Knights of the Old Republic 2 finomságok

  • Írta: Shifty
  • 2004. június 23.
  • Képek
Link másolása

LucasArts-ék nagyon bekeményítettek az idén és a KOTOR folytatása mellett hamarosan piacra kerül a Battlefront és a Republic Commando. Baalint elvtárs egy rövidebb lélegzetű interjúval szolgált nektek, melybe számos érdekességet tudhatok meg. A képek magukért beszélnek...csak győzzük kivárni az évvégét vagy a jövő évet!

 

UPDATE: Közben kijött egy háttérkép is melyet igazán érdemes lenne megnéznetek és lekapnotok, mert csodálatosra sikeredett! Valamiért nem akarja nekem belinkelni a nagy képet így azt itt eléritek

2.
2.
mozdi
Sziaszok mozdi vagyok! Állandóan ezen az oldalon lógok.. A battlefront már meg van és a republic commandót ma kapom meg ha kell szívesen továbbítom postán :-) Egy Jedi Mindig segít.. (csak küldjetek egy dvd-t vagy kettőt egyre nem biztos hogy rá fogy férni képfájlokkal dolgozom..
1.
1.
mozdi
Sziasztok mozdi vagyok tök jó minden végre megtaláltam azt az oldalt ahol minden van a sztarwarsról nagyon jók a screenshootok remélem több is lesz. Én is játszok a játékkal (kotor 2) Már malahcor V-n vagyok de darth treyát (ha jól írtam semmivel sem tom megölni)

pedig jó karakterem van level 21 jedi consular és level 4 jedi whatchman.ha kell a mentést el tom küldeni nézzétek meg hogy mi van vele azt már tom hogy kifogytam a medpackból de ez egy igazi jedinek nem jelent gondot. :-)

ha tudtok segíteni itt sz emaulcímem:modzi@citromail.hu





















































































































Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...