Két pályával startol a Battlefield: Heroes

  • Írta: fojesz
  • 2008. április 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Ben Cousins, a Battlefield: Heroes producere elárulta, hogy ingyenes játékuk megjelenésekor csupán két pálya lesz játszható - hogy miért, az most kiderül.
Ben Cousins, a Battlefield: Heroes producere elárulta, hogy ingyenes játékuk megjelenésekor csupán két pálya lesz játszható - hogy miért, az most kiderül.



Cousins szerint ennek két oka van. Mindegyik Battlefield-rész fejlesztésekor megszakadnak a pályák készítése során, végül pedig a játékosok mindig két pályával játszanak - értelemszerűen csak a két legjobbal, így elhatározták, hogy elkészítik a két legjobb pályát és csak azokat adják majd ki. Másrészt a Battlefield: Heroes nem egy termék lesz, hanem egy szolgáltatás: folyamatos frissítés alatt áll majd a játék, csak a támogatást intéző csapat akkora, mint a fejlesztő brigád. A két térkép egyike a gyalogos, a másik a járműves csatákra lesz kihegyezve: a játékosok visszajelzései alapján megnézik, hogy melyik sikerült jobban, így inkább azzal a típussal foglalkoznak majd a jövőben. A Battlefield: Heroes nyáron jelenik meg.
7.
7.
logoffmeister
6: egyetértek veled, ha jó a pálya, akkor nincs ezzel semmi gond. Amúgy meg mostanában az a divat, hogy mindenki csinál magának saját pályát, és az eredetit csak ritkán látni(legalábbis én ilyenekkel játszottam).
6.
6.
Optimus Prime
Ha jól felépített az a két pálya, nagy és szép akkor nem gond.

Azt hiszem a F.E.A.R. Combat és az eXteel mellett ez lesz a másik kedvenc F2P játék. :)
5.
5.
kenny22
2: "folyamatos frissítés alatt áll majd a játék"

Azért máskor olvasd is el a cikket...
4.
4.
[HUN]ter
király én a jármuveket jobban szeretem
2.
2.
peterpal7
De később ugye jön több pálya mert egy idő után unalmas lesz ugyanazon játszani. Viszont jó hír is mert ha kevesebb pálya van akkor kisebb lesz a telepítő is, vagyis hamarabb jön le. :)
1.
1.
wolf15
Kit érdekel h hány pálya lesz!?!?Csak jöjjön már:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...