Bővített kiadással jelentkezik a Lost Planet

  • Írta: fojesz
  • 2008. március 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Hónapok óta pletykálnak a Lost Planet Colonies-ről: sokan folytatást reméltünk, mások az árral kapcsolatos, kiszivárgott hírek alapján kiegészítőre tippeltek.
Hónapok óta pletykálnak a Lost Planet Colonies-ről: sokan folytatást reméltünk, mások az árral kapcsolatos, kiszivárgott hírek alapján kiegészítőre tippeltek.



Végül azoknak lett igazuk, akik az utóbbi felvetés mellett tették le voksukat: a Lost Planet: Extreme Condition - Colonies Edition ugyanis az alapjáték bővített kiadása lesz. A pénzlehúzás szagát érezni ugyan, azonban a Colonies mindenképpen jó vétel lehet majd azoknak, akik nem játszottak a Capcom külső nézetű lövöldéjével. Harminc dolláros ára (hozzávetőlegesen ez egy újonnan megjelent cím árának a fele) ellenére számos extra meglepetést tartogat a rajongók számára - olyanokat is, amelyek még a szintén bővített PS3-as változatban sem kaptak helyet. Három új egyjátékos, hat többjátékos mód, új multiplayer pályák és karakterek állnak a játék fícsörlistáján, és nem utolsó sorban a cross-platform multiplayer, mely lehetővé teszi, hogy a PC-s és X360-as játékos (PS3-as verzió sajnos nem lesz) egymás ellen nyomulhassanak - megjelenés május 27-én.

További új képek a galériában

6.
6.
Glek
LOL! Jól látom, hogy az ott egy sivatagos pálya??? HÁHÁ hagyjuk már! xD
5.
5.
Glek
Igen a főfőmuftira, aki röpköd a torony körül... :D
4.
4.
viceviktor
sztem a leg föbbre gondol:D én kiakasztottam::P sokat probálkoztam annál:S
3.
3.
Shagy
melyik főmuftira gondolsz mert a legvégén a csávó kb két perc volt
2.
2.
westZsolt
Én most akarom megvenni a Lost palnete-t ps3-ra és megis fogom:P
1.
1.
Glek
Pfff... isten őrizz... Még1x elő nem veszem ezt. Főmuftit ki tudta valaki nyírni? :) 360-on
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...