Command & Conquer 3: Kanes Wrath látnivalók

  • Írta: fojesz
  • 2008. február 26.
  • Videó
Link másolása
Három új trailer látott napvilágot a Command & Conquer harmadik részének márciusban érkező kiegészítéséről, a Kane's Wrath-ról.
Három új trailer látott napvilágot a Command & Conquer harmadik részének márciusban érkező kiegészítéséről, a Kane's Wrath-ról.






7.
7.
Menti1
NOD powaaa...de csak LAN partyn, mert gépellen nem ér semmit a rejtőzködés. Legjobban a GDI tankja tetszik...elég brutkón végzi a dolgát...de a legszimpatikusabb Kane visszatérése "robotzsaruként" hehe :-). Ő a legjobb karakter Tánya után a C&C-ben.
6.
6.
t.roli
Hát vehetjük mondjuk Epic unitnak a GDI MAmmoth MK II-t, mertcsak egy lehet belőle, bár igaz, nem kell hozzá külön épület.

Isteni lesz ez a játék. Sztem lese töltöm és nem próbálom ki! elötte, mint ahogy szoktam, hanem már azonnal meg is veszem... összes C&C megvan Originalban, pont ezt hagynám ki?

Csak az első videó új, a többi régi
5.
5.
FeroxX
ez az epic unit nagyon jó ötlet :) egy ősi game-ben a KKND Krossfire-ben láttam elősször az epic unit jelenséget mint olyat, és azóta nem is értettem, hogy miért nem használták már fel azóta...(ok tom Total Commanderben van, de az nem is az átlagos RTS)
4.
4.
metafenomÉN
Egyre kifirrotabb és ha valaki még emlékszik kezdetekre tök jól megőrizte hangulatát amellett hogy sokat fejlődött!
2.
2.
Racsika
Ehhe, kicsit mintha mennénk át generalsba, 6 subfaction. Na majd a GDI ariforce general :DDD Jóóóólesz jólesz. :D
1.
1.
wildláma
iszonyat!!!!!!!!!!! (jó)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...