Úgy néz ki, multiplayer DLC-t kap a Destroy All Humans!

Habár hivatalos bejelentést még nem kaptunk a témában, a jelek szerint egy önállóan is futtatható multiplayer kiegészítőt kap a Destroy All Humans!

Friss screenshotok és részletek érkeztek a The Callisto Protocolról

Úgy tűnik, Glen Schofield és csapata tényleg készen áll arra, hogy felpörögjön a The Callisto Protocol marketingkampánya, a minap már a Game Informernél jelent meg velük egy új interjú a játék kapcsán.

Hatalmas űrszörnyekkel erősít a No Man's Sky

Újabb izgalmas frissítéssel bővült a No Man's Sky. A Leviathan Expedition résztvevői egy különös időhurokban ragadva ismerkedhetnek meg a galaxis óriási űrbálnáival.

Elkészült a Sniper Elite 5 videótesztünk

Az írásos tesztünkben alaposan górcső alá vettük a Sniper Elite-sorozat legújabb részét, de nem marad el a videós összefoglalónk sem. Hatalmas fejlövések és zavarba ejtő bugok következnek!

Teljes megjelenésre készül a Temtem

A Temtem egy nagyon egyszerű koncepcióval indult útnak: a fejlesztői fogták a Pokémont és online multiplayert kevertek hozzá. Kétévnyi korai hozzáférés után belátható közelségbe került a megjelenés.

Battlefield 2042 - elengedik a Hazard Zone-t

Míg azt várjuk, hogy végre elinduljon a Battlefield 2042 első, a kármentés miatt sokat csúszó szezonja, a fejlesztők elárultak egyet, s mást arról, hogy milyen újításokkal készülnek a közeljövőben.

Évfordulós weboldalt indított a Capcom a Dragon's Dogmának

Tíz évvel ezelőtt, ezen a napon jelent meg Japánban a Dragon's Dogma, és ennek megünneplésére fellőtt egy weboldalt a Capcom. Vajon készülnek mással is a születésnapra?

Szeptemberben érkezik The Lord of the Rings - Gollum

Az után, hogy Bilbó elvette az Egy Gyűrűt, de még az előtt, hogy Frodóhoz csatlakozott volna, Gollam alaposan bejárta Középföldét. A Daedalic Entertainment már készen áll elmesélni ezt a történetet.

AGI-gépekkel erősít a Farming Simulator 22

Ismét egy újabb ingyenes kiegészítővel frissül a Giants Software alkotása, melyben ezúttal a frissen érkező speciális AGI-munkagépek segítségével turbózhatjuk fel a gabonatermelésünket.

A Yakuza-franchise is beköszön a Rainbow Six: Siege-be

Hamarosan kezdetét veszi a Rainbow Six: Siege következő évada, amely egy Yakuza-crossovert is magával hoz majd. Két operátort is beöltöztethetünk a sorozat karaktereinek.

Hamarosan Pac-Man is csatlakozik a Fortnite-hoz

Újabb videojátékos kollaboráció van készülőben a Fortnite háza táján, ezúttal az ikonikus Pac-Man kapja a főszerepet.

I, the Inquisitor - Krisztus hívei bosszút állnak

Jézus Krisztus nem halt meg a kereszten - kettétörte azt, hogy bosszút álljon a hitetleneken. Az I, the Inquisitor sötét fantasy világának kegyetlen történeteit nem tanítják a hittanórán.

Idén is visszatér a Warhammer Skulls adása

Egy bő hét múlva kezdetét veszi a Warhammer Skulls eseménysorozata. A rendezvény első napját idén is egy nagyszabású élő adás indítja, melynek során helyzetjelentést kapunk a hamarosan érkező Warhammer-játékokról.

A Pókember-játék előtt a Microsoftot is megkörnyékezte a Marvel

Érdekes részlet látott napvilágot a Marvel és a Sony partnersége kapcsán, kiderült ugyanis, hogy a képregényes cég a Microsoftot is megkereste az exkluzív együttműködés miatt - ők azonban nem éltek a lehetőséggel.

Négynapos pihenőre megy az eFootball

Hamarosan kezdetét veszi az eFootball második szezonja, a Konami azonban négy napra leállítja a játék szervereit, amíg ő a háttérben munkálkodik. Addig csak a gyorsmeccsek lesznek elérhetőek.

Csatlakozz a Gamekapocs szerkesztőségéhez!

Eljött az ideje, hogy ismét bővítsük a csapatunkat: ezúttal a hírszerkesztői brigádunkba keresünk olyan munkatársakat, akik nem bánnák, ha a hobbijukból munka válna!

Brit toplista: átvette a vezetést a Horizon: Forbidden West

A múltkor azt írtuk, a közeljövőben semmi nem veszélyezteti majd a Nintendo Switch Sports és az új LEGO Star Wars menetelését, a Sony marketingeseivel azonban nem számoltunk.

Úgy tűnik, újra sínen van a S.T.A.L.K.E.R. 2 fejlesztése

A jelek szerint a GSC Game World visszatért a S.T.A.L.K.E.R. 2 munkálataihoz, és újra sínen van a projektet. A csapatnak az orosz-ukrán háború miatt kellett kényszerpihenőre mennie.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések, mi pedig a megszokott módon jelentkezünk a heti premiereket összefoglaló listánkkal. Lássuk, hogy milyen címek várnak ránk a következő napokban!

Jövőre konzolokra is átköltözik a Gloomhaven

Tavaly, többévnyi korai hozzáférés után a maga teljességében is megjelent a társasjátékból videojátékká lett Gloomhaven. A fejlesztők nem érik be azonban a PC-vel, további platformokkal szemeznek.

Így kezdődik a Sniper Elite 5

Napok választanak el bennünket a Sniper Elite 5 megjelenésétől, így nem meglepő, hogy egyre több látnivalót kapunk a lövöldéből. Most az első 19 percét nézhetjük meg.

Csúszik egy picit a Redout II

Habár a készítők csak a hónap elején jelentették be a Redout II megjelenési dátumát, a jelek szerint nem gondolták át túl alaposan a dolgot: most szóltak, hogy egy picit csúszni fognak.

Heteken át tárgyalt az Electronic Arts és az NBC az összeolvadásról

Gőzerővel konszolidálódik a videojátékos piac, és a pletykák szerint az Electronic Arts sem szeretne kimaradni a buliból. Úgy tudni, még a Disney-vel is tárgyaltak a témában, de legtovább az NBC-vel jutottak az egyezkedésben.

Obi-Wan is ugrik a Fortnite iskolabuszából

Naná, hogy a Jedi Rend legbecsületesebb mestere sem hagyja ki a Fortnite buliját! Obi-Wan Kenobi az önálló tévésorozata mellett az Epic battle royale-játékában is kap egy saját skint és néhány egyéb extrát.

Top Gun DLC-t kap az Ace Combat 7 is

Nem csak a Microsoft Flight Simulatorban reptethetjük meg Pete Mitchell vadászgépét. Hamarosan az Ace Combat 7: Skies Unknown egén is megjelennek a Top Gun: Maverick repülői.