Fear Effect Sedna teszt

A Dead Rising új részén dolgozik a Capcom?

A Capcom hivatalos oldalán jelentette be, hogy július utolsó napján lelövik a Puzzle Fighter szervereit, az így ferlszabaduló erőforrásokat pedig az új Dead Rising fejlesztésére irányítják át.

Black Ops IV - az Overwatch-irány is szóba került

A Call of Duty: Black Ops negyedik részével kapcsolatban egyre több pletkyka lát napvilágot. A Charlie Intel most épp arról számolt be, hogy több forrása szerint is volt egy pont a fejlesztés során, amikor az Overwatchot akarta másolni a játék.

Május végén jön az Agony

Habár március végére vártuk a pokoli utazást, a Madmind Studio végül két hónapos csúszás után, május 29-én küldi a boltokba az Agonyt. A végleges dátum mellé hátborzongató képeket és egy vadiúj trailert is kaptunk. Óvatosan kattints!

Rendezőt kapott a The Division-film

Hiába a kritikai elégedetlenség, Hollywood egy jó darabig nem mond le a videojátékok filmadaptációról. Nagyon lépett előre a The Division-film, úgy tűnik, hozzáértő rendező dirigálhatja le a projektet.

Battlefield 1 - ingyenes lett a Rupture térkép

Ha megvan az alapjáték, de nem vettél hozzá DLC-t, bizonyára örülni fogsz annak, hogy a DICE mindenki számára ingyenesen elérhetővé tette a második Marne-i csatára koncentráló Rupture térképet. Júniusban egy új játékmódot is kapunk.

Júniusra csúszik a Warhammer 40.000: Inquisitor

Sajnos mégsem jelenik meg a magyar Neocore Games akció-szerepjátékára május elején, hiszen bajok vannak a konzolos változatokkal, így a Warhammer 40K: Inquisitor - Martyr csak júniusban veszi be a boltokat.

Elbukta a Bajnokok Ligája-licencet a PES

Véget ért az UEFA és a Konami tíz éve kötött, időközben megújított megállapodása, amelynek keretében kizárólag a japánok használhatták fel videojátékokhoz a Bajnokok Ligája-licencet.

Altered Carbon sorozatkritika

Ha bírod a cyberpunkot, különösképp az égig szökő, futurisztikus metropoliszokat, de nem tetszett a Szárnyas fejvadász 2049 lassú tempója, akkor az Altered Carbon jövőképét tutira csípni fogod! A Netflix nem sajnálta rá a pénzt.

VR nélküli Battlezone a láthatáron

A Rebellion Developments a mai napon bejelentette a Battlezone: Gold Edition megjelenését PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nindendo Switch-re, mely már VR eszközök nélkül is játszható lesz.

Hatalmas frissítés előtt a For Honor

Az Ubisoft legújabb javítása a szokásos apróságokon túl egy teljesen új gyakorlómóddal egészíti ki a játékot, mely tökéletes felzárkózási lehetőséget biztosít minden újonnan érkező játékos számára.

Dupla XP és új játékmód a Fortnite frissítésében

Sok újítást és változást hoz a Fortnite mai v3.5 javítása, melyek közt a csapat alapú, 50v50 fős játékmód és egy teljesen új fegyver is helyet kap. Ráadásul a hétvégén mindehhez még dupla tapasztalati pont jár.

PUBG - ingyen hétvége és kozmetikai csomag

Jó hírrel szolgálhatunk azon Xbox One tulajdonosoknak, aki a Battle Royale játékmód nagy kedvelői: érkezik a PlayerUnknown’s Battlegrounds ingyenes hétvégéje.

Újra bemutatkozott a Serious Sam 4

A horvát Croteam még a 2013-as E3-on hintette el először, hogy negyedik résszel bővül a Serious Sam-sorozat. Legutóbb két éve hallatott magáról a projekt, hogy aztán a Reboot Develop konferencián ismét leleplezzék.

Wasteland 3 - csak jövő év végén

Az eddig is ismert volt, hogy a Wasteland közösségi finanszírozásból készülő harmadik felvonása leghamarabb csak 2019-ben jelenhet meg. de az csak most derült ki, hogy annak is a legvégén, valamikor a negyedik negyedévben.

The Crew 2 - határtalan szabadság

Ugyan még kicsit odébb van a The Crew második részének megjelenése, így a korábban beharangozott bétatesztről sem lehet semmit se tudni, de a nagyobb külföldi magazinok már kipróbálhatták a játékot. Köztük az amerikai IGN is.

Az új Battlefield is Battle Royale-módot kap?

A legújabb pletykák szerint a Battlefield következő felvonása is kaphat egy külön Battle Royale-játékmódot. A VentureBeat forrása szerint a játék megjelenésére azonban biztosan nem készül el a 100 fős móka.

Kiszivárgott felvételen az Xbox Live új avatarjai

A Microsoft még a 2017-es E3-on jelentette be az Xbox Live új generációs avatarjáait, mely minden felhasználó számára lehetőséget teremt, hogy kifejezhesse személyisége legapróbb részleteit is.

Iron Harvest - érkezőben a következő "nagy RTS"?

Az elmúlt év legnagyobb Kickstarter-sikerét tudhatja magáénak az Iron Harvest a videojáték szekcióban: öt hét alatt több mint 1,3 millió dollárt kaptak a támogatóktól a stratégiai játék fejlesztői.

Overwatch - kompetitív módban hódít az Elimination

"Új" kompetitív játékmóddal bővítette az Overwatch világát a Blizzard: a Team Deatmatch-alapú Elimination játékmód mostantól egészen május 8-ig nyúzható a kompetitív mód keretei között is.

Gameplay traileren a LEGO The Incredibles

Jó hírrel szolgálhatunk a LEGO-játékok és a Hihetetlen család rajongóinak! Már csak két hónapot kell várni, hogy LEGO-figuraként újraélhessük a Pixar zseniális alkotásának izgalmait.

Rampage - Tombolás filmkritika

Davis Okoye egykori katona a leszerelése után főemlős-kutatónak áll, így nem csoda, hogy egyik legjobb barátja is egy albínó gorilla, a családját orvvadászok miatt elveszítő George. Egy titokzatos genetikai kísérlet azonban felborítja az idillt.

Call of Duty: WWII - elindult a Blitzkrieg event

A hivatalos Twitter-csatornán erősítették meg a Call of Duty: WWII legújabb közösségi eseményét, a Blitzkrieget, amely egészen május 8-ig tart majd. A Ground War játékmód mellett új térképet és fegyvereket kapunk.

Ilyen lesz a karriermód a Tennis World Tourban

Kevesebb, mint egy hónap van hátra a Top Spin szellemi örökösének megjelenéséig. A Tennis World Tour lényege persze a delejes karriermód, melynek minden aspektusába belenézhetünk a legújabb előzetesben.

Nem lesz egyjátékos kampány a Black Ops IV-ben?

Lapértésülések szerint az idén megjelenő Call of Duty: Black Ops IV-ből kimarad a tradicionális single kampány. A Treyarch inkább egy kreatív új irányt vezet be, és inkább a multira, a kooperatív, valamint az új battle royale-módra koncentrálnak.

E3 2018: Megvan a Ubisoft-konferencia időpontja

Közeledik az év legjobban várt játékkiállítása, a Los Angeles-i E3, amire nagy erőkkel készül (így vagy úgy) az összes nagy kiadó. A Microsoft, a Bethesda és az Electronic Arts után a Ubisoft is bejelentette, mikor konferenciázik.