Call of Duty: Black Ops Escalation Pack teszt

  • Írta: Ca$h
  • 2011. május 14.
  • black ops, call of duty, escalation, teszt, x360
Link másolása
Első körben mindenképpen ki szeretném jelenteni, hogy ez a cikk a Black Ops-rajongóknak íródott, nem azoknak akik utálják a játékot. Tehát ha te egy BO-hater vagy, kérlek ne olvass tovább és ne is szólj hozzá, mert felesleges, ez a cikk nem neked készült… Sajnálom…

A World at War óta már megszokhattuk, hogy a Treyarch, ellentétben az Infinity Warddal, nagyon komolyan veszi rajongótáborát. Rendszeresen tart DXP (Double Experience Points) hétvégéket és már-már menetrendszerűen gyártja nekem és nektek, kedves rajongóknak, az újabb map packeket. Én úgy gondolom, hogy ez jó dolog, még akkor is, ha a Modern Warfare 2 óta a csomagok ára pofátlanul megnövekedett.


Az új csomag összesen 4 új pályát tartalmaz és természetesen +1 zombisat is, ami ezúttal képes volt teljes mértékig megújulni, és ez már önmagában is nagy szónak számít. Az Escalation csomag négy új pályája magasan felülmúlja az első First Strike-os „mappákat”, hiszen ezúttal sokkal jobban átgondolt és alaposabban kidolgozott lehetőségeket tartogat számunkra. Elég, ha csak mondjuk a személyes nagy kedvencemet vesszük alapul, aminek neve: Hotel. Ezen a pályán két helyen is találkozni fogunk egy lifttel, ami számtalan lehetőséget rejt a kicsit taktikusabb játékosok számára. Ugye nem kell részleteznem?


Sajnálatos módon, akárcsak az első csomag esetében, itt is beleesetek a srácok abba a hibába, hogy ha az új pályákkal szeretnénk nyomulni, akkor igencsak szűkös játékszabályok közül tudunk választani. Mi van például azokkal (köztük én is) akik mondjuk a hardcore meccseket szeretik a legjobban? Hát ők keményen hoppon maradnak, mert semmilyen HC meccs nem lesz adott a számukra. Emlékszem a WaW map packeknél nem voltak ilyen problémák, hiszen minden típussal nyomulhattunk, amit csak szeretünk, sajnos ez most is kimarad.


Úgy gondolom, hogy a legtöbb embert a kellemesen bereklámozott, Call of the Dead néven futó új zombimód fogja érdekelni. Nem véletlen ez, hiszen a Treyarch ezekkel a pályákkal vált már-már legendássá. A CotD merőben más, mint amit idáig megszokattunk, ha egyébért nem is, akkor a főszereplők miatt mindenképpen. Ezúttal kedvenc pszichopata őrült főszereplőink félre lettek téve, és felváltotta őket pár szupersztár, olyanok, mint Danny Trejo, Sarah Michelle Gellar, Robert Englund, és Michael Rooker. Ez már önmagában is vicces dolognak számít, nekem személy szerint azonban nagyon tetszett, hiszen a cél ezúttal a filmes élmények visszaadása lesz. Minden idők legnagyobb zombis mesterének, Romeronak a nyomdokaiba lépve, ezúttal a cél az lesz, hogy olyan érzésünk legyen, mintha a legújabb mozifilmjében lennénk főszereplők. Ezzel természetesen számítani kell arra, hogy a minden idők legnehezebb zombis pályájával fogunk találkozni. A megszokott rutinok itt nem számítanak majd, teljesen át kell gondolnunk a stratégiánkat, de ha ráérzünk a feelingre, az élmény felejthetetlen lesz, ezt garantálom.


A Black Ops Escalation map pack egy nagyon jól sikerült csomag, ami NEM a Black Ops utálóknak készült, hanem a hardcore rajongóknak. Tehát ha te ebbe a csoportba tartozol, akkor semmiképpen se hagyd ki, hiszen nagyon nagy élményeket tartogat a számodra. Ha a Treyarch a megszokások rabja, nagy valószínűséggel számíthatunk még egy utolsó csomagra, mielőtt kijönne az Modern Warfare3. Én már nagyon várom… És ti?

Kapcsolódó cikkek

47.
47.
pl4st!c_dr3ams
A hotel meg az allatkertes palyan a kempeles mar olyan merteku nincs is arra szo.
Megerte a penzet ez a pack is :(
A zombis temaval meg nem probalkoztam de ezek utan kiprobalom hatha elvezhetobb mint ez a semmi sem tortenik a hatalmas mappon mert mindenki varja, hogy elfussanak elotte.
46.
46.
Sakee
#45: Pontosan, de kicsit sajnálom,h a first strike "külön módot" kivették,s csak az escalation-t lehet külön nyomni,mert azért a stadion pályára 5/6 pontot adnék,annyira bejött. Csak domination-t játszok. :)
45.
45.
pl4st!c_dr3ams
#43: ok koszi akkor ugy megy mint a first strike-nal
44.
44.
Quent1n
#39: HerodPK: BFBC2 dobozosan olcsóbb PC-re mint ez a DLC. Ezek után szerintem nincs is miről beszélni. Tök jó kis DLC lenne ha nem egy olcsóbb játék árán tolnák ki hanem mondjuk 5 dollárért maximum. A CoD4-nél még látszott, hogy valamennyire a rajongókért megy a dolog. Azóta rájöttek, hogy a rajongókból lehet a legtöbb pénzt kihúzni. A Treyarch meg csak a zombi módot találta ki jól a játékot csak lejjebb húzta, szerintem. Ötletelni tudnak de most már másodszor nem sikerült igazán a megvalósítás. Reméljük a MW3 visszaállítja a sorozat nimbuszát kicsit.
43.
43.
Sakee
#29: Miért ne lehetne? Beadja az új pályákat is ha olyat játszol és megvan a résztvevőknek. Csak a direkte új pályákhoz tartozó opcióban nincs benne.
42.
42.
HerodPK
Nem likeolom a CoDot ez igaz de attol szivesen olvasok cikekket olyan jatékrol mely kevésbé érdekelt szamomra mint a BF3.... de hogy kifejezetten ellenunk irodik a cikk nem isa jaték tesztj miatt ......ez fajo pont:) sajnos az elso és az utlso 3 sort olvastam el...aki a codot utalja bla bla bla:) hat GZ kitudja hanyszor szerepel meg benne:) amugy a zombi modot szeretem de csak emiatt nem éri meg nekem a jaték sajnaltam hogy anno MW2 hoz nem jart ilyen nyalanksag:)
kérdés: lattam Ragequit-os vidit ott elég fura volt a zombi mod 3-4 -8 fejestol nem haltak el...ez tényleg ilyen lett? vagy csak a vicc kedvért lamaskodtak a vidiben?

