfejtésre.

Troll and I - trailer a megjelenés örömére

Amerikában már elérhető, hozzánk pedig pénteken érkezik a Troll and I. A kooperatív mókára kihegyezett akció-kalandjátékban egy emberfiú és egy troll közös kalandjait élhetjük át. A premier mellé befutott a launch trailer.

Overwatch - Orisa hadrendbe állt

A Blizzard jóvoltából mától elérhető az Overwatch legújabb karaktere, Orisa mindhárom platformon. Ezenkívül a fejlesztők nem zárkóznak el attól, hogy egyszer pályaszerkesztővel lepik meg a kreatív rajongókat.

Mégsem jövőre jön az Assassin’s Creed: Empire?

Egy svájci kiskereskedő szerint még idén boltokba kerülhet az új Assassin’s Creed-játék. Habár a Ubisoft már utalt rá, hogy 2018-ra csúszik a folytatás, úgy néz ki, remekül haladnak a munkálatok.

Hamarosan tesztelhetik az Arenát az Xbox Insiderek

A következő hetekben további Windows 10-es és Xbox One-os újdonságokat tesztelhetnek az Xbox Insider program tagjai. Az ESL-támogatott bajnokságok is úton vannak már, elsőként a World of Tanks támogatja majd az Arena fícsört.

Húszéves a Castlevania: Symphony of the Night

Tegnap töltötte be a huszadik születésnapját a Castlevania: Symphony of the Night. Az eredetileg PlayStation-exkluzív játék egyúttal megteremtette a manapság reneszánszát élő metroidvania műfajt is.

Dead Rising 4 - részletek a közelgő DLC-kről

Hamarosan két új DLC-vel bővül a Dead Rising 4. A Frank Rising a sztorimódot folytatja, míg a második csomagban minigolfozhatunk is - egyedül vagy másik három társunkkal az online és helyi multiban.

PS4-re is jön a Goat Simulator sci-fi DLC-je

A Waste of Space csomag a jövő héten PS4-en is napvilágot lát. A Goat Simulator DLC-je nem kíméli a Star Warst, a Mass Effectet az Alient és a Terminatort sem, viccesen kifigurázza korunk legnépszerűbb űroperáit.

Így kezdődik a Get Even

A lengyel Farm 51 játéka egy igazi belső nézetes thriller lesz, amely a reflexeink mellett az idegeinket is próbára teszi. Most belenézhetünk az elhagyatott elmegyógyintézetben játszódó shooter első negyedórájába.

Narcosis - a hónap végén víz alá merülünk

A Code Honor horrorjátéka a tengerfenékre kalauzolja el a játékost, aki egy ipari búvárt alakít. Kétségbeesve keressük a felszínre vezető utat, ám odalent nem csak az oxigénhiánnyal kell szembenéznünk.

Gepárdnővel erősít az Injustice 2

A NetherRealm jóvoltából minden hétre jut egy új karakterbemutató videó. Ezúttal egy Cheetah nevű hölgyemény került porondra, aki korábban régészként tengette életét, de összeveszett Wonder Womannel.

Brit toplista: még mindig vezet a Ghost Recon

A brit játékeladási toplista alapján viszonylag lájtos hetet tudhat maga mögött a játékpiac. Egyetlen komolyabb újoncunk volt csupán, de az sem mozgatott meg sok embert, a Ghost Recon: Wildlands pedig boldogan őrizgeti az első helyét.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten végre nyakunkba vehetjük az Androméda-galaxist, és még saját trollunk is lehet majd. Ezúttal is összeraktuk a heti játékmegjelenések és filmpremierek listáját, lássuk, mi vár ránk a következő napokban!

Egyelőre nem javítják az új Mass Effect animációit

Habár a Mass Effect: Andromeda próbaváltozata meggyőzött minket, akad néhány igen bizarr hibája az új résznek. A rossz hír, hogy a megjelenéskor ezek még tuti benne lesznek a programban.

Amerikai toplista: a For Honor vitte a februárt

Nem sikerült jól az amerikai játékpiac februárja, az NPD Group jelentése szerint minden fontosabb szegmens zuhanórepülésbe váltott. A konzolok között a PS4, míg a játékoknál a For Honor győzött.

Feliratozza a voice chatet a Halo Wars 2

A hozzáférhetőségre törekedve új funkciót tesztel a Microsoft a Halo Wars 2 játékosainak körében. A rendszer feliratozza a voice chatet, a szöveges üzeneteket pedig felolvassa.

Az elmúlt évek legjobb ifjúsági filmjei

Tüskevár, Keménykalap és krumpliorr, Pál utcai fiúk. Ezeket olvasták és nézték apáink kötelező vagy kikapcsolódási jelleggel, amikor gyerekként róluk szóló meséket kerestek. De mit érdemes egy mai tinédzsernek látnia?

Peter Clines: 14 könyvkritika

Nate egy régi társasházba költözik Los Angelesben. A bérleti díj feltűnően olcsó, szépen berendezkedik, de hamarosan rájön, valami nincs rendjén a házzal. A többi lakóval együtt nyomozásba kezd, és megdöbbentő titkokra bukkannak.

Tabu sorozatkritika

Apja halála után James Delaney visszatér Angliába, miután több évet eltöltött Afrikában. A fiú azonban nagyon megváltozott, ráadásul értékes öröksége miatt gyorsan összeakasztja a bajuszt a Kelet-indiai Társasággal és a koronával is.