World Championship Pool 2004 Előzetes

Link másolása
Nem sűrűn fordul elő, hogy sportjátékról irunk még akárcsak release-t is, de ezúttal igen szívesen teszek eleget ennek, hisz egy igen fantasztikus játékról van szó...

...ami nem más, mint a World Championship Pool 2004 X-BOX-os verziója. A képek láttán nekem elakadt a lélegzetem. Ilyen csodaszép biliárd progival még nem találkoztam! A karakterek remekül vannak kidolgozva és már a puszta tény, hogy látni a játékosokat játék közben, az már eleve félelmetesen kllassz hangulatot kölcsönöz, a környezetről nem is beszélve! A termek, a nézők, a fények...hááát igen, így kell kinéznie egy profi biliárdnak 2003-ban.

Rengeteg kis speciális dolog van, amiket ki tudunk hozni a játékból és semmi mást nem kell tennünk érte, csak megnyerni a versenyeket. :D Így előhozhatunk híres játékosokat, különleges golyókat, dákókat és termeket!

A World Championship Pool 2004 tartalmazza a klasszikus pool játékokat és amellett még:

- single, multiplayer és online játéklehetőség
- 8-Ball, 9-Ball, Career Mode, Snooker, Trick Shots és olyan szórakoztató játékok, mint pl: Countdown, Target Table, Minefield

Hál´istennek a játék nemcsak X-re, de PS2-re és PC-re is megjelenik, remélem igen hamar! Addigis gyönyörködhetünk a screenshotokban!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...