Burnout 3: Takedown Bemutató

Link másolása
Akik szeretik konzolon az autós száguldozást, azoknak jó hír, hogy PS2-re és X-boxra 2004 (gy.k.: idén) szeptemberében fog megjelenni a Burnout 3. Ígérnek itten fűt meg fát, szerintük elég szépeket...

...és csodás helyszíneket. Állítólag nagyon valósághűen törhetők majd az autók (lásd a képeket valamerre, mert fennvannak az oldalon, csak nemtom hirtelen merre, de ez legyen az első feladatotok :D).

 

Az Electronic Arts adja ki, a Criterion Games fejleszti. Egyenlőre (a fent említett képek alapján - apropó: megvannak?) csak a grafikájáról tudok nyilatkozni, de az olyan közepes eddig (szerintem és pécéhez viszonyítva, mindenki döntsön a képek alapján. Na jó, azért van ott egy-két szép fényreklám is…), viszont még van hátra vagy fél év a befejezésig, tehát még változhat. Illetőleg azt is ide kell firkantsam, hogy azt semnem tudom, hogy az itteni krémsotok melyik konzolról lettek kivadászval. Lehet hogy a másikon szebb lesz? Vagy csúnyább? :))

 

Az előző két részből több mint 2 milliót sikerült rásózni a nagyérdeműre (nem kevés!), ezért elég bizakodók a fiúk. Lesz majd verseny üzemmód, de olyan is, ahol csak egymás ripityára gyepálása a cél. Egyenlőre úgy áll (rossz hír a zikszboksz tulajoknak), hogy csak a PS2-es verzióval lehet majd a neten játszani. Reméljük, mindezek mellett is jól lehet majd a programmal szórakozni, törni-zúzni a forgalom résztvevőit és saját ellenfeleinket, illetve adrenalin szintünket megemelni jól, annál is inkább, mert többjátékos üzemmód lesz (gondolom a szokásos osztott képernyőn, persze hogy persze, mert hogyan máshogy. Ja még egy lehetőség: egymás utáni időre menő versenyeket is mehetünk!). Természetesen a konzol mint célobjektum miatt a kategóriai besorolás Árkád. Remélem ezt más is érti rajtam kívül…

 

A lényeg, hogy aki sok izgalmat szeretne átélni, sok és gyönyörű autózúzást akar látni, annak kötelező darab lesz, máris lehet ráizgulni előre. Stay Tuned, ahogy az amerikaiak mondják.

Kapcsolódó cikkek

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...