The Sims 3 érdekességek és premier előtti infók

  • Írta: Daks
  • 2008. március 7.
  • Érdekesség
Link másolása
Mégsem kell március 19-ig várni a The Sims 3 premierre, a Games for Windows magazin ma megjelent száma ugyanis több részletet is felfedett.
Mégsem kell március 19-ig várni a The Sims 3 premierre, a Games for Windows magazin ma megjelent száma ugyanis több részletet is felfedett.

A harmadik Sims-ben sokkal nagyobb szomszédságunk lesz, sőt a város nem csak utcákból és lakóházakból fog állni, hanem már eleve megkapunk több szórakozóhelyet is. Lesznek klubok, éttermek, játéktermek, de ha családunk csóróbb félére sikerül, akkor elég lesz közösen kimenniük a parkba, és máris jobb kedvre derülnek. A harmadik részre lecserélik a karakterkészítő rendszert, továbbá újítás lesz, hogy az éhség, háradtság és pisilhetnék mezőket egy magánügyek sávra váltják a készítők, így megkerülve a folyamatos, időrabló tamagochi hangulatot, ami korábban sokakat az őrületbe kergetett. Bővebb részletek később.
10.
10.
Avium
#8 real life simulator :D
9.
9.
Pekferi
am Daks van itt 1 hiba: ..éhség, háradtság és pisilhetnék..

8.
8.
LonGleY
Ez szánalmas.. a csórók parkba járnak, a többi ratyi meg szórakozóhelyekre járnak? Milyen játék már ez?..
6.
6.
westZsolt
háát:DMien kiegészitőtt tudnának még kiadni?Mondjuk van 1 pár(F1-Foci,NBA,NHL)
5.
5.
Petike x
Gondolom azért ésszerűbben megcsinálják ezt, pl. betesznek egy "végezze a magánügyeit" gombot, aztán magától gyorsan megcsinálja azt amire épp szügsége van.



Ez ésszerű is, így az ember többet koncentrálhat az egyedi tevékenységre (szórakozás, képességfejlesztés, ismerkedés) aheylett hogy kis zöld sávokat egyensúlyozna.
4.
4.
Racsika
Éhes vagy? Dobj egy sárgát... Júj... Első még vicces volt, mert nem volt több ilyen játék addig, kettesnek jó volt a grafikája de az eslő kiegnél már meguntam. Most meg kidobják a harmadikat, ami 8dvd avagy 3 blueray lesz alapból, 2+kiegek mind alapból beleépítve, és akkor még jön ehez is a sok cicakutyalónyaralásevésiváspartyzásp1csulásstb....... Hát fura ez az EA mostanában. Inkább gyúrnának rá a RA3ra. :D
3.
3.
westZsolt
2.
2.
Xabinho87
1: Most már ha lemegy a magánügy sáv, elég ha elmész a wc-re.:D Az érdekes lesz, mert meglehet spórolni a hűtő meg a zuhanyzó árát.:D
1.
1.
brolin10
Szolval ha pl éhes nem kell nekünk kaningatni a hütöre vagy mi??
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...