Elindult a Battlefield: Bad Company bétatesztje

Link másolása
Ma elindultak a Battlefield: Bad Company béta szerverei. Akiknek sikerült kulcsot szerezniük, mostantól egy hónapon át tesztelhetik a játék Goldrush módját két pályán.
Ma elindultak a Battlefield: Bad Company béta szerverei. Akiknek sikerült kulcsot szerezniük, mostantól egy hónapon át tesztelhetik a játék Goldrush módját két pályán.

Ugrás a galériához

Hogy pontosak legyünk, az Ascension és Oasis nevű csatatereken kell a csapatoknak megvédeniük, illetve elpusztítaniuk az egy ládányi aranyat. A bétaverzióban húsz unlockolható puskát kapnak a játékosok: tizet pontokkal lehet megszerezni, míg a másik tizet pénzért lehet megvenni LIVE-on keresztül. (Remélem, hogy a játékosok nem vesznek majd fegyvereket, és rájönnek a srácok hogy ez a fajta üzletpolitika felejtős.)
11.
11.
amd33
Én egyedül csak everquest 2 mmo-zok pc-n de akkor is jobb pc-n sokal az iráyniás fps-ekbe persze konzolon is szokható én se tolok már pc-n eq2-n kivül semmit csak netezek:D
9.
9.
tjames
Én is CSAK konzolon játszom
8.
8.
Glek
Egyet értek Aramisszal... nem is játszok már PC-n... Kivéve BF2... :P

De ez állat lesz!!!!!!!!!!!!!!
7.
7.
Aramisz93
#5: Én meg tapasztalatból mondom, hogy minden fps jobb konzolon kivéve a CS-t...nem is értem azt hogy adhatták ki konzolokra...
6.
6.
westZsolt
Nemtom, nekem bejőn az írányítás:D lehet hogy még a ps1-2-idején égett belém:P
5.
5.
tombar
4.
4.
Shadowsomi
De ez milyen hülyeség már, hogy pont egy fps játékot nem csinálnak meg pc-re, holott konzolon azok a leg szarabbak az irányításuk miatt ( és ezt tapasztalatból mondom, mert nekme is van konzolom). Tiszta idióták ezek a fejlesztők!!!
3.
3.
Dentis 360
Nagyon remélem,hogy lesz valha majd PC-re is...
2.
2.
Aramisz93
Le kell tölteni a játékot? Ládányi aranyat? Húúú de fantáziadús... XD
1.
1.
tjames
Itt olvasható róla egy blogbejegyzés. Ezalapján ÉRDEMES lesz félretenni a rászánt pénzt!

http://www.gamer365.hu/blog_post.php?id=7948
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...