Bosszúállók: Végtelen háború filmkritika

A Bosszúállók: Végtelen háború a Marvel-moziverzum elmúlt tíz évének a csúcspontja. Végre beköszön Thanos, az időközben felbomlott Bosszúállók szövetsége pedig minden eddiginél komolyabb kihívás előtt áll.

Komoly anyagi háttérrel startol a Fortnite Kínában

Több mint 15 millió dollárt fektet a Tencent a battle royale-játék kínai debütálásába. A pénz felét tartalomgyártásra és a streamerek támogatására, a másik felét pedig az eSport-infrastruktúra kialakítására költenék majd.

Mobilra érkezik a legújabb Red Alert-játék

A Tencent óriásvállalat lerántotta a leplet a legújabb mobilos játékáról, amely a Command & Conquer alternatív univerzumába repít vissza minket. A derült égből jött bejelentéshez érkezett egy trailer és pár screenshot is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Négynapos hétvégének nézünk elébe, lássuk, milyen friss címekkel tudjuk majd eltölteni a szabadidőnket, ha az intenzív videojátékozás mellett tesszük le a voksunkat!

The Walking Dead - 8. évad sorozatkritika

Rickék és a Megmentők háborúja végre lezárult. A nyolcadik évadban kiegyenlítődtek az erőviszonyok, a Negan bandájával való összecsapás pedig elkerülhetetlenné vált. Csak épp azok a fránya súlypontok csúsztak el.

Hearthstone - infók a Witchwood single módjáról

Noha a Hearthstone legújabb kiegészítője két hete jelent meg, a beígért egyjátékos mód még várat magára. Szerencsére a Blizzard elárult pár konkrétumot a Monster Huntról. Az adalék csütörtökön élesedik.

The Legend of Bum-bo - itt az első trailer

A The Binding of Isaac atyja, Edmund McMillen ezúttal is egy puzzle RPG-n dolgozik. A körökre osztott anyag papírmasé figurákkal operál, de itt is kazamatákat tisztítunk meg a szörnyektől. Csekkold az első előzetest!

Eddig 25 millió dollárt hozott a Fortnite Mobile

Stílszerűen április 1-jén jelent meg iOS-re a Fortnite: Battle Royale mobilos változata, amely tartalmilag nem különbözik a nagygépes verzióktól. Szűk négy hét alatt a játék 25 millió dollárt termelt az Epic Gamesnek.

World of Demons - a PlatinumGames mobiljátéka

A hack 'n' slash műfaj japán nagymestere, a PlatinumGames mobilokon is kipróbálja magát. A World of Demons az ősi Japánban játszódik, ahol különféle misztikus Yokai-démonokat kell kardélre hánynunk.

Altered Carbon sorozatkritika

Ha bírod a cyberpunkot, különösképp az égig szökő, futurisztikus metropoliszokat, de nem tetszett a Szárnyas fejvadász 2049 lassú tempója, akkor az Altered Carbon jövőképét tutira csípni fogod! A Netflix nem sajnálta rá a pénzt.

Dupla XP és új játékmód a Fortnite frissítésében

Sok újítást és változást hoz a Fortnite mai v3.5 javítása, melyek közt a csapatalapú, 50v50 fős játékmód és egy teljesen új fegyver is helyet kap. Ráadásul a hétvégén mindehhez még dupla tapasztalati pont is jár.

Rampage - Tombolás filmkritika

Davis Okoye egykori katona a leszerelése után főemlős-kutatónak áll, így nem csoda, hogy egyik legjobb barátja is egy albínó gorilla, a családját orvvadászok miatt elveszítő George. Egy titokzatos genetikai kísérlet azonban felborítja az idillt.

Mobilokon tér vissza a Castlevania

Hiába is várjuk a Lords of Shadow harmadik részét, ehelyett egy mobilos játékként támad fel a népszerű sorozat. A Castlevania: Grimoire of Souls hűen idézi klasszikus 2D-s részek látványát és hangulatát.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár ezen a héten sem árasztanak el minket megjelenésekkel a kiadók, több nagyágyúra is számíthatunk a következő napokban. A fagyos Skandináviát és a japán alvilágot is megjárjuk majd.

Kulisszák mögött a Hearthstone - The Witchwood

Ben Brode és társai leültek egy videó erejéig, hogy meséljenek nekünk a Witchwood fejlesztéséről. Megtudhatjuk, hogy honnan kapták az ihletet a rémisztő szetthez, és azt is, hogy milyen nehézségekkel kellett szembe nézniük a munka során.

E3 2018: Tudjuk, mikor konferenciázik az EA

Idén júniusban ismét saját bulit tart Los Angelesben az Electronic Arts - nem messze az E3 székhelyétől. Az EA Playt a kiadó saját konferenciája nyitja meg, aminek most már a pontos időpontját is megerősítették.

Tűzgyűrű: Lázadás filmkritika

Még éppen csak beindulni készül az idei nyári moziszezon, de ha fárasztó agyzsibbasztásról van szó, akkor az első jelölt már be is futott. A Tűzgyűrű: Lázadás nemcsak rém buta, de még csak nem is szórakoztató.

Fortnite - erődítmény gombnyomásra

Szinte hetente érkeznek az újabb kütyük a Fortnite Battle Royale módjába. Az irányítható rakéta és a fegyverautomata után jön most a Port-a-Fort, amellyel pillanatok alatt építhetünk magunknak egy egész erődöt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Habár az áprilisi felhozatal lényegesen szerényebb, mint a márciusi, azért a következő napokban is akad egy-két cím, amire érdemes lehet odafigyelni.

Hearthstone - itt a The Witchwood összes kártyája

Nyakunkon a The Witchwood megjelenése, épp ideje volt tehát, hogy a Blizzard lerántsa a leplet a legfrissebb kiegészítő utolsó lapjairól is. Vérszomjas worgenek, félelmetes szellemek és egy rakás más elátkozott lény vár ránk!

Befutottak az első infók az idei BlizzConról

Idén is lesz egy hétvége, amikor minden a Blizzard játékairól szól majd. A legnagyobb rajongók pedig hamarosan készülhetnek, ugyanis közzétették azokat az időpontokat is, amikor megkezdődik a hajsza a jegyfoglalásért.

PUBG - team deathmatch mód közeleg?

Új játékmóddal bővül a PUBG, mely a korábbi játékszabályokat teljesen eltörli, hogy mindent új alapokra helyezhessen. A mód tesztelésre szánt verziója már korlátozottan hozzáférhető, a hivatalos megjelenésről még nem tudni.

PUBG-hírek: per és shotgun

Sűrű nap volt a mai a PUBG Corporation számára: a vállalat eddig nem látott komolysággal lépett fel a PUBG-klónok ellen, illetve új event vette kezdetét a játékban, mely csak 72 óráig él.

Hearthstone - a jövő héten jön a Witchwood DLC

A Blizzard a Hearthstone következő bővítményének dátumát is megerősítette. A Witchwood a jövő héten élesedik 135 új lappal és a Year of the Raven eseménnyel, de az új single kampányra további két hetet kell várnunk.

Megvan a Harry Potter: Hogwarts Mystery dátuma

A fejlesztő Jam City bejelentette, hogy a Harry Potter: Hogwarts Mystery világszerte április végén érkezik iOS-re és Androidra. Most már azt is tudjuk, hogy a fontosabb karakterek szinkronját a filmekből ismerős színészek adják.