http://www.youtube.com/watch?v=qBxrbggZvnk

figyelmetekbe ajanlom:) nem csak a CoD miat de én sirtam rajta
41.
41.
gabi880105
Én csak annyit szeretnék mondani, hhogy most fordultam le a csajomról.Mondom benézek a gamekapocsra megnézek vmi játékot.Erre látom itt ezt a kommenthegyet.Gyerekek ha vkinek nem tetszik a munkája amibe időt fordtott akkor menj máshova fikázni.De elsősorban légy normális.Állj fel a géptől és legyen egy stabil életed, ne ilyen virtuális kockaagy :DPróbálj meg beilleszkedni az életbe, de elsősorban ne fikázz másokat meg ne tisztelenkedj ,í te nem leszel tökéletes.és felesleges reagálnod a leírtakra mert holnapra úgyis elfelejtem
39.
39.
Quent1n
#32: kimoderált üzenet
36.
36.
ACDC 4ever
Húúú, de jó ide visszatérni és olvasgatni a kommenteket :D :D
32.
32.
K2 The Highest
#31: Háhhá:) Miért is? Semmi rosszat nem tettem...Egyébként, ha kérek valamit, akkor azt igyekezzünk megtenni és nem folytatni. Annyi az egész, hogy aki nem szereti a COD-ot az nem ír ide. Nem kell generálni a feszültséget, mert annak flame a vége...
31.
31.
Quent1n
#22: Igen te most tökéletesen bemutattad ezt a viselkedést.
30.
30.
pl4st!c_dr3ams
hopp egy kicsit elirtam: ezzel a pack-kal, H.C. T.deathmatchet jatszani.
sry :)
29.
29.
pl4st!c_dr3ams
Sziasztok. Lehet en ertettem vmit felre de akkor ezzel a mappal nem lehet hardcore team deathmatchet jatszani? ezert kerdezem:
--Hát ők keményen hoppon maradnak, mert semmilyen HC meccs nem lesz adott a számukra.
az elozo packal is lehetett hardcore team deathmatchetjatszani.
23.
23.
hakydakillah
19. Ezen jót nevettem :-D

Ez végre olyan pack, ami nagyon bejön, nem lepődnék meg, ha egyszer jönne, egy teljes értékű zombis COD game :-D
22.
22.
K2 The Highest
#21: Ezt a cirkuszolást nyugodtan befejezheted! Mint egy óvodás...
21.
21.
Quent1n
#19: Ahh nah azt hittem nekem irtál mindegy késő van már.. sry. Amugy meg max delete..
20.
20.
Quent1n
#15: kimoderált üzenet
19.
19.
xr0w
akkor ez nem nekem íródott, mégsem lehet kihagyni a trollkodás lehetőségét, ami annyira hivogató. ez a black ops egy fos..
18.
18.
Quent1n
#17: Evvel sajnos nincs mit tenni. Ennyi erővel egy PS3as cikknél is lehetne írni, hogy Xbox fanboyok meg hacker imádók ne írjanak. Akkor le kell zárni a komment lehetőségét x cikknél. Án megláttam a BO-ban a jót de a sok negatív dolog tönkrevágta a játékélményt nekem. CoD4-et egyszerűen nem tudják megugrani.
17.
17.
Vurgi
#15: azt én értem, csak úgye már szerintem neki is tele van a töke azzal, hogy akármilyen Call of Duty-s cikket ír meg, a kommentek úgyis azzal fognak végződni, hogy milyen szar a Black Ops (és még esetleg az MW2 is), hogy a CoD4 meg a CoD 2 volt a király, bla bla bla bla.... egyébként szerintem se üti az MW2-t , csak szimplán mindegyikbe megvan az a plusz, ami a másikba nincs.
15.
15.
Quent1n
14.
14.
Füles
#7: Nem nem így van. Én kb 6 Death Machinet küldtem bele és akkor halt meg. Nincs vége a játéknak csak kapsz egy ingyen perköt és egy Death Machinet és a játék megy tovább. Én megöltem megkaptam az acsit és 5 perköm volt :D
13.
13.
PcSanyko
#12: Ügyes vagy Jolánka, helyesírás dolgozat 1-es!Menj a helyedre! xD
12.
12.
Gurren
#10: videóért nobel-díj. óbazmeg D:
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...