Megjött az FPS-mód a PUBG Mobile-ba

Megérkezett az PUBG Mobile legfrissebb frissítése, így a hordozható változat egy lépéssel közelebb került a nagygépes testvéréhez. Már FPS-módban is játszhatunk, kaptunk egy arcade módot és megjelent a Royale Pass is.

A hónap végén landol mobilokon a Pokémon Quest

Az eddig Nintendo Switchre elérhető free-to-play Pokémon-játék hamarosan iOS-en és Androidon is napvilágot lát. Az akció-RPG már napra pontos dátummal rendelkezik mindkét platformon - a kattintás után el is áruljuk!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napokra már érezhetően kevesebb megjelenés jutott, mint az elmúlt hetekre, de annyi baj legyen: az ínyencek még így is találnak a fogukra való címet, és végre jut idő a lemaradások pótlására is!

50 millió eladott példánynál jár a PUBG

A PUBG Corp. bejelentése szerint újabb mérföldkövet ért el sikerjátékuk, a PlayerUnknown's Battlegrounds, amit eddig 50 millió példányban értékesítettek és amit több mint 400 millióan töltöttek már le.

Mégis lesz Steam Link az App Store-ban?

Úgy néz ki, hogy a végéhez közelít az Apple és a Valve pár hete kirobbant konfliktusa. Az Apple változtatott az irányelvein, a Valve pedig ennek megfelelően javította az alkalmazását. Mostantól elvileg szabad az út a Steam Link számára.

E3 2018: Megvan a jövő évi kiállítás pontos dátuma

Az E3-at szervező Entertainment Software Association megerősítette, hogy az idei expó is nagyon sikeres volt. A kiállítás jövő évi dátuma is ismert már, úgyhogy indulhat a visszaszámlálás.

Búcsút inthetünk a PUBG térképválasztójának

Jövő héten élesedik a PlayerUnknown's Battlegrounds harmadik pályája, a Sanhok, ezzel együtt azonban megváltozik a matchmaking is. Annak érdekében, hogy ne tagozódjon a játékosbázis, megszűnik a meccs előtti térképválasztás lehetősége.

E3 2018: Fortnite - túl a 125 millió játékoson

A Fortnite-ról már eddig is sejteni lehetett, hogy a világ egyik legnagyobb játékosbázisát mozgatta meg, ám az Epicnek köszönhetően most már konkrét adatok is napvilágot láttak; 125 milliónál is több játékos próbálta ki a címet.

E3 2018: Nézd vissza a Nintendo Directet!

A nagyszabású bemutatók sorát a Nintendo zárja ma délután 6-tól. A kiotói vállalat egy előre felvett műsort sugároz az interneten keresztül, melyben kiemelt szerephez jutnak a Switch és a 3DS közelgő címei. Tarts velünk!

E3 2018: Hét PlayLink-játék érkezik idén

Második évébe lépett a Sony PlayLink-szolgáltatása, és az év második felében sem kell nélkülöznünk a mobillal irányítható partijátékokat. Az E3 apropóján hét új címet jelentett be a vállalat. Jön az UNO, a Chimparty és az új Knowledge is Power.

E3 2018: Nézd vissza a Ubisoft konferenciáját!

A The Division 2-re gerjedsz, vagy az ókori Görögországban játszódó Assassin's Creedre? Belenéznél már a Beyond Good & Evil 2-be? Akkor jó hírünk van: a Ubisoft expós fejtágítása este 10-kor kezdetét veszi. Itt lehet nézni.

E3 2018: Nézd vissza a Square Enix konferenciáját!

Alig hevertük ki az éjszakai és hajnali megrázkódtatásokat, a Square Enix máris átveszi a gyeplőt. Este 7-től a japán kiadó konferenciázik, így talán belenézhetünk az új Tomb Raiderbe, a Just Cause 4-be, vagy az új The Avengers-játékba is.

