Ismét mozgásban a Resident Evil 5

  • Írta: fojesz
  • 2008. március 26.
  • Videó
Link másolása
A japán Famitsu magazin lemezmellékletén egy exkluzív videóinterjú kapott helyet: a felvétel alatt hosszú idő után először látjuk mozgásban a Resident Evil 5-öt.
A japán Famitsu magazin lemezmellékletén egy exkluzív videóinterjú kapott helyet: a felvétel alatt hosszú idő után először látjuk mozgásban a Resident Evil 5-öt.



Bár az interjú japán, az itt-ott feltűnő jelenetek izgalommal töltenek el bennünket: az elsősorban nappali eseményeket előtérbe helyező Resident Evil 5 remekül néz ki, nekünk az állunk is leesett a látványtól! Most már mindössze egy kis pontosításra lennénk kíváncsiak a játék megjelenési dátumát illetően...

A Capcom egyébként hivatalosan is cáfolta a pletykákat, miszerint a cég PS3-ra és X360-ra is készít egy átiratot a Resident Evil 4-ről, melyet Classic Edition alcímmel dobtak volna piacra. A pletyka egy ismeretlen, de rendkívül szellemes úriembertől származik, akinek állítólag egyik ismerőse a Capcom San Francisco-i irodájában dolgozik, látta a készülő dobozképeket - a probléma mindössze annyi, hogy a Capcomnak nincs San Francisco-ban irodája, és a dobozképeket mindig Japánban készítik el.
29.
29.
amd33
Szerintem Unrel T 3-hoz valami borzalmas ps-es joyal játszani majd kiderül milyen lessz x-en ha megjelenik!
28.
28.
westZsolt
Nekem mindenhez tőkéletes a PS-joy:P(Jáccotam már x-essel is)
27.
27.
Pain
nem azér nem áll kézre, elfér a kezemben rendesen. ps1 után ps2 most ps3 és megszokta a kezem ezt a kontrollert. mondjuk sport és autós játékokhoz a box kontrollert jobban bírom. verekedős, rpg, és kaland játék párti vagyok és ezekhez a kis kontroller jobban passzolszerintem.

meg a residenthez is:D
25.
25.
Streving
Heh!Imádoma resident-et, de öszintén szólva, csak a rémisztő zombis dolgokat!A 4 még elment ezzel a gondolkodós vallásos szektás izéval, de ebben már nem is csúnyák, rohadt arcuak stb??? Az irányítás tetszett a 4-ben, ha megszoktad akkor darálhattál !HA! jön az 5 PC-re, bárcsak beavatnák az egeret!
24.
24.
tjames
valszeg kicsi kezed van Pain! A PS kontroller vitán felül kisebb, könnyebb, gyermekkézbe készült (vagy japókézbe). A Box kontrollere emberesebb, biztos nagy, és kényelmetlen lehet egy kiskezű gyermeknek (vagy japónak) Nekem sokkal jobban illik a kezembe, szebb a designja, és nem utolsósorban ergonomikusabb!
23.
23.
rol88
vicces ahogy a csávó beszél:D
22.
22.
Pain
már akinek:D nekem sosem áltt kézre:D
21.
21.
amd33
18. Igazad van tényleg boxal keni pedig japo:DLátszik hogy ényleg jobba kontrollere sokkal kényelmessebb és jobban kezelhetó finomabb az analóg is...
20.
20.
Aramisz93
#14: A Silent hill hez véletlen került oda a négyes...természetesen a 2 volt a legjobb...a 4 volt az egyetlen amit nem tudtam végigvinni....egy nap volt mire kijutottam a szobából egyáltalán. A Silent Hillt végülis azért szeretem jobban, mert a Resi sokkal inkább szól az akcióról mint a puzzle-ről és a logikai feladványokról =)
19.
19.
girgosz
11: ja barry burtont én is szívesen látnám habár a 3 végén az egyik endigbe ő jön a helikopterrel de az nem igazi szerep :D
18.
18.
tjames
Ezek a japók figyelhettek volna hogy ne X360 kontrollerrel játszon a fószer mikor veszik. A PS3 kontroller meg ott figyel mellette... :) Persze én csak örülök ennek :) Úgy látszik: X360-játékra; PC-fejlesztésre; PS-porfogó :) ez jött le a videobol :)
17.
17.
Pain
Outbreak 1-2t csak neten lehet 4en játszani vagy lehet multitappal, vagy 2 gép összekötésével is játszani?
16.
16.
dante92
Nekem az összes Resident Evil megvan PS2-re (survival 2 től az outbreak 2 ig), de sajna még egyiket se tudtam végigvinni. Csak a 4-et. Akkor jól tudtam, hogy ebbe a részbe Chris-sel leszünk. Amúgy a négybe az a rész volt a legjobb, amikor azzal a késes csávóval párbajoztunk. Remélem ebbe az 5.-be nem lesz láncfűrészes, azt nagyon utáltam.
15.
15.
Shadowsomi
én látom így, vagy a fószernak a játékban tényleg abnorálisan vastag a karja, és széles a háta, ezen felül még gerincferdülése is van? XD
14.
14.
Pain
A 4 elején Leon elmeséli, hogy az Umbrella csődbe ment. A lényeg, hogy Albert Wesker keze ott van a dologban, a célja, hogy begyűjtse a vírusokat. Már belőtte magának a T-vírust, G-ről nem tom megvan e neki, a játék végén pedig megszerzi a Plaga vírust is.

