PSP Hat PSP játék, amit nem hagyhatsz ki

Link másolása
Hat PSP játék, amit egyszerűen nem hagyhatsz ki. De miért pont ez a hat? Talán mert ezek a népszerűbbek, a legjobbak, vagy csak egyszerűen ezek jöttek be nekünk a leginkább. Legyen elég annyi, hogy nagyszerű játékok egytől egyig, ha nem hiszed, próbáld ki őket. Kezdjük is listát, a sorrend nem tükröz semmit, egyszerűen így jutottak eszünkbe.
God of War: Chains of Olympus

Igen, a nagyszerű játék kizárólag PSP-re készült epizódja. Mit is mondhatnék Kratos-ról, a spártai mészárosról? Egyszerűen fantasztikus a játéka. Ha szereted a könnyed hentelést, valamint a gördülékeny játékmenetet, nagyszerű grafikával és történettel megspékelve, akkor mindenképpen ki kell próbálnod!


Az első két rész még PS2-n mutatta meg magát, aztán elég hamar átkerült a kis gépre is. Jelenleg készülőben van a második része, valamint nagytestvérén hamarosan debütál az alap széria harmadik epizódja is. Ajánlom mindenkinek, aki könnyed szórakozásra vágyik, gyönyörű köntösben.


Killzone: Liberation

Az első két részt szerintem nincs olyan ember, aki ne ismerné. Míg azok FPS-ek voltak, addig a PSP exkluzív Liberation egy felülnézeti lövöldözős játék lett. Szerencsére az újítás ellenére meg tudták tartani a tipikus Killzone hangulatot, így a nézetváltás semmit nem von le a játék értékéből.


Grafikailag hozták a formájukat a Guerrillás fiúk, minden a legapróbb részletekig ki van dolgozva, és szinte semmi sincs elnagyolva benne. A történet megállja a helyét a Killzone univerzumban, és rengeteg a letölthető tartalom hozzá. Multival is rendelkezik, így alaposan kitolják a játék szavatosságát. A Killzone széria egy nagyon fontos tagjáról beszélünk, ne hagyd ki!


Midnight Club: LA Remix

A Rockstar Games műhelyéből kikerült utcai versenyeket szimuláló játék harmadik része. Igazából gyönyörű grafikája, és nagyszerű autófelhozatala elég nyomós ok volt, hogy bekerüljön a listába.


Szépen szimulált környezet, gyönyörű autók. Esős utcán versenyezni valami elképesztő, naplementében pedig hihetetlen. Hogy a Rockstaros fiúk miként gyömöszölték bele mindezt a PSP-be, az máig rejtély. Semmi pénzért nem érdemes elkerülni.


Monster Hunter Freedom Unite

Nem is titkolom, hogy személyes kedvencem ez a lenyűgözően összetett, sárkányölős, gyűjtögetős, fejlődős akció-RPG. A világon is nagyon népszerű széria természetesen Japánban kezdődött.


A Freedom Unite zseniálisan megalkotott komplexitása miatt iszonyatosan sok játékidőt kínál már alapból is, de ha ez mégsem volna elég, a letölthető küldetések folyton megújulnak, és támogatottság tekintetében úgy egyébként is világbajnok a cucc. Akik hosszú hetekre, hónapokra keresnek izgalmakat játékok téren, azok semmiképpen ne hagyják ki a produktumot.


Star Wars: The Force Unleashed

Az egyetlen játék, amely 14 éves játékosi pályafutásom alatt össze tudott zavarni. Hogy miért? Mert nagyon visszás érzéseket kavar az emberben, ugyanis a küldetések roppant egyhangúak: menj és ölj meg egy jedi lovagot.


Nagyjából erről szól az összes misszió, viszont ennek ellenére a megunhatatlan Star Wars hangulat, továbbá az az eszméletlenül jól működő fizika, melyet a kis gépünkbe préseltek, kárpótol mindenért. Az eredeti hangok, és hogy szinte mindent el tudunk pusztítani környezetünkben, olyan szabadság élményt ad, melyet nem ununk meg egyhamar. Aki nagy SW rajongó, az ne hagyja ki, aki nem az, nos, az se!


Patapon 2

Az első rész nagyot robbant annak idején teljesen új játékmenetével, és irányítási rendszerével, a második rész pedig csak emelte a színvonalat. Ahogyan kicsi hadseregünket ritmusra kell vezényelnünk, ők pedig euforikus állapotban énekelnek közben, hát az valami eszméletlen.


