Mozgásban a Race Driver: Grid

  • Írta: fojesz
  • 2008. március 19.
  • Videó
Link másolása
Másfél perces trailer érkezett a Codemasters új autóversenyéről, a Race Driver: Grid-ről: a felvételen a játék motorjával készült, rendkívül impozáns jeleneteket láthatunk.
Másfél perces trailer érkezett a Codemasters új autóversenyéről, a Race Driver: Grid-ről: a felvételen a játék motorjával készült, rendkívül impozáns jeleneteket láthatunk.


11.
11.
jovo
10.
10.
drip
és mi lenne a címe?:Need dirt for GTR flatout speed :D
9.
9.
Shagy
Codemaster = minőségi autó gém ( sztem ) nekem eddig minden codemasterses autós game bejött jobban mint a need for speed - ek .
8.
8.
Ne4ndR
szerintem olyan lesz mintha összegyúrták volna cmr:dirt-öt, NFS pro street-et, GTR-t és flatout2-őt.

várjuk
7.
7.
tjames
#5: Nem vont itt párhuzamot senki a két sorozat közt! Hacsaknem azt, hogy mindkettőben kocsikat kell vezetni. Tőlem aztán bármilyen jó is a TOCA vagy lesz a GRID, mivel SOKAT autósjátékoztam az utóbbi fél évben (direkt nem szimulátort, és nem árkádot mondtam, nehogy valaki fennakadjon) N E M É R D E K E L !

Szeretem az ilyen hozzászólásokat, aminek semmi alapja nincs. Megértem ha szimulátor fan vagy, de itt senki sem vont ilyen téren párhuzamot.
6.
6.
metafenomÉN
Legutóbbi NSF el már nem is játszottam megnéztem és annyi, az eljén pedig milyen jól indult.

Nem vagyok oda az autó versenyekért de ez nagyon jól néz ki!
5.
5.
Skitz
Azért ne keverjük a Toca-t az NFS-sel. Én még a Toca sorozatokban nem csalódtam eddig. Remélem igy marad és a videót elnézve nem fogok.
4.
4.
szab92
Én sajnos már a legutóbbi nfs-ben is csalódtam közel sem olyan jó mint a régebbirek igazad van tjames nekem is elég. de azért az astonmartin az teccik az elején :D
3.
3.
tjames
Jó. Teccik. DE. Az a baj hogy a közelmúltban volt szerencsém autózni eleget (NFS:MW, NFS:C, NFS:PS, Dirt, és korábban egy kis Forza2) A kormányomat is eladtam, mivel a várva várt Forma1-es játéknak se híre se hamva. PG-ek nem jöttek be. Szal most egy kicsit elég volt a kocsikázásból. Kormányyal már biztos nem próbálom ki :)
2.
2.
Aramisz93
Várom. Ha hozzák a ToCa színvonalát nem lehet gond.
1.
1.
westZsolt
Jólnézki ,jó a hangulat,de 1 DEMO azért kell mielőtt nagyott nyilatkoznék:P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...