Nem tom silent hill 4 szerintem nem igazi silent hill, mármint nem olyan izgalmas, eseménydús, mint a sh 1-2-3-origins.Silent hillből én 1 és 3 párti vagyok+origins is odavág:D Ezek az igazi silent hill sztorihoz tartoznak. A 2 nem rossz, de nem favorit, a 4et pedig végig se tudtam vinni, iszonyú unalmas szerintem és meg is látszik rajta, hogy nem silent hill játéknak szánták.
13.
13.
Aramisz93
A Silent Hillhez nem akartam négyest írni az a Resihez jött volna =)
12.
12.
Aramisz93
Nos igen kissé le vagyok maradva Resikben én inkább silent hill 4 párti vagyok...de a 4-nek volt még valami köze az Umbrellához? Vagy az már régi történet?
11.
11.
Pain
szerintem Chris pedig alázza Leont:D

Amugy a legjobb a 2. rész Leon B része volt:D

Akit viszont szívesen látnék az Barry:D Visszatérhetne már a vén róka



7: Igazad van itt sok embernek pótolni kell a dolgot. Amugy kíváncsi vok mennyi resident jön még. Sajnos úgy érzem lassan itt a vége a történetnek.
10.
10.
girgosz
nem jill valentine és chris redfield meg claire redfield a tesók
8.
8.
westZsolt
7)Ők páran tesók is:P Cris Valentine, Jil Valentiine(asszem így kell írni:S) + Chris is van ójan jó karakter mint Leon vagy Jil
7.
7.
girgosz
de szánalmasak vagytok, látom itt itt nincsenek resi fanok rajtam kívül. sorolom melyikbe kivel vagyunk(és igen a 0 és code veronica is főrész)



Resident Evil 0: Rebeca, Billie

Resident Evil 1: Chris, Jill

Resident Evil 2: Leon, Claire

Resident Evil 3: Jill

Resident Evil - Code Veronica: Chris, Claire

Resident Evil 4: Leon

Resident Evil 5: Chris



ajánlom az olvasgatását! a videó meg büntet!

6.
6.
dante92
5.
5.
dante92
ebbe a részbe valami Chirs-szel leszünk, aki a 1-be volt (vagy melyikbe)
4.
4.
bobby
nem! pc-re ne jöjjön ki soha!!! de nem is fog :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...