Május végén érkezik a Fable második része?

  • Írta: fojesz
  • 2008. március 18.
  • Pletyka
Link másolása
Remegve várjuk már a Fable 2 megjelenését, s bár legutóbbi információink szerint ez októbernél előbb nem történhet meg, egyesek úgy tudják, talán mégis.
Remegve várjuk már a Fable 2 megjelenését, s bár legutóbbi információink szerint ez októbernél előbb nem történhet meg, egyesek úgy tudják, talán mégis.

Ugrás a galériához

A Play.com online áruház honlapja szerint ugyanis május 30-ától már megvásárolható lesz a Fable 2: az érdeklődők helyben elő is rendelhetik a várva-várt X360-exkluzív játékot. Bár a legutóbbi hivatalos információk szerint októbernél korábban nem jelenhet meg Peter Molyneux mester új alkotása, néhány kolléga már felvette a kapcsolatot a Microsofttal, hogy mi a helyzet: egyelőre nem válaszoltak türelmetlen kérdéseikre.

12.
12.
Brundle
#11: Így hogy nem eredetid van, max azt tudod csinálni hogy nyomd a kampányt hardban és úgy izgibb, meg minden pályán vannak bónusz feladatok achivmentekért, amiket elég nehéz megszerezni, de ezek miatt jók.Mondjuk ha nem vagy a bneten,lehet nincs achivment rendszered,nem tudom..
11.
11.
Hycker
idevele izibe pcreMOST xD

nagyon várjuk :)
10.
10.
én is a Fable 2 miatt vettem, csak azért és semmi másért :)
9.
9.
seci92
Még 1 ok a boxra! Lehet elcsábulok..........
8.
8.
de szép, meg de jó is lenne ha jönne...

mint a mesében:

április végén gta4, május végén fable2, alone in the dark, június végén soul calibur4, novemberben meg resident evil5, tekken6.

háát perszeeee :D:D:D
7.
7.
amd33
Isten kira drip majd nézd meg jó minőségű gameplay jeleneteket róla nagyon üt és már nagyon várjuk mert szerintem nem egyedül én vagyok igy vele!Császárság:D

6.
6.
drip
Ezek X360 képek???Hát nem tom de nekem nem nagyon jönnek be be!Amugy az első részét én is imádtam reméleg pc-re is kijön minnéll hamarabb

5.
5.
Vincenzo
én meg remélem jön vmi számomra elérhető platformon is(PC/PS3) mert az első részét nagyon imádtam, így ezt sem szeretném kihagyni
4.
4.
pstomi
remélem magyar nyelven jön.
3.
3.
Petike x
Kamu.



Az emberek már megtanulhatnák hogy az online boltoknak nincs titkos kapcsolatuk a kiadókkal, egyszerűen csak körülnéznek a neten, és tippelnek.



Néha rosszul.
2.
2.
Glek
Jeeee! Ha valaki szakítani fog a szokásokkal akkor az Molyneux lesz. :D Bejelenti sokkal későbbre, aztán jön a meglepi... Amúgy sztem 98% hogy üzleti fogás... :P Így mindenki náluk rendeli elő. :) Kicsit se egyértelmű.
1.
1.
zaz
iostenem de jó lenne...bár ebben én nem nagyon bízok....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...