Rekordokat dönt a Super Smash Bros. Brawl

  • Írta: Daks
  • 2008. március 25.
  • Hír
Link másolása
A Super Smash Bros. Brawl megdönti a Nintendo mindenkori eladási rekordját - a Nintendo Wii exkluzív játékból percenként több mint 120 darab kerül eladásra.
A Super Smash Bros. Brawl megdönti a Nintendo mindenkori eladási rekordját - a Nintendo Wii exkluzív játékból percenként több mint 120 darab kerül eladásra.

Az akciójátékból a 2008. március 9-i piacra kerülése óta az USA-ban több mint 1,4 millió darabot adtak el – csak március 9-én  874.000 darab fölött. Megjelenésétől március 16-ig percenként több mint 120 darab került az eladói pultra.

A cím Super Smash Bros. Brawl  szinte végtelen számú játéklehetőséget kínál a használóknak. Az eddigi klasszikus Nintendo-karakterek, például  Mario és Pikachu, olyan új szereplőkkel bővültek, mint Sonic The Hedgehog és Solid Snake. Az előző játék a  Super Smash Bros. Melee  sorozat a 7 millió fölötti eladott példányszámával a legnagyobb mennyiségben eladott Nintendo-GameCube cím volt.
10.
10.
SWBF2
Poén végére szmájlit szoktak rakni+a 11-es hsz is olyan tapló lett mint az 1.

9.
9.
Glek
Huhh Norbi most rendesen magadraharagítottad a népet... és jogosan :P :D
7.
7.
Rod
Alig várom, hogy megjelenjen itt is a Smash Bros Brawl, előrendelős téma lesz, az tuti ^^



Aramisz93:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_video_games
A sima Super Mario Bros. az, amire te gondolsz (40 milliót adtak el belőle) de nem ez a világrekorder :) Az elvileg a Sims.
6.
6.
SWBF2
mnorbee:gyurka örököse
5.
5.
Dcrysis02
Jaja,de yó volt mari-val ugrálni még réééégen az N64-en...emlékszem mikor elaludt álmába azt mondta hogy:ájjj spagetti vagy mi :DDD
4.
4.
Aramisz93
Ha jól tudom a világ legtöbb példányszámban eladott játéka is nintendo volt. Talán a Mario 64? Mindegy. Ezzel most nem is tudom mit akartam csak úgy eszembe jutott =)
3.
3.
Rod
#2:

"Szokásos" történet: jönnek a nagy gonosz űrlények, kedves hőseink pedig összeállnak és erőiket egyesítve visszaverik őket.

Ez a sztori mód, ~7 óra alatt kinyomható, de ez a játék 150%-ig a multiról szól :)
2.
2.
Aramisz93
#1: Menjél azt játszál a cső fpseiddel.



#2: kb. semmi története sincs, mert ez egy verekedős játék.
1.
1.
Dcrysis02
1:Naponként egy degenerált ember ir véleményt,gratulálok tied ez a nap!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...