God of War Collection: Volume II villámteszt

  • Írta: Ca$h
  • 2011. október 2.
  • god of war, ps3, teszt
Link másolása
Fél évvel a God of War harmadik része után nem hagyták a rajongókat lenyugodni, amilyen gyorsan csak tudtak, kiadtak két pakkot is. Az egyik a Collection volt, mely az első két rész HD-re hegesztett változatát tartalmazta, a másik pedig a Trilogy, ami gondolom magáért beszél. Várható volt, hogy ezzel még nincsen vége…

Fájó pont lehetett a PS3-tulajoknak, hogy két olyan nagy címet is készítettek mindenki kedvenc PSP-jére, amivel ők nem játszhattak. A Sony Computer Entertainment ezt igyekezett orvosolni, és nem is olyan sokat váratva magára kiadta a Collection II-t, amit Originsnek is hívnak egy-két országban. Ez a Blu-ray lemez tartalmazza a legendásan remek Chains of Olympost és a Ghost of Spartát is, ugyancsak HD-re javított változatban.


Joggal kétkedhet minden kedves olvasó: vajon hogyan fog festeni egy PSP-s játék a szuperszámítógép PS3-on? Kérdésükre a válasz: meglepően jól. Gondolom, akik ismerik az eredeti verziókat, vagy kipróbálták, netán olvasták a tesztjeimet, azok tudják, hogy egészen elképesztően gyönyörűek voltak már azok is. A Chains of Olympos új verziója nagyjából a God of War első részének grafikájával vetekszik, míg a még nála is szebb Ghost of Sparta már majdnem eléri a második nagygépes rész színvonalát.


Persze, aki szereti a sorozatot, pontosan tudja, hogy a grafika nem minden, ezeket a címeket mindig is a játékélmény, a történet és Kratos karaktere, mint olyan, tette naggyá és örökérvényű legendává. Az átültetésnek köszönhetően a kézikonzol limitált képességeiből adódó negatívumok megszűntek, tehát az irányítás fantasztikus, ahogyan az akadozás is nem létező fogalom a PS3-as változatoknál. Plusz, a fanatikus trófea-rajongóknak is kedveztek a készítők, lesz mit gyűjteni bőven. Ha esetlegesen ez még nem lenne elég, akkor ott van a 3D-támogatás is, mint lehetőség, ami valljuk be, nem kis dolog, bár nekem sajnos nem állt módomban letesztelni.


A csomag ára is nagyon kedvező, tehát bárki számára elérhető lesz a gyűjtemény teljessé tétele. Kötelezően megszerzendő lemez minden kedves God of War-rajongónak, végre teljessé válhat a PS3 tulajok számára is az a mély történet, amivel például a Ghost of Sparta rendelkezik. Ki ne hagyjátok!

24.
24.
feher576
Hali
Legjobb játék , ami van . A story ,a játékélmény, történet csúcs szuper. 10/10 :)
21.
21.
kratos2000
nagyon jó játék nagyon tetszenek ezek a részek is.
20.
20.
spikee576
a legjobb hackslash játék aki tudja ps3on vigye végig az összes részt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! isteni élményben lessz része.
19.
19.
KenyeresB
Most szereztem meg. A Chains of Olympossal kezdtem, és már az nagyon bejövős, már alig várom, hogy kiérdemeljem a híres Ghost of Spartát :) Kratos minden játékkaraktert simán üti, ennyi :)
17.
17.
Scorpion02
Hát..most már csak muszáj leszek venni egy playstation 3-at :D:D én unokatesómnál csak a sima god of war 3-at játszottam:D de kurva nagy volt a játék élmény :) nagyon tetszett
15.
15.
@darkking@
#14: A megszerzése nem a kipörgetésről szól,hanem hogy ez is ott legyen a gyűjteményben! :)
14.
14.
Raam989
#13: Aki fan, az már kipörgette PSP-n őket... :D
13.
13.
@darkking@
IIISSSTTTEEEENNNNN :) megjelenése napján megszereztem:) Aki Fan annak kötelező,persze ezt nem is kell mondani :)
8.
8.
roli33
Én is tegnap éjjel fejeztem be. Amúgy a Ghost of Sparta HD szebb mint a GoW 2. Legalábbis én így láttam. Aki még nem játszott velük, szerezze be (a trilógiával egyetemben)!
7.
7.
Playstation3_GameR
A Hack 'n Slash vitathatatlan királya. Mind az öt rész nagyszerű, kíváncsi vagyok folytatják-e valaha.
6.
6.
szcsaba1994
#1: Pont így vagyok vele én is.
Az 1 valami hatalmas játék. H 'n slash még a közelében sincs a mai kínálatban a GoW-nak.
4.
4.
ReNegAdE
Pont tegnap éjszaka fejeztem be!A Ghost of Sparta nagyon komolyan néz ki szerintem!Lesz még rajta mit csinálni mert mind a kettő rész csak 60% körül lett kész!Kötelező darab minden rajongónak!
3.
3.
Mathia$
Elsőnapos vétel volt ez is :D
2.
2.
BloodyDeath
Nekem meg van, és valami eszméletlen a GoS. CoO ismertem PSP-ről.
A platina is már bezsákolva. De tényleg nagyon jó lett a portolás.
1.
1.
felegyi
Kötelező beszereznie minden PS tulajnak, én sajna csak az 1.-et toltam PS2-n majd eladtam a gépet, bánom szánom...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...