A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten már ráfordulunk a júliusra, akad azonban néhány érdekesség a hónap utolsó napjaira is. Szokásunkhoz híven listába szedtük az újdonságokat.

Tarolt a kasszáknál a Sonic, a sündisznó 2

Újabb mérföldkövet ért el a második Sonic-film, pezsgőt bonthat a Paramount Pictures.

Tűzgyújtó filmkritika

Hollywood újra feldolgozta Stephen King egyik legjobb regényét, amelyből rengeteg mozifilm és tévésorozat táplálkozott. Az alapsztori, a koncepció és a karakterek mind-mind agyonhasználtak, így a végeredmény szinte minden téren megbukik.

Xbox Game Pass - néhány játék azért még maradt június végére is

A Microsoft nem siette el a június második felében esedékes Game Pass-újdonságok bejelentését, de kiderült, hogy most nem is nagyon volt mit villantania. Öt címmel gazdagodik a szolgáltatás az előttünk álló két hétben.

Úgy tűnik, nincs már messze a Skull & Bones megjelenése

A jelek szerint tényleg nincs már messze a Skull & Bones megjelenése, erről árulkodik legalábbis, hogy a minap újabb országban kapott korhatárbesorolást a játék.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sűrűn potyognak majd a megkésett portok, de azért akad néhány nagyobb megjelenés is. Lássuk a felhozatalt!

Eredetileg Google Stadia-exkluzív lett volna a The Quarry és a High on Life is

Sokáig Google Stadia-exkluzív játékként kezelték a High on Life és a The Quarry játékokat, végül mindkettő mögül kihátrált a gigavállalat.

Diablo: Immortal - 24 millió dollárt keresett az első két hétben

Nem tett rossz lóra a Blizzard a Diablo: Immortallal, legalábbis ami a bevételeket illeti. Két hete érhető el az alapvetően free-to-play cím, és a játékosok szívesen költenek a játék boltjában.

Amerikai toplista: újra elemében az Elden Ring

A pandémia kezdete óta a májusi volt az amerikai játékpiac leggyengébben sikerült hónapja. Az Elden Ring új erőre kapott, és tarolt a Nintendo Switch is.

Crisis Core, Ever Crisis és más finomságok a Final Fantasy VII streamjéről

Nem volt túl hosszú a Final Fantasy VII huszonötödik születésnapját ünneplő adás, a Square Enix azonban egyetlen pillanatot sem vesztegetett el. Lássuk a bejelentéseket!

A FIFA 22 jövő héten csatlakozik az Xbox Game Passhez

Még nincs meg a teljes lista az Xbox Game Pass június második felében érkező újoncairól, de az Electronic Arts jóvoltából azt már tudjuk, hogy a FIFA-sorozat tavalyi darabja köztük lesz.

SGF 2022: Ez történt az Xbox és a Bethesda második adásán - frissítve!

Jöjjön a második menet! Habár a nagy bejelentéseken már túl vagyunk, egy újabb másfélórás show-val jelentkezik ma az Xbox és a Bethesda. Nézzétek velünk élőben a műsort!

15 éves az Assassin's Creed, élő adással ünnepel a Ubisoft

Idén ünnepli a tizenötödik születésnapját az Assassin's Creed sorozat, ezt pedig nem hagyhatja szó nélkül a Ubisoft. Holnap délután egy ünnepi adásban értesülhetünk a széria jövőjéről.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Óriási nagy megjelenésekre most sem számíthatunk, de akad néhány finomság a heti premiereket összegző listánkon. Lássuk a felhozatalt!

SGF 2022: Nézd vissza az Xbox és a Bethesda műsorát + összefoglaló a bejelentésekről

Hamarosan kezdetét veszi a nyári konferenciasorozat egyik legnagyobb eseménye, az Xbox és a Bethesda közös műsora. Kövessétek velünk élőben a több mint másfél órásnak ígérkező bejelentéscunamit!

SGF 2022: Xboxra is érkezik a Naraka: Bladepoint

Egy éve lassan, hogy megjelent a Naraka: Bladepoint, ami a népszerű battle royale-formulát nindzsákkal és közelharcra kihegyezett küzdelmekkel fűszerezte. Hamarosan az xboxosok is csatlakozhatnak a harcokhoz.

SGF 2022: Bemutatkozott a Forza Horizon 5 első kiegészítője

Az új Forza Motorsport mellett a Forza Horizon 5 első nagyobb kiegészítője is megmutatta magát, amely a korábbi szivárgásoknak megfelelően Hot Wheels témájú lesz.

SGF 2022: A Riot játékai is csatlakoznak az Xbox Game Passhez

A RIot Games is összeáll a Microsofttal, hogy játékait eljuttassa az Xbox Game Pass kínálatába. Kezdésnek öt játékhoz férhetünk hozzá, de idővel jönnek még többen is.

SGF 2022: Videojátékos nappal zárult a Netflix Geeked Week

A nagyobb bejelentéseket már lehoztuk, de akadtak még bőven finomságok a Netflix Geeked Week utolsó napján, sorozatos és videojátékos fronton is. Lássuk, mivel készül a streamingszolgáltató!

SGF 2022: Érkezik a Netflix következő Castlevania-sorozata

Habár a Netflix-féle Castlevania eddig ismert története véget ért, nem Trevor Belmont az egyetlen vámpírvadász a gáton. Bemutatkozott a Castlevania: Nocturne

Az Annapurna Interactive is bemutatózik majd július végén

Az ígéretes indie-projekteket felkaroló Annapurna Interactive idén is megtartja a maga bemutatóját, azonban a kiadó most is egy csendesebb időszakot választott.

SGF 2022: Nézd vissza a Summer Game Fest adását + összefoglaló a bejelentésekről

Geoff Keighley és a 100 százalékban digitálisan futó Summer Game Fest átvette az E3 helyét. Habár a műsorsorozat hivatalosan egész nyáron fut, a ma esti nyitóceremónia hozza majd a bejelentések jelentős részét.

SGF 2022: Jövőre hibrid eseményként tér vissza a Summer Game Fest

Jövőre szintet lép a Summer Game Fest, Geoff Keighley rendezvényét ugyanis élőben is megrendezik majd a digitális közvetítés mellett.

SGF 2022: A klímaváltozásról szól majd a Highwater

A Highwater egy körökre osztott stratégia lesz, amelyben az lesz a feladatunk, egy gumicsónak segítségével összeszedjük a barátainkat, és elmeneküljünk a pusztulásra ítélt Földről.

SGF 2022: Kedvcsinálón az Outriders első fizetős kiegészítője

Habár az Outriders nem lett üzleti siker, a Square Enix és a People Can Fly nem áll le a játék támogatásával: a hónap végén érkezik az első fizetős kiegészítő!