The Matrix: Online Előzetes

  • Írta: InGen
  • 2004. február 9.
Link másolása
Az utóbbi évek, vagy talán az évtized egyik legmeghatározóbb filmtrilógiáját köszönthettük a Mátrix filmeknek, melyek forradalmi képi világukkal és mély filozófiai mondanivalójukkal igencsak rövid idő alatt igencsak méretes rajongótábort voltak képesek összegyűjteni.

Miután tavaly megjelent az első Mátrix világra épülő játék, az Enter the Matrix, a legtöbbünket hatalmas csalódásként érte, jómagam pedig azóta várok egy igazi hangulatos és jól kivitelezett programot a témában. A Matrix Online mindenféle jóságot ígér, amit csak egy MMORPG ígérni tud, mindazonáltal ennek is van egy árnyoldala: a havidíjat ezúttal sem ússzuk meg.

 

Íme néhány fricska, melyek csak tovább fokozzák a várakozás nehéz perceit:

 

-A történetet természetesen a Wachowski testvérek írják, és ott veszi fel a történet fonalát, ahol a Forradalmak abbamaradt.

 

-Remekül kivitelezett verekedések, melyek visszaidézik a Mátrix egyedi, Yuen Wo Ping mester és csapata által fantasztikusan kivitelezett „drótköteles” harcokat.

 

-Egy komplett várost forgathatunk fel, mely nélkülünk is éli a saját életét. A járókelők járókelnek (ohh…), a forgalom közlekedik. Természetesen kalandozásaink során ügynökökkel is összeakadhatunk.

 

-Számtalan Mátrixos képesség, melyek, amit a játékosok cserélgethetnek is egymás között (a jól ismert fejbedugós tanulási módszer ugyebár).

 

-Bonyolult és tartalmas küldetések, valamint teljesen testreszabható karakter.

Kapcsolódó cikk

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...