A Microsoft hallgat a HD DVD helyzetről

  • Írta: Daks
  • 2008. február 18.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft szerint a HD DVD formátum halálával kapcsolatos, közelmúltban napvilágot látott hírek nem fognak változtatni az Xbox360 megítélésén és pozícióján.
A Microsoft szerint a HD DVD formátum halálával kapcsolatos, közelmúltban napvilágot látott hírek nem fognak változtatni az Xbox360 megítélésén és pozícióján.

Az óriásvállalatnak továbbra is az a meggyőződése, hogy alapvetően a játékkínálat az, amely meghatározza egy konzol népszerűségét. A Toshibával való egyeztetés előtt viszont semminemű bejelentést nem kívánnak tenni az Xbox 360 HD DVD lejátszóval kapcsolatban.
13.
13.
asadasad22
15 (hopcsiri): nem mondanál ilyen hülyeséget, ha fogtad volna a kezedben mondjuk a Lost Odyssey x360 változatát. Fogalmazzunk úgy, hogy nem 1 dvd-s a cucc. És egyre több ilyen játék van. 1 dvd már majdnemhogyy az előző generációnak sem volt elég, a mostaninak az nagyon kevés. Aki lemezt akar cserélgetni, az szopjon csak dvd-vel és cserélgesse az 5 lemezt.
12.
12.
t.roli
gyurka törölte magát... Én kipróbáltam és télleg. Regisztráltam egy olyat h felhasználónév:gyurka, jelszó: gyurka email: gyurka@gyurka.hu
11.
11.
hopcsiri
Jelen generációnak, ha játékra vették nem kell se Blu-ray se HD DVD.
10.
10.
Aramisz93
#12: Amit ehhez a hírhez írt, az fent van...de nem káromkodós ha arra gondoltok...
9.
9.
Glek
Picsa én is! Menthetnétek az üzeneteit mondjuk a gyúrka blogban :D
8.
8.
dareal
afene, lemaradtam a gyurka commentről :D
7.
7.
t.roli
pont ilyen káromkodással :P

Amúgy mennyire szomoró szitu. Meghal a HD-DVD amit az Microsoft pártolt, és gyurka is el akar menni. Totál szörnyűséges helyzet...
6.
6.
amd33
Szerintem nem igen meghatárózó max kicsit én x360 párti vagyok de nem elvakult fanatikus mint gyurka:D de azért várok majd egy külső blu-ry lejátszót x360-hoz amúgy ez a formátum háboru már számomra rég eldőlt annó...
5.
5.
Aramisz93
Nem adnál egy intetjút a blognak gyurika? Sok embernek örömet szereznél vele.
4.
4.
Sogi
mé nem törlöd a gecibe te magad? ehhez is hülye vagy?
3.
3.
Aramisz93
2.
2.
csocsojoco
Szerintem részben! Mert a fő dolog a játékkínálat, persze!

Ebben van az MS-nek msáfél-2év előnye a másik 2 konzollal szemben!

De a film része a dolognak az MS számára is fontos piac, csak ők online nyomják a dolgot!

Akárhogy is, a roszabbik (kevésbé) korszerű formátum mellé állt, hogy keresztbetegyen a PS3-nak és a SONY-nak.Ehhez képest egy nagy presztízs harcot elbuktak! ( Ráadásul sok X360 tulaj veri a fejét a falba a sok HD-DVD lejátszóba ölt pénz miatt)

Így halgass az MS-re!

1.
1.
Aramisz93
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...