Injustice: Gods Among Us demóteszt

  • Írta: Daks
  • 2013. április 4.
  • demóteszt, injustice: gods among us, x360
Link másolása
Nincs többé határ jó és rossz között, barátságok szakadnak szét, s gyilkos szövetségek köttetnek. A szuperhősök háborúja megkezdődött, az emberiség legsötétebb órái ezek. A jövőnk a kezükben van.

Elbuktak. Istenként tiszteltük őket, szívük viszont már a gonoszé. A sötétség csalódott lelkeket csábít magához, az Acélember lepaktált a Bohóccal, Metropolis elbukott, nincs miért harcolni többé. Lois Lane és a baba halála megtörte Supermant, Földünk valaha volt legnagyobb hősét már csak a bosszú élteti, ám a Batman vezette jó oldal se adja fel a harcot. Régi ellenségek kötnek békét a nagyobb rossz ellen fordulva, a világ, melyet korábban ismertünk, megszűnt létezni.


Az Injustice: Gods Among Us elhozza képernyőinkre a DC képregények legkomorabb, legkegyetlenebb csatáit. A Mortal Kombat fejlesztését végző NetherRealm egymásnak ereszti a szuperhősöket, a háború kitöréséig két teljes hetet kell várnunk, a csaták előszelébe azonban már most bele lehet kóstolni. A kipróbálható demó tegnap megjelent végre az Xbox LIVE és a Playstation Store virtuális polcain, amit pedig korábban gondoltunk, mind igaz volt. A játék brutálisan jó, ha imádod a képregényeket, és tetszett az MK, akkor ezt se szabad kihagynod.


Véres csatajelenet pillanatképe rajzolódik ki előttünk, a kamera a legapróbb részleteken is hosszasan időzik. Hőseink kidolgozása tökéletes, hátborzongató az a hangulat, ami már a menüben is eluralkodni látszik, merengünk egy kicsit, de nem sokat, harcolni akarunk, erre vártunk már mióta. Az egyjátékos módot választva a story, a battles, a star labs, a single fight és a training menüpontok nyílnak meg előttünk, ingyenes változat lévén ezek közül azonban csak a második érhető el. Négy hős áll ki ellenünk, a dicsőséghez sorra le kell őket győznünk, két ellenség között életünk újratöltődik, a kihívás viszont minden körben egyre nehezebb lesz, egyszerűek a szabályok, aki talpon marad, az lesz a bajnok.


Az igazság végrehajtójaként Batman, Wonder Woman és Lex Luthor mutatkozik be, ők várnak ránk ellenségként is, a lista végén pedig nem más kapott helyet, mint Superman gyilkosa, a legendás Doomsday. A harcoknak öt nehézségi szinten ugorhatunk neki, érdemes a középső normállal kezdeni, az alatt szinte meg se ütnek minket, némi tapasztalat után pedig hamar fentebb lehet kapcsolni, a kihívás akkor az igazi, ha hátralévő életünk minden pillanatáért meg kell küzdeni. A játékmenet világos és kézre álló, a cél egymás életcsíkjának minél hamarabbi lefogyasztása, lehet verekedni, használhatjuk szuperhős képességeinket, és bevethetjük fegyverarzenálunkat is, szabályok nincsenek, a győzelem a legfontosabb.


Csatáink helyszíne ezúttal Gotham City, melynek két részét ismerhetjük meg. Az öreg mozi előtti utcácska régen tele lehetett élettel, most azonban autóroncsok, és törmelékek csúfítják a képet, a járdán éktelenkedő konténert egy mozdulattal bármikor hozzávághatjuk ellenségünkhöz, nagyobb csapásra pedig lezuhannak az épületet díszítő neonfények is.


A harc síkban zajlik, szemtől szemben állunk végzetünkkel, a vonalból kilépni nem lehet, a rombolás viszont térbeli, hatással vagyunk szinte mindenre, ami körülöttünk van. De hasonlóan sötét és izgalmas a másik pálya is. Egy háztetőn harcolunk, a Batman hívójel közvetlen közelében, kitéphetjük helyéről a transzformátort, vagy kirúghatjuk a víztorony lábát, ellenségünk fájdalma a becsapódáskor a mi boldogságunk lesz, egy helikopter is lebeg mellettünk, nyomjunk le egy gombot, s hősünk máris odavágja a gépnek a másikat. 


