Az első magyar Age of Conan interjú

  • Írta: dareal
  • 2008. március 22.
  • Hír
Link másolása
Az ageofconan.hu oldal szerkesztőségét végre megtisztelte a Funcom, és válaszoltak az oldalt látogatók által összeírt kérdésekre.
Az ageofconan.hu oldal szerkesztőségét végre megtisztelte a Funcom, és válaszoltak az oldalt látogatók által összeírt kérdésekre.

Akik figyelemmel kísérik az Age of Conan-t már rengeteg érdekességet láthattak, de még mindég vannak olyan kérdések a játékkal kapcsolatban, melyekre a válasz rejtve van előttünk. A Funcom okosan, kis szeletekben adja az információkat, így minden interjúban találunk valami újat,minden képen felfedezhetünk valami érdekeset. Az első magyar interjúban a mi közösségünk tagjai által feltett kérdésekbőlválogattunk. Az ő reményeik, kiváncsiságuk készítették a kerdéseket, szóval ne várassuk tovább őket. Kezdődjék az interjú!

H: Mindenek előtt szeretném megköszönni a magyar rajongótábor nevében, ezt az esélyt és hogy válaszolsz a kérdéseinkre ma.
Egy hete megkérdeztük a rajongókat: "Ti mit kérdeznétek a Funcomtól, ha esélyetek lenne rá?" Rengeteg hozzászólás érkezett és köztük sok a játékosok által létrehozható városokkal kapcsolatban, ami az egyik legizgalmasabb újítás jelenleg az Age of Conan-ban. Korábban Gaute Godager említette, hogy a presztízs osztályok korlátozzák a játékosokat, szóval jó eséllyel el lesznek távolítva a játékból. A városokkal kapcsolatban el tudnád mondani nekünk, mi a helyzet a presztízs osztályokkal? Hogyan tudunk jelenleg építkezni?

JS: A Prestige osztályok állapotára való tekintet nélkül természetesen képes leszel játékos városokat építeni. Mikor legutoljára láttam, az Építész szerepkör még mindig benne volt a játékban, rájuk van szükséged, ha épületeket akarsz felhúzni a saját faludban.

H: Sok jó dolog megtalálható jelenleg a bétában, de pár dolog még tesztelésre vár. Mi történik jelenleg a bétateszten? Mi okozza számotokra a legnagyobb problémát jelenleg? A legfontosabb talán az, hogy mennyire lesz hasonló a béta ahhoz a változathoz, amit májusban kiadtok? Elegendő idő jut tesztelni mindent? Láthatunk játékosok által készített városokat már a bétában, vagy ez majd egy későbbi javítással kerül bele talán?

JS: A játékos városok már bent vannak, de a bétások számára még nem hozzáférhető az építési lehetőség. Az MMO játékok állandóan fejlődnek és emiatt soha nem lesz "elég idő" a befejezésükre, folyamatosan dolgozhatsz rajta a végtelenségig. A legnagyobb problémák állandóan változnak, megjavítunk valamit és megyünk a következő problémára. A bétaváltozat lesz az a verzió, amit májusban kiadunk, sőt, valójában az lesz a legfrissebb változata a játéknak, mert rajta lesznek azok a javítások, melyek mesterpéldány elkészülte után jönnek ki. [...]

Érdekel az interjú többi része?
Irány az ageofconan.hu magyar rajongói oldal!
1.
1.
Trishtan
Én azt kérdeztem volna tőlük, hogy mikor lesz már Longest Joourney 3 :-D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...