HWSW: 180 fokos VR-formátum a YouTube-tól

A felezett videókkal a Google a nézők mobilos adatforgalmát, nyakát és a készítők idejét is kímélné. Télen jönnek az új formátumhoz készült dedikált kamerák, írja nagytestvérünk, a HWSW.

Hearthstone - változások a kártyacsomagoknál

Ideje volt már változtatni a kártyacsomagok megnyitásának rendszerén a Hearthstone-ban, elvégre korábban gyakran előfordult, hogy több ugyanolyan lapot dobott a gép. Ennek vége, ráadásul 10 csomagból egy lap Legendary lesz.

A múmia filmkritika

Ahmanet nem ússza meg büntetlenül Egyiptom uralkodójának meggyilkolását. Tettét méltó büntetés követi, de aztán napjainkban felébresztjük a bosszúra szomjas gonoszt. Üdvözöllek az istenek és szörnyek új világában!

Ingyenesen tölthetők mobilra a Sega-klasszikusok

Sega Forever néven indít új szolgáltatást a Sega, amelynek keretein belül ingyenesen tölthetők majd le mobilra a kiadó klasszikus játékai. Öt játékkal indul a buli, kéthetente pedig újabb címek várhatók.

Jönnek a raidek a Pokémon Góba

Fontos frissítés érkezik a nyáron a Pokémon Góhoz. Végre élesednek a régóta várt raidek, amiben akár húsz játékos is összefoghat egy izmos pokémon legyőzésére, de a gymek is átalakulnak.

Ház a tó mélyén könyvkritika

Josh Malerman új könyve lényegében egy romantikus regény, ám a Madarak a dobozban írója hozta a formáját: nem kevés horrorelemmel tömte tele a történetet. Hőseink éppen első randijukra készülnek, ami végül nem úgy alakul, mint várták.

Breaking: független csapat lett az IO Interactive

Megnyugtató hírünk van a Hitman-sorozat rajongói számára. Az IO Interactive bejelentette, hogy független csapatként folytatja a továbbiakban, és a Hitman-jogokat is megtarthatta.

Az Angry Birds-csapatot is vinné a Tencent

A hírek szerint újabb játékfejlesztőcég felvásárlására készül a kínai Tencent, a vállalat ezúttal az Angry Birds-sorozatot jegyző Roviót nézte ki magának. Hárommilliárd dolláros vételárról csicseregnek a madarak.

E3 2017: Vadonatúj címen dolgozik a Telltale

A Telltale a Minecraft-sorozat folytatásán kívül nem mutatott be új játékot az E3-on, de beszélt egy kicsit a terveiről. Kiderült, hogy hosszú idő után vadonatúj cím fejlesztésébe kezdett a csapat, és új platformok meghódítása is szóba jött náluk.

E3 2017: Bemutatkozik a Sony PlayLinkje

A Sony összeköti a PS4 konzolt az okostelefonokkal, tabletekkel és tévékkel a PlayLink-szolgáltatás segítségével. Így a család együtt játszhat majd többféle minijátékot, eszköztől függetlenül.

E3 2017: Mobilokra költözik a South Park

A Ubisoft konferenciáján nemcsak a régóta készülő The Fractured but Whole-ról volt szó, hanem egy mobilos mellékágról, a South Park: Phone Destroyerről is. Egy PvP-re kihegyezett RTS ez, a szokásos agyament humorral.

E3 2017: Ubisoft-konferencia - LIVEBLOG

Mindjárt elrajtol a Ubisoft E3-as konferenciája, amit ezúttal is egy liveblog kíséretében izgulunk vagy ununk végig. Reméljük, nem az utóbbi valósul meg, már csak azért sem, mert a francia kiadó remek játékokat hoz magával.

E3 2017: Itt nézheted vissza a Ubisoft-konferenciát!

A konferenciák sorát hamarosan, este 10 órakor a Ubisoft folytatja majd, amit nemcsak élőben követhetsz, de liveblog formájában is velünk tarthatsz. És mit várunk? Sok-sok jó játékot!

E3 2017: Tovább bővül a The Elder Scrolls: Legends

A The Elder Scrolls-sorozat kártyajátékos kitérője, a The Elder Scrolls: Legends is kiegészül. A Heroes of Skyrim a tervek szerint az új játékmechanikai elemek mellett több mint 150 új kártyát is tartalmazni fog.

E3 2017: Itt nézd vissza a Bethesda konferenciáját!

Szerencsére volt időnk kipihenni a Microsoft buliját, így a Bethesda konferenciáját már kipihenten nézhetitek végig. A közvetítés reggel 6-tól indul, és már jó helyen vagy, ha élőben néznéd az új Wolfenstein vagy a The Evil Within bejelentését.

E3 2017: Electronic Arts konferencia - LIVEBLOG

Este 9 órakor kezdődik az Electronic Arts sajtókonferenciája, amit a videós közvetítés mellett élőben blogolunk majd. A folyamatosan frissülő hírünkben azonnal eljutnak hozzád a bejelentések!

E3 2017: Itt nézheted vissza az EA konferenciáját!

Este 9 órakor veszi kezdetét az Electronic Arts E3-as sajtókonferenciája. Ha élőben szeretnéd nézni a műsort, ne keress tovább, egy kattintás, és be is kapcsolódhatsz a videós közvetítésbe!

E3 2017: Indul a kiállítás, íme, a menetrend!

Papíron a jövő héten, gyakorlatilag már holnap este kezdetét veszi az év legjobban várt videojátékos eseménye, az E3. A sort ezúttal is a sajtókonferenciák nyitják, összeszedtük, hogy mire számíthattok a következő napokban!

Tényleg folytatódik a Minecraft: Story Mode

Az utólag meghosszabbított első évad után újabb öt résszel folytatódik a Minecraft: Story Mode. A második szezonra ráadásul már nem is kell sokat várni, hiszen az júliusban veszi kezdetét.

Wonder Woman filmkritika

Fordulóponthoz érkezett az első világháború. Amíg a felek a fegyverszünet megkötésére törekednek, vannak, akik nem érdekeltek ebben. A béke sikere végül Themüszkira amazonjának, Diana hercegnőnek a kezében van.

HWSW: Fellendülés előtt áll a VR-piac

Közel 2,3 millió headset talált gazdára 2017 első negyedében az IDC jelentése szerint. Az elemzők fellendülést várnak a gyerekcipőben járó piactól, amelyet az idén megjelenő modellek és a mögéjük állított tartalom hozhatnak el.

Traileren Galaxis Őrzői-játék második epizódja

Folytatódik a Telltale-féle Galaxis Őrzői-játék: ma jelenik meg a sorozat második, Under Pressure című epizódja, melyhez most befutott az ilyenkor megszokott launch trailer is.

Leleplezték a Monument Valley 2-t

Sőt, már tölthető is iOS-re az App Store-ból. Az Apple fejlesztői konferenciáján mutatkozott be minden idők egyik legjobb mobil játékának a folytatása, a Monument Valley 2.

Minecraft: Story Mode - jön a második évad

Nagyon úgy tűnik, hogy a rendkívül sikeres Telltale-féle Minecraft: Story Mode-hoz folytatás érkezik. Az ausztrál korhatár-besorolásért felelős hivatal buktatta le a játékot, sőt még az első epizód címe is kiderült.

The Elder Scrolls: Legends - új platformokon is

Nem tetszik a Bethesda saját launchere? Akkor irány a Steam, elvégre már a Valve rendszerében is elérhető a The Elder Scrolls világában játszódó kártyajáték, sőt, mostantól androidos tableteken is tolhatod.