Move Mind Benders villámteszt

  • Írta: Ca$h
  • 2011. november 14.
  • move mind beners, ps3, teszt
Link másolása
Echochrome II, Tumble és Lemmings, mindegyik legendásan nagy cím, a logikai játékok nagy királyai ezek, agytekervény-pusztító igazi kihívást okozó anyagok. Mit szólnátok, ha azt mondanám, hogy ezúttal egyszerre mind a hármat megkaphatjátok egy lemez áráért?

A PS3-tulajoknak igazán nem lehet egy rossz szavuk sem, hiszen sorban jönnek ki a legsikeresebb PS2-es címek felújított, HD minőségben, 3D-s lehetőséggel ellátva, egy lemezre pakolva, egy csokorba kötve. Illetve azokra is gondolnak, akik valami oknál fogva kihagytak egy-egy nagyobb játékot és már nem tudják őket beszerezni. Itt van hát nektek három igazán nagyon jó logikai anyag egy pakkban.


Az Echochrome II-t, gondolom, senkinek sem kell bemutatni, hiszen nem is olyan régen egy teljes tesztet olvashattatok róla. Röviden: nagyobb, jobb és még nehezebb lett, mint elődje, illetve telepakolták olyan érdekességekkel, mint mondjuk a visszajátszás lehetősége, amit akár még a YouTube-ra is felrakhatunk, fogyasszátok egészséggel.


A Tumble egy olyan cím, amit mi még nem vettünk nagyító alá, úgyhogy röviden akkor bemutatnám nektek, miről is szól. A legalapvetőbb szabályokra épül, amit egészen pici korban szoktak elkezdeni a gyerekek, ezzel nagy mértékben javítva a térlátásukat és a logikai képességüket. A Tumble tulajdonképpen egy toronyépítő játék, adott lesz mindig pár kocka, piramis, téglalap és egyéb elem, amiket a lehető leggazdaságosabban felhasználva kell tornyot építenünk. Különböző fajta kihívásokkal fogunk találkozni: van, hogy a magasság a fontos, de olyan is, hogy a felhasznált darabszám, vagy éppenséggel – ez volt a kedvencem – egy adott építményt kell a lehető leghatékonyabban szétrobbantanunk. Mindehhez csak a Move-kontrollert kell használnunk. Az irányítás rendkívül kellemes és könnyen eltanulható, nagyon jó kis játék, engem megvettek vele.


A Lemmingsszet ugyancsak nem kell senkinek bemutatni, az egyik talán legősibb logikai-ügyességi játék ez, mely először Amigán látott napvilágot, és azóta számtalan újragondolást és részt megélt már. Hosszú évtizedek után végre a konzolosok is úgy tolhatják, ahogyan azt eredetileg a készítők kitalálták. Ugyanis a Move kontrollerrel végre hibátlanul tudjuk szimulálni az egér adta lehetőségeket.


A Move Mind Benders egy nagyon remekbeszabott kis csomag, mi itt a GK-nál szeretjük az ilyesmit, remélem ti is. Három legendásan nagy cím egyberakva, egy lemez áráért! Mire vártok még?

7.
7.
jszili32
többiröl miért nincs video kilinkelve?!!
6.
6.
Ca$h
#5: Mivel három játékot foglal magában, ezért nincsen pontozás ...
5.
5.
adriano28
hol a pont? most azt mondaná az ember hogy villámteszt.. de szokott lenni pont !!!!
4.
4.
kalandorklubbja
Üdv!

Valaki el tudná magyarázni, hogyan is müxik ez a move... Láttam már olyat ami csak egy sima hosszú jostick, láttam olyat aminek gömb van a végén, van kamerás is... És nem tudom, hogy melyiket kell megvenni ahhoz hogy a legjobb Move-os játékok menjenek. Valaki elmagyarázná pls mi mire jó kösz!
3.
3.
logoffmeister
Sajna nem. Pedig egy Steames Lemmings újragondolt verziót már szívesen elfogadnék!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...