Disco Elysium - The Final Cut teszt

Mégis megjelent Ausztráliában az új Disco Elysium

Habár az ausztrál korhatár-besorolásért felelős hatóság azon volt, hogy a Disco Elysium: The Final Cutot betiltsa a szigetországban, végül csak megjelent digitálisan, azután pedig beadták a derekukat és a boltokban is kapható lett az RPG.

Performance móddal erősít Watch Dogs: Legion

A Ubisoft beharangozta, hogy a hamarosan érkező 4.5-ös javítás többek között bekapcsolhatóvá teszi majd a 60 fps-es képfrissítés lehetőségét a Watch Dogs: Legion PS5-ös és Xbox Series X-es verziójában.

Gameplay traileren a Subnautica: Below Zero

Két nappal ezelőtt pénteken végre megjelent a Subnautica folytatása, a Below Zero, ami a címéből is kitalálhatóan ezúttal a fagyos tengerek mélyén fog mindenkiben thalassophobiát kialakítani. A megjelenés örömére most egy új előzetes érkezett.

Kiszivárgott képeken a Starfield

Habár érdemi látnivalókra valószínűleg várnunk kell legalább az E3-ig, néhány kiszivárgott kép és egy-két fenntartásokkal kezelendő pletyka így is érkezett a Starfield irányából.

Ismét FPS-szerepjátékot teasel az InXile

A korábbi álláshirdetésekből már sejthettük, hogy a Wasteland 3 alkotói a Fallout nyomdokain haladva belsőnézetű szerepjátékon dolgoznak, most pedig a csapat gyakorlatilag minden kételyünket eloszlatta ezzel kapcsolatosan.

Bemutatkozik a Lightforge Games

Szinte már közhelynek számít, hogy újabb stúdiót nyitnak a Blizzard Entertainment egykori veteránjai. Márpedig a Lightforge Games csapata is innen és az Epictől örökölte meg a legénységét, az első projektjük pedig egészen kivételesnek hangzik.

Így fut a különféle platformokon a Biomutant

A Biomutant megjelenésére várva, nem kell, hogy meglepetésként érjen benneteket az, hogy mégis hogyan fut majd PC-n vagy az előzőgenerációs konzolokon a játék. A THQ Nordic és az Experiment 101 egy videótrióval demonstrálja ezt.

Shadow Warrior 3 - újabb pályát lepleztek le

Folytatódik a Shadow Warrior 3 helyszíneinek a bemutatása; a Doomsday Device és a That Damn Dam után most a Motoko's Thunderdome elnevezésű pályán zajló vérengzésbe leshetünk bele egy rövid ideig.

Előzetesek a Necromunda: Hired Gun fegyvereiről

A Focus Home Interactive az elmúlt hetekben lelkesen töltögette fel az internetre a Necromunda: Hired Gun fegyvereiről és egyéb gyilkolóeszközeiről készült trailereket, amiket mi most egy szép nagy csokorba gyűjtöttünk össze.

Rekordbevétellel zárta az évet a Square Enix

Közzétette az aktuális éves üzleti jelentését a Square Enix, amiből kiderült, hogy mind a Final Fantasy VII Remake, mind Marvel's Avengers olyan jól hozott a cég konyhájára, hogy ennek köszönhetően rekordbevételt könyvelhettek az idén.

Hétvégén ingyenesen sportolhatunk Xboxon

Ezen a hétvégén sem feledkezett meg a Microsoft az aktuális Xbox Free Play Days-játékokról, amik közé ezúttal az NBA 2K21-et és a TT Isle of Man: Ride on the Edge 2-t passzírozta be, szóval kifejezetten sportosra sikerült a kínálat.

Többé nem opcionális a cross-play a Gears 5-ben

Néhány napon belül befut a Gears 5 legújabb frissítése, amely az Operation 7 nevet viseli. Kapunk új karaktereket, egy új pályát, de az egyik legfontosabb változás az lesz, hogy többé nem kapcsolhatjuk ki a cross-play funkciót.

