A Ki vagy, Doki? című sorozatból is készül játék

  • Írta: Daks
  • 2008. március 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Eidos bejelentette a nálunk Ki vagy, Doki? címmel két kereskedelmi TV csatornán, és a BBC Prime-on is futó angol kultuszsorozat játék változatát.
Az Eidos bejelentette a nálunk Ki vagy, Doki? címmel két kereskedelmi TV csatornán, és a BBC Prime-on is futó angol kultuszsorozat játék változatát.

Ugrás a galériához

A Doctor Who-ban egy rejtélyes utazó, a Doki a TARDIS nevű szerkezete segítségével bejárja a teret és az időt, különféle kalandokba keveredve. Utazásai során szépséges hölgy utazótársai kíséretét élvezi, kiknek bizony sűrűn szorul a segítségére is.


Az 1963-1989 között futott, 1996-ban egy egész estét filmet megélt, majd 2005-ben újraindított Ki vagy, Doki?-ból az Eidos készít kalandos akciójátékot PC-re, Playstation 2-re és Nintendo DS-re. A megjelenés állítólag nincs vészesen messze, de a kiadó egyelőre nem árult el részleteket a játékról.
12.
12.
reaperboy
Ennyi erővel a rém rendes családrol is lehetne játékot csinálni.Najó annyira nem ismerem ezt a sorozatot csak pár részt láttam
11.
11.
SWBF2
7: nem kell hogy nextgen legyen hogy élvezhető legyen(KOTOR)
10.
10.
SWBF2
Na végre...már nem ártott volna...
9.
9.
Optimus Prime
"Fantastic!" - Ahogy a 9. Christopher Eccleston Doctor mondaná. :)

A sorozat nálam No. 1 a listámon, szorosan a spin-off Torchwood mellett. Szenzációs sorozat, bár meglehetősen fura és bizar, de pont ettől jött be. Már alig várom a 4. évadot.



A játék szerintem egy point and click kalandjátéként lenne a legjobb. Természetesen David Tennant hangjával. Képelem, amint a kék telefonfülkével kószálok, meg egy szónikus csavarhúzóval. :)
8.
8.
Trishtan
Nekem a mostani doki jön be a poénjai miatt :-)

Játéknak mondjuk elviselném, hogy klasszikus point and click legyen, mondjuk a rajzfilm grafikájával, vagy ha már erőltetik a 3d-t Dreamfall, vagy Lost: Via Domus szerű játékmenet lehetne.



Annak, aki nem ismerné a sorozatot, készíttem egy kis háttértörténeti áttekitnést: http://www.adventuregames.hu/hirek/ajem_do_doktor__kalandjatek_keszul_a_doctor_who_bol
7.
7.
Sasong
hát nem tudom nekem tetszik a sorozat igaz az előző doktor jobban tetszett... a játékról annyit majd meglátjuk milyen lesz :-)
6.
6.
Callation
Kiváncsi vagyok ebből milyen játék lesz!
5.
5.
pstomi
szar lesz meg se jelenik next gen konzolra. pc-s verzio nyilván a ps2-set örökli majkd
4.
4.
eNGland
Nem szar.Douglas Adams ezt is megérdemli(habár aligha fog tudni róla hisz már halott).
3.
3.
girgosz
manapság minden sz@arból játékot kell csinálni?
2.
2.
Trishtan
Ezt a mélyreható véleményedet gondolom azután alkottad, miután megnéztél pár epizódot mondjuk a 2. vagy 3. évadból. Ugye?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...