A hagyományos kombók mellett vannak speciális mozdulatok is. Doomsday például belevág minket a földbe, hatalmas krátert robbantva ki ezzel, majd addig üt, míg a Föld túloldalán, az óceánban nem lyukadunk ki, hogy aztán egyetlen nagy felütéssel visszarepítsen minket a lyukon, egyenesen Gothambe. De a többiek se panaszkodhatnak. Batman hívni tudja a batmobilt, Lex Luthor pedig különleges páncélja tartalék erőit képes aktiválni, kegyetlen és döbbenetes mindegyik.


Az Injustice: Gods Among Us teljes verziójában olyan helyeken fordulhatunk majd meg, mint az Arkhami Elmegyógyintézet, az Atlantis, a Denevérbarlang, a STAR laboratórium, a sarkvidéki Superman barlang, a Wayne birtok, vagy az Igazság Ligája központ, de a karakterek miatt se kell aggódni. Feltűnik majd Villám, Aquaman, Deathstroke, Joker, Bane, Harley Quinn, Nightwing, Sinestro, a Zöld Lámpás, a Zöld Íjász és a Macskanő is, a tesztet InGen vési majd nektek, a hivatalos megjelenés április 19-én lesz, Playstation 3, Xbox 360 és Wii U konzolokra. Alig bírjuk kivárni.

 

Kapcsolódó cikk

23.
23.
MrBenjamintoto
#11: Ja ezt nem ide szántam!!!!
Egyébként demó alapján bejön a játék, a dc-s hősöket úgyis jobban szeretem mint a marveleseket.
20.
20.
DON GONDOCS
Mivel marvel és dc hősökkel is favorizálom ezért ez a játék elismerésre méltó.
19.
19.
kamgecam
Nektek is feltűnt hogy mintha gyorsabb lenne az Mk9-nél?
Az is tetszik(demo-ból ítélve)hogy többnek,mélyebbnek tűnnek a taktikai lehetőségek benne!
18.
18.
DevilGamer
Hát erre most mit mondjak?
17.
17.
Caine
Sikerült kipróbálni és nekem nagyon bejött!
16.
16.
Zoltanovits
Nem lesz rossz!! :) Bár én valami kivégzésfélét vártam volna.Na de ,hogy végzel egy szuperhőssel?? :) A story -ra is kiváncsi vagyok,Meg láttam ,hogy lesznek MK-s challenge tower szerű kihívások.Ennek külön örülök ! :)
15.
15.
Batman
#13: Itt egy vidi róla, mondjuk pár shadert leszedtek, de így is erős.
http://www.youtube.com/watch?v=rnAqfZePg5c
13.
13.
Yanez
#10: Nincs alkalmam osszehasonlitani, mert ugye ahhoz mindket verziot majdnemhogy egymas melle kell tenni, vagy legalabb egy osszehasonlito vidit megnezni a neten. De konnyen lehet, ha a screenshotokat nezzuk. Igy vagy ugy, akkor is elkepesztoen nez ki az Apple kutyuin!
11.
11.
MrBenjamintoto
#10: Hahahahah majdnem vicces volt...
10.
10.
Batman
Kint az iPhone és iPad verzió. A grafika egytől egyig megegyezik ezzel a konzolos verzióval :DD
9.
9.
adam6751
#8: Akkor szoptam, mert pont nem rég járt le a tagságom... :(
Köszi az infót!
8.
8.
Sanyeszpaloc$
#7: csak goldosoknak lehet :(
7.
7.
adam6751
Én még le sem tudtam tölteni nem volt sehol. :(
5.
5.
Caine
Ma én is kipróbálom!
4.
4.
Tommy74
Próbáld ki a demót.... :(
3.
3.
Hardy
Remélem nem fogok csalódni benne :)
2.
2.
Yanez
Mókás lesz. Én majd idôvel fogok csak beruházni rá. A tesztet türelmetlenül várom! Nem csodálkoznék, ha 9 felett lesz a pontszám. Jó lett ez a kis kedvcsináló, Daks!
1.
1.
Ecneb
Agyam eldobom az animációktól!!!!!!!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...