Wii Fit érdekességek és részletek

  • Írta: Daks
  • 2008. február 28.
  • Hír
Link másolása
Több érdekesség és részlet is napvilágot látott az április 25-én megjelenő Wii Fit játékról, és a hozzá járó Wii Egyensúlyozó Fitnesz Padról.
Több érdekesség és részlet is napvilágot látott az április 25-én megjelenő Wii Fit játékról, és a hozzá járó Wii Egyensúlyozó Fitnesz Padról.

A Wii Fit szoftver a Wii Egyensúlyozó Fitnesz Paddal együtt fog megjelenni. A nyomást érzékelő, vezeték nélküli Wii Egyensúlyozó Fitnesz Pad a földre helyezendő, tehát a TV előtt állva remekül használható. Érzékeli a súlyt és az egyensúly eltolódást minden irányban, ezért a Wii Egyensúlyozó Fitnesz Padon állva gyakorlatilag végig irányíthatjuk a képernyőn megjelenő feladatokat, biztosítva a teljes kontrollt a megjelenő mozdulatok felett.

A program 8 ember fejlődését tudja nyomon követni, és folyamatosan ellenőrizni teljesítményüket. Amint behelyezed a Wii Fit lemezt a Wii konzolba, egy új csatorna - a Wii Fit Channel  kapcsolódik a Wii Menü rendszeredhez. Miután a Wii Fit Channel benne van  a menüben, nem szükséges a Wii Fit lemez használata abban az esetben, ha a Wii Egyensúlyozó Fitnesz Padon meg szeretnéd mérni a súlyodat, ha  ki szeretnéd számolni a testtömegindexedet, ha szeretnéd megmérni a tested egyensúlyának központját, és ha szeretnél végigcsinálni egy egyensúly tesztet vagy hogy kiszámolhasd a "Wii Fit" korodat.

Négyféle tréning kategória van, ezen belül aerobic feladatok, izomedzés, jóga és egyensúly játékok. Összesen több mint 40 különböző gyakorlat érhető el, mint például a hullahopp karikázás, a síugrás, a fekvőtámasz kihívás, a ritmusbokszolás, a guggoló evezés, továbbá a klasszikus és az újabb jóga gyakorlatok, mint például a Félhold állás, a  Faág tartás és a Krokodil gyakorlat.
6.
6.
Acer001
Én a BBC-n láttam róla egy hosszas anyagot, bár még nem volt alkalmam élőben látni, de beleszerettem.

Tudja valaki, hogy nálunk lehet kapni, és ha igen, akkor hol?? Help, please!!!
5.
5.
Zizazi
Ket hete "tesztelem", szerintem szorakoztato, foleg ha tobben "bohockodunk". es igen, elbir egy europait is :)

odafigyeltek az aprosagokra is, pl ha tul koran "edzel" a trener "kesik", mert elaludt :)))) vagy ha egymas utan szeretnel tul sok felulest csinalni, kozli, hogy gyere vissza kesobb, mert most nem erzi jol magat... a "kanape-betyaroknak" sportszer, a sportoloknak inkabb csak egy jatek... en nem bantam meg, hogy megvettem...
4.
4.
Rod
NALIAC:

150 kg-ig tud mérni (100 grammos pontossággal), a maximális tűrése pedig 290 kg-os "becsapódás" (azaz ha egy 150 kg-os ember ugrál rajta, azt kibírja)
3.
3.
metafenomÉN
Azért megnézném NALIAC másfélóra játék után hogy vélekedsz a dologról :) a WII alapból is olyan dög fárasztó főleg nekem a csuklóból ha nem érem el egérrel akkor nem is érdekel játékosnak :) Öreg vagyok én már bohócnak bár egy pizza és 1-2 sör melett azért tesztelném...
2.
2.
valentin15
Ugy hallotam elbír 120 kg-ot:D:D

de ez nagyon jóó fanny:D:D

1.
1.
brolin10
Á ez a kis japoknak valo náluk ugy is azért kell ilyen mert nagy ott a zsufoltság .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...