Ha egy nem mindennapi játékkal szeretnél játszani, egy teljesen új felfogásban, akkor ki kell próbálnod a Patapon 2-t. Na nem mintha az első rész nem lett volna szintén fergeteges!
31.
31.
Neverwinter
Én a God of War-t, a Killzone-t meg a Star Wars-ot ismerem, azok tényleg nagyon tetszettek:D
30.
30.
Alexgame
Én ebből a patapont és a monster huntert ismerem, a patapont már csak azért is kipróbálnám mert a barátom mutatott róla videót és nem tudtam kiverni a fejemből a szöveget xD
29.
29.
Zoli_47
Ez szubjektív, kinek mi a legjobb.
28.
28.
Bally King
12: "Talán mert ezek a népszerűbbek, a legjobbak..." Ha a cikk címe nem is, de ami alatta van igenis azt írja, h ezek a legjobbak (ami szubjektív persze).
26.
26.
szambotomi
25.
25.
X-Master
És a Vice City Stories hol van?
24.
24.
oturw
hát ha ajánlás akkor hozzászóláskénti ajánlás:

crysis core:final fantasy VII

tekken: Dark ressurection

Bleach:heat the soul 4-5

need for speed:underground rivals

test drive unlimited.. :D és még milliót lehetne írni ^^ de ezek személyes kedvenceim
23.
23.
szambotomi
25: káosz, mindenki retteg kiszel tündétől és a rajoktól, egyszerűen képtelenség nyugodtnak lenni, mikor ilyen állapotok uralkodnak :S
22.
22.
bzsp
nekem a fifa street 2 és a NFS MW teccet naon...
21.
21.
megalonagyix
Én a Splinter Cell Essentials-t hiányolom.
20.
20.
Kyuubi
Huhh, nagyon nem értek egyet a listával. Nálam kb így nézne ki: MediEvil, Daxter, SSX On Tour, Ridge Racer, Tekken: Dark Resurrection, Pursuit Force...
19.
19.
Gael
ez volt a legreklamszagubb vernyugateuropai lista itt eddig.A KZ-n az MH-n es a GoW-on kivul egy sem erdemli meg a listas helyet szerintem.A 19-el teljesen egyet ertek.
18.
18.
ATi0021
Sajnálom, hogy sokan nem tudnak olvasni, és egyből top listának veszik, amikor ez egy GameKapocsos szerkesztői ajánlás.



Amúgy nem rég sikerült szert tennem a Midnight Club LA-re. Tudni kell róla, hogy a Midnight Club 2ből két város használtak fel. A képek alapján nem vártam többet tőle túl sokat. Majd amikor megláttam élőben, hogyan is néz ki, nagyot néztem. Maga a tuning rendszer volt ami meglepett, hogy milyen részletes. Aki szerette az NFSU kat az ezt imádni fogja.
17.
17.
TJJJ
Hát a Star Wars semmiképp nem raktam volna be. Annál 100 jobb játék van. Említhetjük csak a Daxtert, GTAkat, Tekkent, Wipeoutokat, Metal Gear Acid 1-2, Ridge Racerek... ;)
16.
16.
Horvi14
ja és Tekken meg Size Matters 4ever! :D
15.
15.
Horvi14
ezzel a cikkel megvárhatták volna a Motorstorm : Arctic Edge-t meg a MGS: Peacewalker-t :P
14.
14.
milerik
sőt MGSből van még az OPS-nak egy kiegészítője a ops+ ! :D bizony
13.
13.
seci92
7: Már van MGS Acid1-2 és a Portable ops
12.
12.
t.roli
moloj és a többiek: Az eddigi PSP-s Metal Gear játékok annyira nem voltak a toppon sajnos. Viszont a legújabb részt már maga a Nagymester készíti, abban biztosak lehetünk, az ütni fog :)



Én egyetértek a listával, de ha még lehetne hozzárakni (pl 10 es lenne) akkor valami Stories GTA, Loco Roco, Resistance és mondjuk egy Tekkennel kiegészíteném, hogy bunyós is legyen :)



Amiket várok: Hát GT5, Metal Gear Solid és amiért epekedek, amiért könyörgök: Litle Big Planet!!!
11.
11.
laca009
7 már mióta megjelent a portable ops a tactics... is erröl a 2-ről tudok
10.
10.
zookill
asszem kicsit félreértettétek a cikknek a címét...olvassátok el újra.

(Kis segítség: Hat PSP játék, amit nem hagyhatsz ki. és nem azt akarja jelenteni hogy ezek a legjobb PSP játékok ;) )

9.
9.
Diego1994
Én speckó a 2 GTA részt be tettem volna, főleg Vice City Storiest.

2:én is egyetértek
7.
7.
szambotomi
2: asszem énis, gyémántos ramcy baba :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...