Ősszel érkeznek az új PS3-exkluzív nagyágyúk

Link másolása
Igen kellemes őszre számíthatnak a PS3-tulajdonosok, ugyanis a Sony mai bejelentéséből kiderült, hogy három nagyágyú megjelenésével is számolhatnak majd.
Igen kellemes őszre számíthatnak a PS3-tulajdonosok, ugyanis a Sony mai bejelentéséből kiderült, hogy három nagyágyú megjelenésével is számolhatnak majd.



Gyűjtögessünk hát serényen a malacperselyben, ugyanis az ősszel kénytelenek leszünk hozzányúlni félretett tartalékainkhoz, ha az összes érkező PS3-exkluzív címre be szeretnénk ruházni. A Sony bejelentése szerint szeptemberben jelenik meg a Killzone második része és a LittleBigPlanet, míg a Resistance folytatása novemberben kerül boltokba. Remek ősznek nézünk elébe, nemde?
5.
5.
Darkpower94
Nemtom de szerintem aki nemjátszotta ki a Resistancet annak ki kell mert nagy élményt hagy ki nagyon jó játék ja szerintem cool játék lessz de azé a gta4-et nemfogja felűlmúlni milyen változás lessz a Resistance 2 ben???
4.
4.
Vincenzo
Resistance 2 alap játék....tuti megveszem az egy is nagyon tetszett...mongyuk az lesz a baj a 2vel, hogy a coop kampány különbözni fog az egyjátékostól...az egyben ugyan az volt és iszonyat jót játszottam unokatesómmal:P
3.
3.
kispavel
RESISTANCE 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BÁRCSAK MÁR ITT LENE!!!!!

RATCHET AND CLANK FUTURE 2:?????????? 2009???
2.
2.
westZsolt
Resistance jőhett,meg a kill zone-is,de vannak ennél jobban várt dolgok is:D
1.
1.
Obi1
Hát én egyikre se mondanám hogy nagyágyú.Inkább majd a sokszor emlegetett MGS sorozat, meg a Final Fantasy(bár engem csak az MGS érdekel).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...