Júniusban kezdődik a Prince of Persia forgatása

  • Írta: fojesz
  • 2008. március 7.
  • Cooltúra
Link másolása
A Variety értesülései szerint június közepén kezdődik a Prince of Persia sorozat filmadaptációjának forgatása Markokkóban, Mike Newell felügyelete alatt.
A Variety értesülései szerint június közepén kezdődik a Prince of Persia sorozat filmadaptációjának forgatása Markokkóban, Mike Newell felügyelete alatt.

A film költségeit fedező Walt Disney Studios és Jerry Bruckheimer Films nagy reményeket fűz a népszerű játéksorozat feldolgozásához. A Mike Newell remek rendező, az eredeti játékot is tervező Jordan Mechner által írt sztorira pedig végképp nem lehet majd panaszunk. Az eredeti tervek szerint jövő nyáron kerülne mozikba a Prince of Persia: The Movie, viszont a készítők egyelőre nem árulták el, hogy a forgatókönyv írók sztrájkja módosított-e valamit a megjelenés dátumán.
21.
21.
deak91
jah mortensen jó lenne a WW-es hercegnek
20.
20.
Kriccs
19.
19.
Kriccs
A már ajánlott 300as figura jó lenne SoT os princenek d emég nálam van 2;) Said a LOSTból és Vigo Mprtensen a Gyűrűk urából
17.
17.
Mater Tom
Aszt hiszem a legjobb választáls Ben Barnes lenne, őt eddig én nem ismertem mondjuk, de a Narnia Krónikái 2-ben játssza Caspian herceget. Bár én személy szerint utálom a Narniát, de ez a fickó nagyon jó pirnce lenne. Ja és csak Orlando Bloomot ne!
16.
16.
kancsoka
jah csák norrist be teni a herceg helyére azt nagyon nagy lenne!de szt a dominic west nem annyira hasonlít a hercegre nem azt mondom hogy egyáltalán nem de szt annyira kereshetnének valakit aki még jobban!
15.
15.
kancsoka
K.mark jah én is azt tenném be szívem szerint csak ugye most még csak a Sands of time-ot filmesítik meg remélem mind a 3-at adaptálják mert szt is a WW hercege a legütősebb akor a legbiztosabb magában azt nagyon birtam!
14.
14.
kasy
Nem kell parázni, ha Bruckheimer keze alatt folynak a munkálatok nincs gond. Keressetek rá a neten egy filmográfiájára és nem hiszem, hogy találnátok ott rossz filmet.
13.
13.
erossa91
Nekem tetszett mind a 3 jatek es remelem a film is jo lesz de ahogy lattom az alkoto gardat jonak igerkezik a movie
12.
12.
Dcrysis02
Csak Csák Norris-t ne!!! :DD
11.
11.
reaper.1911
Ha a film fele olyan jó lesz mint a game akkor már átlagon felüli film lesz!
10.
10.
Aramisz93
Lol és Johnny Depp?? Vagy Gerard Depardiue? XD Pocakos herceg
8.
8.
Shep
Dominic West eléggé hasonlit a Sands of Time-os hercegre. Ő játszotta Theront a 300ban
7.
7.
k_mark93
Szerintem inkább a Warrior Within-es hercegre kellene hasonlítania!Az keményebb:D:)Egyébként én is nagyon várom már a filmet az összes játékot végigtoltam párszoe és remélem a movie-ban sem kell csalódnom majd! POP a király!!!
6.
6.
kancsoka
jah remélem nem valami olyasvalakit raknak be aki egyáltalán nem hasonlit a hercegre!De nem nagyon tudok most mondani aki annyira hasonlitana a Sand of Time-os hercegre de azért kiváncsi leszek!
5.
5.
Thaddeus
No, de ki a főszereplő?
4.
4.
Avium
na de avp-t nem a jatek miatt forgattak hanem a konyvek miatt
3.
3.
Dcrysis02
Mivel nem Boll,ez Toll!!! XDDDDD
2.
2.
westZsolt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...