Ingyenes Burnout Paradise kiegészítő várható

  • Írta: fojesz
  • 2008. március 14.
  • Érdekesség
Link másolása
A Criterion Games ígéretei szerint hamarosan egy új, teljesen ingyenesen letölthető extra tartalom válik elérhetővé a Burnout Paradise játékosai számára.
A Criterion Games ígéretei szerint hamarosan egy új, teljesen ingyenesen letölthető extra tartalom válik elérhetővé a Burnout Paradise játékosai számára.Nincs is idegesítőbb jelenség annál, mikor a fejlesztők némi újdonságért cserébe több ezer forintot húznak le a játékosokról, miután azok már beruháztak a szintén nem két forintot érő programba. A Burnout Paradise fejlesztői is így tesznek majd, ígéreteik szerint azonban lesznek ingyenesen elérhető extra tartalmak is, mint például a soron következő, mely a Paradise City környékén húzódó szigetvilágot nyitja meg a rajongók előtt. További konkrétumokról nem tudunk, így a csomag érkezési dátuma sem ismert.
8.
8.
peterpal7
Nekem is az elsők között lenne a beszerzési listán ha lenne konzolom.
7.
7.
d15a5t3r
Hogy milyen igazad van WAZ!!! Elképesztő hangulata van a videók alapján! Tuti h én is rávetném magam ha lenne boxom...

6.
6.
westZsolt
Frankóó,bekéne má nekem is újjitani(csak piiz kéne:P):D
4.
4.
zajré
nagyon jo a game most 55% nál tartok sztm a játék hibátlan

3.
3.
Zolaegerszeg
nem csak hogy lelassítja hanem ezt olyan baromi jól oldották meg hogy már csak a törésmodell is megért 11k-t
2.
2.
Waz
Ha lenne boxom tuti ez lenne az elso game amit beszerznék rá. Annyira jó hangulata van egésznek.Próbálom elképzelni a flatoutot ilyennek, de valahogy nem tudja vissza adni azt a bournout-os fellinget.A legjobb az egészben -nem tom hogy van-e ebben is- , hogy vissza nézheted(lassítva) ahogy a másik autója totál károsra verődik. Fullos játék. + a kiegészítők amik még megdobják a játékot. Kár hogy PC-re ilyet nem csinálnak pedig lenne kereslet 1 igazán jó roncsderbis autós játékra :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...