Folytatódik a 50 Cent: Bulletproof

  • Írta: fojesz
  • 2008. március 25.
  • Bejelentés
Link másolása
Annyira jó volt az a 50 Cent: Bulletproof, hogy muszáj lesz neki folytatást csinálni. Szerencsére az Activision Blizzard nem húzza sokáig az idegeinket: jön a második rész!
Annyira jó volt az a 50 Cent: Bulletproof, hogy muszáj lesz neki folytatást csinálni. Szerencsére az Activision Blizzard nem húzza sokáig az idegeinket: jön a második rész!

A Bulletproof-ban anno volt sok fegyver, sok erőszak és persze ott volt 50 Cent is az ügyeletes terminátor szerepében. Úgy tűnik, nem csak nekünk nem tetszett az ötlet, a szaksajtó átlagosan ötven százalékot sem adott a játéknak értékeléskor. Üzletileg mindenesetre folyhatott be némi pénz az akkori kiadó, a Vivendi Games számlájára, ugyanis az Activision Blizzard úgy döntött, folytatja a rapper történetét. A játékot a májusi EGM-ben leplezik majd le - bővebb infókra és képekre addig várnunk kell.

29.
29.
Aramisz93
#29: Főleg, hogy a Leo nem is nyert Való Világot...amúgy tényleg egy köcsög...de akkor is XD
27.
27.
wildláma
nagyképű ez a 50 cent nem bírom olyan mint magyarországon a Leo (való világ show nyertes)
26.
26.
huszti
nekem a fekákka semmi bajom, de gané a reppjük :D (SZVSZ....)
25.
25.
DON
Hallod mi van veletek a "rep" :D:D:D a legjobb a világon. És még a régi fifty-játék is jól sikerűlt.
24.
24.
Aramisz93
#24: Azzal pont az ellenkezőjére gondoltam...de igen lehet, hogy idézőjelbe kellett volna tennem, hogy feltűnjön =)
23.
23.
Ryo
A niggerezést jó lenne befejezni....a rasszista kijelentéseket irogasd a kurucz-os gyökerek oldalára...
22.
22.
felegyi
11# Azért ekkora hülyeséget ne irj!Méghogy nem a pénz miadt rappel... Akkor gondolom azért volt 50k a jegyár fél éve amikor Pesten fellépett!
20.
20.
Dcrysis02
Ugytudom nem vonul vissza.Csak a Before i Self destruct cimű albuma kijövetelével lejár a szerződése az Interscope-al.ezután független lesz és úgy tolja.
18.
18.
westZsolt
én nem jáccotam vele,sokan mondják hogy szar,én a 2-nek drukkolok"HIP-HOP" RAP=DR.úr
17.
17.
dante92
Végigvittem az 1. rész (semmire nem emlékszem belőle), de nekem tetszett (arra emlékszem). Remélem ez a rész is jó lesz!
16.
16.
kasy
westZsolt! Nem vágom ezt a rep műfajt, de gondolom valami olyasmi lehet mint a rap... :D:D Egyébként senki nem fikázta a "reppet", mondjuk én személy szerint bírom fiftysanyit a maga híp-háp vagy árendbíjével.

A játéka viszont gusztustalan volt és a második rész sem kecsegtet sok reménnyel.
15.
15.
westZsolt
A reppet meg sztem nemkéne fikázni....
14.
14.
westZsolt
1-el nem tudtam tólni,de drukkolok a 2-nek rengeteg embernek aki gettokban lakik,meg genkszter repper azokna sokat jelent :D
13.
13.
tombar
13: sztem nem kell. érted így is. XD
11.
11.
Aramisz93
#12: Ezt kifejthetted volna bővebben is...
9.
9.
Aramisz93
A Curtis cimű albuma után ami most jelent meg csinált ovlna még egyet és utána vonul vissza...de mivel Kanye West aki egy köcsög amúgy...na szóval miután az ő albuma jobban fogyott most vonul vissza...azért innen is látsizk, hogy 50 cent igazi művészlélek aki a zene öröméért zenél és nem a pénzért...



Mondjuk ez nem érdekel különösebben nem szoktam 50 centet hallgatni...csak miután a mai babyloni média minden lényegtelen hírt leközöl, ezért mindenhonnan ezt lehet hallani, meg hogy Britney Spearst hányszor csináltak fel az elvonón... -.-
8.
8.
kancsoka
hogyan vonulna má visza nem tom honnan vetted de ez biztos hogy nem igaz!!!Kül én nem jástzottam az 1. résszel de remélem ez a 2. rész jó lesz!Kül meg 50&Eminem a király!
7.
7.
Obi1
Maradjon az éneklésnél(bocs ugatásnál)?Na neee, inkább vele készüljön a GTA5 meg a Super Mario Bros, csak ne hagyják hogy kinyissa a száját!
6.
6.
szab92
hát ige nekem megvolt az első ps2-re jácchatatlan volt nem hiszem h ez sokkal jobb lenne amugy én nagyon bíron fifty-t sajnálom is h visszavonul :(((((
5.
5.
Shagy
elég ratyi volt az első :S

de az a korda gyuris ötlet nem is rossz DDD csinálhatnának pokert magyar hanggal mint a fifát és gyurri lenne a kommentár XD
3.
3.
peterpal7
a "Korda Gyuri Poker Pro" is jobb lenne szerintem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...