The Last of Us - finálé előtti podcast

  • Írta: sirdani
  • 2023. március 11.
Link másolása
Napokon belül érkezik a The Last of Us-sorozat évadzáró epizódja, mely a játék története alapján aligha fog hiányt szenvedni drámai fordulatokban. De vajon lesznek komolyabb változtatások és eltérések a storyban?

A hétfői nap főszereplője egészen biztosan a The Last of Us-sorozat 9. epizódja lesz, mely várhatólag alaposan felteszi majd a pontot arra a bizonyos i-re. Persze nagy kérdés, hogy a forgatókönyv vajon mennyivel fog eltérni az eredeti sztoritól, mint ahogyan az is, hogy pontosan melyik jelenettel zárulhat majd az egész évad, miként ágyaznak meg a folytatásnak. Többek közt ezeket a kérdéseket, és még sok más érdekességet is alaposan kivesézett a GK Podcast csapata, vagyis Ballo és Venefycus, akik mellé amolyan régi motorosként ezúttal Zoenn is becsatlakozott. Jó szórakozást!

 

10.
10.
DragonBleacPiece
#9: elrángattak a sonic 2-re, teli torokból röhögött mindenen egy rátarti nő mögöttem de úgy hogy zengett az agyamban az a kevés kocsonya (ami még a film előtt benne volt), megfogadtam soha többet.. vagy ez van mindig, vagy gimis kölkök fejét kell hátulról meglegyintenem a cipőm orrával hogy kapcsolják ki a tabletjüket/telójukat
9.
9.
crytek
#8: Reggeli ebéd vacsora.. közben nincs kaja. Moziba se kajálni megyek másokkal ellentétben :)
8.
8.
DragonBleacPiece
#7: a trónok harcát én is hajnaltól éjfélig tudom darálni, csak sajna közben 5 kg-t hízok a zabálástól
7.
7.
crytek
#6: Ha tehetem minden sorozatot így nyomok. Van amikor reggel 7-től éjfélig (persze közben kajálok is) csapatom 1-1 sorozattal

Filmekkel is szoktam így de az már gázos nagyon. Munkatársammal beszélgetünk mindig ki milyen filmet nézet..azt mindig mondam tegnap megnéztem 8-at. Aha azt kérdi miket és itt jön a baj mert a 8ból kb 4nek a címét tudom megmondani..szóval filmekkel csinnyán de sorozattal nagyon király.
6.
6.
DarkLord
#2: Ezt egybe? Az durva, szerintem nézhetetlen lenne ebből több rész egymás után. Tipikusan jó ez a heti egy, mert így épp elég kategória. Pont az a szint, hogy "na ez az 1 óra belefért egy hét alatt", de többet sajnálna rá az ember. Ehhez képest például a Walking Dead meg épp úgy volt felépítve, hogy alig vártad a következő részt, mert úgy húzták fel a végét mindig, hogy várd már a következő részt. Az tipikusan jobb egymás után nézve, de ez nem az a kategória. (pedig a Walking Dead sem a nagy minőségről volt híres, de nekem jobban tetszett).
5.
5.
crytek
#4: Ahol fut HBO-n esetleg?
4.
4.
xanatos0911
#2: Hol veszed meg vagy hogy daralod le majd? A Box setek nem szoktak annyira olcsóak lenni
3.
3.
Nothing
#1: Ne is mondd. Én már elzárattam az összes vízcsapot a házban. :)
2.
2.
crytek
Majd ha lezárták/elkaszálták egészbe ledarálom. Ezt a hetenkénti részeket mindig is utáltam főleg az évadok közötti akár 1 évet. Nem sietek sehova kivárom.
1.
1.
Sz0ty1
Piszkosul unom már, hogy mindenhol ebbe a kurva sorozatba botlok bele...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...