Csúszik az Artifact bétatesztje

Aki azt tervezte, hogy mostanában kipróbálná a Valve kártyajátékát, annak sajnos új tennivaló után kell néznie. A Dota 2 karaktereivel operáló CCG ugyanis első körben november közepén, alig több mint egy héttel a megjelenés előtt lesz játszható.

Traileren és gameplay videón a Project Nova

Az EVE Online univerzumában játszódó Project Nova egy látványos FPS formájában igyekszik majd meghódítani a világot... már jópár éve. Hosszas hallgatás után azonban a CCP Games végre le is szállított néhány látnivalót.

Hatalmasat ugrott az EA és az Activision értéke

A DFC Intelligence elemzőcég szerint amióta az Electronic Arts és az Activision bevezette a games-as-a-service megközelítést, azóta nagyjából 80 milliárd dollárral emelkedett a két kiadó értéke.

Az első ember filmkritika

Mindannyian ismerjük az első holdra szállás történetét, arról azonban kevesen beszélnek, hogy milyen emberi megpróbáltatások árán érte el az Apollo-11 a célját. Damien Chazelle életrajzi drámája Neil Armstrong szemszögéből mutatja be ezt.

Huawei Mate 20 X - kihívót kap a Nintendo Switch?

Tegnap bemutatkoztak a Huawei Mate-család legújabb tagjai, amelyek között nemcsak a különböző méretű, árcédulájú és képességű telefonok voltak jelen, hanem a tabletméretű Huawei Mate 20 X is, ami a Switch babérjaira tör.

Fortnite - új jármű, kiszivárgott skinek

Élesedett a Fortnite 6.10-es frissítése, a patch pedig talán több újdonságot is megmutatott a közönségnek, mint amire az Epic Games eredetileg számított. Ugorjunk fel a Quadcrasherre és lessük meg az új skineket!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszív játékdömpinggel folytatódik az október, egy zsák izgalmas cím jut majd' minden platformra! Összefognak a DC-univerzum LEGO-gonoszai, hatodik fejezetéhez érkezik a Soul Calibur, és a Ubisoft toys-to-life kísérlete is bemutatkozik.

Fear the Walking Dead - 4. évad sorozatkritika

Lehetett sejteni, hogy új irányba megy el a negyedik évad, de ilyen radikális változásokra nem számítottunk. Az új showrunner kvázi rebootolta a Fear the Walking Deadet, alaposan megritkítva a korábbi szereplőket.

Novemberben jön az Assassin’s Creed: Rebellion

Mobilokon bővül tovább az Assassin's Creed-univerzum: a Rebellion alcímű anyag egy stratégia-RPG, melyben a saját Testvériségünket építhetjük fel. Számos ismerős karakter tűnik fel, köztük Ezio is!

Mindenki számára elérhető az androidos Fortnite

Már nincs szükség meghívóra ahhoz, hogy a Fortnite androidos bétájával játsszunk: elég ellátogatni a játék honlapjára, és máris magunkévá tehetjük a klienst. Ezzel együtt frissült a kompatibilis eszközök listája is.

HWSW: Mérsékelt újításokkal jön a Pixel 3

Tegnap a Google is megtartotta éves hardverbemutatóját, ahol a Google okostelefonjai mellett Chrome OS-es tabletet és okoskijelzőt is bemutattak, továbbá a Chromecast is frissült.

Mobilokra is megjelenik a Stardew Valley

A népszerű farmszimulátor még ebben a hónapban beveszi az iOS-t, később viszont Androidra is befut. A portot a londoni The Secret Police csapata készíti el, átszabott kezelőfelülettel és érintőképernyős irányítással vértezik fel azt.

Project xCloud - a Microsoft felhős játékrendszere

A cloud-gamingé a jövő: sokat hallottuk már ezt, a Microsoft pedig hatalmas lépést tett ebbe az irányba. A Project xCloud szolgáltatásával az összes Xbox One-játékot elérhetjük szinte bármely platformon.

Venom filmkritika

Az Élet Alapítvány egyik űrhajója egy rejtélyes rakománnyal a fedélzetén lezuhan a Földre történő visszaérkezéskor. Ekkor még senki sem sejti, milyen veszedelmet készül ránk szabadítani az alapítvány vezetője, Dr. Carlton Drake.

The Witcher - kártérítést követel Andrzej Sapkowski

Andrzej Sapkowski, a The Witcher-sorozat alkotója már több interjúban is kitért rá, mennyire rossz üzletet kötött, amikor eladta a CD Projektnek a jogokat. Éppen ezért nem meglepő, hogy ügyvédein keresztül jelezte, 16 millió dollárt követel a stúdiótól.

Minecraft - pandák és számszeríjak

Habár a való életben sosem szeretnénk a pandákat és a számszeríjakat egy mondatban említeni, a Minecraft legújabb frissítése mégis mosolyt csal az arcunkra. Az új patch a modderek életét is megkönnyíti majd.

Fortnite - elrajtolt a Darkness Rises

Kezdetét vette a Fortnite hatodik szezonja, amely a hátborzongató Darkness Rises alcímet kapta. Ismét jócskán megváltozik a térkép, harcba indulnak velünk a kisállatok, és itt az új Battle Pass is, tele mindenféle agyament kozmetikai cuccal.

Ron Perlman a Monster Hunter-film fedélzetén

A népszerű színész is csatlakozott Milla Jovovich-hoz a közelgő Monster Hunter-film színészgárdájába. Perlman mellett T.I. Harrist is láthatjuk a szörnyvadászós játék adaptációjában, amit a jövő hónapban kezdenek forgatni.

Fortnite - teljes a cross-play lefedettség

A Sony végre engedett, és a most induló PlayStation 4-es nyílt Fortnite-bétában már lehetővé teszik, hogy a játékosok más platformok játékosaival is játszhassanak, emellett az eredményeinket is átvihetjük majd a különböző változatokba.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem panaszkodhatnak a játékosok, tartalmas hetünk van játékmegjelenések tekintetében. Szokásunkhoz híven összeszedtük, hogy mire számíthattok ezekben a napokban.

Mobilokra költözött a Monster Hunter

A Capcom egy prémium mobiljátékkal kedveskedik a szörnyvadászós széria rajongóinak. A korábban 3DS-re megjelent Monster Hunter Stories már elérhető iOS-re és Androidra is, a demót viszont bárki letöltheti.

Predator - A ragadozó filmkritika

Ha ismered Shane Black munkásságát, nem fog meglepetés érni, de azért a Predator univerzumának ilyen szintű megerőszakolására még mi sem számítottunk. Az új Predatorból ugyanis akcióvígjáték lett. Bántuk? Eléggé!

Telltale Games - a bezárás margójára

A kalandáték-sorozatairól elhíresült Telltale Games pénteki bezárásának híre megrengette a játékipart, az érintettek közül néhányan elmesélték, hogyan zajlott le a folyamat a stúdión belül. Még mindig kérdés, mi lesz a The Walking Deaddel.