E3 2018: A Bethesda-bejelentések egy helyen

A Bethesda megint a - számunkra - leglehetetlenebb időpontban konferenciázott, és magyar idő szerint hajnalban kezdte el csepegtetni a bejelentéseit. A reggeli zűrzavar feloldására készítettünk egy gyors összefoglalót az újdonságokról.

E3 2018: Skyrim: Very Special Edition - Alexára is?

Todd Howard és a Bethesda is tanult az utóbbi évek poénjaiból és most jól rá is játszanak arra! Most már tényleg minden létező eszközre megjelenik a Skyrim, beleértve a csipogót, a hűtőszekrényt és az Amazon Alexát is. Az utóbbi nem vicc.

E3 2018: Bemutatkozott a The Elder Scrolls: Blades

Egy újabb The Elder Scrolls-címet mutatott be a Bethesda a 2018-as E3-konferenciája során. A Blades egy háromdimenziós dungeon crawler lesz, amely elsősorban mobilplatformokon, de később majd konzolokon és PC-n is hódít majd.

E3 2018: The Elder Scrolls: Legends - konzolokra is

Komoly tervei vannak a Bethesdának a The Elder Scrolls-kártyajáték kapcsán. A fejlesztőcsapat lecserélése után alaposan átalakítja a már megjelent változatokat, és konzolokra is kiadja a játékot.

E3 2018: Itt nézd vissza a Bethesda konferenciáját!

A Microsoft után hétfő hajnalban a Bethesda folytatja a konferenciák sorát. Biztosan előkerül a Fallout 76, ahogy a Rage 2-ből is friss gameplayt ígértek, de sokan Prey-bejelentést is jósolnak. Mindezt élőben követheted nálunk!

E3 2018: Három új Gears of War-címet jelentettek be

Szinte karácsony a mai nap a Gears of War-rajongók számára! A Microsoft bejelentette a Gears of War 5-öt, a Gears Tactics névre hallgató körökre osztott taktikai játékot, valamint a Gears Pop! mobilos címet.

E3 2018: Az EA-konferencia bejelentései egy helyen

Tegnap este elrajtolt az idei E3-as hisztéria, méghozzá az Electronic Arts sajtókonferenciájával. Ha lemaradtál volna róla, összeszedtük egy csokorba a műsor bejelentéseit és látnivalóit.

E3 2018: Mobilra költözik a Command & Conquer

Vadonatúj Command & Conquer-bejelentés érkezett az EA Play 2018 során; a világhírű és legendás RTS-széria legújabb része ezúttal a mobilos játékok birodalmába látogat el.

E3 2018: Itt nézd vissza az EA konferenciáját!

Habár az Electronic Arts formálisan nem vesz részt az E3-on, maga is készül egy nagyszabású eseménnyel a jövő hétre, amit szokás szerint a sajtókonferenciája vezet fel ma este.

E3 2018: Indul a kiállítás, íme, a menetrend!

Hivatalosan csak a jövő héten, gyakorlatilag pedig már ma kezdetét veszi az idei E3. A hét legszebb időszaka következik a játékosok számára, összeszedtük, hogy mire számíthattok a nagy felfordulásban.

Vaják: Viharidő könyvkritika

Miután Sapkowski lezárta a fő sagát, egy előzménykötettel visszatért az univerzumhoz, amelyben a fő csapásirányt a kaland, nem pedig a politika adja. Íme, az utolsó Vaják-könyv - sajnos tényleg!

Jurassic World: Bukott birodalom filmkritika

A Bukott birodalom az a Jurassic Worldnek, mint ami Az elveszett világ volt a Jurassic Parknak, de most legalább a folytatás nem múlta alul az elődjét. Persze nehéz is lett volna.

Nyáron landol Androidon a Life is Strange

Ha még nem volt szerencséd a Dontnod kritikailag elismert kalandjátékához, hamarosan androidos eszközökön is átélheted a megható tinisztorit. Mind az öt epizód július folyamán landol a Play Áruházban. Az előregisztráció már éles.