Tom Clancy's Air Combat - közeleg a bejelentés

  • Írta: fojesz
  • 2008. március 31.
  • Érdekesség
A legújabb, Tom Clancy nevével fémjelzett játék készültéről már régóta tudunk, a hivatalos bejelentés viszont még nem történt meg: hamarosan erre is sor kerül!
A legújabb, Tom Clancy nevével fémjelzett játék készültéről már régóta tudunk, a hivatalos bejelentés viszont még nem történt meg: hamarosan erre is sor kerül!

A Ghost Recon honlapján látható teaserről ugyan többen hitték (talán nem véletlenül), hogy a szintén megerősített Advanced Warfighter 3-at reklámozza, ám tartalma alapján mégis inkább a Ubisoft vadi új címéről, az Air Combat-ról lehet szó. A PC-re, PS3-ra és X360-ra készülő Air Combat története szerint egy magánhadsereg annyira megerősödik, hogy mindenféle high-tech repülőmonstrummal megtámadja az Egyesült Államokat, mi pedig egy pilóta bőrébe bújva nem fogjuk hagyni ezt. Remélhetőleg hamarosan többet is megtudunk a játékról!

4.
wildláma
ha jól gondolom akkor azok a kék csíkok a videó?
3.
wildláma
Egyszemélyes világmegváltós játék? JÖHET!
2.
Glek
VÁVÁVÁVÁVÁ!!! Az istenek meghallgatták imáimat! Köszönöm! JEEEEE! Egyszeri ember fia várja itt a megváltást a Namco-tól, meg a gagyi Ace combatjaitól, persze hiába. DE talán most itt a megváltó! :D Nah majd Ubiék megmutatják, hogy kell jó játékot csinálni! Én szúrkolok nekik! ;DAmúgy nagyon megköszönném a mélyen tisztelt moderátor uraknak ( és hölgyeknek? :D nem tudok róla) ha vetnének némi pillantást az Xbox 360 topicba. Kitört a gyökerek forradalma sajnos. :/
1.
bobby
jool néz ki! lehet megveszem.. egy gameplay video a tét...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...