Splinter Cell: Conviction Launch Party

  • Írta: Daks
  • 2010. április 17.
Link másolása
Hivatalosan is elstartolt a Splinter Cell: Conviction. Sam Fisher visszatérését a hazai játékos közösség a Margit hídnál horgonyzó Rubin hajón bulizva töltötte, a jó hangulatról pedig nem más gondoskodott, mint az ingyenes italbár, és az a két csinos nővérke, akik szakszerű ellátásban részesítették az életerejükben fogytán lévő vendégeket. Sör, kommandós bemutató és csajok. Így bulizunk mi.
Április 16-án, pénteken este hét óra magasságában megnőtt a pesti alsó rakparton lézengő gamerek száma. A Splinter Cell launch party mágnesként vonzott mindenkit, aki csak egy kicsit is érdeklődik az akciójátékok iránt, nem is csoda hát, hogy a nyitóra szinte teljesen megtöltöttük a kis lélekvesztő fedélzetét.


A Gamekapcsot az ingyen sör legmélyebb tisztelőiként InGen és jómagam képviseltük, de benézett még a bulira a nagy ivó fojesz is, aki az első poharak beverése után heves vitába kerekedett a társasággal arról, hogy vajon a matrózok a régi kalózhajókon hogyan is intézhették az anyagcserét. A téma természetesen onnan indult, hogy nem találtuk a budit, mire valaki benyögte, hogy úgyis a Dunába eresztik az egészet, így felesleges úri dolog lenne a fehér porcelánt bepiszkítani. Az elmélet végül nem lett gyakorlati síkra terelve, Gamechanneles cimboránk, Marco ugyanis rálelt a csészére, és mire mindannyian felkészültünk az újabb korsókra, már indult is a program.


Az est egy rövid megnyitó beszéddel kezdődött, utána eljött az, ami miatt oly sokan összegyűltünk: végre mozgás közben is láthattuk a Splinter Cell: Convictiont. Az előadásra a hajó felső szintjén került sor, ahol játékújságírók bemutatták a single player kampányt, és nem sokkal később persze magát a kooperatív módot, amely friss, ütős hangulatot visz az amúgy is megújult játékba. Sam Fisher megpróbáltatásait a közönség másik része a földszinten nagyképernyős tévén követhette, majd élőben is betekintést nyerhettünk a harcokba. A krav-maga önvédelmi bemutatón szimulált helyzeteken láthattuk, hogy egy profi miként véd ki puszta kézzel egy késes, vagy lőfegyveres támadást, és milyen trükkökkel kényszerít földre egy nála nagyobb, és izmosabb embert.


Természetesen nem csak inni, és nézelődni lehetett, voltak játékok is. A földszinten ASUS laptopokon tudott kockulni a nép, míg a hajó gyomrában egy igazi bűnbarlang várta a gamereket, gyönyörű hostess lányokkal, és Splinter Cell: Convictionnel megtöltött Xbox 360 konzolokkal. Noha a játékot március végén már teszteltük a GK-n, azért mi is lementünk egy gyors próbára, hiszen nem lennénk igazi hardcore arcok, ha nem tapadnánk rá ilyenkor is egy kicsit a képernyőre. A következő sör újratöltés aztán újra a felszínre csábított minket, közben pedig megindult az ajándékosztogatás. A rendezvény Facebook oldalának feliratkozottjai kaptak egy Splinter Cell előrendelői csomagot, ami a játékot persze nem tartalmazta, de volt benne egy kód egy exkluzív shotgunhoz, egy kulisszatitkokkal teletömött making of DVD, illetve egy gyönyörű képekkel illusztrált képregény is, ami mindenkinek azonnal belopta magát a szívébe.


A bulit aztán egy ál-rendőrségi akció szakította félbe. Kommandósok rontottak be, átszáguldottak a tömegen, miközben mindenki dobálta bele a folyóba a nála lévő illegális cuccokat, majd leteperték a műsorvezetőt, és rendet tettek a vendégek között is. Szegény fojesz majdnem kilöttyintette a sörét, miközben elhúztak mögötte az álarcosok, de szerencsére az ital is megmaradt, és a buli is folytatódott.


A kvízen Ubisoftos ajándékcsomagokat lehetett nyerni mindenféle Spinter Celles kérdés megválaszolásáért cserébe, és bár nem sikerült eldönteni, hogy akkor a Conviction tulajdonképpen hányadik része is a sorozatnak, azért minden pack gazdára talált. A stílusos Tom Clancy szatyrokba csomagolt ajándékokban egy Splinter Cell póló, egy Far Cry 2 táska, illetve egy Xbox 360-as CD-case lapult, utóbbi elősegítve a kedves nyerteseknek a másolt játékok stílusos rendszerezését. Aki pedig nem nyert a kvízen, és előrendelői csomagra sem iratkozott fel, az sem tért haza üres kézzel, hiszen alul még indult egy Splinter Cell verseny, illetve a kijáratoknál mindenki kapott egy plüss pandát is, hogy az asszony ne háborogjon a kései hazatérésért.


