Itt az első Project Origin trailer!

  • Írta: skiz0
  • 2008. március 13.
  • Videó
Link másolása
A Monolith éppen a mai nap engedte útjára a Condemned 2. részét, ám ők továbbra gőzerővel dolgoznak a F.E.A.R. folytatásán, ahogy ezt a videóból is megtudtuk.
A Monolith éppen a mai nap engedte útjára a Condemned 2. részét, ám ők továbbra gőzerővel dolgoznak a F.E.A.R. folytatásán, ahogy ezt a videóból is megtudtuk.


Az igencsak mozgalmas és egyben hangulatos, majdnem pontosan 2 perc hosszúságú videóban eddig soha nem látott jeleneteket láthattok a Project Origin névre keresztelt F.E.A.R. folytatásból. A grafikára szerintünk nem lehet panasz, hiszen nagyon pofásan néz ki minden, és a trailer alapján kimondhatjuk, hogy a játékot nem lesz érdemes pelus nélkül játszani! Sajnos a megjelenésről nem sok újat tudtunk meg, de ha minden jól megy, akkor idén év végén már kezeink közé is vehetjük a gammát. Mindenesetre már mi nagyon várjuk, hogy végre együtt ugróiskolázhassunk Alma drágával!
13.
13.
shyfter
12.
12.
Melanie
tudjátok mi a "fura"?

az hogy még sose láttuk a kislány "NORMÁLIS" képét nem a VAa durva fejét én inkább a kisérlett elötti fejére lennék kiváncsi

11.
11.
Melanie
Na ez is Jó lesz na várommár
10.
10.
drip
ez nagyon gilette lesz már nagyon várom !!!! Az 1-et végigvittem a pm-et meg most szedem mert hála a videónak újra F.E.A.R mániás lettem:)))))))

9.
9.
L.L.O.Y.D
hmm. érdekes a Perseus Mandate-be 1 teljesen más emberrel vagy mint a sima F.E.A.R.-ben vagy az Extraction point-ban és mégis képes vagy Slowmo-ra
6.
6.
crytek
Alma wade (a zoral kiscsaj :D ) a fődoki egyik lánya . A szőke csaj az a masik lanya. mi(a kari akit iranyitasz) es a telepata commander az meg alma gyermekei tehat nekunk nagyapank a fodoki es nagynenenk a szokepicsa:) tehat mondhatjuk azt hogy elegge beteg egy csalad:D
5.
5.
crytek
FEAR története dióhéjban:



Alma a kiscsaj valami genkezelt lányka aki hatalmasan erős telepatikus képességekkel rendelkezik. Csináltak egy programot origin néven melynek ket prototipusa született. az origin ha minden igaz abbol allt hogy almat tovabb kezelve gyereket szulettek vele. igy szuletett FETTEL aki kepes telepatikus uton iranyitani a clone sereget. És mi magunk. Ezért kapod a jatekban folyamatosan a telepatikus uzeneteket almatol is es a masodik prototipustol is, es ezert vagy kepes a slow-mo ra is. tehat ti egy nagy csalad vagytok:) nah igen am csak kozben tortent valami gebasz es jegeltek a projectet. teltek az evek es ugy gondoltak ujra nekiesnek az originnek. azthiszem ekkor "eled" fel ujra alma aki telepatikus uton iranyitani kezdi a masodik prototipust, hogy bosszut alljon a rajta kiserletezo es gyermekeit elvevo tudos brigadon. ekkor kerulunk a kepbe (gondolom nem veletlenul minket valasztanak a hatterben manipulalo egyenek:) gyak tesztelik az elso prototipust vagyis minket) feladatunk hogy megallitsuk a telepata tabornokot.
4.
4.
jov
Hát ez nagyon tetszik! Talán ezt a játékot várom idén a legjobban, úgy látszik nem fog csalódást okozni!
3.
3.
Scoo
Hát ez tényleg jónak tünik. Kár hogy már teljesen elfelejtettem hogy mi is volt a fear története. Miért is robbant a bomba? Ki is volt a kiscsaj?
2.
2.
skiz0
Hát az nem vitás... Eleve azt nem is a Monolith fejlesztette.. :) De egészen tűrhető lett a PM egyébként szerintem.
1.
1.
dante92
várom már. Remélem jobb lesz, mint a Perseus Mandete!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...