Second step to Resistance

Avium barátunk ismét hallatt magáról, de most nem egy, hanem két letölthető mixxel is kedveskedik a Gamekapocs olvasóinak!

Nemrégiben olvasshattatok egy interjút Avium kollégával, aki a haza ifjú lemezlovasok között próbál érvényesülni. Múltkor megosztotta velünk a First step to resistance c. Mixét és  a mostani alkalommal is valami hasonlóra készül.

 

GK - Szevasz Avi! Üdvözöllek ismét a Gamekapocs oldalon. Mesélj, mi történt veled a múltkori interjú óta?

 

AVI - Helo helo. Mit is mondhatnek. Tovabb fejlodtem? (Van hova?) Nos igen az ember mindig tanul és fejlődik…. Neveztem két versenyre is. Az egyik egy DJ verseny a Heineken Thirst de sajnos nem jutottam el az elődöntőig. A pontos okát nem tudom, de voltak emberek akik (nyugtatásként?) mondták, hogy az egész előre meg van bundázva és lehetetlen bejutni ha nincs ismerettséged. A másik egy mixverseny, ahol (sajnos) olyanok is indulhatnak, akik számítógéppel rakták össze mixeiket. Erre a nemes alkalomra 2 új mixet keszítettem, amik az előírásoknak megfelelően (maximum) 30 percesek.

 

GKMesélj erről a versenyről és a két mixről, amit készítettél rá.

 

AVI - Nos egy kedves GK user hívta fel a figyelmemet az Omnitronic Mixversenyre. Mivel a beküldési határidő előtt kb egy héttel kaptam az infót, igencsak magamhoz kellett kapnom. Az elődöntő feltétele, hogy max két mixel lehet indulni, minimum 0, maximum 30 percesek lehetnek. Mivel jóltudom hogy mindenkinek más zene jön be, és a zsűri is más-más ízlésvilággal rendelkező emberekből fog állni, így két merőben eltérő stílusú mixet csináltam. Az egyik, a tőlem már megszokott, porgős progressive house. A másik, a tőlem abszolút váratlan (egy ismerősöm meg is kérdezte: Na mivan te is kezdesz ilyet játszani?) funk/latin house. Igaz megpróbáltam ebből is kiemelkedőt alkotni, és úgyérzem sikerült is. Igazán kellemes dallamok várnak mindenkire.  A beküldési határidő e hónap 8.-a volt, én 7.-én jelentkeztem, de csak nem jeleztek vissza, hogy hova kell feltölteni a mixet. Aztán jött egy mail, hogy annyi mix érkezett, hogy egy hetet halasztanak. Írtam hát, nekem nem jött visszajelzés hova töltsem fel a mixet. Végül megkésve de megkerestek a szervezők és sikeresen eljutott hozzájuk a mix. Most szombaton lesz az első elődöntő.

 

GKVan-e értesülésed arról, hogy mennyire erős a mezőny? Hogy érzed, mennyi esélyed van?

 

AVI - Nos mivel a mixeim eljuttatása eléggé körülményes volt, így eközben a főszervezővel megismerkedtem. Kb 300 mix érkezett. Igazából valahol unfairnek érzem azok beengedését akik számítógéppel rakták össze, hisz ott kis munkával hibátlan mixeket lehet csinálni, de talán ez csak a többi DJ-re nézve rossz, én hiszek abban, hogy hibátlanul raktam össze a mixemet. Az esélyek latolgatásába ne menjünk bele, ha csak a hibátlan mixeket nézzük, akkor már csak az indulók kreativitásán, és a zsűrik ízlésén múlik a dolog.

 

GK Mit vársz a versenytől? Hogy érzed, sikerül ezáltal elérned valamit?

 

AVI - A verseny hirdetményében elsődleges előnyként a "név" szerzését tüntették fel. Igen ez nem lenne roszz, hisz ezzel máris egy lépéssel előrébb lennék. A nyeremények igazából nem annyira vonzottak, de nem elhanyagolhatóak. Keverőpült, erősítő, és hangfalak nagyjából a felhozatal. (Ami azért nem jönne rosszul).

 

GKMost egy kicsit másról kérdeznélek. Próbáltál-e találni magadnak valami Dj állást szórakozóhelyen, hogy valamelyest elindulj ezen a rögös úton?

 

AVI - Próbáltam. Sajnos mindenki csak ígérget. Más helyeken meg a rivalizálás miatt nem "engednek" zenélni. Nehéz dolog ez. Most felcsillant egy óriási remény, Borbély Gyula kezeibe fog kerülni mind a három mixem, és ettől tényleg sokat várok. Persze azóta egy picit megcsömörlött a saját rendezvénysorozat, de az elmúlt héten újra beindult a pezsgés ez ügyben, és talán hamarosan... Join The Resistance!

 

GKNos, remélem a verseny eredményéről értesítesz minket, pláne, ha az igen kedvező eredménnyel ért véget számodra! Addig is jó munkát és sok sikert!

 

AVI – Köszönöm.

 

És akkor a letölhető mixek:  Funkstate Adventures   Progpassion

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...