Call of Duty - jönnek a nyolcvanas évek hősei

A Call of Duty: Black Ops – Cold War, a Warzone és a Mobile hamarosan néhány ismerős akciósztárral lesz gazdagabb. Az Activison hivatalosan is bejelentette a szezonközepi frissítést, ami visszarepít minket a nyolcvanas évekbe.

Dark Alliance - a premierkor bekerül a Game Passbe

Már rögtön a megjelenés napján elérhető lesz az Xbox Game Passben a Dungeons & Dragons: Dark Alliance, és ezalól ráadásul nem lesz kivétel sem az xCloud, sem a PC-s része a szolgáltatásnak.

Chernobylite - főszerepben a Zóna

Nemrég egy vadonatúj videóval jelentkezett a The Farm 51 a korai hozzáférést hamarosan elhagyó Chernobylite-ból, amiben ezúttal a nukleáris katasztrófa által sújtott játéktér, Csernobil és Pripyat került a rivaldafénybe.

Visszatérhet a Mass Effect 3 multija, ha van rá igény

Napokon belül kézbe vehetjük a Mass Effect: Legendary Editiont, de ahogy azt a BioWare előre leszögezte, a csomag nem tartalmazza majd a Mass Effect 3 többjátékos módját. Elképzelhető, hogy ez a jövőben megváltozhat.

10 napig ingyenes lesz a Knockout City

Hamarosan indulhat az extrém kidobós Knockout Cityben, a jó hír pedig az, hogy egy petákot sem kell majd fizetnünk azért, hogy alaposan kipróbáljuk a játékot, hiszen az a megjelenést követő 10 napban teljesen ingyenes lesz.

Újabb nyári konferenciák kaptak dátumot

Mozgalmasnak ígérkezik nyári hírözön időszaka, hiszen nem csak az E3 támad fel idén a poraiból, de felsorakozik számos egyéb digitális konferencia is. Vissza tér többek közt a Devolver és a Guerrilla Collective műsora is - lássuk, hogy mikor!

Felsorakoznak a Warhammer: Storm Ground seregei

Néhány héten belül megérkezik a Warhammer: Age of Sigmar - Storm Ground, mi pedig eldönthetjük majd, hogy a Stormcast Eternalok, a Maggotkinek vagy a Nighthaunt seregei mellett vesszük fel a harcot.

Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 - íme az alapok

A Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 megjelenéséig már egy hónap sincs hátra, a CI Games épp ezért elérkezettnek látta az időt, hogy egy áttekintő előzetesen vegye végig a játék alapjait.

Újra megjelenik a Zombies Ate My Neighbors

Ráadásul a folytatással, a Ghoul Patrollal egybecsomagolva. A Lucasfilm Games adja ki újra a LucasAsrt klasszikusait, amelyeket néhány modern funkció mellett egy digitális múzeummal is felszereltek.

Dark Alliance - bemutatkozik Kelvin, a jégóriás

A Turque Games és a Wizard of the Coast egy újabb, az előzőkhez képest valamivel szerényebb kedvcsinálóval készült. Ezúttal a Dark Alliance egyik főellenségét, a jégóriások ősi királyát ismerhetjük meg.

Konzolos bejelentésre készül a Valve?

A Valve vezetője, Gabe Newell egy új-zélandi kérdezz-felelek esemény során igen félreérthető választ adott, amikor arról érdeklődtek, hogy várható-e tőlük új bejelentés konzolra, vagy esetleg maradnak továbbra is a PC-nél.

A Quick Resume-on is javít az új Xbox-frissítés

Vadonatúj frissítést kaptak az Xbox Series-konzolok, ami többek között a Quick Resume funkción is javít egy keveset. Az update szintén magával hozott egy új dinamikus hátteret, amivel retró hangulatba öltöztethetjük a konzolt.

Jövő héten újra megmutatja magát az Overwatch 2

Nem kell már sokat böjtölnünk, hogy ismét mozgás közben láthassuk az Overwatch 2-t, ugyanis május 20-án a Blizzard egy újabb előzetessel készül, amiben ezúttal a játék PvP-módját fogják prezentálni a közönségnek.