Játék készül az új G.I. Joe mozifilmből

  • Írta: Daks
  • 2008. február 12.
  • Bejelentés
Link másolása
2009-ben kerül mozikba az új G.I. Joe film, a Hasbro mai jelentéséből pedig megtudtuk, hogy az Electronic Arts gondozásában még játék is készül belőle.
2009-ben kerül mozikba az új G.I. Joe film, a Hasbro mai jelentéséből pedig megtudtuk, hogy az Electronic Arts gondozásában még játék is készül belőle.

Az EA pedig úgy döntött, hogy ha már a Hasbro-val haverkodik, akkor gyorsan megszerzi magának a Littlest Pet Shop, a Nerf, a Scrabble, a Monopoly, a Yahtzee és a Trivial Pursuit címeket is, és ha már itt tart, akkor aláír velük egy több éves szerződést, mely olyan nagy hírességeket is érint, mint a jelenleg az Activision-nél lévő Transformers. A G.I. Joe játékról egyelőre nem tudunk sokat, EA szokás szerint várhatóan az összes létező platformra megjelenik majd, beleértve a mobilokat és zsebkonzolokat is.
6.
6.
Glek
Mi I am legend óta zombiknak... Azért van hasonlóság! :D De voltak már C-Vitaminok, ilyesmik... xD

Filmre annyira nem vágyok, de egy jó FPS jöhet bármikor. Viszont ha RTS, akkor annyira nem érdekel.. :S
5.
5.
wildláma
anyád ha RTS-t kapunk belőle az mekkora zsír lenne! képzeljétek csak el. választassz hőst, csinálsz magad mellé emberkéket meg hummereket, és letámadod a kobrákat (ez azért vicces mert haverokkal a cigányokat hívjuk kobráknak)
4.
4.
Optimus Prime
Ez most nagy film lesz. Élőszereplős, DeSanto álma hogy film is legyen. Volakép e helyet készült a Transformers. A háború miatt nem akartak egy ilyen filmet bedobni. "G.I. Joe! A real american hero! G.I.Joe!" :D

Fogadjunk, hogy meghagyják a főcímet."mint a jelenleg az Activision-nél lévő Transformers."

Ez viszont jobban érdekel, hallottam is róla, hogy az EA-hez kerültek a jogok. Remélem képesek lesznek végre egy épkézláb játékot összedobni.
3.
3.
Daks
hogyne lett volna, mondjuk eddig rajzfilmes volt osszes. tv series + 1 2 nagyfilmhttp://www.imdb.com/find?s=all&q=g.i.+joe&x=0&y=0
2.
2.
FeroxX
új G.I. Joe film ? Miért volt már G.I. Joe film ? animáció lesz ? vagy élőszereplős ? vagy mi ?infóót kérek !
1.
1.
Glek
WOW... Nem is tudtam róla. :) Remélem vmi meseszerű, taktikai-izomgyakós FPS-t kapunk! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...