Condemned 2: Bloodshot két percen keresztül

Link másolása
Befutott egy új videó a Sega és a Monolith Productions által dédelgetett Condemned 2: Bloodshotról - a játék megjelenésére már nem kell sokat várnunk.
Befutott egy új videó a Sega és a Monolith Productions által dédelgetett Condemned 2: Bloodshotról - a játék megjelenésére már nem kell sokat várnunk.



A videóból egyértelműen kiderül, hogy a grafikára, a játékmenetre és a mesterséges intelligenciára nem lesz panaszunk. Erre elég bizonyíték az a momentum, amikor az ellenfél le akar minket fejelni, vagy éppen egy tárgy után kutat, amellyel leüthet minket - és akkor még szépen fogalmaztam. A játék hangulatát fokozza az online mód is: utóbbit elég sokan lehurrogták, de én azt mondom, hogy várjuk ki a végét, hiszen, hogyha végigvittük a játékot, biztosan jó móka lesz egy-két embernek belenyomni a fejét a WC-kagylóba - mert ebben a játékban ezt is megtehetjük majd. A megjelenésre nem kell már sokat várnunk, ugyanis március 11-én már játszhatunk vele PlayStation 3, illetve Xbox 360 konzolokon.
6.
6.
Avium
az elso condemned egy gyongyszem volt szerintem. kiemelkedett az egyenhangusagbol es a tobbi jatekbol
5.
5.
uszylaci
én ezt nem veszem meg... beteges játék...
4.
4.
Chocho
Miért lennél? :) Anno az első rész is remek volt (PC-n játszottam), a brutalitása pedig nem volt öncélú. Az ilyen, minőségi programok vásárlása csak ösztönzőleg hat a játékiparra.
2.
2.
Uncharted
"a játék megjelenésére már nem sokat kell várnunk." Kijavíttanátok?:) A kell-t rakjátok a sokat-elé:))
2.
2.
Uncharted
Amúgy hatalmas játék lesz! Szerintetek beteg vagyok, hogyha beszerzem?:D
1.
1.
Aramisz93
Tetszik. Első része is fogyasztható volt...ez is biztos az lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...