Mace Griffin: Bounty Hunter Bemutató

Link másolása
400 évvel a jövöben az emberiség már teljesen felfedezte a környező naprendszereket. A talált bolygók túlnyomó része kietlen sziklákkal borított volt, de a felfedezők találtak két rendszert is, a DELA és HASALI-t...

...ahol idegen lényeket és hatalmas kiaknázatlan ásványi és egyébb anyagokat találtak.

 

Négy évtizeddel ezután a felfedezés után az emberiség teljesen egybeolvadt az idegen fajokkal. A politikai és gazdasági érdekeltségű multi vállalatok azonnal nyitottak az új lehetőségek felé, miáltal rövid időn belül teljesen beolvasztották a Valleakan és a Jaldari népet az emberi fajba. De a gépezet itt nem állhat meg, egyre újabb és újabb piacok, szűz területek után kell menni.

 

A Tannan Corporation, egy hatalmas konglomerátum rengeteg szondát küld k a világűrbe, remélvén, sikerül új rendszereket találniuk. Így is lett, hisz nemsokára a szondák értékes információkkal tértek vissza egy rendszerről, amely a Vagner nevet kapta. Bolygói alkalmasak voltak a kolonizálásra és gazdagon rendelkeztek kiankázatlan kincsekkel. A gépezet azonnal beindult, a nagy mammut vállallatok véres külzdelmeket folyattak a bányászati jogokért, a kincsekért. De nem csak ők voltak az egyetlenek, akik vérüket adták a haszonért. Ssempészek és kalózók hada is versenyrekelt az űrben. Nem számított semmi, csak a profit és hogy szerencsésen túléld az egészet...

 

A történet...

 

Nemsokkal később ismeretlen erők láncreakciót indítanak be, minek célja elpusztítani minden élőlényt a Vagner rendszerben. Külenlegesen kiképzett katonálból álló szerverzet, a Rangerek megpróbálták felvenni a harcot ezellen az ismeretlen fenyegetés ellen. Küldetésük eleve kudarcra volt itélve, soraikat árulások, téves információk és szabotázsok tizedelték meg. Bűnbaknak Mace Griffin rangert tették meg, akit azon nyomban le is sitteltek tíz évre a Penal Colony Delta-ra. A börtönben Mace mi mást is csinálna, minthogy bosszút esküszik azok ellen, akik őt oda juttaták alaptalanul (wooooooow, micsoda eredeti történet).

 

Miután a Rangerek kiestek a képből, helyüket az Enforcer-ek csapata vette át, de vajhmi kevés sikert értek el a Vagner rendszerben elharapódzott bűnözéssel szemben. Hogy hatékonyan és eredményesen szembenézhesenek ezzel a mérhetetlen bűnözéssel, egyes emberek összefogtak és megalkották a Fejvadászok Cégét. Ide bárki bekerülhetett és csatlakozhatott a céghez, legyen az ember vagy idegen, nekik mindegy volt. Csak egyetlen dolog kellett bizonyítaniuk, hogy fejvadászhoz méltóan tudnak harcolni!

 

Itt jön be képbe Mace, aki büntetése után beáll fejvadásznak. Három dolog hajtja hősünket, a pénz, a titkos információkhoz való hozzáférés...és a bosszú, hogy megtalálja a felelősőket a Rangerek bukásáért és az ártatlanul elszenvedett börtönbeli évekért.

 

A játék

 

A MACE GRIFFIN: BOUNTY HUNTER a forradalmian új Tusk 3D motorra épül, ami nem tudom mennyire forradalmian új, de egész jó kis screenshotok vannak a gaméról. Szóval nem is olyan csúnya. Mindezt a látványt 13 igen massziv küldetésen keresztül kell bámulnunk, ahol alkalmunk lesz fps stílusban harcolni és lehetőségünk nyílík pilóta tehetségünkről is megbiznyosítani az ellent. Tizenhét egyedi játékos és megannyi fegyver áll rendelkezésünkre küldetésein során. Vezethetünk hat különböző űrhajót, legyen az erős idegen vadászgép vagy szép nagy földi cirkáló. A moziszerű játéktörténet és az npc-k valóságos reagálóképességük egyedi pikantériát kölcsönöz az amúgy is mozgalmas akció játéknak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...