Hamarosan leleplezik az új Mortal Kombat-ot

  • Írta: fojesz
  • 2008. március 31.
  • Teaser
Elindult a nyolcadik Mortal Kombat teaser oldala, jelen pillanatban viszont nem is a közelgő bejelentés, hanem a website a hír fő érdekessége.
Elindult a nyolcadik Mortal Kombat teaser oldala, jelen pillanatban viszont nem is a közelgő bejelentés, hanem a website a hír fő érdekessége.Ha beírjátok böngészőtökbe a www.noob.com-ot, a fenti látvány fogad Benneteket. Soha nem képzeltük volna, hogy a Mortal Kombat 8 teaser weboldala ehhez hasonló lesz: a játékra mindössze az a parányi logó utal a betűk között, illetve kis kutatás után az is kiderült, hogy a honlap a Midway tulajdonában van. A visszaszámláló április 17-én jár le, valószínűleg akkor kerül hivatalosan is bejelentésre az újgenerációs Mortal Kombat.
14.
14.
G Logan
pc-re kb 98 -ig gyártotak verekedős játêkokat utána abba hagyták mert tull sok volt a fps buzi, és nem volt a érdeklödési körben, enyi a pc-se maguknak köszönhetik hogy nincs rá verekedös játêk. A MK rol pedig remélem jobb lesz mint a Armagedon mert az elég rővid volt ês a tudás gyenge volt.
12.
12.
így van, arról meg nem is beszélve hogy a bunyós stuffok szinte mindig is konzolra, meg árkádra készültek, arra van kitalálva.

nekem is nehéz volt elfogadni ezt a tényt, végül megbékéltem vele ha ütni akarok akkor konzol.

egyébként seperc alatt hozzá lehet szokni a kontlollerhez, és manapság részletre egy konzol sem akkora luxus már.

én megvettem és nem bántam meg, ráadásul vannak más címek is, amik az életbe nem jönnek pc-re.

pl ps3-t nagy valószínűséggel a tekken6 miatt fogok venni :)
11.
11.
wildláma
Ha belegondoltok akkor nézzétek már végig azokat a játékokat amiket minden platformra kiadtak! Pl: Teen Mutant Ninja Turtle. Aki játszott vele az eléggé kiábrándult. az a kiadó aki minden platformra kiad, az nyereséget remél, mert ha Pl csak PC-re adnák, akkor tudják hogy nem vennék annyian, ezért kell mindenre hogy minden szarral vegyenek de rádöbbennek hogy egy talicska fos és pénzkidobás.
10.
10.
Kenny_666
azoknak akik csak konzolra csinálnak game-t: K**VA ANYÁTOK!!
9.
9.
$how
Jó lenne ha kidobnák PC-re is...de erre csekély az esély. R.I.P MK-n-PC
8.
8.
drip
:(:(:(:( nem lesz pc-re ne má én nem rég kb 1 hete kezdtem megint MK 4-ezni
7.
7.
Aramisz93
#6: Lehet, hogy kiadják a játékokat ps2őre...ennek én is örülök. De annak már nem, hogy azzal szinte semmit sem foglalkoznak. Már nem azért de a ProStreet milyen lett Playstation2őe? Borzalmas...kegyetlen...rémes. Nincs jobb szó erre. Én egyedül az Alone in the Darkban bízom, hogy azt rendesen megcsinálják.
6.
6.
Energie
Nagyon zsír! A játékhoz már adhatnának egy ingyen konzolt is és jó lenne :D Ez azért vhol kiba**ás... Nekem pc-m van meg ps2-m és egyikre sem adják ki... Pedig jó lenne. Az EA jól csinálja (de nem komálom őket!) pl ProStreet: PC, PS2, PS3, X360. Ezt több kiadó is csinálhatná...
5.
5.
ThurGrek
Hát persze, mert még a 4 is olyan volt hogy a játék kb 200 mega volt és install nélkül, a játék filejainak átmásolásával lehetett átrakni egy másik gépre.
4.
4.
felegyi
Hát ja!PC-re anno se vették,a MK4-el le is zárult!
3.
3.
skiz0
Elnézést kérünk, de nagy valószínűséggel nem. :(

Az a PC-s dolog onnan jött, hogy még anno az Unreal 3 Engine honlapján fel volt sorolva a game, és oda volt írva, hogy "Xbox 360, PC"

De aztán később ezt fixálva lett + a fejlesztők is kijelentették, hogy félreértés történt, és hogy ők PC-re nem fognak fejleszteni semmiféleképpen új Mortalt, kizárólag next-gen konzolokra.
2.
2.
Csacso
akkor ez jön PC-re??? azt ira fent a platformoknál!!Ha jön akkor megy veszem.
1.
1.
Wizard8
remelem vmi maradandot alkotnak:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...