Új címekkel rukkol elő az EA Sports

  • Írta: fojesz
  • 2008. március 10.
  • Hír
Link másolása
A sokadik FIFA, NBA, Madden NFL és NHL játék után végre újdonságot is láthatunk az Electronic Arts sportjátékokra szakosodott divíziójától, az EA Sports-tól.
A sokadik FIFA, NBA, Madden NFL és NHL játék után végre újdonságot is láthatunk az Electronic Arts sportjátékokra szakosodott divíziójától, az EA Sports-tól.

A hivatalos álláspont szerint jelenleg három vadi új cím is készül a srácoknál: eddig csak egyiküket jelentették be, a humora és stílusa miatt remeknek ígérkező Facebreakert. A másik két sorozattal kapcsolatban semmit sem tudunk, s még csak elképzelni sem tudjuk, hogy mire készülnek a srácok. Annyi biztos, hogy Peter Moore elnök szerint nem készül F1-szimulátor a cégnél, a jogok ugyanis még mindig nem elérhetők.
25.
25.
Vikitiki
kössz az infót ennyit kellett volna tenned az elejétöl és nem az okoskodásodat kellene itt olvasgatnia mindenkinek

:)))
24.
24.
dareal
hanyadikba jársz egyébként? ok, hogy 15 éves vagy, de azt nem hinném, hogy 8. vagy már 1. osztályba járnál, ennyi ésszel megáldva kizárt.
23.
23.
dareal
engem utálnak? érdekes, de nem nekem szoktak beszólni, hanem neked ;) bár tőled komoly értelmezést nem várhatok, elég csak ezt a topicot megnézni :D

de a kérdésedre a válasz, mert látom, hogy egy egyszerű google keresés sem megy neked (gonodlom állandóan csak a zsírszalonnán jár az agyhelyed ;))

európában kizárt, mert az európai jogokat a sony, ill konkrétan az scee a mai napig birtokolja, egyedül amerikában (észak-dél), kanadában, ázsiában stb lehet, hogy lesz, de európában csak az scee neve alatt jöhet ki, ők meg kizárt, hogy x-re kiadjanak (lévén scee a sony egyik leányvállalata, illetve ágazata).

egyébként, egy kis logika. szerinted, ha az ea most egy f1 címen dolgozna, akkor azt hamiltonnal beszélné meg, avagy ecclestone-al? hamilton max reklám arc lehetne (sok egyéb játékhoz is), ennek az egész irománynak ill az előzményének akkor lenne igazán értéke, ha nem hamilton lenne az illető, hanem ecclestone.
22.
22.
Vikitiki
ok fő okos inkább a kérdésekre válaszolnál

akkor nem utálnának ennyien

:))))
21.
21.
dareal
egyébként azt ne várd, hogy vlki az irományodat kibogozza. az élet nem ilyen. no majd rájössz, leghamarabb az érettségin, már ha odáig eljutsz ;)

egyébként ha beszólásról van szó, akkor picit vicces, hogy ezt pont te, a master beszóló sérelmezi :D
20.
20.
dareal
szééépen? lol, hagyjuk.
19.
19.
Vikitiki


dareal

mit szólsz be szépen kérdeztem az f1 ről temeg könyvezel nekem

az hogy szarul irok bogozd ki bakker ha kötni jössz ide akkor menj máshová

18.
18.
Aramisz93
LOL...biztos ezzel akarja kompenzálni azt, hogy csak a malacoknak jön be...lol XD...mindegy hülyeség...
17.
17.
BaDDevils
na vegre megmondtatok az igazat...:))...:P
16.
16.
dareal
no, ilyenkor már nem olyan nagy a pofid? vagy most épp a szokásos esti zsírszalonnát majszolod? :)
15.
15.
dareal
vikitiki, azért arra kíváncsi lennék, hogy szemtől szemben is tartanád-e ezt a stílust, avagy a visszahúzódó kis pattanásos seggként csak állnál mint egy pisis :) szerintem ez lenne a leginkább jellemző :)

egyébként igen, jól gondoltad. anyukám megvette nekem ezt a könyvet, kb általános iskola 4. osztályában. látom neked ez kimaradt, bár őszinte leszek, nem lep meg.



bocsi, nyomoztam utánad egy picit. lányokat nem verek, főleg nem 15 éveset :)

szal kedves Nánási Viktória, vegyél vissza a stílusodból, de gyorsan. ja, és ne zabálj annyit, mert már most úgy nézel ki mint egy disznó, bár egy disznónak azért értelmesebb képe van ;)
14.
14.
Vikitiki


dareal

látom anyád már megvette neked azért vagy ennyire okos

:))))) te kis köcsög
13.
13.
TedThomas
Ebben a bejegyzésben mi volt az információ tartalom?? A Facebreakert már írtátok előzőleg más meg nincs a hírben:))
12.
12.
Kriccs
Pedig má 20 oldalon írták, hogy Hamilton a reklámarc, meg hogy megvette az EA. Komolyan 1 hónapja nézem mikor jelenik meg és puff.....
11.
11.
kicsisasa7
xDD ez jó volt dareal!!:D Amúgy örülök hogy végre mást is csinálnak,csak legyen PC-n is!:)
10.
10.
dareal
9.
9.
Vikitiki
hu bakker nem tudja senki készül ééé f1 gyes game??

hát pedig naon vártam x360 ra ugy látszik venni kell eggy ps3 mat is az f1 végett
8.
8.
greg22
Marad Sony exkluzív az F1!
7.
7.
Petike x
Úgy tűnik valami változás tényleg elkezdődött az EA-nál.
6.
6.
Dr Kratos
Nekem 8,hogy ki gyárt 1 ütős f-1 gammát 2008-ban de akarom !Tök elavult már a legújabb is ,kimi, mc laren, sumi ,ferka,jöhetne már 1 kis frissítés !
5.
5.
girgosz
megbízható olaon kell elsősorban elolvasni nem olyanon ahol olvasók írnak hírt ;) na nem akarom fikázni a GK-t de ez csak valami volt hogy hamiltonnal kööttek vmi szerződést az eanél 5 milláért. azt senki nem mondta merre hogy és miért tették ezt. de ténykén volt leírva h most jön az új forma-1es játék. na de ha a sonynál vannak a jogok akkor csináljá ők! mire várnak?
4.
4.
skiz0
Hmm érdekes, pedig én is úgy tudtam, hogy EA-nál vannak már a jogok, és idén valszeg már várható is egy F1-es game. (nem szeretem a Forma1-et, csak úgy mondom:))
3.
3.
Daveout
na neee! Én erre a játékra alapoztam a jövőmet! De most komolyan...én tény ként kezeltem a dolgot és vártam a nagy bejelentést!!!
1.
1.
Xabinho87
Nem készül F1? WestZsolt október 31.én beküldött hírében ténykénként közölte, hogy lesz F1 amit az EA Sports készít és Lewis Hamilton lesz a reklámarc. Így ellenőrzitek a hírek hitelességét?:DD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...