Megbukott játékai miatt magyarázkodik a THQ

  • Írta: fojesz
  • 2008. február 6.
  • Érdekesség
Link másolása
Bár a Stuntman: Ignition és a Juiced 2: Hot Import Nights elismert címekké váltak az újságírók körében, anyagilag mindkettő játék totális bukás volt a kiadó számára.
Bár a Stuntman: Ignition és a Juiced 2: Hot Import Nights elismert címekké váltak az újságírók körében, anyagilag mindkettő játék totális bukás volt a kiadó számára.



Tegnap megrendezett üzleti konferenciáján a THQ közölte álláspontját az autósjátékok bukásával kapcsolatban. A viszonylag jó kritikák ellenére a játékosokat egyáltalán nem érdekelték a sokat ajnározott folytatások, üzleti értelemben tehát teljes bukásként könyvelhette el a kiadó megjelenésüket. A Stuntman folytatása szerintük túlzottan sok szkriptelt jelenetet tartalmazott, a játékosoknak sok helyzetben igencsak meg volt kötve a keze, manapság pedig inkább a szabad játékmenettel felvértezett programokat kedveli a közönség. A Juiced 2 eredményeiért burkoltan, de a játék összecsapottságát okolta a kiadó: a Hot Import Nights hat platformon tette tiszteletét, s mind a hat verziót egyetlen csapat fejlesztette, amibe már nekik is beletört a bicskájuk. A THQ éppen ezért a jövőben maximum három platformra való fejlesztést engedélyez egy banda számára.

7.
7.
Triple T
Egyáltalán nem teljesített túl jól egyik játék sem az újságíróknál, a Juiced 2 6.8 pontot kapott az IGN-től, a Stuntman pedig 7.1, az túl fényes értékelés.
6.
6.
Glek
Hát én kipróbáltam annó az egyet, de úgy szaggatott mint atom! Pedig az akkori NFS (asszem Most Wanted votl akkor) simán medium-high-on futott! 10 őerc elég is volt belőle...
5.
5.
Csoola
hát sztem önmagukat is okolhatják, mert a hülyék akkor adták ki amikor kijött a ProStreet, az rendben h kiadok között versengés meg minden, de nem gondolhatták komolyan h ez a szar megveri az NFS-t.. én kiprobáltam a juiced 2-öt de örülök h nem vettem meg mert szörnyen ocska sztem... az elsö részét viszont megunásig toltam (pár nap, mert egyx idö után már nem volt benne kihivás)
4.
4.
uszylaci
jaja! meg az 1-el is játszottam, de öszkor, igen, még szilveszter előtt megvolt, sőt, meg is van! nagyon joo játék, hosszú, csapattársat lehet venni, és ugy versenyezni, az irányítás CSAK EGY KICSIT NEM TETSZIK, de egyébként naon joo! lehet kocsiban fogadni.... coool lett a game!
2.
2.
Optimus Prime
A Juiced 2 demója nekem nagyon bejött. Márpedig nekem nem kedvenceim az autós játékok. Szép, látványos menük, hagnulatos zene. Nem annyira giccses, mint az utóbbi NFS játékok és nem is majmolja annyira a Fast and the Fourius filmeket. Külön tetszett a Ford Mutang, amiből megpróbáltam olyan autót varázsolni, mint Barricade a Transformers filmben. :)
1.
1.
uszylaci
pedig joo játék a juiced 2.... annyira eljátszottunk régen vele... meg mostanában is előveszem... olyan joo... meg a stuntman is nasgyon jiooo! igaz, hogy nehéz, de izgi meg minden... ahhhh
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...