Kislány a nagyvilágban: I./1-2.

Trendi csajok, hétköznapi gondok, csalódások, szerelem és persze szex Annimari folytatásos kalandregényében, itt a GK-n!


I. fejezet / 1. rész


Ma vásárolni voltam kivételesen egyedül a barátnőim nélkül, mert mindegyikük dolgozott. Jó szokásom szerint most se kevés pénztől szabadítottam meg pénztárcámat, de legalább „ő” is megkönnyebbült egy kicsit. Vettem egy pompás cipőt, meg egy új ruhát is, fekete – fehér csíkos. A cipőm is. Együtt nagyon jól fog mutatni szerintem. Dél körül érhettem haza, és bár nem voltam éhes, szétnéztem a hűtőmben, hogy mit találok. Gondolhattam volna, hogy pang az ürességtől. Mindig is imádtam vásárolni, de ha kajáról volt szó elszállt a lelkesedésem. Találtam egy régi pizzát, de ezt már nem volt bátorságom megenni. A fagyasztóban azonban – nagy örömömre - segítségért kiáltott egy nagy adag mirelit saláta. Na ez elég is volt számomra, jól laktam, és elhatároztam, hogy délután elmegyek a legközelebbi boltba, és bevásárolok.

Mielőtt rászántam volna magam, úgy döntöttem megnézem a délutáni filmet a tévében. Leültem a fotelomba, néztem a tévét, rágyújtottam, aztán ittam egy kicsit a kedvenc bodzaszörpömből, és megpróbáltam belemerülni abba a nevetséges ökörködésbe, amit éppen sugároztak. Egyszer csak csöngettek, én meg észrevettem, hogy elaludtam. Már fél öt volt, és ekkorra volt megbeszélve találkozó a barátnőimmel. Arra már nem volt időm, hogy rendbe szedjem magam, gyorsan megfésültem hosszú, fekete egyenes hajamat, és ajtót nyitottam.

- Na végre! Mi történt veled? Fél órája verjük az ajtót – mondta szokásos hangnemében Erika.
- Bocs, lányok. Leültem tévézni, és elaludtam – nem kellett beinvitálni őket, bejöttek maguktól is, hiszen otthon érezték magukat, és én ezt nem is bántam. Rebeka rögtön a hűtőmhöz ment, hogy valamivel megkínálja magát, és a többieket, de hoppon maradt. Majd kérdő pillantást vetett rám.
- Most terveztem, hogy bevásárolok – mosolyogtam.
- Gondoltam. Nálad soha nincsen semmi kaja. Igazán nem csodálkozom, hogy csont és bőr vagy – szólalt meg Anna.
- Csont és bőr? Szerintem nem az. Pont jó alakja van, és erre büszkének kell lennie. És egyébként is tudjuk, hogy Rita nem veti meg a jó ételeket.
- Ez tény és való, és nincs is rajta vita – mondtam, majd ismét Rebeka szólalt meg.
- Szeretném lányok, ha holnap tízkor délelőtt találkoznánk Rita kávézójában. Fontos dologról kell beszámolnom.
- Miért nem mondhatod el most? - kérdezte Erika.
- Meg van rá az okom. Nos, mindenkinek megfelel az időpont? Anna el tudsz szabadulni az irodából?
- Persze.
- Akkor ezt megbeszéltük.

A lányok nem maradtak sokáig. Trécseltünk körülbelül hatig, maximum fél hétig. Ők aztán hazafelé indultak el, én meg vásárolni mentem volna. De egy kicsit pezsgőztünk, és így nem ülhettem kocsiba. Gyalog meg nem volt kedvem menni. Szóval Anna úgy döntött, hogy elvisz, mivel ő nem ivott semmit.

I. fejezet / 2. rész

A boltban saját igényeit is szemrevételezve segített válogatni minél több, és finomabb kaját. Anna egyébként harminchat éves, és rengeteget dolgozik. Egyszerű ügyvédként kezdte, most pedig alig hét év alatt saját ügyvédi irodája van. A munkája a mindene. Nagyon szeret dolgozni, és sokszor inkább bulizások és találkák helyett is a munkát választja. Szerintem mindannyiunk közül ő a legszebb. A kora nem látszik rajta. Hosszú egyenes vörös haja van, igaz ez nem természetes színe, de egyébként is hasonló az eredetivel. A sminkkel nagyon jól bánik, nem tesz fel se túl sokat, de nem hagyja, hogy a bőre olyannak tűnjön, mintha most ébredt volna fel. Az öltözködése nagyon elegáns. Én személy szerint csak egyszer láttam melegítőben, mikor nagytakarítás volt a lakásán. Talán azért éli a magányos nők életét, mert nincs ideje ismerkedni. Néha a munkahelyén lenne alkalma felszedni néhány jóképű pasit, de azok vagy zűrös életűek, vagy munkatársak. Ő pedig teljesen tabunak találja azt, hogy egy kollégájával kezdjen ki. Valahol megértem, mert a múltja ugyebár már elég tapasztalatot akasztott a nyakába.

Anna ugyanis egyszer már férjnél volt. 21 évesen feleségül vette egy közel negyvenéves hapsi, ahol gyakorlaton volt egyetemista évei alatt. (Ez a férfi egyébként mai napig együtt dolgozik vele.) Nagy szerelemnek indult az egész. Összeköltöztek. És anyagilag sem szenvedtek hiányt semmiben. Egy nagymenő ügyvéd és a kis egyetemista lány együtt éltek egy hatalmas házban. A krapek nem is volt már olyan vonzó, és jóképű, de nem lehet megvetni Annát. Elszédítette a luxus, a saját autó, a temérdek mennyiségű pénz. Fél évig minden tökéletes volt. Kit érdekel, hogy a nagy szerelemből érdekházasság lett? A cél csak az volt, hogy ne legyen vége. De aztán ez a Zsolt nevű úriember egyre többet maradt ki otthonról vagy éppen utazgatni küldte egyedül a nejét. Egyik ilyen utazás alkalmával kicsit hamarabb érkezett haza a vártnál, és akkor egy ágyban találta férjét egy 17 éves fruskával. A saját ágyukban. A férfi elkényeztette a másik lányt és megbolondította őt is. Anna otthagyta, hamarosan elváltak, mert a büszkesége többet ért neki a pénznél. Elhatározta, hogy megteremti magának ugyanazt a jólétet, amit Zsolttól kapott, és ez sikerül is neki. Egyedül egy férfi hiányzik az életéből. Persze ez nem teljes cölibátust jelent. Kisebb – nagyobb kapcsolatai voltak. A legutóbbi barátja egy - a szó szoros értelmében – csóró volt. Anna nem vette észre, hogy milyen ügyesen taktikázik a csávó. Majd nem egy hónapig etette és itatta őt, és ő csak egésznap ült a tévé előtt. Némi ráhatás után végül sikeresen lekoptatta a csávót.

Mikor hazaértem már csak arra vágytam, hogy az ágyamba vessem magam. Kicsit rendet raktam, aztán gyorsan lezuhanyoztam, mert most még fürödni se volt kedvem, féltem, hogy elaludnék a kádban. Tudtam, hogy holnapra találkozót beszéltünk meg, és nekem még a kávézóban is el kellett intéznem egy – két papírt, szóval fogtam magam és gyorsan az ágyamba ugrottam. Nem nagyon tudtam elaludni, de erőteljesen próbálkoztam.

Folytatása következik...

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...