Két hét és itt a Gran Turismo 5: Prologue

  • Írta: Daks
  • 2008. március 14.
  • Hír
Link másolása
Autózás szerelmesei, figyelem! Két héten belül Magyarországra is megérkezik a Gran Turismo 5 Prologue, és jön vele egy új Bundle Pack is!
Autózás szerelmesei, figyelem! Két héten belül Magyarországra is megérkezik a Gran Turismo 5 Prologue, és jön vele egy új Bundle Pack is!

Még több korábbi kép a galériában!

A Sony Computer Entertainment Europe és a Polyphony Digital örömmel jelentik be, hogy a Gran Turismo 5 Prologue, a későbbiekben piacra kerülő, PS3-ra kifejlesztett Gran Turismo 5 előzetes verziója március 26. szerdától lesz kapható. A csak a játékot tartalmazó BD verzió bevezetésének napjától egy PS3 csomag is a boltokba kerül, amely egy 40GB-s PS3 modelltcsomag mellett egy Gran Turismo 5 Prologue játékot is tartalmaz.
8.
8.
Aramisz93
#7: 399? Nem 39-et akartál írni véletenül?
7.
7.
Wizard8
399 euro lesz en azt olvastam de ez engem is erdekelne pontosan mert most fogok ps3 at venni es erdekelne hogy varjak e erre a pacre?:)
6.
6.
girgosz
5.
5.
Glek
Jah atom szar :D De az csak a boxban olyan... játék közben szép.

Mondjuk a 18. képen megint ótvar a háttér... Mikor a 350Z megy az erd?ben. Meg van csinálva kb 3 fasor, azok mögött meg atomronda kép az egész... :D Mondjuk ne sétakocsigázzál, akkor úgyse látod a környezeted, a kocsi meg olyan gyönyör?, hogy úgyis extázisba kerülsz :D
3.
3.
Pekferi
á, miért nincs szerk, szal a teljesbe is ilyen?(az épület?)
3.
3.
markopolo1811200
Tudja valaki, hogy mennyibe kerül a csomag?
2.
2.
Pekferi
3. képen nagyon csúnya az épület fenn
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...