Már idén a Vivendié lehet a Ubisoft?

A legújabb szóbeszédek szerint a Vivendi már ebben az évben felvásárolhatja a Ubisoftot. A médiaóriás már most a részvények 25 százalékát birtokolja, és ha így halad, többségi tulajdonossá válhat.

HWSW: Kirobbanó siker a Samsung Galaxy S8

Megdöntötték a Galaxy S7 rekordját a Samsung idei csúcsmodelljei, az S8-sorozatra közel harmadával több előrendelés érkezett, mint a tavaly ugyancsak rekordot állító előd esetében - írja a HWSW.

HWSW: Újabb pénzkeresési lehetőség a Twitchen

Eddig csak a Twitch-partnerprogram résztvevői juthattak bevételekhez, hamarosan viszont elindul az Affiliate Program, ami már minden rendszeresen tartalmat közvetítő és állandó nézőszámmal rendelkező streamernek szól.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ráfordultunk az április utolsó hetére. Folytatódik az össznépi háborúzás a Warhammer 40.000 univerzumában, Grúziába megyünk mesterlövészkedni, és teszünk egy nem túl biztató túrát a Gyomorban.

A hónap végén folytatódik a The Walking Dead

A Telltale Games egy új trailer mellett megerősítette, hogy április végén érkezik a The Walking Dead: A New Frontier negyedik epizódja. Javier végre családot választ, miközben egy járkálóhorda közel kerül Richmondhoz.

Halálos iramban 8 filmkritika

Dom és Letty épp Kubában töltik a mézesheteket, amikor egy titokzatos nő felbukkanása alaposan megkavarja a dolgokat. Toretto hátat fordít szeretteinek, a többiek pedig nem értik, miért lépett ismét a bűn útjára.

Launch traileren a Galaxis Őrzői-játék első epizódja

Mától elérhető a Telltale-féle Galaxis Őrzői-játék első része, melyhez megérkezett az ilyenkor megszokott launch trailer is. A cím egyelőre csak digitálisan vásárolható meg, a dobozos kiadás később jön.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű napok várnak ránk. Elszabadulnak a Galaxis Őrzői, újrajátszhatunk egy klasszikus kalandjátékot, és a Syberia-sorozat is megkapja a régóta várt harmadik részét. És ez csak a kezdet!

iOS-en is tiszteletét teszi a Fez

Lehet, hogy a Fez folytatása sosem készül el, de az eredeti játékot lassan az összes létező platformra átportolják. Most az iOS-es változatot jelentették be a készítők, ez még idén megjelenik.

The Walking Dead - 7. évad sorozatkritika

A hetedik év minden kapcsolatban vízválasztó lehet, hasonló a helyzet a The Walking Dead legutóbbi évadával is. Rickék számára fordult a kocka, kiderült, hogy egy náluk is erősebb csapat tartja markában a vidéket. Behódoltak lettek.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét a múltidézés jegyében zajlik majd. Visszatérünk az N64-es platformerek korába, megújul egy klasszikus szerepjáték, és még a meglepetésmegjelenésünk is egy régóta várt port lett!

Még mindig rengeteg embert mozgat a Pokémon Go

Minden lufi leereszt egyszer, de a Pokémon Go még mindig döbbenetes számokat produkál. A Niantic Labs fejese nemrégiben elárulta, hogy a mobilos címnek 65 millió aktív felhasználója van havonta. Beszélt a közelgő új tartalmakról is.

Tarolt az Inside a brit filmakadémiánál

Tegnap este adta át a videojátékos díjait a British Academy of Film and Television Arts. Habár az Uncharted 4 lett a tavalyi év játéka, a legtöbb díjat az Inside zsebelhette be.

Power Rangers filmkritika

65 millió évvel ezelőtt a Power Rangerek magukat feláldozva tudták csak megmenteni a Földet a teljes pusztulástól. A fenyegetés viszont nem szűnt meg. Vajon ki lesz az az öt kiválasztott, aki újra magára ölti a színes latexruhákat?

Call of Duty-játékot készít a Candy Crush csapata

Az egyik legnépszerűbb mobilos játékot, a Candy Crusht készítő svéd King csapata egy friss álláshirdetésben leplezte le, hogy következő nagy mobilos munkájuk egy vadonatúj Call of Duty-játék lesz.

Április elseje - a legjobb átverések egy helyen

Bolondok napján a videojátékipar is megőrül egy kicsit, és egészen elképesztő (kamu)bejelentéseket kapunk. Ms. Pac-Man a Google Mapsben, tankháború a Marson - összeállításunk alaposan próbára teheti az olvasók rekeszizmát.

Hearthstone - a jövő héten jön az Un'Goro-csomag

A Blizzard végre megerősítette a Hearthstone új kiegészítőjének dátumát. A jelentős játékmenetbeli újdonságokat hozó Journey to Un’Goro a jövő héten élesedik, az új lapokat játékkal és valódi pénzért is megszerezhetjük.

Páncélba zárt szellem filmkritika

A távoli jövőben a kiberbűnözés mindennapos bűncselekménynek számít. A 9-es részleg speciális osztaga, élén az Őrnaggyal épp az egyik legveszélyesebb hacker után nyomoz, de közel sem biztos, hogy ő jelenti a legnagyobb fenyegetést.

Mozgásban a Galaxis Őrzői-játék

A több hónapos várakozás után végre befutott a Telltale-féle Galaxis Őrzői-játékból az első komolyabb trailer. Ebben végre megleshetjük mozgás közben is, hogyan is fog kinézni a kalandjáték.

ShadowBreak - mesterlövészes mobiljáték a Ubitól

Vadonatúj Tom Clancy-játékot jelentett be mobilokra a Ubisoft. A multira fókuszáló ShadowBreakben egy elit mesterlövészt irányítunk, aki a csapatát terelgetve számolhatja fel az ellenség bázisát. Itt a bemutatkozó előzetes!

HWSW: Bemutatkozott a Galaxy S8-széria

Jókora kijelzőkkel, mégis normál méretű készülékházzal, száműzött fizikai home gombbal és asztali dokkolóval tenné jóvá a Galaxy Note 7-fiaskót a Samsung. A cég leleplezte Galaxy S8 és S8+ csúcstelefonjait, és nagyot guríthat a piacon.

Vakondok 4 - Végigjátszás bemutató

Vasfüggöny ide vagy oda, a videojáték-fejlesztés hőskorában Magyarország meghatározó szerepe megkérdőjelezhetetlen volt. A Vakondok 4 - Végigjátszás ennek a csodálatos kornak állít most emléket.

Frissítve: Felújítják a Planescape: Tormentet

A délelőtti találgatások és célozgatások után a Beamdog hivatalosan is megerősítette, hogy felújítja minden idők egyik legjobb CRPG-jét, a Planescape: Tormentet. Odabent egy trailert is találtok.

Galaxis Őrzői-játék - áprilisban jön az első rész

A Marvel és a Telltale Games hivatalosan is megerősítette, hogy április közepén veszi kezdetét a Guardians of the Galaxy: The Telltale Series intergalaktikus kalandja.

Kickstarter - összejött a tízezredik játékos projekt

A Kickstarter üzemeltetői örömmel újságolták el, hogy a tízezredik játékos projekt is össze tudott szedni annyi támogatást az oldalon, amennyit a készítők szükségesnek láttak a megvalósításhoz.