A rendezvény nem ért véget a programokkal, hiszen beszélgetni, és vedelni nyugodtan maradhatott bárki, a véralkohol szinten tartásáról pedig a nővérkék sem feledkeztek el, akik nagyon ötletesen egy infúziós zacskóból, katéteren keresztül adagolták bele a száraz torkú vendégekbe a piát. A bulit szervező An-Tec kitett magáért, nagyon jó volt az egész, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy nem csak a hazai gamer sajtó képviselői jöttek el nagy számban, de a rajongók is, akik még a sörcsap teljes kiürítése után se nagyon léptek le.


A party duplán emlékezetes volt, hiszen azon kívül, hogy Splinter Celleztünk, és piáltunk egész este, Marco barátunkkal és InGennel még egy epikus vacsit is benyomtunk utána a KFC-ben. Családi kosár, 8 darab csirkerésszel, 10 szárnnyal, 4 krumplival és 2 káposztasalival hármunknak alig volt elég, hazafelé még beszéltünk is róla, hogy milyen csóró kis kínai családra tervezték az adagot, mert megosztva rendes ember nem lakik jól vele. Marco persze tapasztalt zabagép, elhintette nekünk, hogy őt még várja otthon a hűtőben néhány kosár, be szokott tárazni a hétvégékre, elvégre táplálni kell a csöpp kis testét, nem fogyhat el a drága. A fényképeket ezúton is köszönjük neki, ha pedig legközelebb is lesz ilyen buli, akkor arról is rendesen beszámolunk majd itt, a Gamekapocs oldalain. Jó Splinter Cellezést mindenkinek!

Ugrás a galériához

Kapcsolódó cikkek

25.
25.
pier33
jaj istenem ennyi fanatikust xD
23.
23.
Mathia$
http://tv.gamestar.hu/video/splinter-cell-conviction-launch-party -- 27 másodpercnél ott van a tesóm és a sóforom!!!! :D:D:D most mondták nekem hogy ott voltak a bemutatón! xD
22.
22.
Chavez
#13:

Remélem azért figyelembe fogod venni az elmúlt részekhez képest a változásokat is :) mert bizony sokat változott a jó öreg Fisherünk:)) sőt már nem is öreg. megfiatalodott idegbeteg mozgáskultúrával mozog wtf :D A fejlesztők szó szerint kinyírták az öreget, akihez még Bondot sem tudtuk hasonlítani. Most már tudjuk Bauerjhez, meg Bournehoz is hasonlítani :)

de jó gamma lett, ezt meg kell hagyni, természetesen ha standalone címként kezeljük, és nem sírjuk vissza a régi sc hangulatot, akkor tényleg faja gamma lett
21.
21.
Ajax
melyik volt a rosszabb? a ronda csajok vagy hogy elfogyott a sör:D
19.
19.
p.balou
A csajok tényleg rondák :D,az asztal meg brikosztorros, hol élsz te? :D
18.
18.
Ca$h
#17: Köszönjük, tőled nem is vártunk mást! :))))
16.
16.
Seib
nekem 5-6 óra volt kb. + a multi még1szer ennyi.
15.
15.
Ca$h
#14: Hamarosan kiderül! ;)
14.
14.
Giga0509
13.
13.
Ca$h
A játék frenetikus, holnap írom róla a cikket, alapos tesztelés után! ;)
12.
12.
abydos
Jó volt, de 2 óra után eljöttem, ugyanis egyedül mentem, úgy azért mégse az igazi. De köszi Daks megint csak mindent :)
10.
10.
eGo-bOy
És csak Plazma TV-re :D úgy fénylik vissza a kis szöszinek a feneke hogy csak na :D nekem lcd tv-m van arra van kötve a gépem is HDMI-n de hogy az nem fénylik igy az ***** élet :D
10.
10.
eGo-bOy
#8: mellé nyomtam, ehhez szerettem vna hozzáfűzni a plazma tv-t :)
8.
8.
bledzer
Ugy néz ki nem futotta a zsé jó csajokra:)) csak ilyen halványakra
7.
7.
InGen
#6: néha a csajokat is néztük ;)
6.
6.
Cayman
Ti nem vagytok egy kissé alkohol centrikusak? Feltűnt, hogy volt más is vagy egész este a sörcsapot néztétek hogy nem terem e benne újra a sör? :))
5.
5.
Daks
Jaja, legközelebb unlimited italt mindenkinek! :))
4.
4.
InGen
gagyi volt, 7-8 sör után kifogyott a csap, de azért kösz a meghívást :)
3.
3.
Cayman
Örülünk, hogy tetszett a buli, köszönjük a beszámolót igazán jó és egyedi lett :)
2.
2.
Csoola
én már végigvittem, nekem kicsit nehéz volt (talán evvel probálták hosszabbitani a játékot), de nagyon élveztem, szerintem mélto és elég sok ujitást tartalmazo folytatás :)
1.
1.
nincstelen
Nekem tetszik ez a játék :D Égész nap ezt nyomom :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...