Nem lesz Rainbow Six: Vegas 2 demó

  • Írta: fojesz
  • 2008. március 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Tűkön ülve várjuk a Rainbow Six: Vegas 2-t, ám sajnos kénytelenek vagyunk a megjelenés napjáig kibírni akciózás nélkül, ugyanis a fejlesztők nem készítenek demót a játékból.
Tűkön ülve várjuk a Rainbow Six: Vegas 2-t, ám sajnos kénytelenek vagyunk a megjelenés napjáig kibírni akciózás nélkül, ugyanis a fejlesztők nem készítenek demót a játékból.



Phil Therien, a játék dizájnere egy interjú keretében árulta el a GamesIndustry.biz munkatársainak, hogy a megjelenésig hátralévő rövid idő miatt nem készül kipróbálható változat a Rainbow Six: Vegas második részéből - a konzolos játékosok tehát kénytelenek várni a jövő heti, a PC-sek pedig az április 15-ei megjelenésig. Az interjúban egyébként további érdekességeket is olvashatunk: Phil elmondja véleményét a hardcore lövöldözős játékok piacáról, kiderül, hogy miért nem lesz négyfős kooperatív mód, illetve újra megerősíti, hogy nem készül Nintendo Wii-s Rainbow Six: Vegas. Az interjút az alsó linkre kattintva érhetitek el, alatta pedig egy (eddig) négyrészes videósorozatot találtok, amely a játékban használható high-tech kütyüket mutatja be.









10.
10.
Dentis 360
Félek,akkor a Far Cry 2-ből em lesz....
9.
9.
Glek
Hát azt még meg is értem, hogy nincs röktön demo, mert a sok hülye gazdag ficsúr megveszi, aztán vagy tetszik neki vagy nem... Viszont az már inkább geciség ha egy játékhoz később sem adnak ki demot. >(
8.
8.
westZsolt
ááá de tecccik:D:DNajóó később beszerzem:P
7.
7.
westZsolt
3) Tőkéletesen igazad van ,még szépen is fejezted kimagad barátocskám:D Én nekem teccik de nem merném megvenni(ps3)mert ha mégse akkor kibasztam elég sokpénzt az ablakon. A Lost Planet-el úgyan ez volt gondoltam 1rakás +zarrr, letőltőm a DEMO-T erre űber fasz_:D És ha lessz pénzem megis veszem, ezzel a NO DEMO-val csak maguk ellen tesznek,lusta bu_ik én plo a DEMO-k alapján is itélek,sok játék teccet megmár demo alapján. És lehet hogy 1 pár vsárló ez miatt nemfogjamegvenni.(kőztűk énis) Tavaji nem teccet de ez most bejőn de nemmerek beruházni elleszek én a LOST PLANETTEL MEG A GT5 Prologue-val:D
6.
6.
Guppi
Nekem ki sem jön az új demók menűpont. :(
5.
5.
tjames
#3: azt akartam mondani hogy több mint egy HÓNAPJA! nincs demo. Elírtam
4.
4.
ChainGun112
2:igaz és ha jól tudom akkor 20-án adják ki a konzolos verziót addig nincs sok idő

3.
3.
tjames
Azért ez g.e.c.i. dolog a kiadóktól, hogy több mint egy hete semmi demo. Szerintem az egyik legjobb fegyver a torrent ellen a demo. Az ember kipróbálhatja, mielőtt megveszi. Sokan mondják itt is az oldalon hogy csak azért zeraw-olnak hogy érdemes e kiadni rá pénzt, s ha igen, csak akkor veszik meg. Nekem meg pláne jó lenne a demo, hisz ez az egyetlen módja hogy dönteni tudjak, s nehogy s.z.a.r-t vegyek. Egyszóval *aszom a szájukba! Mindegyik kiadónak!
2.
2.
Dcrysis02
Nagy ügy,mintha mostanában jelenne meg jó játékból demó....semmi
1.
1.
szabi113
Box-ra már tölthető a netől :)

Bár én kihagyom nem az én müfajom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...