Játék készül az év legígéretesebb anime mozijából

  • Írta: Daks
  • 2008. március 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Mamoru Oshii, a Ghost in The Shell, a Tachigui és a Blood+ alkotója új anime mozival rukkol elő idén - a The Sky Crawlers-ből játék is készül.
Mamoru Oshii, a Ghost in The Shell, a Tachigui és a Blood+ alkotója új anime mozival rukkol elő idén - a The Sky Crawlers-ből játék is készül.

A The Sky Crawlers játék fejlesztéséről Japán legnagyobb játékmagazinja, a Famitsu számolt be. Az újságban megjelent cikk fordításából megtudtuk, hogy az anyag Nintendo exkluzív lesz, a fejlesztését pedig a Namco Bandai Ace Combat sorozatokért is felelős programozói csoportja végzi.


Az alternatív idősíkban játszódó történet főhősei profi repülőgép pilóták, akik naponta kockára teszik életüket hazájuk védelmében. A The Sky Crawlers (eredeti nevén Sukai Kurora) filmet a Production I.G készíti, a történetet Chihiru Itō írja, a szereplők kinézetét Tetsuya Nishio álmodja vászonra, a zenét Kenji Kawai komponálja, a rendezői székben Mamoru Oshii foglal helyet, míg a moziban való bemutatásról a Warner Bros. Japan gondoskodik, a rossz hír pedig, hogy Európa sajnos ebből is kimarad. Persze ha kijön a DVD, akkor az eBay-ről bárki beszerezheti a művet!
7.
7.
milkatej
és nem lehet valahogyan pc-re is megszerezni netán esetleg valamilyen ps-re vagy xbox-ra semmi kedvem egyfolytában ide-oda rángatni a kezem hogy eltaláljak valamit
6.
6.
Glek
Uhh ez állat lehet! Szeretem a repülős témákat... animékat kevésbé, de csak egy jót kéne végignéznem hogy rászokjak... :) Igaz azt még nem találtam meg, de erre azért felfigyeltem.
5.
5.
brolin10
A végén az a két repülö ugy nézet ki mint két pénisz
4.
4.
Rod
Ha más kotrollere lenne a Wii-nek, nem adtak volna el belőle ennyit :)
3.
3.
Asher
Pont az, hogy minden játékot "nuncha" fejlesztenek. Nem mint valami kiegészítő, hanem alap irányítás a kalimpálás. Ezzel nem leszolni karok senkit, csak nem az én világom.
1.
1.
Asher
Miért kell ezt a Wii-t erőltetni. Ha normális kontrolere lenne semmi bajom nem lenne vele. De így.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...